Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Aν οι Μπατίστα, Φώτσης, Σλότερ, Παππάς, Διαμαντίδης είναι εφηβικό που τράβηξαν όλο το κουπί είναι το εφηβικό, τότε ο ΟΣΦΠ τι είναι ρε ψηλέ; Η ομάδα σας φέτος είναι πολύ καλύτερη απ' οτι σας την παρουσιάζουν όλοι οι ΑΡΔ τάχα μου με έφηβους. Εγώ δεν είδα κανέναν έφηβο να παίζει απόψε.

Δημοσ.

εσυ πες μας πόσο χάλια είναι η ομάδα σου που μας είχες φάει τα αυτιά

Πελατη μου, πριν ποσταρεις περιμενε να παρεις γραμμη απτους αφους τρακηδες και μετα αναμασησε.

Αγαλμα στους Αγγελοπουλους που εχουν κανει την ομαδα σας τοσο κομπλεξικη που δεν μπορει να κερδισει ουτε ανηλικα και παιχτες που δεν εχουν κανει πανω απο 3-4 προπονησεις (Μπλουμς, Σλοτερ που σου πηραν το παιχνιδι μαζι με τον Παππα).

Ησασταν πανω απο +10 σε ολο το Β ημιχρονο. Και χασατε.

Ησασταν +10 στα 2:30 λεπτα. Και χασατε.

Ησασταν +1 στα 6 δευτερολεπτα. Και χασατε.

Κανατε προετοιμασια χωρις προβληματα, ακομα δεν εχουμε αρχισει προετοιμασια. Και χασατε.

Δεν ειχαμε κοσμο. Και χασατε.

Παρτε το αποφαση. Ειστε πελατες και λουζερς. Και σας αδικει η διαιτησια.

• Like 3
Δημοσ.

Με καρφωμα του πιο ατσουμπαλου παιχτη που εχει πατησει παρκε.

κ με ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ

Μην ξεχνάμε και τον Λετονό! Ε γαμώτο να είχαμε φέρει και τον Ισλανδό που είχε παιχτεί και κάποια στιγμή το καλοκαίρι.

Δημοσ.

Aν οι Μπατίστα, Φώτσης, Σλότερ, Παππάς, Σλότερ είναι εφηβικό που τράβηξαν όλο το κουπί είναι το εφηβικό, τότε ο ΟΣΦΠ τι είναι ρε ψηλέ; Η ομάδα σας φέτος είναι πολύ καλύτερη απ' οτι σας την παρουσιάζουν φέτος.

Δηλαδη συγκρινεις την ομαδα σας με την δικια μας (ηλικιακα?)Οκ τι να πω!

Δημοσ.

Aν οι Μπατίστα, Φώτσης, Σλότερ, Παππάς, Σλότερ είναι εφηβικό που τράβηξαν όλο το κουπί είναι το εφηβικό, τότε ο ΟΣΦΠ τι είναι ρε ψηλέ; Η ομάδα σας φέτος είναι πολύ καλύτερη απ' οτι σας την παρουσιάζουν φέτος.

...τον Σλότερ ξέχασες  :P

Δημοσ.

Aν οι Μπατίστα, Φώτσης, Σλότερ, Παππάς, Διαμαντίδης είναι εφηβικό που τράβηξαν όλο το κουπί είναι το εφηβικό, τότε ο ΟΣΦΠ τι είναι ρε ψηλέ; Η ομάδα σας φέτος είναι πολύ καλύτερη απ' οτι σας την παρουσιάζουν φέτος.

Ποιος Φωτσης κ ποιος Σλοτερ

Απο Παππα κ Μπατιστα εχασες

Να γελαει ο κοσμος δηλαδη..

Δημοσ.

Γνωρίζεις τι παίκτης είναι ο Μπατίστα ή κουβέντα να γίνεται; Εδώ εσείς οι ίδιοι τον υποτιμούσατε χωρίς να ξέρετε που έπαιζε και τι έκανε αυτός ο παίκτης. Ο Παπάς είναι πολύ καλός σκόρερ.

Δημοσ.

Πελατη μου, πριν ποσταρεις περιμενε να παρεις γραμμη απτους αφους τρακηδες και μετα αναμασησε.

Αγαλμα στους Αγγελοπουλους που εχουν κανει την ομαδα σας τοσο κομπλεξικη που δεν μπορει να κερδισει ουτε ανηλικα και παιχτες που δεν εχουν κανει πανω απο 3-4 προπονησεις.

Ησασταν πανω απο +10 σε ολο το Β ημιχρονο. Και χασατε.

Ησασταν +10 στα 2:30 λεπτα. Και χασατε.

Ησασταν +1 στα 6 δευτερολεπτα. Και χασατε.

Κανατε προετοιμασια χωρις προβληματα, ακομα δεν εχουμε αρχισει προετοιμασια. Και χασατε.

Παρτε το αποφαση. Ειστε πελατες και λουζερς. Και σας αδικει η διαιτησια.

δεν έχεις το επίπεδο να συζητήσουμε
  • Like 2
Δημοσ.

Ο Παναθηναικός φέτος, οριακά θα περάσει στους 16 ρε τηλέμαχε.

Ακόμα και οι δηλώσεις του ΔΔ, τυχαίες νομίζεις ήταν?

<Μετριότατο ως κακό υλικό, πολύ πιτσιρικαρία, γερασμενοι ηγέτες.

Και σήμερα, μέσα σε όλα, είχαμε και 5 τραυματισμούς. Και τον ψηλό που δεν πήραμε ακόμα.

Ο Μπατίστα, είναι ένας μέτριος ψηλός, με πολύ καλή επαφή με το καλάθι, παιχνίδι με πλάτη, αλλά αργά πόδια...

και ο παππάς, βάζει μπροστά 20, και τρώει πίσω 22, από σοβαρές ομάδες...

• Like 1
Δημοσ.

προτείνω παμπαίδες next time...

Εγώ λέω να μαζευτούμε μερικοί από εδώ μέσα και να κανονίσουμε ένα ματσάκι........ να τους δώσουμε κι ένα αβατζο ρε αδέρφια να έχει και λίγο σασπένς.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ λέω να μαζευτούμε μερικοί από εδώ μέσα και να κανονίσουμε ένα ματσάκι........ να τους δώσουμε κι ένα αβατζο ρε αδέρφια να έχει και λίγο σασπένς.

μου πρότεινε στο status ένα παλικάρι, να βαλουμε τσιρλιντερς...

αλλά μετα ποιος ακούει τους αυγουλομάτηδες, που θα κάνουν καταγγελίες για το μήκος της φουστας!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...