Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.
Εκει μας καταντησαν οι φαταουλες, και η λοιπη συμμορια. Χειροτερα και απο την αφρικη...

Ο αλλος πηγε να διαμαρτυρηθει και στον Σαρρη. Ουτε καν λιγο τσιπα... Αλλα πως θα ριξει σταχτυ στα ματια απο τα προβ...

• Like 1
Δημοσ.

Καλά έκανε.

Πρέπει να διατηρήσει τα κεκτημένα και την καθαρότητα που έχει προσφέρει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και σύντομα στο μπάσκετ.

Αν ήμουν στη θέση του θα πήγαινα στον πρωθυπουργο. Δοξα και τιμή.

Δημοσ.

ξέχασες το υπόλοιπο μοτό του αγαπημένου δημ.συμβούλου, που αντί για δόξα, έχει αίμα, και μετά την τιμή έχει χρυσά αυγά

Με πηγές από το aeklive :P

Το γελιόμετρο που έβαλες στο διπλα θρεντ έπιασε νέα όρια. Αυτά του "μου φυγε το νεφρό απ τα γέλια". Μη ξεχνάς οτι οι γάβροι το επίπεδο "κλάμα" το προσπερνάμε και το αφήνουμε ως όριο για τους Παναθηναικους.

Υ.Γ- 1-1 στη τρολιά :P

Δημοσ.

τρολιά? παρακαλώ, διαφώτισέ με τότε, για την ανάλυση των 55 μυρίων μπάτζετ.

55.000.000? Really? που να αφορούν αποκλειστικά το ποδοσφαιρικό τμήμα έτσι? 

Και με δικό του χαρισμένο γήπεδο παρακαλώ, και με δικές του εγκ/σεις.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβως πρέπει να εξηγησω.

Δεν ειμαι ο οικονομικος συμβουλος του Μαρινάκη. Οπαδός ειμαι.

Αν έχεις κάποια άλλα στοιχεία απο αυτά που παρουσιάζονται στους ισολογισμούς της ΠΑΕ ή αν έχεις γενικά να μας δωσεις κάποιο επισημο στοιχείο παραπάνω απ όσα γνωριζουμε, ειμαστε στη διάθεσή σου.

Εως τοτε όλες αυτές οι ξερολιάσεις ειναι τουλάχιστον γραφικές.

Δημοσ.

σου τα έδωσα τα στοιχεία. Αν δεν τα κατάλαβες, δε φταίω εγώ...

Ως οπαδός, αν δέχεσαι το κουτόχορτο, επίσης δε φταίω εγώ...

Μισθοι ποδοσφαιρικων + λειτουργικα εξοδα = 55εκ ευρω.. Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο? ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΜΑΖΙ.

Δημοσ.

Μισθοι ποδοσφαιρικων + λειτουργικα εξοδα = 55εκ ευρω.. Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο? ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΜΑΖΙ.

λειτουργικά έξοδα, 25-30 μύρια? η εταιρεία που δουλεύω, που απασχολεί 10.000 εργαζόμενους, έχει λιγότερα πάντως...

Επίσης, αν είναι μαζί, αυτά τα "έξοδα διάθεσης και διοίκησης" που έχει από κάτω, τί είναι?

Και ειπα ήδη. Πάσο.

55 θελετε? Ρε, 58 το κάνω. Είμαι λαρτζ. Και βάλε και 2 από τον πρίγκηπα του τσάκα, να το στρογγυλέψουμε!

Δημοσ.

λειτουργικά έξοδα, 25-30 μύρια? η εταιρεία που δουλεύω, που απασχολεί 10.000 εργαζόμενους, έχει λιγότερα πάντως...

Επίσης, αν είναι μαζί, αυτά τα "έξοδα διάθεσης και διοίκησης" που έχει από κάτω, τί είναι?

Και ειπα ήδη. Πάσο.

55 θελετε? Ρε, 58 το κάνω. Είμαι λαρτζ. Και βάλε και 2 από τον πρίγκηπα του τσάκα, να το στρογγυλέψουμε!

Οι μισθοι ποδοσφαιριστων σου ειπα,οτι για 6 παικτες μονο ειναι περιπου 20εκ ευρω μαζι με την εφορια.Βαλε τωρα και αλλους 20 παικτες που εχει.Ας βαλουμε περιπου ενα ποσο 10-12 εκ που με την εφορια φτανει περιπου στα 16-18εκ ευρω περιπου.. Και στα λειτουργικα εξοδα ισως εννοει και καποιες υποχρεωσεις προς τριτους της ομαδας κτλ.. Γιαυτο περιμενουμε τον ισολογισμο για να δουμε ακριβως τι γινεται.. Να σου πω επισης,οτι ο επισημος περυσινος ισολογισμος,λεει για συνολικα εξοδα ΠΑΕ στα 45εκ ευρω περιπου..

Δημοσ.

οκ. πάσο. 

πάντως, με 55 μύρια, είναι δύσκολα βιώσιμο το club. Καλά που πουλάει και τιποτα!

Φιλε ειπαμε,θα δουμε τον ισολογισμο και θα κρινουμε.. Τωρα αν εσεις να ξερετε ολα και παντα εμεις ειμαστε τα προβατα και εσεις οι παντογνωστες οκ..Σε ολα αυτα τα εξοδα περιλαμβανονται τα παντα.Ολα τα εξοδα μιας ΠΑΕ..

Δημοσ.

Αυτο το μισο γκαρντ, εκείνος ο Καλαθης, τελικά έγινε συμπαθητικό παικτακι ε;

Να μείνει μακριά μας, αφού με Μάντζαρη που κάνει τα ίδια θα πηγαίναμε σούπερ, και θα δίναμε και ΜΌΝΟ τα μισά απ' του Καλάθη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλεπω την εθνικη νεων τωρα.. Αυτος ο Λαγος κοβει καριέρες, ε;

Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από we_will_rise
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...