8elwADSL Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θέλω να ασχολούμαι πολύ με τα της διαιτησίας παρά μόνο όταν υπάρχει εξόφθαλμη αλλοίωση αποτελέσματος αλλά το 1 φάουλ σε 90 λεπτά με ξεπερνά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom281 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καθολου αφυσικο το 1 φαουλ σε ολο τον αγωνα (απλα δεν πρεπει να εχει ξαναγινει στα χρονικα του αθληματος...). Καθολου αφυσικο 2 οφσαιντ που ο παιχτης καλυπτεται απο 3. Καθολου αφυσικο η καρατια με τι ταπες σε παιχτη που παει να βαλει γκολ να μην δινεται ουτε φαουλ! Καθολου αφυσικοι και οι ορισμοι του πεναλτυ με Κομποτη με αποκορυφωμα του Μπεργκ... Ολα φυσιολογικα! Τι αλλο θα ακουσουμε πραγματικα... Δεν θέλω να ασχολούμαι πολύ με τα της διαιτησίας παρά μόνο όταν υπάρχει εξόφθαλμη αλλοίωση αποτελέσματος αλλά το 1 φάουλ σε 90 λεπτά με ξεπερνά! Το καλο ειναι πως τα χειροτερα μαλλον τα εχουμε δει... Ε δεν πιστευω να μην μας δωσουν ουτε ενα σε επομενο παιχνιδι. Απο αυτους βεβαια ολα τα περιμενω... Ειναι ικανοι να σπασουν ακομα και αυτο το παγκοσμιο ρεκορ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger__7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θέλω να ασχολούμαι πολύ με τα της διαιτησίας παρά μόνο όταν υπάρχει εξόφθαλμη αλλοίωση αποτελέσματος αλλά το 1 φάουλ σε 90 λεπτά με ξεπερνά! Και σου λεω,εκτος απο 1-2 φαουλ που ηταν και δεν τα εδωσε,ποιες αλλες φασεις ηταν φαουλ που δεν δοθηκαν ενω θα επρεπε? Καθολου αφυσικο το 1 φαουλ σε ολο τον αγωνα (απλα δεν πρεπει να εχει ξαναγινει στα χρονικα του αθληματος...). Καθολου αφυσικο 2 οφσαιντ που ο παιχτης καλυπτεται απο 3. Καθολου αφυσικο η καρατια με τι ταπες σε παιχτη που παει να βαλει γκολ να μην δινεται ουτε φαουλ! Καθολου αφυσικοι και οι ορισμοι του πεναλτυ με Κομποτη με αποκορυφωμα του Μπεργκ... Ολα φυσιολογικα! Τι αλλο θα ακουσουμε πραγματικα... Το καλο ειναι πως τα χειροτερα μαλλον τα εχουμε δει... Ε δεν πιστευω να μην μας δωσουν ουτε ενα σε επομενο παιχνιδι. Απο αυτους βεβαια ολα τα περιμενω... Ειναι ικανοι να σπασουν ακομα και αυτο το παγκοσμιο ρεκορ... Ποια ειναι παλι η καρατια που δινεται και δεν σφυραει ουτε καν φαουλ? Μια ιδια καρατια που κανει ο Κουτρουμπης την ειδες ή αυτη σου ξεφυγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν τον είδα τον αγώνα απλά το 1 φάουλ σε 90 λεπτά σε όποιον και να το πεις που γνωρίζει 5 πράγματα για το άθλημα θα του φανεί στην καλύτερη περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 1 φαουλ σε 90 λεπτα ακουσα. Εποπτης τυπου καλυπτα τον Κατσουρανη ακουσα. Ασχολειστε ακομα με τη διοργανωση απο γαυρους για γαυρους; Τι αλλο περιμενετε να δειτε πλεον; Παραπονιουνται στο απο κει τοπικ κιολας οτι δε τους λεμε μπραβο που νικησαν την Ατλετικο. Μποχα, βρωμα και αηδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Λογικό στα χρόνια της παράγκας, της μπόχας και της δυσωδίας . Το παράλογο είναι οι 86 αγωνιστικές χωρίς καταλογισμό πέναλτι εναντίον του Παναθηναϊκού από το σάπιο σύστημα και το σχόλιο "τί να σχολιάσεις τώρα" από άτομα που αγνοούν τον κάτοχο του προηγούμενου "ρεκόρ" Το σταματάω εδώ μιας και είναι συνειδητή η απόφαση να μην παρεμβαίνω στο νήμα σας. Ποιο παραλογο? Μηπως θες να δεις ολες οι υπολοιπες κατηγοριες πως ειχαν εκεινα τα χρονια? 1 φαουλ σε 90 λεπτα απο τον Πλατανια που απο το 1-1 μεχρι το 2-3 είχε το ματς εκει που το ηθελε και ο Παναθηναικος προσπαθουσε να επιτεθει. Λογικο. Πολυ λογικο Μεχρι στιγμης ολα ειναι "λογικα και στα πλαισια του φυσιολογικου" Κατα συμπτωση 4 ματς, ο Παναθηναικος εχει αδικηθει στα 3 Συμπτωσεις Πολλες συμπτωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger__7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιο παραλογο? Μηπως θες να δεις ολες οι υπολοιπες κατηγοριες πως ειχαν εκεινα τα χρονια? Βρε αγορι μου,δεν ειπες για τα πεναλτι κατα του Ολυμπιακου?Οτι ειναι 3 χρονια εχει να σφυριχθει κατα του? Εσενα σε πειραζει το 1 που καταλογηθηκε κατα σου σε 90 αγωνιστικες ενω σε εμανα κανενα? Αυτη ειναι η διαφορα που εφιξες? Περιμενουμε μια απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom281 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως του αξιζει του Αρετοπουλου και του φαταουλα μια θεση στα ρεκορ γκινες. Δεν μπορει να το χωρεσει ανθρωπινο μυαλο αυτο που καταφεραν. Ενα φαουλ σε 94 λεπτα αγωνα με κατοχη μπαλας 65% για τον Παναθηναικο!!! Τι οφσαιντ αλα κατσουρανη κλπ λεμε τοση ωρα. Αυτα τα εχουν κανει και αλλοι, τα εχουμε δει και θα τα ξαναδουμε στο πρωταθλημα που εχουμε. Το ενα φαουλ ομως ειναι κατι το μυθικο! Ξεπερασαν τους εαυτους τους πραγματικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Βρε αγορι μου,δεν ειπες για τα πεναλτι κατα του Ολυμπιακου?Οτι ειναι 3 χρονια εχει να σφυριχθει κατα του? Εσενα σε πειραζει το 1 που καταλογηθηκε κατα σου σε 90 αγωνιστικες ενω σε εμανα κανενα? Αυτη ειναι η διαφορα που εφιξες? Περιμενουμε μια απαντηση Ποιος εχει το ρεκορ περισσοτερων αγωνιστικων χωρις πεναλτυ κατα του? Ποιος εχει το ρεκορ περισσοτερων αγωνιστικων χωρις κοκκινη κατα του? Λογικα θα το ψαξει καποιος. Δεν νομιζω οτι υπαρχει αντιστοιχο σε Α' Εθνικη στην Ευρωπη ομαδα να εχει 0 φαουλ σε 90' εδω και δεκαετιες Λογικα ο Εργοτελης ισοφαρισε ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ καποιο παγκοσμιο ρεκορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger__7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιος εχει το ρεκορ περισσοτερων αγωνιστικων χωρις πεναλτυ κατα του? Ποιος εχει το ρεκορ περισσοτερων αγωνιστικων χωρις κοκκινη κατα του? Λογικα θα το ψαξει καποιος. Δεν νομιζω οτι υπαρχει αντιστοιχο σε Α' Εθνικη στην Ευρωπη ομαδα να εχει 0 φαουλ σε 90' εδω και δεκαετιες Λογικα ο Εργοτελης ισοφαρισε ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ καποιο παγκοσμιο ρεκορ Μαλιστα.. 90 αγωνιστικες ο Ολυμπιακος 0 πεναλτι κατα του. 90 αγωνιστικες ο ΠΑΟ 1 πεναλτι κατα του 3 χρονια χωρις αποβολη ο Ολυμπιακος,3 χρονια καποτε και ο ΠΑΟ... Μιλαμε μας αποστομωσες.. Δεν απαντας ομως στο ερωτημα μου.Το προβλημα σου ειναι οτι εγω δεν εχω κανενα πεναλτι κατα μου ενω εσυ εχεις ΕΝΑ? ΕΝΑ?Αυτο ειναι το θεμα σου? Μιλαμε για τεραστιες διαφορες... Υ.Γ Οπως,12 χρονια ουτε ενα πεναλτι υπερ μου στα μεταξυ μας παιχνιδια αλλα μουγγα γιαυτο,ολα καλα..Εσπασε περυσι βεβαια το συγκεκριμενο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Tαμπουρι ο Πλατανιάς? Αλλο ματς έβλεπες νομιζω. Επιθετικότατος ήταν και ειναι τυχερός ο ΠΑΟ που νικησε σημερα. Ειδικά στα τελευταία 15 λεπτά, ταμπουρι πισω ηταν ο ΠΑΟ και έτρεμαν ολοι μη το φάει με την άμυνα και το τέρμα που έχει. Η νίκη σας έχει αξία ακριβως επειδή ο Πλατανιάς έκανε γαμω τις εμφανίσεις. Εχεις βαλει στοχο να μας τρελανεις εσυ. 65-35 κατοχη μπαλας ,οποτε δεν ειχε την μπαλα καθολου στα ποδια τους ,και μου λες οτι δεν επαιξ αμυντικα-ταμπουρι?Μερικοι εδω ειναι μεγαλες φωτοβολιδες./ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Εχεις βαλει στοχο να μας τρελανεις εσυ. 65-35 κατοχη μπαλας ,οποτε δεν ειχε την μπαλα καθολου στα ποδια τους ,και μου λες οτι δεν επαιξ αμυντικα-ταμπουρι?Μερικοι εδω ειναι μεγαλες φωτοβολιδες./ Οκ επιβεβαίωθηκα οτι δεν ειδες το ματς. Να σου υπενθυμίσω ότι στο 0-3 στο Καραϊσκάκης τη κατοχή την ειχε ο Ολυμπιακός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ επιβεβαίωθηκα οτι δεν ειδες το ματς. Να σου υπενθυμίσω ότι στο 0-3 στο Καραϊσκάκης τη κατοχή την ειχε ο Ολυμπιακός. Και αυτο που κολλαει τωρα με τα φουλ.Ταμπουρι επαιξα και εγω στο καραισκακης και εβγαινα κοντρες.Εγω για τα φουλ μιλαω.Στο καραισκακης καναμε 1 φοθλ και δεν το ξερω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Εσυ ειπες ότι ο πλστανιας επαιξε ταμπουρι. Υποβιβασες την νίκη της ομαδας σου απέναντι σε έναν πολύ επιθετικό πλατανια οπου στα τελευταια 10 λεπτα σε ειχε να παιζεις με 3 στοπερ και ολοι πίσω απ τη σεντρα. Ανούσια κατοχη ειχες κατα βαση. Αντι να χαρείτε για την ανατροπή και την @@δατη νικη που κανατε εναντιον μιας καλης ομαδας σήμερα ψάχνεστε να δειτε αν αδικηθηκατε καπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Εσυ ειπες ότι ο πλστανιας επαιξε ταμπουρι. Υποβιβασες την νίκη της ομαδας σου απέναντι σε έναν πολύ επιθετικό πλατανια οπου στα τελευταια 10 λεπτα σε ειχε να παιζεις με 3 στοπερ και ολοι πίσω απ τη σεντρα. Ανούσια κατοχη ειχες κατα βαση. Αντι να χαρείτε για την ανατροπή και την @@δατη νικη που κανατε εναντιον μιας καλης ομαδας σήμερα ψάχνεστε να δειτε αν αδικηθηκατε καπου. πηγαινε στο αλλο τοπικ να τα πεις αυτα.Που θα μας πεις και τι θα πουμε.Οχι ρε φιλε,τυφλος δεν γινομαι για εσενα ,θα μας βγαλετε και τρελους /Φαε και εσυ το ingore σου γιατι σε βαρεθηκα.Τσαγια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις