Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aρχιζει και τρεμει η καρεκλα του "ολλανδου" η μου φαινετε?

Γιατί? Έχετε χρόνο να τους νικήσετε. 1-1 ειναι ακόμα. Οκ φάγατε γκολ so?

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Γιατί? Έχετε χρόνο να τους νικήσετε. 1-1 ειναι ακόμα. Οκ φάγατε γκολ so?

Κοτσολης βασικος και 30 δεξι μπακ.Οσο συνεχιζεται αυτο το ανεκδοτο τοσες πικρες θα τρωμε.

Δημοσ.

Τραγικό οφσαιντ..

Ελπίζω να κερδίσετε γιατι παλι κλαμα θα έχουμε. Και δικαίως βασικα αυτη τη φορά

Καταλαβαινεις αυτο που λεμε λοιπον?

Ξερουμε οτι η ομαδα μας αυτη την στιγμη εχει συγκεκριμενο ταβανι και αρκετες αδυναμιες. Αυτη ειναι η ζωη.

Και ειμαστε και λογικα ντεφορμε - δεν εχουμε το υλικο να αντεχουμε 8/10 μηνες σε φορμα

Ε μην με πατας και συ τωρα που με βρηκες μποσικο. Μην μου κλεβεις και τα λιγα που δικαιουμαι

Το ανεκδοτο με Κουτρουμπη-Σιφο πρεπει να σταματησει. Αυτα τα 2 παιδια ειναι συμπαθητικοι ως καλοι μπακ, αλλα παραμοιαζουν σε στυλ

Τερματοφυλακα δεν εχει να τους καλυπτει

Οποτε σπασε το διδυμο. Βαλε τον 30φυλοπουλο σεντερ μπακ

Το παιδι ταλαιπωρειται δεξια, δεν κανει. Εμαθε 5 πραγματα τεχνικα, οκ, δεν θα γινει ποτε πραγματικο δεξι μπακ. Παρτον και βαλτον διπλα σε εναν απο τους αλλους 2

Δημοσ.

Τραγικό οφσαιντ..

Ελπίζω να κερδίσετε γιατι παλι κλαμα θα έχουμε. Και δικαίως βασικα αυτη τη φορά

Καταλαβαινεις αυτο που λεμε λοιπον?

Ξερουμε οτι η ομαδα μας αυτη την στιγμη εχει συγκεκριμενο ταβανι και αρκετες αδυναμιες. Αυτη ειναι η ζωη.

Και ειμαστε και λογικα ντεφορμε - δεν εχουμε το υλικο να αντεχουμε 8/10 μηνες σε φορμα

Ε μην με πατας και συ τωρα που με βρηκες μποσικο. Μην μου κλεβεις και τα λιγα που δικαιουμαι

Το ανεκδοτο με Κουτρουμπη-Σιφο πρεπει να σταματησει. Αυτα τα 2 παιδια ειναι συμπαθητικοι ως καλοι μπακ, αλλα παραμοιαζουν σε στυλ

Τερματοφυλακα δεν εχει να τους καλυπτει

Οποτε σπασε το διδυμο. Βαλε τον 30φυλοπουλο σεντερ μπακ

Το παιδι ταλαιπωρειται δεξια, δεν κανει. Εμαθε 5 πραγματα τεχνικα, οκ, δεν θα γινει ποτε πραγματικο δεξι μπακ. Παρτον και βαλτον διπλα σε εναν απο τους αλλους 2

Μα δεν το αρνηθηκα ποτε. Το θεμα ειναι οτι τις περισσότερες φορές γίνεται τοσο υπερβολικό που καταντάει αηδία.. Αλλο το ενα αλλο το άλλο
Δημοσ.

Δωστε μας ενα πεναλτακι να τελέιωνουμε με 2-4 το ματσακι ρε κορακα.Ξερεις εσυ το τροπο...

Δε παρεξηγουνται οι αλλοι,καμια 50ρια εχουν ακομα να κερδισουν μεχρι το τελος της σεζον.

Δημοσ.

Δωστε μας ενα πεναλτακι να τελέιωνουμε με 2-4 το ματσακι ρε κορακα.Ξερεις εσυ το τροπο...

Δε παρεξηγουνται οι αλλοι,καμια 50ρια εχουν ακομα να κερδισουν μεχρι το τελος της σεζον.

Τα 7 για εσενα στην πιο επιθετικη ομαδα της περασμενης χρονιας ειναι πολλα ε;

Ακομα περιμενω να μου απαντησεις

Δημοσ.

<p>Δωστε μας ενα πεναλτακι να τελέιωνουμε με 2-4 το ματσακι ρε κορακα.Ξερεις εσυ το τροπο...</p>

<p>Δε παρεξηγουνται οι αλλοι,καμια 50ρια εχουν ακομα να κερδισουν μεχρι το τελος της σεζον.</p>

Ναι. Περυσι 50 πηραμε δν ειδες..

Δημοσ.

Τα 7 για εσενα στην πιο επιθετικη ομαδα της περασμενης χρονιας ειναι πολλα ε;

Ακομα περιμενω να μου απαντησεις

Απο το 96 τα ιδια και τα ιδια ακουω.Απο Ζιοβανι και Αλεξανδρη μεχρι σημερα.

Παντα τη καλυτερη επιθεση?

Ε βεβαια αμα σας εχει απο τη μεση και κατω συνεχεια ο ρεφερι ολο επιθεση θα κανετε.

Και σε αυτα τα ματς τη καλυτερη επιθεση μαλλον ειχατε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...