Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι επειδή έχω ρεπό και βαριέμαι και είμαι στα ξένα και δεν έχω που να πάω,και να είχα πάντως σιγά μη πήγαινα με τέτοιο ψοφόκρυο.

1.Κοτσόλης-Μακάρι ο Άγγλος να αποδειχθεί καλός,γιατί ο γέρο-Κότσο τρέμει καμιά φορά.

2,Σίντερφιλντ-Καλός,βελτιωμένος,αλλά που και που θα κάνει καμιά γκάφα,επίσης που και που θα βάλει και κενένα γκολ από στημένα.

3,30αντά-Καλός,με νεύρο,ψυχάκιας(ίσως υπερβολικά κάποιες στιγμές) αλλά με τίποτα δεν είναι δεξί μπακ

4.Κουτρουμπής-Ακόμη δεν κατάλαβα τι παίζει μ'αυτόν.Περίεργη περίπτωση,

5.Μπούρμπος-Για μικρομεσαία ομάδα Ελλ.Πρωτ. αλλά άλλον δεν έχουμε,δε γαμιέται,1-2 χρονάκια θα τον αντέξουμε.Φιλότιμος φαίνεται πάντως,

6.Νάνο-Λαβράκι,δεν θυμάμαι καλύτερη μεταγραφή εποχής Αλαφούζου μετά τον Σουηδό.

7.Λαγός-Καλούτσικος,παθιασμένος,σκληρούτσικος (ή θέλει να γίνει),μας κάνει πιστεύω,αρκεί να βελτιωθεί και στη προώθηση παιχνιδιού.

8.Πράνιτς - Κρύο-Ζέστη,

9.Κλωναρίδης-Αρέσει,αλλά έχει και τις άσχημες μέρες,όπως επίσης και πολύ καλές.Πάντως τον πιστεύω και αυτόν.

10.Καρέλης,θυμίζει Χούλκ τον Βραζιλιάνο χωρίς βέβαια να τους συγκρίνω.Ασχημότατο το τελείωμα.Έχει προσόντα σούπερ,αλλά το ανησυχητικό το γεγονός ότι είναι 23 ετών.Δεν το λες και πολύ μικρό πλέον.Υπάρχει και περίπτωση το παιδί απλά να μην μπορεί,(τα τελειώματα).Μακάρι να κάνω λάθος..)  

11.Ατζαγκούν-δεν έχω ιδέα.Πάντως συμπαθητική φάτσα.Πρέπει να κάνει διαγωνισμό "Το χειρότερο τελείωμα ever,με τον Καρέλη θα φτιάξουν  dream team

12.Μπεργκ  Α-Ω

Για τους άλλους ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει.Ίσως να με βοηθήσετε,

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

...

11.Ατζαγκούν-δεν έχω ιδέα.Πάντως συμπαθητική φάτσα.Πρέπει να κάνει διαγωνισμό "Το χειρότερο τελείωμα ever,με τον Καρέλη θα φτιάξουν  dream team..

ΛΟΛ

Ζέκα παρέλειψες που είναι σημαντικο γρανάζι στο κέντρο.

Ο Πέτριτς δεν έχει βγει στον ΠΑΟ. Μεταγραφη που εξ'αρχης ήταν 50-50.

Δημοσ.

ΛΟΛ

Ζέκα παρέλειψες που είναι σημαντικο γρανάζι στο κέντρο.

Ο Πέτριτς δεν έχει βγει στον ΠΑΟ. Μεταγραφη που εξ'αρχης ήταν 50-50.

Ελεεινός που τον ξέχασα τον Ζέκα. Γρανάζι σίγουρα,απίστευτη εξέλιξη από τότε που ήρθε.Αλλά και αυτός πάσχει από αποτελεσματικότητα.Δεν ζητάει κανένας να βάζει 20 γκολ τη χρονιά,αλλά για επιτελικό μέσο (που θεωρητικά λογίζεται) 7-8 πρέπει να έχει.Δεν τα έχει όμως.Ένας από τους λόγους που δεν έρχεται και πρόταση για μεταγραφή ίσως.

Πέτριτς όντως μεταγραφή που δεν έκατσε,Ρίσκο ήταν δεν μας βγήκε,συμφωνώ.

Δημοσ.

Οχτάρι. Θα βοηθάει τον κάθε αμυντικο μέσο δίπλα του ανασταλτικά, και θα πρέπει να βοηθάει οργανωτικά & δημιουργικά σε δεύτερη φάση. Για επιτελικος δεν κάνει.

Δημοσ.

οχτάρι πες τον, εσωτερικο χαφ πες τον, centra midfielder πες τον, ακόμα και χαφ πες τον.

επιτελικό ΔΕΝ τον λες! ουτε είναι, ουτε έχει παίξει ποτέ...

18 Σεπτεμβρίου  ΠΑΟ-Ντιναμό Μόσχας
2 Οκτωβρίου  Εστορίλ-ΠΑΟ
23 Οκτωβρίου  Αϊντχόφεν-ΠΑΟ
6 Νοεμβρίου  ΠΑΟ-Αϊντχόφεν
27 Νοεμβρίου  Ντιναμό Μόσχας-ΠΑΟ και,
11 Δεκεμβρίου  ΠΑΟ-Εστορίλ

οκ. Τα δύο τελευταία παιχνίδια, δίνουν 0+3 βαθμούς. (Μέσα στο καταχείμωνο Ρωσία!!) Μέτριο προγραμμα. Ως κακό, γιατί και 1ο παιχνίδι, οι ρώσοι είναι φουλ σαιζόν ενώ εμείς όχι ακόμα!

(πήραν τον βαλμπουενά ρε φίλε!!!)

18 Σεπτεμβρίου  ΠΑΟ-Ντιναμό Μόσχας
2 Οκτωβρίου  Εστορίλ-ΠΑΟ
23 Οκτωβρίου  Αϊντχόφεν-ΠΑΟ
6 Νοεμβρίου  ΠΑΟ-Αϊντχόφεν
27 Νοεμβρίου  Ντιναμό Μόσχας-ΠΑΟ και,
11 Δεκεμβρίου  ΠΑΟ-Εστορίλ

Δημοσ.

ο γαυρος απο τις Μπαγερν και τις Ρεαλ για 7η σερι σεζον παιρνει την φωτοβολιδα, εμεις με 80% να μας κατσει καφενειο...Δυναμο Μοσχας...

• Like 1
Δημοσ.

ο γαυρος απο τις Μπαγερν και τις Ρεαλ για 7η σερι σεζον παιρνει την φωτοβολιδα, εμεις με 80% να μας κατσει καφενειο...Δυναμο Μοσχας...

Οι κ....οι καποια στιγμή κλεινουν και καποιοι αλλοι ανοίγουν. Ετσι πανε αυτα... Οπως και το κλάμα συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς...

Δημοσ.

Θα παίξουμε με Ντιναμό Μόσχας!!!!. Στη Μόσχα δουλεύω,παίδες,θα πάω γήπεδο!!!! Ξέρει κανείς πως κλείνεις εισιτήριο από εξωτερικό για να βρεθείς στην Ελληνική εξέδρα?Δεν θέλω να πάω με Ρώσους με τίποτα,τους κρυόκολους. 

Δημοσ.

Και να ταν μόνο αυτό. Τραυματίστηκε και ο καλύτερος μας παίχτης. Με την Σταντάρ 3 δοκάρια.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια γκαντεμιά μας κυνηγάει. Το 13 θα φταίει :)

Δημοσ.

Τοροσιδης μισο εκατομμυριο στη Ρομα για να παει να γυαλιζει παγκο απο Γεναρη. 6 μηνες μετα θα ηταν δωρεαν

Μανωλας στην Ρομα για 15 εκατομμυρια, ακριβοτερη μεταγραφη αμυντικου στην Ευρωπη

Φεισα που δεν επαιζε ποτε, 4,5 εκατομμυρια στην Μπενφικα

Σαμαρης με 1 χρονια που ηταν καλος 6 μηνες, 10 εκατομμυρια στην Μπενφικα. 10 εκατομμυρια παίρνει η Μπαγερν τον Τσαμπι Αλονσο

http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/washing-machines

http://electronet.gr/ProductCategory/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%A3%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/%CF%80%CE%BB%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%87%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1.aspx

Δημοσ.

Ξεχασες και τον Μητρογλου.

Γενικως λεγονται πολλα , αποψη μου οτι οι τιμες που δινονται στη δημοσιοτητα ειναι απο κοινου συμφωνημενες και πολλαπλασιες τωννπραγματικωνντιμων πωλησης. Διαφορετικα μιλαμε για πολλες συμπτωσεις.

Δημοσ.

10 εκατομμυρια για τον 33χρονο Αλονσο?? λολ

DKNI , η ακριβοτερη μεταγραφη αμυντικου ειναι ο Μπενατια απο Ρομα σε Μπαγερν 23 εκατομμυρια

Δημοσ.

Ξεχασες και τον Μητρογλου.

Γενικως λεγονται πολλα , αποψη μου οτι οι τιμες που δινονται στη δημοσιοτητα ειναι απο κοινου συμφωνημενες και πολλαπλασιες τωννπραγματικωνντιμων πωλησης. Διαφορετικα μιλαμε για πολλες συμπτωσεις.

Πες ο Μητρογλου ειχε κανει πολυ καλο 6μηνο, ειναι επιθετικος αρα κοστιζει και πες οι αλλοι ηταν στην αναγκη να βρουν φορ και πες στην Αγγλια παιζει πολυ χρημα

Του Μητρογλου δεν μου κανει τοσο εντυπωση, right place, right time

ΥΓ. Ο Χολεμπας παει για Ρομα? LoooL, για να μαντεψω, κανα ταλαρο λογικα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...