Armored Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 DKNI ο ίδιος ο πρόεδρος και ο προπονητής μίλησαν για 3 μεταγραφές και βελτίωση του υπάρχοντος ροστερ. Απο τον Μάιο κιόλας. Είναι παράλογο να θέλω να διατηρηθεί, ουτε καν να εξελιχθεί, αυτό που φτιαξαμε πέρσι; Δεν μιλάω για το ρεζερβε πρωτάθλημα αλλά ρίσκαρε λίγο την Ευρώπη ρε αδερφακι μου. 200 χιλιαρικα δίνει η νίκη στο γιουροπα. Την πρώτη παρτίδα την κάναμε δώρο αμαχητί. Κάνε τις κινήσεις σου βαση πλάνου και θα είσαι κύριος και εξηγημενος. Μην μου ξυνεσαι ενα καλοκαίρι και μετα μου λες οτι είμαστε πλήρεις. ΥΓ. παιζει να τους στείλει για μεταμεσονυχτιο τρεξιματακι στο Καυτατζόγλειο ο Ιβάνοβιτς μετα απο αυτό που του κάνανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορείς να καταλάβεις την διαφορά επαφής με ανατροπή? Πέναλτυ δίνεται στην ανατροπή όχι στην επαφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Γουός το μαλλί όντως άθλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger__7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορείς να καταλάβεις την διαφορά επαφής με ανατροπή? Πέναλτυ δίνεται στην ανατροπή όχι στην επαφή Κανει διυσδηση προς τα μεσα και απλωνει το ποδι ο αμυντικος της Βεροιας,του βρισκει το ποδι και πεφτει..Υπαρχει επαφη στον παικτη του Ολυμπιακου,στο ποδι του και εκεινος πεφτει.Πρεπει να σου σπασει το ποδι δλδ για να υπαρξει ανατροπη? Ρε πλακα κανουμε? Ελεος πια..ΕΙναι τοσο δυσκολο να παραδεχτειτε μια αγωνιστικη οτι πηραμε ενα πεναλτι που να ηταν.Αν αυτο δεν το εδιναν στην ομαδα σου δεν θα φωναζες για εναν μηνα? με το χερι στην καρδια,δεν θα το εκανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι οπως δεν φωνάζω για την φάση πουμε με τον Λεβαδειακό του Χουχουμη http://www.sport-fm.gr/videos/1027693(στο 30" περίπου) Η αίσθηση που μου έδωσε η φάση σήμερα είναι ο παίκτης έπεσε γιατί το ήθελε και όχι λογω της επαφής. Μπορούσε να σταθεί και έπεσε οταν τον ακούμπησαν ε αυτό για μένα δεν είναι πεναλτυ Προφανώς διαφωνούμε αλήθεια για την φάση με τον Χουχούμη πια είναι η αποψη σου μπαλλα ο αμυντικός δεν βρισκει τον παικτη τον ακουμπάει είναι πεναλτυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Oσο καθαρα ειναι αυτα αλλο τοσο ηταν και το σημερινο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger__7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι οπως δεν φωνάζω για την φάση πουμε με τον Λεβαδειακό του Χουχουμη http://www.sport-fm.gr/videos/1027693(στο 30" περίπου) Η αίσθηση που μου έδωσε η φάση σήμερα είναι ο παίκτης έπεσε γιατί το ήθελε και όχι λογω της επαφής. Μπορούσε να σταθεί και έπεσε οταν τον ακούμπησαν ε αυτό για μένα δεν είναι πεναλτυ Προφανώς διαφωνούμε αλήθεια για την φάση με τον Χουχούμη πια είναι η αποψη σου μπαλλα ο αμυντικός δεν βρισκει τον παικτη τον ακουμπάει είναι πεναλτυ? Δεν βρισκει ποδια του Χουχουμη αλλα του κανει τζαρτζαρισμα να το πω ετσι..Εδω μιλαμε οτι υπαρχει επαφη στα ποδια του παικτη.Και επειδη η επαφη γινεται καθως ο παικτης εχει περασει τον αμυντικο της Βεροιας,αυτη η επαφη τον κανει και χανει την ισορροπια του και πεφτει.Το οτι θα μπορουσε να σταθει ορθιος δεν λεει τιποτα..Μπορω να σου πω αλλες 200 φασεις παρομιες.Εκει ειναι αυτο που λεμε,οτι αφου υπαρχει επαφη,αν ο παικτης "πεσει" και δεν συνεχισει την προσπαθεια του ειναι πεναλτι.Σαφως και αν συνεχιζε την φαση δεν θα δινοταν τιποτα,αλλα σε παρομοιες φασεις κανεις παικτης δεν το κανει αυτο.Να συνεχισει δλδ την φαση Oσο καθαρα ειναι αυτα αλλο τοσο ηταν και το σημερινο. Ειπαμε,αν δεν σπασει ποδι,να ακουστει κρακ απο τα μικροφωνα της Nova ολα τα πεναλτι που θα παρει ο Ολυμπιακος θα ειναι πετσινα.. Αυριο ποσα θα ζητησετε? over ή under 2.5 πεναλτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 εστω οτι ηταν πεναλτι ,θα κερδιζε κατι η βεροια απο αυτον τον αγωνα ? δεν νομιζω ,αλλα με το ζορι προσπαθειτε να βγαλετε τον ολυμπιακο ευνοημενο. φετος που η διαφορα θα ειναι ακομα μεγαλυτερη απο τους 20 θα κοροιδευετε παλι οι ιδιοι τους εαυτους σας για το σαπιο συστημα του ολυμπιακου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Προχθες γραφθηκες βλεπω καλώς ήρθες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger__7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Προχθες γραφθηκες βλεπω καλώς ήρθες Εγω,λεω για το πεναλτι σημερα για τον λογο οτι ο παικτης του Ολυμπιακου εχει περασει τον παικτη της Βεροιας και τα ποδια του αμυντικου της Βεροιας βρισκουν τα ποδια του Ντουρμαζ πανω στον βηματισμο,ειναι πολυ πιο ευκολο να χασει την ισορροπια του και να πεσει απο την φαση του Χουχουμη..Κοιτα δεν εχω κανενα προβλημα να παραδεχτω οτι καποιο πεναλτι ειναι ή δεν ειναι του Ολυμπιακου.Οπως ειπα και περυσι το πεναλτι που κερδισε ο Βαις με τον Αστερα οτι ηταν ανυπαρκτο.Απλα το θεμα μου ειναι οτι ποσα πεναλτι εχει κερδισει ο Ολυμπιακος απο περυσι? 10 για παραδειγμα? Ε,τα 11 τοτε θα ειναι πετσινα.. Καθε μα καθε αγωνιστικη παντα κατι θα υπαρχει,παντα ομως..Εχει καταντησει κουραστικο το να μην βγει ας πουμε καποιος και να μην μιλησει για διαιτησια.Δεν γινεται ρε παιδια ολα τα πεναλτι που ζηταει ο Παναθηναικος (τα οποια υπαρχουν που δεν εχουν δοθει οπως και για μενα 2-3 ανυπαρκτα που τα εχω παρει αλλα και αλλα 2-3 που δεν τα εχω παρει) ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ να ειναι και να μην του εχουν δοθει 30 στα 35 πεναλτι (με αυτα τα 5 της διαφοράς να ειναι και αυτα) και του Ολυμπιακου να του εχουν δοθει 16 στα 15 πετσινα.Δεν γινεται απλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 φετος που η διαφορα θα ειναι ακομα μεγαλυτερη απο τους 20 θα κοροιδευετε παλι οι ιδιοι τους εαυτους σας για το σαπιο συστημα του ολυμπιακου. Κοιτα αν λαβεις υποψη πως στις 3 πρωτες αγωνιστικες εχουν κλαπει απο τον Παναθηναικο ηδη 5 βαθμοι, πως τα μισα παιχνιδια του ολυμπιακου ειναι φιλικα και επιπλεον εχουμε διαιτησιες και πεναλτυ παρωδια σαν το σημερινο οι 20 βαθμοι ειναι λιγοι... Τωρα το ποιος κοροιδευει τον εαυτο του καπου μπερδευεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Γουός το μαλλί όντως άθλιο. ...εννοείται ότι δεν το λέω από απόψεως γούστου πάντως, ε. Απλά περίμενα να δω μια "ετοιμοπόλεμη" εικόνα, και είδα "έναν τουρίστα"... Δεν ξέρω πόση σχέση μπορεί να έχει με τις προπονητικές του ικανότητες, απλά δε μου γέμισε το μάτι αυτή η εικόνα (κι ας ήταν σε φιλικό). Καμμιά φορά πάντως υπάρχει ταύτιση αυτών των δυο... Θα δείξει βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger__7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Κοιτα αν λαβεις υποψη πως στις 3 πρωτες αγωνιστικες εχουν κλαπει απο τον Παναθηναικο ηδη 5 βαθμοι, πως τα μισα παιχνιδια του ολυμπιακου ειναι φιλικα και επιπλεον εχουμε διαιτησιες και πεναλτυ παρωδια σαν το σημερινο οι 20 βαθμοι ειναι λιγοι... Τωρα το ποιος κοροιδευει τον εαυτο του καπου μπερδευεσαι... Που θα παει,θα τη σπασει ο Βαγγελας την παραγκα του Αλαφουζου-Ιβαν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Κοιτα αν λαβεις υποψη πως στις 3 πρωτες αγωνιστικες εχουν κλαπει απο τον Παναθηναικο ηδη 5 βαθμοι, πως τα μισα παιχνιδια του ολυμπιακου ειναι φιλικα και επιπλεον εχουμε διαιτησιες και πεναλτυ παρωδια σαν το σημερινο οι 20 βαθμοι ειναι λιγοι... Τωρα το ποιος κοροιδευει τον εαυτο του καπου μπερδευεσαι... Ο παναθηναικος τις 3 πρωτες αγωνιστηκες,δεν αξιζε το παραμικρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ο παναθηναικος τις 3 πρωτες αγωνιστηκες,δεν αξιζε το παραμικρο. Ναι μωρε δυο πεναλτακια δεν εδωσε στο 0-0 με τον Λεβαδειακο και μια κοκκινη με Καλλονη στο 9'. Ψιλοπραγματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις