lifeowner771 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ ηταν αποβολη..Το θεμα ειναι πως ο Παναθηναικος εδω και τρια παιχνιδια εχει τεραστιο προβλημα στο σκοραρισμα..Δεν γινεται να σου φταει πρωτα απο ολα η διαιτησια και να μην αναλογιζεσαι πως η ομαδα δυσκολευεται απιστευτα στο σκοραρισμα..Αμα δεν ειχε κανει την ανατροπη στο 90 κοντρα στον Πανιωνιο,ακομα ενα βαθμο θα ειχε
Jenkins Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Κλαίνε οι βάζελοι για τη διαιτησία σε αγώνα με την Καλλονή. Αξία ανεκτίμητη. Έχει και πιο κάτω.
stamatinho Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Κλαίνε οι βάζελοι για τη διαιτησία σε αγώνα με την Καλλονή. Αξία ανεκτίμητη. Έχει και πιο κάτω. "Κλαινε" δικαιολογημενα με τη Καλλονη,"κλαινε" με τον εργοτελη,"κλαινε"με το πλατανια με αυτα κ μάυτα -9 αλλες 3 τετοιες σφυριχτρες φτασαμε στους -18. Πετας και ενα "Ελα μωρε με τη Καλλονη"? Και ουτε γατα ουτε ζημια. Αξιοι πρωταθλητες.
Mau-Maus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει και πιο κάτω. Αν εχει λεει .... στο 1.40 παιδες με την μια χωστε το
stamatinho Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Exουμε φτασει σε σημειο να ξερουμε πιο καλα τις επερχομενες κλεψιες των πρωταθληματων της σουπας-λιγδας πιο καλα και απο τις επαναληψεις Κωνσταντινου και Ελενης. στο 1.40 παιδες με την μια χωστε το Η συνοικια ξεσηκωθηκε.
lifeowner771 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Kλεμμενα ειναι ολα..Κανε 5 επαναληψεις πριν πεσεις για υπνο και σε λιγο καιρο θα το πιστεψεις...Σε αφησε ξεκρεμαστο ο καραφλουζ χωρις παικτες και σου φταινε οι αλλοι..Αυτοκριτικη λεεμεε
Jenkins Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Αν εχει λεει .... στο 1.40 παιδες με την μια χωστε το Είσαι και νοσταλγικός τύπος βλέπω. Νοσταλγείς τις εποχές που ο Καπετάνιος έστελνε τους υπαλλήλους του σε εντεταλμένη υπηρεσία να προασπίσουν τα συμφέροντα των παραρτημάτων σου. Εύγε
Mau-Maus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 αχ ειδα το βιντεακι με τον αθηναικο και νοσταλγησα τοτε που βλεπαμε λιγη μπαλιτσα ! οχι σπουδαια πραγματα αλλα τουλαχιστον εβλεπες ενα πρωταθλημα με παο οσφπ αεκ παοκ αρη ηρακλη λαρισα απολλωνα αθηνων και αλλες δυνατες ομαδες που παιζαν καθαρα και στα ισα ολοι με ολους ! ενας οφη υπηρχε που μας τα χουν πρηξει (ο οποιος μας στερησε και κανα δυο φορες την ευρωπη) και ενας εθνικος απο την αλλη μερια για να μην ξεχνιομαστε ! τωρα τι βλεπουμε ? παο ,οσφπ , παοκ και οσφπ Α,Β,Γ,Δ,Ε,Ζ κτλ κτλ ! οπου Α,Β,Γ,Δ,Ε βαλτε εργοτελη πλατανια πανιωνιο λεβαδειακος βεροια κτλ κτλ υγ μολις τωρα η νοβα δειχνει οσφπ Β-οσφπΓ να βλεπεις και να μην ξερεις ποιος θελεις να πρωτοχασει ! γινεται να χασουν και οι δυο ? ε ρε καταντια και ξεφτιλα μαζι .... υγ 2 μην ξεχασεις να πας στην φετινη απονομη του πρωταθληματος παρεα με τον μαρινακη τον μωραλη και τον σαρρη , αυτοι θα ειστε παλι , αηδιασαν και οι ιδιοι σας οι εαυτοι τοσα χρονια !
dEACTIVATEb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 προσπαθει ο παναθηναικος να κρυψει την εμφανεστατη ανικανοτητα του να φτιαξει ομαδα .. πως? πλαθουν κουλουρακια με τα δυο χερακια...
Jenkins Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 αχ ειδα το βιντεακι με τον αθηναικο και νοσταλγησα τοτε που βλεπαμε λιγη μπαλιτσα ! οχι σπουδαια πραγματα αλλα τουλαχιστον εβλεπες ενα πρωταθλημα με παο οσφπ αεκ παοκ αρη ηρακλη λαρισα απολλωνα αθηνων και αλλες δυνατες ομαδες που παιζαν καθαρα και στα ισα ολοι με ολους ! 1
stamatinho Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 αχ ειδα το βιντεακι με τον αθηναικο και νοσταλγησα τοτε που βλεπαμε λιγη μπαλιτσα ! οχι σπουδαια πραγματα αλλα τουλαχιστον εβλεπες ενα πρωταθλημα με παο οσφπ αεκ παοκ αρη ηρακλη λαρισα απολλωνα αθηνων και αλλες δυνατες ομαδες που παιζαν καθαρα και στα ισα ολοι με ολους ! Σε παρακαλω. Παραγκα Παναθηναικου υπηρχε τοτε με 2 ολοκληρα πρωταθληματα 89-90 και 90-91 και 3 ολοκληρα πρωταθληματα της Αεκ 91 εως 94. Για τα παλικαρια που εχουν γαλουχηθει με Σωκρατη αυτη ειναι η γνησια παραγκα. Οχι τα 16 δικα τους μεσα σε 18 χρονια. 2
john1987 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καταρχάς δεν υπάρχει κανείς Παναθηναικός που να πιστέυει ότι αδικείται σε όποιο μάτς χάνει βαθμό. Δεύτερον, εγώ πιστεύω ότι αν υπήρχε σοβαρή διαιτησία θα το έπαιρνε πάλι ο Ολυμπιακός τα τελευταία δύο χρόνια αλλά με +10 αντί για +25 πχ. Τρίτον, ο αντίπαλος αλλά και η απόδοση δεν σχετίζονται με τη διαιτησία. Είτε με σφάξει με την Καλλονή είτε με τον Ολυμπιακό μου αφαιρεί βαθμούς. Είδα πως σκούζαν οι γαύροι όταν ο Κωνσταντινέας δεν έδωσε πέναλτι στον ΟΣΦΠ και τι έγινε μετά. Bottom line: Οι διαιτητές ευνοούν σκανδαλωδώς τον Ολυμπιακό είτε επειδή φοβούνται είτε επειδή είναι στημένοι ενω αντιθέτως αδικούν τον Παναθηναικό ενώ δεν είναι καν διεκδικητής. Γιατί κάποιες χρονιές που ήταν διεκδικητής είχαμε "κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη"
Mau-Maus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Bottom line: Οι διαιτητές ευνοούν σκανδαλωδώς τον Ολυμπιακό είτε επειδή φοβούνται είτε επειδή είναι στημένοι ενω για να μην χασουν το 3χιλιαρακι της επομενης αγωνιστικης , αυτος ειναι ο μοναδικος λογος ! οποιος δεν τον ευνοησει εξαφανιζεται και τσιμπαει αλλος το 3χιλιαρακι ! γι αυτο βλεπεις εδω και τοσα χρονια τους ιδιους και τους ιδιους να τα παιρνουν ! κουκουλακηδες , τριτσωνηδες , μανταλοι , σπαθες, βοσκακιδες, αμπαρκιολες και γιαχοι τα παιρνουν ξυπνηστε !!!! ενας δεν εδωσε ενα πεναλτυ (αμβισβητουμενο , με το οποιο θα περναν απλα εναν βαθμο και οχι 3 , απλα θα ισοφαριζαν) και την επομενη μερα εχασε την δουλεια του του καναν μπουρλοτο τον φουρνο και το πιο σημαντικο ..?? bay bay 3χιλιαρακι .. ξυπνατε ...
Danbo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 οχι ρε σιγα μην ειναι ασχετος ! τωρα το οτι δεν υπαρχει ουτε ενα (1) σαιτ στην ελλαδα που να λεει οτι δεν ηταν κοκκινη αλλα κιτρινη (παρεμπιπτόντως ποια κιτρινη , ουτε φαουλ δε δοθηκε χαχαχαχαααχ ) ειναι γιατι ολοι ειναι ασχετοι και αυτος ο σχετικος τι το ψαχνεις τι ασχολεισαι και συ .. φαουλ ξερετε γιατι δε δοθηκε ? γιατι ο διαιτητης ηξερε οτι εαν σφυριζε θα ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να βγαλει και την κοκκινη καρτα , σε απλα ελληνικα να φυγει ο παναθηναικος με τους 3 βαθμους και με 4-5 μπαλακια ! για αυτο και ειχε και δολο, γι αυτο και αλλαξε τους κανονες του παιχνιδιου, γι αυτο κ εβγαλα ολες τις αθλητικες σελιδες απο το pc μου ,γι αυτο και σας χαιρετω και εδω αντε φιλακια Βρε απαντησε εσυ.Πες μου ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ που να εχεις χασει βαθμους τα τελευταια 2 χρονια και να μην εχεις ασχοληθει ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ με την διαιτησια.ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΕΣ ΜΟΥ,ΥΠΑΡΧΕΙ???? Καταρχάς δεν υπάρχει κανείς Παναθηναικός που να πιστέυει ότι αδικείται σε όποιο μάτς χάνει βαθμό. Ωραιο ανεκδοτο.Το αλλο με το Τοτο το ξερεις? Σου ξαναλεω,πες μου ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ που να μην εχετε σκουξει ειτε για τα φαουλ,ειτε για τα κορνερ ειτε για πεναλτι ειτε για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αφορα την διαιτησια.ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΑΤΣ ΠΕΣ ΜΟΥ.Καθε αγωνιστικη που χανεις βαθμους ολο κατι φταιει απο την παραγκα.Ειτε οι ποδοσφαιριστες που εχουν παρει εντολη απο τον Βαγγελα να πεφτουν κατω απο το 50,ειτε τα κορνερ,ειτε τα πλαγια αραουτ ειτε τα φαουλ,πεναλτι κτλ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ουτε μια αγωνιστικη τα τελευταια 2 χρονια που να μην μιλησετε για αλλοιωση αποτελεσματος ειτε για την διαιτησια.ΟΥΤΕ ΕΝΑ Δεύτερον, εγώ πιστεύω ότι αν υπήρχε σοβαρή διαιτησία θα το έπαιρνε πάλι ο Ολυμπιακός τα τελευταία δύο χρόνια αλλά με +10 αντί για +25 πχ. Το θεμα εδω και 2 χρονια με αυτα που σου λεω παραπανω,που να μην φωναζατε για αλλοιωσεις αποτελεσματων ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ αγωνιστικη που χανεις βαθμους.αν τα βαλεις κατω θα επρεπε να το παρεις εσυ με +25.Το ιδιο ισχυει και για τον Ολυμπιακο.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ουτε μια αγωνιστικη που να μην κλαψετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ για την διαιτησια του παιχνιδιου σας,ουτε επισης να κερδισει ο Ολυμπιακος δικαια απλα επειδη ηταν καλυτερος.Ολο κερδιζει λογω παραρτηματων και λογω διαιτησιας και παραλληλα ολο σας στερουν βαθμους απο την διαιτησια οταν αυτοι χανονται. Δεν θα βρεις ουτε μια αγωνιστικη που να πεις ρε παιδι μου,οτι ο Ολυμπιακος κερδισε απλα και μονο με την αξια του επειδη ηταν απλα καλυτερη ομαδα ή εστω επαιξε καλυτερα ρε αδελφε και παραλληλα να χασεις εσυ βαθμους για το επειδη ησουν χειροτερη ομαδα ή επαιξες χειροτερα απο τον αντιπαλο σου.Βαλτα κατω και πες μου ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ μονο που εγινε αυτο.Δικαιη νικη του Ολυμπιακου και δικαιη απωλεια βαθμων του ΠΑΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ για να μην χασουν το 3χιλιαρακι της επομενης αγωνιστικης , αυτος ειναι ο μοναδικος λογος ! οποιος δεν τον ευνοησει εξαφανιζεται και τσιμπαει αλλος το 3χιλιαρακι ! γι αυτο βλεπεις εδω και τοσα χρονια τους ιδιους και τους ιδιους να τα παιρνουν ! κουκουλακηδες , τριτσωνηδες , μανταλοι , σπαθες, βοσκακιδες, αμπαρκιολες και γιαχοι τα παιρνουν ξυπνηστε !!!! ενας δεν εδωσε ενα πεναλτυ (αμβισβητουμενο , με το οποιο θα περναν απλα εναν βαθμο και οχι 3 , απλα θα ισοφαριζαν) και την επομενη μερα εχασε την δουλεια του του καναν μπουρλοτο τον φουρνο και το πιο σημαντικο ..?? bay bay 3χιλιαρακι .. ξυπνατε ... Ειπαμε,δεν υπαρχει δικαιη νικη Ολυμπιακου 20 χρονια τωρα σε ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣ και δεν υπαρχει δικαιη απωλεια βαθμων του Παναθηναικου τα ιδια χρονια (με εξαιρεση φυσικα το 2004 και το 2010). Υ.Γ Αν αρχισουν οι φαπες και στην Ευρωπη,θα εχει πολυ γελιο να βγειτε να σκουζετε παλι για παραγκα Πλατινι-Μαρινακη...Οπως αλλωστε εδρασε η παραγκα αυτη και στο ΟΣΦΠ-Αντερλεχτ..Μην ξεχνιωμαστε
DKNI Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Από τότε που τον έχω βάλει στην ignore, το thread έχει γίνει πιο αναγνώσιμο και ξεκάθαρο. Αξία ανεκτίμητη.Μεγαλη Αληθεια Αυτοι που κλαιγανε για το Αγρινιο, σημερα παλι "να νικας και την διαιτησια" και "δεν σου φταιει μια αποβολη" Δεν φταινε αυτοι. Τους βλεπουμε πως ψηφιζουν και πως εχει καταντησει η χωρα. "Εγω να ειμαι καλα, οτι λεω εγω ειναι σωστο, οτι λενε οι αλλοι λαθος, οσο ζω εγω καλα οι αλλοι να πεθανουν" 500043242 χρονια Μνημονιο τους αξιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις