Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάντως, ευκολάκι ο χοντρος τον μπερκ, θα τον πουλήσει 20 μύρια και 6 διαστημόπλοια, με ρήτρα επαναγοράς 2 μύρια και 3 κεφτέδες, και τον νάνο, ευκολάκι τα πιάνει τα 12μύρια επισης.

Βάλε και λαγό, στο 80% του σάμαρη, άλλο ένα 8αρι, και με 3 παίχτες, έχουμε 40μύρια και 6 διαστημόπλοια.

Δίνουμε στον χοντρό τα 6 διαστημόπλοια, για να τα πουλήσει στη nasa με 1 τρις το ένα, και εμείς ξεχρεώνουμε, και παίρνουμε πίσω τον μπερκ, δίνοντας 2 μύρια και ΕΝΑ κεφτέ (δεν είχαμε λεφτά για άλλο κιμά)!

...Σούπερ!

• Like 1
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

<p>πάντως, αν δώσουμε σε σας μπερκ, θα τον πουλήσει 20 μύρια και 6 διαστημόπλοια, με ρήτρα επαναγοράς 2 μύρια και 3 κεφτέδες, και αν σας δώσουμε νάνο, ευκολάκι τα πιάνει τα 12μύρια.</p>

<p>Βάλε και λαγό, στο 80% του σάμαρη, άλλο ένα 8αρι, και με 3 παίχτες, έχουμε 40μύρια και 6 διαστημόπλοια.</p>

<p>Δίνουμε στον χοντρό τα 6 διαστημόπλοια, για να τα πουλήσει στη nasa με 1 τρις το ένα, και εμείς ξεχρεώνουμε, και παίρνουμε πίσω τον μπερκ, δίνοντας 2 μύρια και ΕΝΑ κεφτέ (δεν είχαμε λεφτά για άλλο κιμά)!</p>

<p>...Σούπερ!</p>

Φίλε κοιτα. Μας δίνεις τον Μπερκ και 1-2παικτες ακομα τσαμπα με 50% ποσοστό μεταπώλησης (μιας και μας τελείωσαν οι δικοι μας που μπορούμε να πουλήσουμε) τους πουλάμε και ξεχρεωνεις.. Απλά πράγματα

Δημοσ.

Για ονομα του Θεου ειναι ακομα 1 Σεπτεμβρη!

Καντε λιγο υπομονη ρε Ελληνες

Ο ΟΠΑΠ ανοιξε ειδικο Παμε Στοιχημα

Ποτε θα κληθει ο Κωστας Γιαννουλης στην Εθνικη

- Στο 1ο ματς @1,05

- Μεχρι τις 11 το βραδυ αυριο @3,00

- Προγραμματιζεται ειδικο φιλικο της Εθνικης αργα σημερα το βραδυ προς τιμην του νεου παικτη του Ολυμπιακου @9,00

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα σοβαρα μιλας? Δηλαδη εσυ δεν ειδες πως οι απο πανω χτιζανε διαφορα και πως δεν μας αφηνανε πολλες φορες να παρουμε τους ποντους που δικαιουμασταν?

Έλα σοβαρέψου,θυμάμαι πρωταθλήματα που κρίθηκαν στη διαιτησία,θυμάμαι και ένα πρωτάθλημα που κρίθηκε στα χαρτιά,αλλά με 20 και κάτι πόντους διαφορά είναι καθαρά θέμα επιπέδου.Χαλάρωσε,δεν μου αρέσει και μένα,αλλα ο γαύρος είναι καλύτερος τούτη χρονική στιγμή,όπως και πέρυσι.Αν θες να ηρεμείς τον εαυτό σου ότι μας κλέψανε έναν τίτλο και τερματίσαμε 20 πόντους πίσω χαλάλι σου,αλλά εγώ δεν το δέχομαι.Αντι να γκρινιάζω θα υποστιρίξω το σχέδιο Αναστασίου-Νταμπίζα μπας και κάποτε θα μας βγάλουν από αυτή τη κατάσταση

Δημοσ.

Έλα σοβαρέψου,θυμάμαι πρωταθλήματα που κρίθηκαν στη διαιτησία,θυμάμαι και ένα πρωτάθλημα που κρίθηκε στα χαρτιά,αλλά με 20 και κάτι πόντους διαφορά είναι καθαρά θέμα επιπέδου.Χαλάρωσε,δεν μου αρέσει και μένα,αλλα ο γαύρος είναι καλύτερος τούτη χρονική στιγμή,όπως και πέρυσι.Αν θες να ηρεμείς τον εαυτό σου ότι μας κλέψανε έναν τίτλο και τερματίσαμε 20 πόντους πίσω χαλάλι σου,αλλά εγώ δεν το δέχομαι.Αντι να γκρινιάζω θα υποστιρίξω το σχέδιο Αναστασίου-Νταμπίζα μπας και κάποτε θα μας βγάλουν από αυτή τη κατάσταση

Σου εχουν κανει ΤΟΣΟ πλυση εγκεφαλου που καθεσαι και υπερασπιζεσαι τον γαυρο ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ?

Που σου ειπα οτι επρεπε να παρουμε πρωταθλημα?

ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ αναφερθηκες, ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ αναφερθηκα

• Like 1
Δημοσ.

Οταν στον πρωτο γυρο έτρωγες τις 3αρες απο τον Νιωνιο και την Βεροια πρόπερσι και τον Δεκέμβρη ήσουν στο -30+ ποσο θα ηταν μια καλή διαφορά για να ησουν ικανοποιημενος? 2-3 βαθμούς ας πούμε? (Και μαλιστα χωρις να βαλεις και τα παιχνίδια που δωσαμε στα παραρτήματα κατα την κριση σας)

Δημοσ.

Σου εχουν κανει ΤΟΣΟ πλυση εγκεφαλου που καθεσαι και υπερασπιζεσαι τον γαυρο ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ?

Που σου ειπα οτι επρεπε να παρουμε πρωταθλημα?

ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ αναφερθηκες, ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ αναφερθηκα

Σου έχουν κάνει και εσένα αρκετή πλύση εγκεφάλου που βλέπεις εμένα να υπερασπίζομαι τον γαύρο.Εγώ αδερφέ δε πρόκειται να ζητάω να χάνω πρωτάθλημα από γαύρο με μικρότερη διαφορά.Για οικονομία συζήτησις πες ότι 20+ πόντοι είναι πλασματικοί.Οκ τότε πραγματική ποιά είναι? Δέκα?Πέντε? Με πόσους θα νιώθεις ότι το ΧΑΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΏΤΑΤΑ? Άλλες εποχές εγώ θυμάμαι από Πανάθα... 

Σου έχουν κάνει και εσένα αρκετή πλύση εγκεφάλου που βλέπεις εμένα να υπερασπίζομαι τον γαύρο.Εγώ αδερφέ δε πρόκειται να ζητάω να χάνω πρωτάθλημα από γαύρο με μικρότερη διαφορά.Για οικονομία συζήτησις πες ότι 20+ πόντοι είναι πλασματικοί.Οκ τότε πραγματική ποιά είναι? Δέκα?Πέντε? Με πόσους θα νιώθεις ότι το ΧΑΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΏΤΑΤΑ? Άλλες εποχές εγώ θυμάμαι από Πανάθα... 

τεσπαν,απλά τα πράγματα,κάναμε σκατά πρώτο γύρο,γαμάτο δεύτερο αλλά χάθηκε από νωρίς.Αν σκεφτούμε όλα τα προβλήματά μας σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαρηστημένος από περυσινή χρονιά,Αλλά το να λέμε ότι μας θάψανε,πάει πολύ.

Δημοσ.

Στο πανηγυρι της παρανοιας εγω δεν χορευω

Πάντως το γεγονός που λέμε τη περυσινή χρόνια σούπερ πετυχημένη ενώ πήραμε δεύτερη θέση με διαφορά είκοσι κάτι βαθμούς μου προκαλεί θλίψη...

Αυτο ηταν το σχολιο σου και οχι απλα η 2η θεση, σε αυτο σου απαντησα. The rest is history

Δημοσ.

Ναι έχει κάπου εκει γύρω ενα μποστάνι και τώρα που θα χρειαστεί κηπουρό το σκέφτεται για τον Αντώνη =)

Δημοσ.

Ναι έχει κάπου εκει γύρω ενα μποστάνι και τώρα που θα χρειαστεί κηπουρό το σκέφτεται για τον Αντώνη =)

Τον Καρπετόπουλο για τον Πανούτσο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...