Danbo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Βλεπω την εθνοκη νεων τωρα.. Αυτος ο Λαγος κοβει καριέρες, ε; Sent from my iPhone using Insomnia Λαιμο ή κεφαλι? Ταπες ή κουτουπιε?
8elwADSL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι μικρό και άπειρο το παιδί αμέσως εσείς
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Διαμαντιδης , ατομικες προπονησεις λογω ενοχλησεων στο γονατο. Φωτσης, πονοι στην μεση, εκτος προπονησεων απο χθες, η πρωτη διαγνωση ειναι οσφυοσιχιαλγια, αρχισε φαρμακα και η κατασταση θα επανεκτιμηθει σε 2 μερες, οποτε και θα αποφασιστει ποσο καιρο θα απουσιασει απ'τα γηπεδα. Επισης, αν ειναι σοβαρης μορφης, θα τον ακολουθησει μεχρι να σταματησει το μπασκετ. Γκιστ, εχει χασει ολη την προετοιμασια και συνεχιζει μεχρι σημερα να απουσιαζει στην Αμερικη. Ιβανοβιτς ηρθε πριν 2-3 μερες γιατι ειχε υποχρεωσεις με την εθνικη Βοσνιας. Στις θεσεις 5 και 3 (ειδικα στο 5) θα βαλουμε τα λαβαρα του ΟΑΚΑ να παιξουν. Και σε 1 μηνα παιζουμε νοκ αουτ κυπελλου με ΟΣΦΠ. 1
DKNI Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ηταν ανέτοιμοι οι παίκτες της εθνικής ε Ρανιερι;; Εμ δεν κοιταξες καν Λαγό η Καρέλη η Κλωναριδη που εχουν ματς Παίξε με Μανταλο και Διαμαντακο και Μητρογλου, και στην επομενη ήττα παίξε με Γιαννουλη, Αυλωνίτη, Μπουχαλακη
Jenkins Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Συμπαθητικό παιχτάκι αυτός ο Καλάθης τελικά ε? Απέναντι σε αυτή την τσουρουκο Αργεντινή και στα καφενεία της Ασίας και της Αφρικής.
Uberalles_gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Διαμαντιδης , ατομικες προπονησεις λογω ενοχλησεων στο γονατο. Φωτσης, πονοι στην μεση, εκτος προπονησεων απο χθες, η πρωτη διαγνωση ειναι οσφυοσιχιαλγια, αρχισε φαρμακα και η κατασταση θα επανεκτιμηθει σε 2 μερες, οποτε και θα αποφασιστει ποσο καιρο θα απουσιασει απ'τα γηπεδα. Επισης, αν ειναι σοβαρης μορφης, θα τον ακολουθησει μεχρι να σταματησει το μπασκετ. Γκιστ, εχει χασει ολη την προετοιμασια και συνεχιζει μεχρι σημερα να απουσιαζει στην Αμερικη. Ιβανοβιτς ηρθε πριν 2-3 μερες γιατι ειχε υποχρεωσεις με την εθνικη Βοσνιας. Στις θεσεις 5 και 3 (ειδικα στο 5) θα βαλουμε τα λαβαρα του ΟΑΚΑ να παιξουν. Και σε 1 μηνα παιζουμε νοκ αουτ κυπελλου με ΟΣΦΠ. Μην αγχώνεσαι... Εδώ δεν αγχώνονται οι ίδιοι στην ομάδα... Όλα καλά...
DKNI Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Συμπαθητικό παιχτάκι αυτός ο Καλάθης τελικά ε? Απέναντι σε αυτή την τσουρουκο Αργεντινή και στα καφενεία της Ασίας και της Αφρικής. Νταξει, σαπακι θα τον ελεγα Μπορει στα αλλα να ηταν μια χαρα αλλα στν χθεσινη τραγωδια ηταν 1ος σκορερ, 2ος ριμπαουντερ και 2ος σε αξιολογηση Ε δεν ειναι και Παπανικολαου, Μαντζαρης, Σλουκας, Μπουρουσης που γαμησαν το Συμπαν να κανει παραπανω ΥΓ. Τα καφενεια της Νιγηριας και της Φινλανδιας στελνουν χαιρετισματα στον Σπανουλη 4
Chrisxxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πιο αμπαλο σχόλιο για τον Καλαθη δεν θα μπορουσα να διαβασω. Ακους εκει καφενειο η Αργεντινη, καφενειο ο Σκολα και ο Πριτζιονι, το ακουσαμε και αυτο!! Καλή ιστορία με τα ας τα πουμε πειραγματα εκατέρωθεν, που μονο τέτοια δεν ειναι αλλά μερικοι εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.. Και το σχόλιο παει στον Καλάθη! Τον μοναδικο αξιολογο pg Που εχει το ελληνικό μπασκετ και παιχτη επιπεδου ΝΒΑ! 3
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Παραπανω πλακα εχει το mindset πισω απο το συγκεκριμενο ποστ.
Canvas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Site: Δεν επέστρεψε σήμερα ο Γκιστ...Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα εκτιμήσει το θέμα Επισήμως έχουμε πρόβλημα και στα SF και στα PF και στον C.. Γιατί εγώ το κόβω ότι αυτός ψάχνει ομάδα με σύμφωνη γνώμη του Τράκη..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Φαινοταν απ'το καλοκαιρι οτι ψαχνουν τροπο να τον πακεταρουν με Λασμε και Μασιουλις και τους εμποδιζε το κλειστο συμβολαιο. Θα δουμε πως θα παει, αν και ειμαστε προ τετελεσμενων γεγονοτων νομιζω. Σε καθε περιπτωση τα μηνυματα που πηραμε αυτο το καλοκαιρι απο τους ιθυνοντες της ομαδας, ειναι ακρως αποθαρρυντικα. Πολυ κουτοχορτο, λιγη ουσια (εκεινη η μπανκα που θα εσπαγε για τον Καλαθη, ακομα περιμενουμε να σπασει η μιση εστω, μπας και συμπληρωσουμε βασικη 5δα για φετος...). Και ακομα λιγοτερος προγραμματισμος που να παραπεμπει σε μεγαλο κλαμπ. Και θα επιμεινω σε αυτο, γιατι ο προγραμματισμος και η οργανωση δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα θεμα know how (που το εχουμε/ειχαμε περισσοτερο απο καθε αλλο συλλογο), ορεξης και δουλειας. Μαντεψτε τι παει λαθος λοιπον για να ειμαστε 20 μερες πριν το νοκ αουτ με τον ΟΣΦΠ και να μην εχουμε 3ρι, δευτερο 5ρι, και με το βασικο σου 4ρι ξαφνικα να μοιαζει ως παιχτης αλλης ομαδας . Και bonus 4 καραβασικουρες τραυματιες απ'τη μερα που ηρθε ο Ιβανοβιτς Αθηνα. Κριμα...
washcloud Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 ...θαυμάζω το κουράγιο σου ρε Μίντι "να περιμένεις πράγματα από τον ΠΑΟ". Ο ΠΑΟ,,,πάει από το '12. Όταν και αποδομήθηκε ό,τι τεσπα είχε στημένο και δούλευε ο Ομπράντοβιτς. Το..."παναθηναϊκό" πνεύμα δηλαδή που έχεις πει κάποια στιγμή. Όσο πιο γρήγορα χωνέψεις ότι το πνεύμα ΔΕΝ ήταν "παναθηναϊκό", αλλά ομπραντοβιτσιακό, κι ότι όσο αφορά τους από πίσω, ήταν καλοί μόνο για να παρέχουν το απαιτούμενο χρήμα, τόσο καλύτερο για εσένα... Αυτό που υπάρχει για από εδώ και μπρος, δεν έχει καν σημασία πόσο θα χρειαστεί για να ορθοποδήσει. Ειδικά για από φέτος και μετά, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια κάτι ψιλογινόταν με από εδώ και από εκεί πατσαρίσματα. Είναι δυνατόν δηλαδή να υπολογίζεις "το ματς κυπέλου με τον ΟΣΦΠ" και τό "τί θ' απογίνει"; Ειδικά μετά και την φετεινοκαλοκαιρινές "αλλαγές", θα πρέπει να έχεις σα δεδομένο ΜΟΝΟ τον ορίζοντα χρόνων μπροστά. ΑΝ είναι δηλαδή να στηθεί κάτι που να αξίζει τον κόπο. Να ξαναγίνει "υπερδύναμη" πάντως ο ΠΑΟ, μην περιμένεις. Απλά η γνώμη μου με βάση αυτά που βλέπω ε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν περιμενω κατι. Εχω μηνες που λεω οτι ο τυπος πουλαει το κουτοχορτο σε κοσμο που γενικως δε το τρωει αμασητο, λογω παρελθοντος και ιστοριας. 6εκ στον Καλαθη, ελληνοποιηση, Ζοτς ελα σπιτι να σηκωσουμε τα παντα, μπαινω στην ΠΑΕ με 20εκατομυρια και τελικα μειναμε χωρις ροστερ 20 μερες πριν απο παιχνιδι που κρινει 1 απο τους 3 τιτλους. Κουμαντο στην τσεπη του τρακη δεν κανω. Δε θελει να μπαινει μεσα 10εκατομυρια το χρονο για να εχω εγω θεμα συζητησης; Δικαιωμα του, δε μπορω να πω κουβεντα. Απλα η παραμυθα που πουλαει σε συνδυασμο με την μεθοδικοτητα του (πχ δες τι δημοσιευματα-ιστορια εστησε με Καλαθη, τι δημοσιευματα στηνει με Γκιστ κλπ κλπ) σε ξενερωνουν. Επισης αγρια ξενερα παιζει για τον τροπο με τον οποιο τελειωσε Μασιουλις, Λασμε και παει τωρα να τελειωσει και τον Γκιστ. Ο επομενος που θα τον πεταξει σαν στυμενη λεμονοκουπα εκτος ομαδας ποιος ειναι δηλαδη; Ο Μητσος; Δεν μιλαμε για παιχτες χθεσινους, μιλαμε για παιχτες που εχουν ξεχωριστη θεση στην καρδια του κοσμου και εχουν προσφερει την ψυχη τους σε μια δυσκολη φαση που περασε (και περναει) το τμημα.
Chris_85 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Την κηδεμονία της κόρης του θέλει να κερδίσει, δεν είναι μικρό θέμα, δεν πρόκειται να φύγει απο τον Παο ωστόσο.
washcloud Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Τον Μήτσο πάντως που είπες, δεν παίζει και δεν έπαιζε να τον πετάξει. Διότι μετά θα έψαχνε τρύπα να κρυφτεί από τους οπαδούς. Ότι τον έστιψε (και θα συνεχίσει να τον στίβει, όσο αυτός παίζει -λογικά δηλαδή μέχρι και την επερχόμενη σαιζόν που νομίζω ότι τελειώνει το συμβόλαιό του...; και "λογικά" ο Μήτσος θα πει "στοπ", διότι δεν είναι για να του γαμιέται άλλο η ψυχή σε τέτοιες συνθήκες, σ' αυτή την ηλικία- είναι εκ των ων ουκ άνευ...) είναι αλήθεια όντως και ήταν το μόνο που θα μπορούσε "να του κάνει", δηλαδή να βγάλει από δαύτον και το τελευταίο -καλοπληρωμένο, οκ- Ευρώ. Το αποδίδω σ' αυτόν, καθώς δε νομίζω ο Πέδουλας ούτε σαδίστας να είναι ούτε βλήμα που τον είχε 30' και βάλε Μ.Ο. μέσα κι έξω, σε μια πολύ απαιτητική θέση και ρόλο...("βοήθησε" βέβαια και το χάπατο ο Ούκιτς, με την κατάστασή του, σε αυτή την ιστορία...). Και κρίμα για τον Μήτσο, γιατί υπήρξε αξιολογότατος παίκτης που θα έλεγε κανείς ότι μετά από τόσες δοξασμένες μέρες που πέρασε στα ντουζένια του, δεν του άξιζε να ζήσει και το "ξεζουμίζουν τ' άλογα όταν γεράσουν"... Τώρα για τους άλλους, κυρίως Ματσιούλις αλλά φυσικά και Λασμέ, συμφωνώ (μάλιστα παρ' ό,τι μη οπαδός, με πείραξε κι εμένα, καθώς όντως είχαν αρχίσει ν' αφήνουν ανεξίτηλο στίγμα στην συγκεκριμένη ομάδα) ότι ήτανε σα να έκοψε πχ το χέρι ή πόδι του κάθε οπαδού, καθώς αν μια φορά άγγιξαν εμένα οι προαναφερθέντες, τί να πουν κι όσοι είναι οπαδοί...Αλλά ήταν κι η εύκολη λύση. Κι όπως και να το κάνεις, δεν ήταν σα να ξήλωνε κάποια "σημαία" της ομάδας. (...φαντάσου όμως να είχατε πάρει καμμιά Ευρωλίγκα τον Μάιο, και να έκανε ακριβώς το ίδιο...Καθώς η απόφαση ήταν κατά πάσα πιθανότητα ήδη ειλημμένη...) Τεσπα όταν δεν υπάρχουν φράγκα, όλα δυστυχώς είναι μέσα στο παιχνίδι. Και το κουτόχορτο ακόμα που λες. Όπως κι οι πολιτικοί μας προσπαθούν να ξαναβγούν τάζοντας τα άπειρα ενώ ούτε σάλιο υπάρχει. Βγαίνει ο άλλος ο γκαβός και λέει "ανάπτυξη!", τη στιγμή που όποιος έχει μια στάλλα νιονιό, βλέπει ότι ανάπτυξη δεν παίζει ούτε με τον θεό βύσμα. Όσο πιο άσχημα είναι τα πράγματα, τόσο πιο κουτόχορτο είναι "υποχρεωμένοι" οι κινώντες τα νήματα να πασάρουν...Ή τουλάχιστον, αυτή μόνο την διέξοδο βλέπουν. Για Γκιστ δεν ξέρω τί ακριβώς παίζει, πάντως κάτι πήρε το μάτι μου κάπου ότι παίζει ένα σενάριο "να προσπαθούν την από κοινού λύση της συνεργασίας" (με την έννοια να πουληθεί αλλού και να μείνουν....όλοι ευχαριστημένοι). Εγώ ως "παρατηρητής" πάντως, χωρίς δηλαδή να...καίγεται το δικό μου το σπίτι, βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα την φετεινή προοπτική για τον ΠΑΟ, με τον "νέο, σκληροτράχηλο κόουτς" και τα "νέα παιδιά"...Ως ιδέα δηλαδή (την προτιμάω από το σύνηθες "πάμε με μέσων δυνατοτήτων ρόστερ και βλέπουμε", που συνήθως αποδίδει μηδέν στο πηλίκον), γιατί στην πράξη μένει να δείξει αν θα είναι και τόσο "ωραία" όσο ακούγεται, ή θα είναι αποτυχία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις