Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ε ναι δεν θα γίνεται αυτό το πράγμα κάθε ματς.Δεν άρεσε Πανάθα σήμερα,αλλά και πάλι,μπράβο τους για αυτό που κάνανε.ΑΡΧΙΔΑΤΟΙ

Θαύμα είναι να βάλουν γκολ ο Πέτριτς και Ατζαγκούν σε έναν αγώνα.Κρίμα που έτσι,για τρολάρισμα δεν έβαλε και ο Καρέλης.

Ελπίζω ο Πέτριτς να πάρει πάνω του τώρα.Δεν το πολυπιστεύω αλλά θέλω να έχω μια ελπίδα

Δημοσ.

Που είναι όλοι αυτοί οι παναθηναϊκοί να βοηθήσουν την ομάδα με κάποιον παίχτη να τον κάνουν δώρο στον παναθηναϊκό και το συμβόλαιο του να το πληρώνουν αυτοί,μονο λόγια είναι ο ......θα πάρει την παε και θα την απογείωση ο ......αποφάσισε από το καλοκαίρι να βοηθήσει κονομικά την παε.. συνεχεια τα ίδια χωρίς να βοηθούν

Δημοσ.

<p>Ε ναι δεν θα γίνεται αυτό το πράγμα κάθε ματς.Δεν άρεσε Πανάθα σήμερα,αλλά και πάλι,μπράβο τους για αυτό που κάνανε.ΑΡΧΙΔΑΤΟΙ</p>

<p>Θαύμα είναι να βάλουν γκολ ο Πέτριτς και Ατζαγκούν σε έναν αγώνα.Κρίμα που έτσι,για τρολάρισμα δεν έβαλε και ο Καρέλης.</p>

<p>Ελπίζω ο Πέτριτς να πάρει πάνω του τώρα.Δεν το πολυπιστεύω αλλά θέλω να έχω μια ελπίδα</p>

Αν ο Πετριτσ ειναι υγιής θα βοηθήσει. Του Πετριτσ δεν του ταιριάζει να παίζει μαζί με Μπερκ. Σήμερα που έπαιξε μόνος του ήταν μεσα σε αρκετές φάσεις.

Απέτυχε το καραπαράρτημα. Τάβλα :)

Γκολ στο 91 και στο 94, γάβροι καταντήσαμε... -_-

Barca και έτσι :) Και με 70% κατοχή
Εσυ αν δεν πεις για παράρτημα ή Ολυμπιακό δεν μπορείς ε? Δεν κοιτας τα χαλια σου με τον Ολυμπιακό ασχολείσαι.. Θα σε στρώσει ο Μητρογλας εσενα...
Δημοσ.

Που είναι όλοι αυτοί οι παναθηναϊκοί να βοηθήσουν την ομάδα με κάποιον παίχτη να τον κάνουν δώρο στον παναθηναϊκό και το συμβόλαιο του να το πληρώνουν αυτοί,μονο λόγια είναι ο ......θα πάρει την παε και θα την απογείωση ο ......αποφάσισε από το καλοκαίρι να βοηθήσει κονομικά την παε.. συνεχεια τα ίδια χωρίς να βοηθούν

Μεγαλη αληθεια

Πλεον η ομαδα επι Αλαφουζου εχει μπει σε ενα σωστο δρομο οποτε δεν υπαρχει ο φοβος οτι θα ριχνουν και θα πεφτουν στο πηγαδι. Που ειναι τωρα να βοηθησουν να βγουμε απο το τελμα μια ωρα αρχιτερα

Παντως ρε μαγκες διαβαζω τα σχολια σας κατα τη διαρκεια του ματς. Ειστε στη γωνια ετσι? Ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη ετσι? Περιμενετε την γκελα για να κραξετε και να μιζεριασετε...

Αν σας διαφευγει απο περσυ δεν αλλαξαν πολλα. Ουτε ΤΛ μπηκαμε με ομαδα 5 εκατομμυριων ωστε να φυγει το χρεος ουτε βρεθηκε κανας τρελος επενδυτης να ριξει 50 εκατομμυρια

Η ομαδα κινειται με βαση το πλανο καποιων ετων του Αλαφουζου ωστε να εξυγιανθει οικονομικα. Η περσυνη πολυ πετυχημενη χρονια μαλλον σας φουσκωσε τα μυαλα. Συνεχιζουμε να ειμαστε στην πριζα οικονομικα ΚΑΙ ΑΡΑ συνεχιζουμε να ρισκαρουμε στο πλανο και τις επιλογες

Το οτι περσυ μας βγηκε το 90% και οτι λογω Μουντιαλ ηρθαν παικτες οπως Μπεργκ, Πρανιτς, Πετριτς δεν σημαινει οτι φετος θα φερναμε τον Τσαμπι Αλονσο και τον Πουγιολ.

Η ομαδα ΑΚΟΜΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ και λογω ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΑΡΓΑ-ΑΡΓΑ και θα κανουμε και γκελες και θα γινουν και λαθη και θα ερθουν και σαπακια

Δημοσ.

Αλήθεια όμως,τι παίζει με Στιλ? Πρώτη μεταγραφή αν θυμάμαι καλά και ακόμα ανέτοιμος?

Θέλουμε έναν μέσο,πρέπει να αποκτηθεί άμεσα. 

Παντως ρε μαγκες διαβαζω τα σχολια σας κατα τη διαρκεια του ματς. Ειστε στη γωνια ετσι? Ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη ετσι? Περιμενετε την γκελα για να κραξετε και να μιζεριασετε...

Μαζί σου είμαι σε όλα όσα λες,σχετικά με πλάνο και Αλαφούζο,αλλά

Όταν η ομάδα παίζει σκατά θα το πούμε,ότι δηλαδή παίζει σκατά.

Αλήθεια όμως,τι παίζει με Στιλ? Πρώτη μεταγραφή αν θυμάμαι καλά και ακόμα ανέτοιμος?

Μεγαλη αληθεια
Πλεον η ομαδα επι Αλαφουζου εχει μπει σε ενα σωστο δρομο οποτε δεν υπαρχει ο φοβος οτι θα ριχνουν και θα πεφτουν στο πηγαδι. Που ειναι τωρα να βοηθησουν να βγουμε απο το τελμα μια ωρα αρχιτερα

Αν σας διαφευγει απο περσυ δεν αλλαξαν πολλα. Ουτε ΤΛ μπηκαμε με ομαδα 5 εκατομμυριων ωστε να φυγει το χρεος ουτε βρεθηκε κανας τρελος επενδυτης να ριξει 50 εκατομμυρια

Η ομαδα κινειται με βαση το πλανο καποιων ετων του Αλαφουζου ωστε να εξυγιανθει οικονομικα. Η περσυνη πολυ πετυχημενη χρονια μαλλον σας φουσκωσε τα μυαλα. Συνεχιζουμε να ειμαστε στην πριζα οικονομικα ΚΑΙ ΑΡΑ συνεχιζουμε να ρισκαρουμε στο πλανο και τις επιλογες

Μεγαλη αληθεια

Μεγαλη αληθεια

Το οτι περσυ μας βγηκε το 90% και οτι λογω Μουντιαλ ηρθαν παικτες οπως Μπεργκ, Πρανιτς, Πετριτς δεν σημαινει οτι φετος θα φερναμε τον Τσαμπι Αλονσο και τον Πουγιολ.

Η ομαδα ΑΚΟΜΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ και λογω ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΑΡΓΑ-ΑΡΓΑ και θα κανουμε και γκελες και θα γινουν και λαθη και θα ερθουν και σαπακια

Πάντως το γεγονός που λέμε τη περυσινή χρόνια σούπερ πετυχημένη ενώ πήραμε δεύτερη θέση με διαφορά είκοσι κάτι βαθμούς μου προκαλεί θλίψη...Το ξέρω ότι έτσι έχει πλέον κατάσταση,και αν διαβάσεις τα παλιότερα ποστ μου θα δείς ότι και εγώ χίλια μπράβο έδινα στον Αναστασίου-Νταμπίζα-Σαραβάκο και Αλαφούζ,αλλά υπάρχουν προβλήματα,αγωνιστικά και μη.Πρέπει να τα λέμε.

Βρε μάγκες,δεν ξέρω πως βγήκαν τόσες πολλές παραθέσεις...

Δημοσ.

Πάντως το γεγονός που λέμε τη περυσινή χρόνια σούπερ πετυχημένη ενώ πήραμε δεύτερη θέση με διαφορά είκοσι κάτι βαθμούς μου προκαλεί θλίψη...Το ξέρω ότι έτσι έχει πλέον κατάσταση,και αν διαβάσεις τα παλιότερα ποστ μου θα δείς ότι και εγώ χίλια μπράβο έδινα στον Αναστασίου-Νταμπίζα-Σαραβάκο και Αλαφούζ,αλλά υπάρχουν προβλήματα,αγωνιστικά και μη.Πρέπει να τα λέμε.

Βρε μάγκες,δεν ξέρω πως βγήκαν τόσες πολλές παραθέσεις...

Τερ/λακας δεν ειναι αυτος? Απλα προφανως ο Κοτσολης θα δειχνει καλυτερα πραγματα στην προπονηση απο εκεινον και τον προτιμαει..

Δημοσ.

Μα φυσικα

Απλα μην αρχιζετε την καταστροφη γιατι καταστροφη θα μας ταιριαζε αν ειχαμε αυτη την εικονα με 50Μ μπατζετ και 8-10 παικταραδες

Δυστυχως οσο δεν γινεται κατι που θα φερει 20-25 εκατομμυρια ουρανοκατεβατα στα ταμεια, η ομαδα θα χτιστει ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ

Και αυτο σημαινει και γκελες με Πανιωνιους, και τρυπες στην 11αδα που δεν μπορουν να καλυφθουν λογω μπατζετ, και κακες επιλογες αφου η φθηνια σημαινει και ρισκο στην επιλογη

ΥΓ. Καλα, για την διαφορα περσυ απο το 1ο ασε, μην το σχολιασουμε.

Δημοσ.

Μα φυσικα

Απλα μην αρχιζετε την καταστροφη γιατι καταστροφη θα μας ταιριαζε αν ειχαμε αυτη την εικονα με 50Μ μπατζετ και 8-10 παικταραδες

Δυστυχως οσο δεν γινεται κατι που θα φερει 20-25 εκατομμυρια ουρανοκατεβατα στα ταμεια, η ομαδα θα χτιστει ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ

Και αυτο σημαινει και γκελες με Πανιωνιους, και τρυπες στην 11αδα που δεν μπορουν να καλυφθουν λογω μπατζετ, και κακες επιλογες αφου η φθηνια σημαινει και ρισκο στην επιλογη

ΥΓ. Καλα, για την διαφορα περσυ απο το 1ο ασε, μην το σχολιασουμε.

Με 50 Μ θα ήταν άλλη ιστορία.Γενικώς με τον Παναιηναικό είμαι,ακόμα και έτσι όπως είναι. Συμβιβάστηκα.Δεν μίλησε κανένας για καταστροφή,αλλά για μια σκατά εμφάνιση (ανεξαρτήτως αποτελέσματος) που οφείλεται όπως είπαμε με άλλο παλικάρι στο ότι λείπουν δύο παίχτες που πέρυσι κάναν τη διαφορά.

Γκέλες δεχούμενες,δεν σχολιάζω αποτελέσματα,αλλά εμφανίσεις.Σήμερα κερδίσαμε,αλλά και πάλι βάση εμφάνησης ήμασταν χάλια μαύρα.

ΥΓ Η διαφορά πέρυσι ήταν κάτι που με πονά λιγάκι.Όπως λογικά τον κάθε Παναθηναικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...