Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκικο διπλο θα λεγα κατι που λειπει απο το λεξιλογιο σας απο το 1996.

Φυσικα ρε,18 χρονια δεν εχω παρει ουτε ενα διπλο με την μαγκια μου.Ολα πετσινα..

Ο πλατανιας σε ολο το παιχνιδι εκανε ενα φουλ.Ενα.Ομαδα που επαιζε ταμπουρι πισω ,με φουλ αμυντικους στοχους εκανε ενα φουλ.Καθηστε εσεις να βλεπετε αυτη την κωμωδια.

Εκτος απο 2 φαουλ που δεν εδωσε στον ΠΑΟ,για πες μου ποιες αλλες φασεις ηταν φαουλ και δεν δοθηκαν..

Τι μανια ειναι αυτη ρε φιλε που ντε και καλα πρεπει πασι θυσια να εχετε στατιστικα φαουλ,κορνερ,πεναλτι κτλ?

Εχετε πλακα.

Ο δικος σου ελεγε για 3 χρονια χωρις πεναλτι κατα μας..Τωρα που υπαρχουν και 3 χρονια δικα σου με ενα μονο πεναλτι κατα σου εχουμε πλακα?

Πρώτη νίκη εκτός έδρας το 2007..στο νήμα σας.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Για δειξε μας και τα δικα σου πρωτοσελιδα οταν ερχομασταν στο ΟΑΚΑ για να κανετε φιεστα...Για δειξτα..

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Λοιπόν μειώνεται τη νίκη σε ένα πολύ ωραίο ματς που όντως πήρατε @@δάτη νικη και αυτο επειδη ο Πλατανιάς έπαιξε μπαλάρα και ήταν άκρως επιθετικος.

Ποιος μειωνει την νικη?

Η νικη ηταν @@ατη απεναντι σε ενα ενα σκυλιασμενο παραρτημα και σε διαιτητες που μπηκαν αποφασισμενοι να καταφερουν οτι και οι συναδελφοι τους με Κομποτη και καλλονη.

Δυστυχως ομως αυτη η @@ατη νικη σε ενα πρωταθλημα απο την αρχη ως το το τελος στημενο ειναι ανουσια.

Ποσες @@δατες νικες θα μπορεσεις να κανεις? Ποσες φορες θα μπορεσεις να νικησεις και τα κορακια? Πως θα συναγωνιστεις τον αντιπαλο σου οταν εσυ πας σε γηπεδα στα οποια οι ομαδες-παραρτηματα δινουν τον υπερ παντων αγωνα να σου κοψουν βαθμους ενω ο ψευτοπρωταθλητης δινει φιλικα? Πως θα συναγωνιστεις οταν εσενα σου σφυριζουν οφσαιντ που ο παιχτης καλυπτεται απο 3 ενω στον αντιπαλο σου δινουν ''πεναλτυ'' σαν το χτεσινο?

Δημοσ.

Πέναλτι υπέρ-κατά

2003-2004 (30 αγωνιστικές)

Παναθηναϊκός 5-1 (21/09/2003 το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ,4η αγωνιστική)

2004-2005 (30 αγωνιστικές)

Παναθηναϊκός 5-0

2005-2006 (30 αγωνιστικές)

Παναθηναϊκός 6-0

Πλεον εχετε το ρεκορ με 87.

Επισης αφου σου αρεσουν τα στατιστικα, θες να μας πεις ποσο καιρο εχετε να φατε κοκκινη?

Αν σε βοηθαει, και εδω εχετε το ρεκορ με 74. Και btw και το 2ο ρεκορ είναι παλι δικο σας, με 72

Τα τελευταια χρονια λοιπον εχετε σε 147 αγωνιστικες - δλδ σε περίπου 5,5 χρονια - 1 κοκκινη

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος μειωνει την νικη?

Η νικη ηταν @@ατη απεναντι σε ενα ενα σκυλιασμενο παραρτημα και σε διαιτητες που μπηκαν αποφασισμενοι να καταφερουν οτι και οι συναδελφοι τους με Κομποτη και καλλονη.

Δυστυχως ομως αυτη η @@ατη νικη σε ενα πρωταθλημα απο την αρχη ως το το τελος στημενο ειναι ανουσια.

Ποσες @@δατες νικες θα μπορεσεις να κανεις? Ποσες φορες θα μπορεσεις να νικησεις και τα κορακια? Πως θα συναγωνιστεις τον αντιπαλο σου οταν εσυ πας σε γηπεδα στα οποια οι ομαδες-παραρτηματα δινουν τον υπερ παντων αγωνα να σου κοψουν βαθμους ενω ο ψευτοπρωταθλητης δινει φιλικα?

Οπως φιλικο ηταν και με την Βεροια..Δεν ειδες,ανοιξαν τα ποδια..Αλλα μαλλον αρχιζει να κατεβαινει και αυτη απο το αρμα σιγα σιγα ε? Εχετε πολυ πλακα

Δημοσ.

Επισης αφου σου αρεσουν τα στατιστικα, θες να μας πεις ποσο καιρο εχετε να φατε κοκκινη?

Αν σε βοηθαει, και εδω εχετε το ρεκορ με 74. Και btw και το 2ο ρεκορ είναι παλι δικο σας, με 72

Τα τελευταια χρονια λοιπον εχετε σε 147 αγωνιστικες - δλδ σε περίπου 5,5 χρονια - 1 κοκκινη

αλλαξαμε το τροπαριο τωρα και το ριχνουμε στις αποβολες? Για να πεναλτι που εθιξες και τα 3 χρονια εχεις να πεις τιποτα ή αλλαζει το πραγμα λογω οτι εσυ σε 90 παιχνιδια ειχες ενα πεναλτι κατα σου ενω εγω δεν εχω κανενα?

Δημοσ.

Μπα,δοξα το θεο το εχω το δικο μου acc ακομα και απο οσο ξερω μια χαρα γραφει το πληκτρολογιο μου.

Μη με μπερδευεις με ολυμπιακο σε παρακαλω.

Δημοσ.

Τα μισα + στημενα ειναι αν τα ηξερα πιο πριν θα παιζα και στοιχημα.

Γιατί δεν βάζεις το σπίτι σου στον Ολυμπιακό φέτος, να γίνεις πλούσιος?

βρεε με λάθος account μου απάντησες..

Κλαίω :lol:

Δημοσ.

Λογικό στα χρόνια της παράγκας, της μπόχας και της δυσωδίας .

Το παράλογο είναι οι 86 αγωνιστικές χωρίς καταλογισμό πέναλτι εναντίον του Παναθηναϊκού από το σάπιο σύστημα και το σχόλιο "τί να σχολιάσεις τώρα" από άτομα που αγνοούν τον κάτοχο του προηγούμενου "ρεκόρ" 

Το σταματάω εδώ μιας και είναι συνειδητή η απόφαση να μην παρεμβαίνω στο νήμα σας.

Δημοσ.

Ο πλατανιας σε ολο το παιχνιδι εκανε ενα φουλ.Ενα.Ομαδα που επαιζε ταμπουρι πισω ,με φουλ αμυντικους στοχους εκανε ενα φουλ.Καθηστε εσεις να βλεπετε αυτη την κωμωδια.

Το διαβασα πριν και νομισα πως το εγραψες υπερβολικα για εμφαση.

Ομως δεν το εγραψες για εμφαση!!! :shock: :shock: :shock:

Ο Αρετοπουλος σφυριξε ΕΝΑ φαουλ κατα του πλατανια σε ΟΛΟ τον αγωνα! ΠΙΣΤΕΨΤΕ το και ομως ειναι αληθεια!

platanias.jpg

Τι καθομαστε και συζηταμε ρε παιδια. Μιλαμε για αηδια πραγματικη...

Δημοσ.

Το διαβασα πριν και νομισα πως το εγραψες υπερβολικα για εμφαση.

Ομως δεν το εγραψες για εμφαση!!! :shock: :shock: :shock:

Ο Αρετοπουλος σφυριξε ΕΝΑ φαουλ κατα του πλατανια σε ΟΛΟ τον αγωνα! ΠΙΣΤΕΨΤΕ το και ομως ειναι αληθεια!

platanias.jpg

Τι καθομαστε και συζηταμε ρε παιδια. Μιλαμε για αηδια πραγματικη...

Εκτος απο 1-2 φαουλ,ποια αλλα εγιναν τα οποια εγιναν και δεν δοθηκαν μπορεις να μας πεις? Ασχολειστε καθε τρεις και λιγο με στατιστικα λες και ειναι κατι το στανταρ..ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

Και αυτο φυσιολογικο το βρισκουν οι οπαδοι του ψευτοπρωταθλητη... Τι αλλο να πεις...

Οχι ρε,ολα ειναι αφυσικα για την Παναθα τι λες τωρα.. Ελεγα και εγω οτι δεν θα ειχαμε κλαμα σημερα.Σημερα επιασαν την στατιστικη και τα φαουλ.. Καλυτερα να μην παιζετε καθολου ρε σεις,να το ριχνετε στο κορονα-γραμματα μπας και παρετε κανενα τιτλο..Εξαλλου δεν θα ειναι πρωτη φορα.Και ουτε κλαμα για φαουλ κορνερ πλαγια αραουτ πεναλτι κτλ.Τιποτα απολυτως..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...