stamatinho Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Για οποιον εχει χρονο και ορεξη ολη η συνεντευξη του διαιτητη Ποντικη 10 χρονια περιπου μετα τα εγκληματα του στα ελληνικα γηπεδα. Σε καμια 10ρια χρονια θα βγει και κανας Τριτσωνης αφου ομως εχει εκτελεσει πληρως το εργο που του ανεθεσαν.
lifeowner771 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μεγαλη Αληθεια Αυτοι που κλαιγανε για το Αγρινιο, σημερα παλι "να νικας και την διαιτησια" και "δεν σου φταιει μια αποβολη" Δεν φταινε αυτοι. Τους βλεπουμε πως ψηφιζουν και πως εχει καταντησει η χωρα. "Εγω να ειμαι καλα, οτι λεω εγω ειναι σωστο, οτι λενε οι αλλοι λαθος, οσο ζω εγω καλα οι αλλοι να πεθανουν" 500043242 χρονια Μνημονιο τους αξιζει Ποιοι ακριβως κλαιγανε για το Αγρινιο;Ο γραφικος Σαββας,οι κοκκινες εφημεριδες και τα site κλαιγανε..Μεσο συγκρισης δεν ειναι...Οτι γουσταρετε βλεπετε μερικοι μερικοι..Δεν κοιτατε τα δικα σας σκατα..Στο τελος θα μας πεις πως εμεις οι Ολυμπιακοι φταιμε που η Ελλαδα ειναι σε κριση
Jenkins Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μνημόνιο αξίζει μόνο σε γαύρους. Σε βάζελους αξίζει διασυρμός σε κάθε γήπεδο επαρχιακής ομάδας για καμιά δεκαριά χρόνια, για τα εγκλήματα που έχουν κάνει σε όλα τα σπορ
CROM271 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιοι ακριβως κλαιγανε για το Αγρινιο;Ο γραφικος Σαββας,οι κοκκινες εφημεριδες και τα site κλαιγανε.. Και αρκετοι γραφικοι απο... απεναντι που λεγανε για 2 πεναλτυ ανυπαρκτα.... Και αρκετοι γραφικοι σε αλλα αθλητικα site. Συνολο περιπου το 99% των οπαδων της γραφικης ''περηφανης'' ομαδας με αξιο μπροσταρη τον Σαββα... Κατα τα αλλα... Ημουν εξωτερικο αυτο το Σ/Κ και μπαινω σημερα στα αθλητικα site να δω τι εγινε στην αγωνιστικη. Μηπως ειχαμε κατι παραξενο ρε αδερφε. Τελικα τιποτα το αξιολογο. Ο στημενος πρωταθλητης εδωσε το φιλικο με το ''καμαρι'' της Κρητης (ειχαμε και chl αυτη τη βδομαδα και ουτε τα προσχηματα δεν κρατησαν...) και στον Παναθηναικο εγινε η ανα(Ν)τροπη της χρονιας με τον Τριτσωνη να μην βλεπει τιποτα. Ολα κυλουν ''φυσιολογικα'' στη σουπερλιγδα... Κλεμμενοι βαθμοι σε 3 αγωνιστικες για τον Παναθηναικο ηδη 5. Θελει να ξεμπερδεψει νωρις νωρις ο φαταουλας....
Cossutius. Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 χαχαχαχααχαχαχαχα.. Το οτι Παναθηναικος θα παραδεχόταν χωρις να το καταλάβει οτι ηταν οι πρωτοι που έστησαν παράγκες δε το περίμενα. Μπράβο ρε Σταμάτη. Πώς μπορεί ένας ισχυρός πρόεδρος ομάδας να εκδικηθεί έναν διαιτητή;- Θα σου πω για πιο παλιά. Διαιτητής Α΄ Εθνικής από το Ρέθυμνο ονόματι Σταμούλης. Παίζει Παναθηναϊκός - Απόλλων Αθηνών και χάνει 1-2 ο Παναθηναϊκός. Ο συγκεκριμένος διαιτητής μέχρι να φτάσει στο Ρέθυμνο είχε βγει από τους πίνακες. Τι σημαίνει αυτό; Είναι ένα μήνυμα προς τους υπολοίπους ότι εγώ είμαι ο ισχυρός. Το προαναφερόμενο παιχνίδι παίχτηκε το 1992. Εποχή που ο Καπετάνιος της καρδιάς σας πηγε να κάνει το Ολυμπιακό δορυφόρο του και ευτυχως βρέθηκε ο σωτήρας του Ολυμπιακού και μας γλιτωσε. 2
lifeowner771 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Και αρκετοι γραφικοι απο... απεναντι που λεγανε για 2 πεναλτυ ανυπαρκτα.... Και αρκετοι γραφικοι σε αλλα αθλητικα site. Συνολο περιπου το 99% των οπαδων της γραφικης ''περηφανης'' ομαδας με αξιο μπροσταρη τον Σαββα... Κατα τα αλλα... Ημουν εξωτερικο αυτο το Σ/Κ και μπαινω σημερα στα αθλητικα site να δω τι εγινε στην αγωνιστικη. Μηπως ειχαμε κατι παραξενο ρε αδερφε. Τελικα τιποτα το αξιολογο. Ο στημενος πρωταθλητης εδωσε το φιλικο με το ''καμαρι'' της Κρητης (ειχαμε και chl αυτη τη βδομαδα και ουτε τα προσχηματα δεν κρατησαν...) και στον Παναθηναικο εγινε η ανα(Ν)τροπη της χρονιας με τον Τριτσωνη να μην βλεπει τιποτα. Ολα κυλουν ''φυσιολογικα'' στη σουπερλιγδα... Κλεμμενοι βαθμοι σε 3 αγωνιστικες για τον Παναθηναικο ηδη 5. Θελει να ξεμπερδεψει νωρις νωρις ο φαταουλας.... Ντροπη και μονο να διαβαζεις σχολια απο gazzetta και αλλα αθλητικα site..Παιζετε με την νοημοσυνη σας Να το πω ομα...Το οτι η ομαδα σου μπορει ειναι για τα μπαζα δεν παιζει ε;Εξαιτιας του Berg ξελασπωσατε περσι...Αντε και του Αμπειντ...Τωρα που τραυματιστηκε δεν σκοραρετε ουτε σε 300 λεπτα..Αλλα ξεχασα..Η παραγκα φταιει που σας αφησε ξεκρεμαστους ο καναλαρχης
Mau-Maus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μνημόνιο αξίζει μόνο σε γαύρους. Σε βάζελους αξίζει διασυρμός σε κάθε γήπεδο επαρχιακής ομάδας για καμιά δεκαριά χρόνια, για τα εγκλήματα που έχουν κάνει σε όλα τα σπορ εισαι η αιτια που λατρευω τον Δημητρη κι ολα οσα σας κανει ολα αυτα τα χρονια οι εφιαλτες σου - η χαρα μου !!
lifeowner771 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 εισαι η αιτια που λατρευω τον Δημητρη κι ολα οσα σας κανει ολα αυτα τα χρονια οι εφιαλτες σου - η χαρα μου !! Τα ιδια και εμεις με Σωκρατη και Βαγγελη..Βλεπεις λοιπον φιλε,πως προκοπη δεν προκειται να δουμε ποτε,σε κανενα απο τα δυο αθληματα με τα μυαλα που κουβαλαμε... Που να ερθουν και οι +eρχομαcte+ να το κλεισουμε τελειως το μαγαζι
Cossutius. Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Και γενικά επειδή έχω βαρεθεί τα ιδια και τα ίδια και γιαυτο αποφευγω να γράφω πλέον στα αθλητικά. Έχετε φάει τα λυσακά σας κάποιοι. Είναι δυνατόν σε κάθε παιχνίδι να λέτε οτι αδικειστε? ΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ??? Να παιζεις με τη Καλλονή....τη Καλλονή ρε γμτ μου!. Ναι αδικήθηκες. Αλλά έπαιζες με ομάδα Γ Εθνικης την ιστορία μου μέσα. . Δεν έπαιζες με τον Ολυμπιακό. Έπαιζες με τη Καλλονή.ΤΗ ΚΑΛΛΟΝΗ!!!! Έχετε την εντύπωση κάποιοι οτι ο Μαρινάκης έχει βάλει τους διαιτητές να σας κυνηγάνε με τη Καλλονή για να χάσετε βαθμους. Οταν ομως κάνετε την ανατροπή με τον Πανιώνιο, εκεί ειναι ο μάγκας ο Αναστασίου. Υποκρισία πραγματικά. Μόνοι σας χαλάτε κάποιοι την εικόνα της ομάδας σας. Και αυτο το πράγμα το παρατηρώ μόνο σε αυτό εδω το θρεντ. Δεν ειδα κανέναν Παναθηναικο να μιλησει για τη διαιτησία 3 αγωνιστικες τωρα. 1
Demon13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 χαχαχαχααχαχαχαχα.. Το οτι Παναθηναικος θα παραδεχόταν χωρις να το καταλάβει οτι ηταν οι πρωτοι που έστησαν παράγκες δε το περίμενα. Μπράβο ρε Σταμάτη. Πώς μπορεί ένας ισχυρός πρόεδρος ομάδας να εκδικηθεί έναν διαιτητή; - Θα σου πω για πιο παλιά. Διαιτητής Α΄ Εθνικής από το Ρέθυμνο ονόματι Σταμούλης. Παίζει Παναθηναϊκός - Απόλλων Αθηνών και χάνει 1-2 ο Παναθηναϊκός. Ο συγκεκριμένος διαιτητής μέχρι να φτάσει στο Ρέθυμνο είχε βγει από τους πίνακες. Τι σημαίνει αυτό; Είναι ένα μήνυμα προς τους υπολοίπους ότι εγώ είμαι ο ισχυρός. Το προαναφερόμενο παιχνίδι παίχτηκε το 1992. Εποχή που ο Καπετάνιος της καρδιάς σας πηγε να κάνει το Ολυμπιακό δορυφόρο του και ευτυχως βρέθηκε ο σωτήρας του Ολυμπιακού και μας γλιτωσε. Δεν υπαρχει μεγαλυτερος γαβρος απο τον καπετανιο και γενικα την γαβροικογενεια. Αυτοι που πηγαν να κανουν την αεκ δορυφορο του γαβρου τους ειδες πριν κατι μερες ή ησουν διακοπες παλι;; Αποδεδειγμενα πλεον. Οχι ιστοριες απο τον φανταστικο κοσμο του cossutius
CROM271 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Να το πω ομα...Το οτι η ομαδα σου μπορει ειναι για τα μπαζα δεν παιζει ε;Εξαιτιας του Berg ξελασπωσατε περσι...Αντε και του Αμπειντ...Τωρα που τραυματιστηκε δεν σκοραρετε ουτε σε 300 λεπτα..Αλλα ξεχασα..Η παραγκα φταει που σας αφησε ξεκρεμαστους ο καναλαρχης Δεν εχουν καμια σχεση οι σφαγες με το αν παιζει καλα η ομαδα. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Για μια ακομα φορα η λογικη του γαβρου σε ολη της την μεγαλοπρεπεια! Να φτιαξεις σουπερ ομαδα να νικας και την στημενη διαιτησια και τα παραρτηματα και τις παραγκες! Να σταματησουν τα αισχη και να ξεβρωμισει το ποδοσφαιρο δεν περναει απο το μυαλο. Ο αλλος φταιει που δεν γινεται ...Ρεαλ να νικαει και τους διαιτητες και να καλυψει και τους βαθμους απο τα παραρτηματα και τα φιλικα... Ok... 1
Demon13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Και γενικά επειδή έχω βαρεθεί τα ιδια και τα ίδια και γιαυτο αποφευγω να γράφω πλέον στα αθλητικά. Έχετε φάει τα λυσακά σας κάποιοι. Είναι δυνατόν σε κάθε παιχνίδι να λέτε οτι αδικειστε? ΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ??? Τα ιδια λεει και ο superpie... Δεστο... 1
lifeowner771 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχουν καμια σχεση οι σφαγες με το αν παιζει καλα η ομαδα. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Για μια ακομα φορα η λογικη του γαβρου σε ολη της την μεγαλοπρεπεια! Να φτιαξεις σουπερ ομαδα να νικας και την στημενη διαιτησια και τα παραρτηματα και τις παραγκες! Να σταματησουν τα αισχη δεν περναει απο το μυαλο. Ο αλλος φταιει που δεν γινεται ...Ρεαλ να νικαει και τους διαιτητες και να καλυψει και τους βαθμους απο τα παραρτηματα και τα φιλικα... Ok... Εφτιαξες εσυ σουπερ ομαδα και δεν το θυμαμαι;Ντροπη να γκρινιαζεις για διαιτησια και για σκοπεφτες απο το κιεβο οταν δεν μπορεις να κερδισεις μια ομαδα που εχει παιξει στην Α εθνικη 2 χρονια(υποθετω)..Στα λογια ολοι πρωτοι ειμαστε..
Mau-Maus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Τα ιδια και εμεις με Σωκρατη και Βαγγελη..Βλεπεις λοιπον φιλε,πως προκοπη δεν προκειται να δουμε ποτε,σε κανενα απο τα δυο αθληματα με τα μυαλα που κουβαλαμε... Που να ερθουν και οι +eρχομαcte+ να το κλεισουμε τελειως το μαγαζι υπαρχει μια διαφορα ομως φιλε μου που μονο τυφλος δεν την βλεπει ! εγω στα εκανα αυτα στο μπασκετ οταν ειχα την μεγαλυτερη ομαδα στην ευρωπη την τελευταια 15ετια κατι το οποιο ηταν αποδεκτο απο ολη την ευρωπη εννω εσυ τα 15 πρωταθληματα τα πηρες οταν στην ευρωπη εκανες αυτο το ασυλληπτο ρεκορ 2006-07 Σαχτάρ - Ολυμπιακός 2-2 2006-07 Ρόμα - Ολυμπιακός 1-1 2006-07 Βαλένθια - Ολυμπιακός 2-0 2005-06 Ρόζενμποργκ - Ολυμπιακός 1-1 2005-06 Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 2-1 2005-06 Λιόν - Ολυμπιακός 2-1 2004-05 Μονακό - Ολυμπιακός 2-1 2004-05 Λίβερπουλ - Ολυμπιακός 3-1 2004-05 Λα Κορούνια - Ολυμπιακός 0-0 2003-04 Σοσιεδάδ - Ολυμπιακός 1-0 2003-04 Γιουβέντους - Ολυμπιακός 7-0 2003-04 Γαλατασαραϊ - Ολυμπιακός 1-0 2002-03 Μάντσεστερ Γ. - Ολυμπιακός 4-0 2002-03 Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός 3-0 2002-03 Λεβερκούζεν - Ολυμπιακός 2-0 2001-02 Μάντσεστερ Γ. - Ολυμπιακός 3-0 2001-02 Λιλ - Ολυμπιακός 3-1 2001-02 Λα Κορούνια - Ολυμπιακός 2-2 2000-01 Χέρενφεϊν - Ολυμπιακός 1-0 2000-01 Λιόν - Ολυμπιακός 1-0 2000-01 Βαλένθια - Ολυμπιακός 2-1 1999-00 Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 3-0 1999-00 Πόρτο - Ολυμπιακός 2-0 1999-00 Μόλντε - Ολυμπιακός 3-2 1998-99 Πόρτο - Ολυμπιακός 2-2 1998-99 Κροάσια Ζ. - Ολυμπιακός 1-1 1998-99 Γιουβέντους - Ολυμπιακός 2-1 1998-99 Αγιαξ - Ολυμπιακός 2-0 1997-98 Ρόζενμποργκ - Ολυμπιακός 5-1 1997-98 Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 5-1 1997-98 Πόρτο - Ολυμπιακός 2-1 και το 7-0 !!!
Cossutius. Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπαρχει μεγαλυτερος γαβρος απο τον καπετανιο και γενικα την γαβροικογενεια. Ειμαι σιγουρος οτι ο διαιτητής έλεγε σε ολα αληθεια εκτος απο εκει που μιλησε κατά του Παναθηναικου. Αλλωστε πηραν και άλλοι πρωτάθλημα τοτε...αρα ναι. Ψευδετε ο κακος διαιτητής. Θέλει να αμαυρωσει την εικονα του ΠΑΟ. Ολα τα άλλα που λέει ειναι αληθεια ομως! Ξανά για έμφαση. Οποιος σκαυει τον λάκο του αλλουνου πέφτει ο ίδιος μέσα. Ελα να έρχονται σιγά σιγά οι αποκαλυψεις της παράγκας. Ελα να βλέπουμε ποιος την έστησε. Πώς μπορεί ένας ισχυρός πρόεδρος ομάδας να εκδικηθεί έναν διαιτητή; - Θα σου πω για πιο παλιά. Διαιτητής Α΄ Εθνικής από το Ρέθυμνο ονόματι Σταμούλης. Παίζει Παναθηναϊκός - Απόλλων Αθηνών και χάνει 1-2 ο Παναθηναϊκός. Ο συγκεκριμένος διαιτητής μέχρι να φτάσει στο Ρέθυμνο είχε βγει από τους πίνακες. Τι σημαίνει αυτό; Είναι ένα μήνυμα προς τους υπολοίπους ότι εγώ είμαι ο ισχυρός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις