Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει μια διαφορα ομως φιλε μου που μονο τυφλος δεν την βλεπει !

εγω στα εκανα αυτα στο μπασκετ οταν ειχα την μεγαλυτερη ομαδα στην ευρωπη την τελευταια 15ετια

κατι το οποιο ηταν αποδεκτο απο ολη την ευρωπη

εννω εσυ τα 15 πρωταθληματα τα πηρες οταν στην ευρωπη εκανες αυτο το ασυλληπτο ρεκορ

2006-07 Σαχτάρ - Ολυμπιακός 2-2

2006-07 Ρόμα - Ολυμπιακός 1-1

2006-07 Βαλένθια - Ολυμπιακός 2-0

2005-06 Ρόζενμποργκ - Ολυμπιακός 1-1

2005-06 Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 2-1

2005-06 Λιόν - Ολυμπιακός 2-1

2004-05 Μονακό - Ολυμπιακός 2-1

2004-05 Λίβερπουλ - Ολυμπιακός 3-1

2004-05 Λα Κορούνια - Ολυμπιακός 0-0

2003-04 Σοσιεδάδ - Ολυμπιακός 1-0

2003-04 Γιουβέντους - Ολυμπιακός 7-0

2003-04 Γαλατασαραϊ - Ολυμπιακός 1-0

2002-03 Μάντσεστερ Γ. - Ολυμπιακός 4-0

2002-03 Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός 3-0

2002-03 Λεβερκούζεν - Ολυμπιακός 2-0

2001-02 Μάντσεστερ Γ. - Ολυμπιακός 3-0

2001-02 Λιλ - Ολυμπιακός 3-1

2001-02 Λα Κορούνια - Ολυμπιακός 2-2

2000-01 Χέρενφεϊν - Ολυμπιακός 1-0

2000-01 Λιόν - Ολυμπιακός 1-0

2000-01 Βαλένθια - Ολυμπιακός 2-1

1999-00 Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 3-0

1999-00 Πόρτο - Ολυμπιακός 2-0

1999-00 Μόλντε - Ολυμπιακός 3-2

1998-99 Πόρτο - Ολυμπιακός 2-2

1998-99 Κροάσια Ζ. - Ολυμπιακός 1-1

1998-99 Γιουβέντους - Ολυμπιακός 2-1

1998-99 Αγιαξ - Ολυμπιακός 2-0

1997-98 Ρόζενμποργκ - Ολυμπιακός 5-1

1997-98 Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 5-1

1997-98 Πόρτο - Ολυμπιακός 2-1

και το 7-0 !!!

Μετρα και τις νικες ομως...

Eπειδη δεν ειμαι μπασκετικος ιδιαιτερα για να απαντησω σωστα,μου ερχεται προχειρα η τελευταια χρονια του Μπουρουση που το αξιζε ο Ολυμπιακος,αλλα δεν...(Μπορει να ειναι και αλλη χρονια δεν ειμαι σιγουρος)

Δεν μιλαω ομως μονο για αποτελεσματα και πρωταθληματα,αλλα για το ποιον των παραγοντων μας...Ντροπη δυο ομαδες οπως ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος,να διοικουνται απο λαμογια και τραμπουκους..Αλλα δυστυχως ειναι στο dna του ελληνα να μην προκοψουμε ποτε στο συγκεκριμενο θεμα..

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Εφτιαξες εσυ σουπερ ομαδα και δεν το θυμαμαι;Ντροπη να γκρινιαζεις για διαιτησια και για σκοπεφτες απο το κιεβο οταν δεν μπορεις να κερδισεις μια ομαδα που εχει παιξει στην Α εθνικη 2 χρονια(υποθετω)..Στα λογια ολοι πρωτοι ειμαστε..

Τι ελεγα πριν. Η λογικη του γαβρου...

Δεν τον ενοχλει η σαπιλα και η βρωμια. Για αυτον το φυσιολογικο ειναι πως πρεπει οι υπολοιπες ομαδες πλην του τρυλου να γινουν ...Ρεαλ για να νικανε και τους διατητες... Αυτοι φταινε!

Δημοσ.

Εφτιαξες εσυ σουπερ ομαδα και δεν το θυμαμαι;Ντροπη να γκρινιαζεις για διαιτησια και για σκοπεφτες απο το κιεβο οταν δεν μπορεις να κερδισεις μια ομαδα που εχει παιξει στην Α εθνικη 2 χρονια(υποθετω)..Στα λογια ολοι πρωτοι ειμαστε..

Wow, σπουδαίο επιχείρημα, παίζει 2 χρόνια Α' Εθνική.

Damn

Δημοσ.

Δεν τον ενοχλει η σαπιλα και η βρωμια. Για αυτον το φυσιολογικο ειναι πως πρεπει οι υπολοιπες ομαδες πλην του τρυλου να γινουν ...Ρεαλ για να νικανε και τους διατητες... Αυτοι φταινε!

Ποιος σου ειπε οτι δεν με ενοχλει;Αλλα εσυ εισαι τοσο τυφλος που στο τελος θα μας πεις πως αξιζες να παρεις και πρωταθλημα

Wow, σπουδαίο επιχείρημα, παίζει 2 χρόνια Α' Εθνική.

Damn

Ο λογος που το λεω ειναι πως δεν μπορεις να γκρινιαζεις για διαιτησια,οταν δεν μπορεις να κερδισεις μια ομαδα νεοφωτιστη...Παναθηναικος εισαι,οχι η περα ραχουλα..Δεν νομιζω να ειπα κατι παραλογο..

Δημοσ.
Παναθηναικος εισαι,οχι η περα ραχουλα..Δεν νομιζω να ειπα κατι παραλογο..

Μα ειπες κάτι παράλογο.

Τέτοια μιρλα με τη διαιτησία ούτε η πέρα ραχούλα δεν την έχει.

Δημοσ.

Κουραζετε

Ειναι προφανες απο την πρεμουρα σας να απαντατε σε αυτο το τοπικ οτι νιωθετε την αναγκη υπερασπισης

Δημοσ.

εισαι η αιτια που λατρευω τον Δημητρη κι ολα οσα σας κανει ολα αυτα τα χρονια

οι εφιαλτες σου - η χαρα μου !!

Ετσι.Παραγκα στο μπασκετ εσυ,στο ποδοσφαιρο εγω και ολοι ικανοποιημενοι..

Σιγα που πρεπει να γινεις Ρεαλ ρε φιλε για να κερδισεις την...Καλλονη.ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ

Δημοσ.

Μετά τη παραδοχή της παράγκας του ποδοσφαίρου απο τον Σταμάτη ηρθε και αυτη του μπάσκετ απο τον Maus

(no offence...ξέρεις οτι σε πάω πολύ...αναγκαία η καζούρα ομως στα ποδοσφαιροτέτοια...παίρνετε μαθηματα κάποιοι κάποιοι...με τον συγκεκριμένο μόνο εδω σφαζόμαστε...:P )

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιος σου ειπε οτι δεν με ενοχλει;Αλλα εσυ εισαι τοσο τυφλος που στο τελος θα μας πεις πως αξιζες να παρεις και πρωταθλημα

Ο λογος που το λεω ειναι πως δεν μπορεις να γκρινιαζεις για διαιτησια,οταν δεν μπορεις να κερδισεις μια ομαδα νεοφωτιστη...Παναθηναικος εισαι,οχι η περα ραχουλα..Δεν νομιζω να ειπα κατι παραλογο..

Το αν αξιζα πρωταθλημα θα το βλεπαμε σε ενα πρωταθλημα που παιζεται στα ισα. Στο πρωταθλημα κωμωδια του τρυλου δεν γινεται αυτο...

Και στο παρελθον με καλυτερη ομαδα εχω χασει πολλα πρωταθληματα απο παρομοιες κλεψιες...

Αλλα ακομα και φετος που δεν ειμαι τοσο ανταγωνιστικος ασε ρε φαταουλα τις πιθανοτητες που μου αναλογουν. Μεσα σε 3 αγωνιστικες τις 2 εχουμε ξεκαθαρη αλλοιωση αποτελεσματος. Δεν υπολογιζω καν τα φιλικα που δινει ο τρυλος...

Φαντασου τι θα γινοταν αν η ομαδα ηταν και πιο ανταγωνιστικη, οταν ακομα και φετος εχουμε χειρουργεια απο τις πρωτες αγωνιστικες!

Οσο για την νεοφωτιστη και την ''γκρινια'' επειδη δεν κερδισα Αν δινοταν η ανα(Ν)τροπη της χρονιας θα νικουσα λογικα... Εσυ βεβαια θες να παραβλεψουμε αυτο, θες να παραβλεψουμε τα πεναλτακια με τον Κομποτη και μας λες πως πρεπει να τις κερδιζουμε αυτες επειδη ειναι νεοφωτιστες ή μικρες ομαδες ασχετα αν μας γ@μ@ει η διαιτησια.

Οπως κερδισες εσυ μια νεοφωτιστη ομαδα , απο τις λιγες που σε παιζουν στα ισια, οπως ο Παναιτωλικος φαση ε? Που επεσε η γκρινια του αιωνα για 2 ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ πεναλτυ και επειδη ο ''νεοφωτιστος'' Παναιτωλικος μαρκαρε αντιθετα με τα παραρτηματα.

Ασε επομενως παραμυθια για τις περα ραχουλες και τις λοιπες μ@λ@κιουλες.

Σε ενα καθαρο πρωταθλημα και απο μικρες και απο νεοφωτιστες μπορεις να χασεις...

Κουραζετε

Ειναι προφανες απο την πρεμουρα σας να απαντατε σε αυτο το τοπικ οτι νιωθετε την αναγκη υπερασπισης

Το θεμα ειναι πως για να υποστηριξεις τον βοθρο του τρυλου πλεον μπορεις να το κανεις μονο με τρολιες και επιχειρηματα του στυλ να νικας και την διαιτησια....

Πρεπει να τους αναγνωρισουμε την προσπαθεια παντως εστω και αν ειναι απελπισμενη και γελοια...

Επεξ/σία από CROM271
Δημοσ.

Είσαι η αιτία που η ομαδούλα σου θα ξαναδεί πρωτάθλημα, όταν ο ήλιος ανατείλει από τη δύση

Κουραζετε

Έχουμε κι εμείς προβλήματα σαν άνθρωποι (μνημόνια κλπ) και μπαίνουμε για να γελάσουμε λίγο με τις γραφικότητες που γράφονται εδώ μέσα.

Εδώ γελάνε και οι πέτρες, εμείς δεν θα γελάσουμε?

Δημοσ.

Είσαι η αιτία που η ομαδούλα σου θα ξαναδεί πρωτάθλημα, όταν ο ήλιος ανατείλει από τη δύση

daily_gifdump_116_01.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...