8elwADSL Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Ποιο ειναι βρωμικο? Του Δουρου??? Που επεσε η σφαγη του αιωνα για να παρει παλι ο διορισμενος το πρωταθλημα? Που υπαρχουν καμια δεκαρια κραυγαλεες φασεις που σφαζουν τον Παναθηναικο τις οποιες ''ξεχνατε'' ολες και θυμαστε επιλεκτικα μια κοκκινη που επρεπε να δει και παιχτης του παναθηναικου? Οντως εκεί έχουν κάνει το άσπρο μαύρο ακούω για δούρεια πρωταθλήματα και πραγματικά γελάω που θα έπρεπε να παίζουν με 8 σε εκείνον τον αγώνα 1
john1987 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 1) Η απάντησή σου είναι κλασική γαύρικη ισοπέδωση με ταυτόχρονο πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα οπότε δε θα απαντήσω καν. 2) Απάντηση δεν έλαβα για τη σύγκριση διαιτησίας! Είσαι σίγουρος ότι το 2004 σου στερήθηκε πρωτάθλημα? Η ανάλυση περί παικτών/χρήματος χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης! Με τη λογική σου δεν παίζει ρόλο καθόλου η χημεία της ομάδας πράγμα έχει αποδείξει και ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακος διαχρονικά ότι δεν ισχύει. Εγώ λέω ότι έχεις κλέψει περίπου 4-5 πρωταθλήματα από Παναθηναικό και Αεκ μαζί και είχες σκανδαλώδη εύνοια και σε κάποια άλλα που θα τα έπαιρνες. 3) Απαντάς ο ίδιος. Στην δήθεν παντοκρατορία το Παναθηναικού έχει πάρει πρωτάθλημα ο κάθε πικραμένος. Εγώ πάντως δε θυμάμαι η ομάδα μου να έχει κάνει Ριζούπολη, ίσως επειδή γεννήθηκα το 87 δεν ξέρω. 4) Συγγνώμη εσείς δεν προσπαθείτε να φάτε κάθε προπονητή που έρχεται επειδή δεν παίζετε καλή μπάλα? Είπαμε μιλάμε για μπάλα. 5) Ξέχασες την ερώτηση την πρώτη - με τη λογική σου και ο Ζιντάν δεν έπρεπε να αποβληθεί για την κουτουλιά Δεν απαντάς ως προς την τιμωρία όμως. Πόσες αγωνιστικές έπρεπε να φάει? Το ότι προκλήθηκε είναι αστεία δικαιολογία. Με συγκλονίζει η αυτοκριτική σας για την προεδράρα! Εδώ θα διαφωνήσουμε πάντως. Αν ίσχυε αυτό που λες δε θα είχε ξεσηκωθεί κανένας κατά του Τζίγκερ. Μιλάμε για το ποδόσφαιρο ως προιόν. Έχει φέρει σε πληροφορώ και Ζιλμπέρτο και Σισέ και τους κηνυγάγατε να τους δείρετε μετά από σφάξιμο διαιτητικό κατά του Παναθηναικού!!!! Δηλαδή να βάζουν λεφτά οι παράγοντες το Παναθηναικού και να τα παντελονιάζετε μέσω του Cl εσείς? Αναφέρω το παράδειγμα προέδρου ομάδας του NBA που προέβη σε ρατσιστικά σχόλια σε ιδιωτική συνομιλία και τον εξαναγκάσανε να πουλήσει την ομάδα!! Σημαίνει ότι υπάρχουν κανόνες προστατευτικοί των παικτών και του αθλήματος. Ψιλά γράμματα στην Ελλάδα που έβγαινε ο Κόκκαλης και έλεγε κότες τους Παναθηναικούς και ο Μαρινάκης έβριζε τον Σισέ.. Φίλε μου δε γίνονται όλα με το χρήμα όμως. Ούτε ποδόσφαιρο γίνεται ούτε κράτος με την εισροή πακτωλών χρημάτων. Θέλει σωστή διαχείριση, διαφάνεια και προστασία του προιόντος που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα.
xristoforos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Φιλε,κακα τα ψεμματα,αλλα ο Νινης στην αρχη εκανε παπαδες και λογικο ηταν να λεγονται αυτα.. Εγω πιστευω οτι ηταν κακη διαχειρηση απο τον ΠΑΟ για τον παικτη διοτι ηταν 16-17 ετων αν θυμαμαι καλα και ξαφνικα τον πεταξαν στην SL που σαφως ηταν πιο ανταγωνιστικη τοτε και τον εκαψαν στην προπονηση.. Δεν ειναι τυχαιο οτι την επομενη χρονια (ισως να ηταν και στην πρωτη προς το τελος της,δεν θυμαμαι) εβγαλε προβλημα στους κοιλιακους και ηταν ετοιμος και για χειρουργειο.. Αν βαλεις μεσα και την ολη δημοσιοτητα,τα λεφτα και τις γκομενες κτλ που του ηρθαν απο την μια στιγμη στην αλλη,δεν ειναι και δυσκολο το μυαλο να βγει εξω απο το κεφαλι.. Αυτό είναι επίσης ένα θέμα στην Ελλάδα.Σε ηλικία 17 θεωρούμε ότι πρέπει να τους προσέχουμε,να μην πάρουν τα μυαλά αέρα κλπ κλπ κλπ.Συμφωνώ εν μέρη μεν,αλλά να μην είμαστε υπερβολικοί.Στα 17 οι παίχτες π.χ. των ομάδων της Λατινικής Αμερικής είναι θεωρούνται ήδη σοβαρές μονάδες στις ομάδες τους,και κοστίζουν στις Ευρωπαϊκές εκατομμύρια ευρώ.Όταν έχει κάποιος ταλέντο,η εξέλιξη έρχεται πρώτα από τον ίδιο εαυτό του,και μετά περιμένει κάποιος να τον προσέχει.Και μιλάμε για Λατινική Αμερική της φτώχειας και παρακμής,ενός κόσμου που δεν έχει τη φήμη της οργάνωσης.Απλά τα παιδιά παίζουν μπάλα επειδή όχι μόνον το έχουν,αλλα κυρίως επειδή το ΘΕΛΟΥΝ. Ο Νίνης απλά δεν εξελίχθηκε επειδή ίσως δεν είχε κάτι να εξελίξει ή επειδή πήραν τα μυαλά του αέρα,δεν γνωρίζω,αλλα ουσία παραμένει,ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ.
Danbo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Φιλε,κακα τα ψεμματα,αλλα ο Νινης στην αρχη εκανε παπαδες και λογικο ηταν να λεγονται αυτα.. Εγω πιστευω οτι ηταν κακη διαχειρηση απο τον ΠΑΟ για τον παικτη διοτι ηταν 16-17 ετων αν θυμαμαι καλα και ξαφνικα τον πεταξαν στην SL που σαφως ηταν πιο ανταγωνιστικη τοτε και τον εκαψαν στην προπονηση.. Δεν ειναι τυχαιο οτι την επομενη χρονια (ισως να ηταν και στην πρωτη προς το τελος της,δεν θυμαμαι) εβγαλε προβλημα στους κοιλιακους και ηταν ετοιμος και για χειρουργειο.. Αν βαλεις μεσα και την ολη δημοσιοτητα,τα λεφτα και τις γκομενες κτλ που του ηρθαν απο την μια στιγμη στην αλλη,δεν ειναι και δυσκολο το μυαλο να βγει εξω απο το κεφαλι.. Αυτό είναι επίσης ένα θέμα στην Ελλάδα.Σε ηλικία 17 θεωρούμε ότι πρέπει να τους προσέχουμε,να μην πάρουν τα μυαλά αέρα κλπ κλπ κλπ.Συμφωνώ εν μέρη μεν,αλλά να μην είμαστε υπερβολικοί.Στα 17 οι παίχτες π.χ. των ομάδων της Λατινικής Αμερικής είναι θεωρούνται ήδη σοβαρές μονάδες στις ομάδες τους,και κοστίζουν στις Ευρωπαϊκές εκατομμύρια ευρώ.Όταν έχει κάποιος ταλέντο,η εξέλιξη έρχεται πρώτα από τον ίδιο εαυτό του,και μετά περιμένει κάποιος να τον προσέχει.Και μιλάμε για Λατινική Αμερική της φτώχειας και παρακμής,ενός κόσμου που δεν έχει τη φήμη της οργάνωσης.Απλά τα παιδιά παίζουν μπάλα επειδή όχι μόνον το έχουν,αλλα κυρίως επειδή το ΘΕΛΟΥΝ. Ο Νίνης απλά δεν εξελίχθηκε επειδή ίσως δεν είχε κάτι να εξελίξει ή επειδή πήραν τα μυαλά του αέρα,δεν γνωρίζω,αλλα ουσία παραμένει,ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ. Μα αυτο ειναι.. Το ιδιο λεμε με αλλη διατύπωση. Οτι ο Νινης δεν δούλεψε διοτι μπηκε αποτομα στα βαθιά της SL παράλληλα με τα χρήματα που πηρε ως αποτέλεσμα απο τα καλα παιχνίδια που εκανε στην αρχή, τα φόρτωσε στον κόκορα που λεμε και αυτο ηταν. Και ολο αυτό οδήγησε και σε καψιμο του παίκτη απο τις προπονήσεις που εκανε σε συνδυασμό με τη δουλειά που δεν εκανε ο ίδιος. Να σου πω πως στη Λ.Αμερικη οι 17χρονοι παικτες δουλεύονται σωστα απο τις μικρες ηλικίες, τοσο σε θεμα προπονήσεων οσο και στη μεταβατική περίοδο για την πρωτη ομάδα ωστε να μην καουν. Κατι που με τον Νινη δεν εγινε.. Πάντα σε συνδυασμό κ με την προσωπική του δουλειά
Demon13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Κάνω παράθεση και σου απαντάω με κόκκινα γράμματα. Χαίρομαι που υπάρχει κόσμος σε αυτο το φορουμ που μπορει να συζητήσει χωρις να ειρωνευτεί Y.Γ- Ο Κούγιας, ο οποιος ειναι γνωστο πως τα χει βάλει με τον Βαγγέλα, μολις έβγαλε ανακοινωση κατά του Αλαφουζου. Αυτό λέει πολλά. Αν μη τι άλλο έχω σταθερή άποψη και επιχειρηματα, τα οποια δεν έχεις καταφέρει τόσο καιρο να τα απαντησεις χωρις να ειρωνευτεις. Εσυ και διάφοροι με παρόμοια συμπεριφορά. Oπότε συνέχισε τα τρολάρισμα με τα copy paste μέχρι να βρεις κάποιον να συμφωνήσει μαζί σου. Συνέχισε τον γνωστό τρολομονόλογο... 1
Cossutius. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 1) Η απάντησή σου είναι κλασική γαύρικη ισοπέδωση με ταυτόχρονο πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα οπότε δε θα απαντήσω καν. Ρώτησες κάτι, σου έδωσα την πιο γνωστή απάντηση που υπάρχει. 13 στα 15 και 14 στα 16. Που ειναι το κακό? Εγω το βλέπω ως έλλειψη επιχειρημάτων. 2) Απάντηση δεν έλαβα για τη σύγκριση διαιτησίας! Είσαι σίγουρος ότι το 2004 σου στερήθηκε πρωτάθλημα? Η ανάλυση περί παικτών/χρήματος χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης! Με τη λογική σου δεν παίζει ρόλο καθόλου η χημεία της ομάδας πράγμα έχει αποδείξει και ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακος διαχρονικά ότι δεν ισχύει. Εγώ λέω ότι έχεις κλέψει περίπου 4-5 πρωταθλήματα από Παναθηναικό και Αεκ μαζί και είχες σκανδαλώδη εύνοια και σε κάποια άλλα που θα τα έπαιρνες. Είμαι 100% σίγουρος. Η φάση του αγώνα που κρίθηκε το ματς ηταν η συγκεκριμένη. Απο κει και πέρα ο καθένας μπορει να λέει οτι θέλει. Τα ψυχιατρικής ανάλυσης δε τα σχολιάζω καν. Με προσβάλουν και αναμένω να αναιρέσεις. 3) Απαντάς ο ίδιος. Στην δήθεν παντοκρατορία το Παναθηναικού έχει πάρει πρωτάθλημα ο κάθε πικραμένος. Εγώ πάντως δε θυμάμαι η ομάδα μου να έχει κάνει Ριζούπολη, ίσως επειδή γεννήθηκα το 87 δεν ξέρω. Ο κάθε πικραμένος ποιοι ειναι? Η ΑΕΚ που ως γνωστων έσπαγε τη παράγκα και από Παναθηναικους έχουμε μάθει οτι ο Σωκ, απομάκρυνε επιτιδες τον Μελισαννίδη για να έχει τη παράγκα μόνος τους? Ή η Λάρισα που ησουν η μοναδική ομάδα που την κέρδιζε μέσα έξω και έπρεπε να επέμβει η πολιτεία για να μη ξεσικωθουν οι Λαρισαίοι με τα καμωματα του Καπετάνιου?Ασε δε που τοτε η παράγκα είχε να κάνει με τον στοιχηματισμό όχι με το Ch.L. 4) Συγγνώμη εσείς δεν προσπαθείτε να φάτε κάθε προπονητή που έρχεται επειδή δεν παίζετε καλή μπάλα? Είπαμε μιλάμε για μπάλα. Εφόσον δεν βλέπουμε θέαμα απομακρύνουμε τον προπονητή. Που το περίεργο? Δε μου αρκεί να ειμαι πρώτος. Θέλω να βλέπω μπάλα. 5) Ξέχασες την ερώτηση την πρώτη - με τη λογική σου και ο Ζιντάν δεν έπρεπε να αποβληθεί για την κουτουλιά Δεν απαντάς ως προς την τιμωρία όμως. Πόσες αγωνιστικές έπρεπε να φάει? Το ότι προκλήθηκε είναι αστεία δικαιολογία. Με συγκλονίζει η αυτοκριτική σας για την προεδράρα! Αν ο διαιτητής είχε καταλάβει τι ακριβως ειχε συμβεί θα έπρεπε να βγει και ο Ματεράτσι έξω. Το ίδιο και με τον Καρεμπε και τους άλλους 2 φλόκους εντεταλμένους. Εδώ θα διαφωνήσουμε πάντως. Αν ίσχυε αυτό που λες δε θα είχε ξεσηκωθεί κανένας κατά του Τζίγκερ. Νόμιζα οτι αναφερόμαστε στη τελευταία 5ετία και τη μετατζίγκερ εποχή. Μιλάμε για το ποδόσφαιρο ως προιόν. Έχει φέρει σε πληροφορώ και Ζιλμπέρτο και Σισέ και τους κηνυγάγατε να τους δείρετε μετά από σφάξιμο διαιτητικό κατά του Παναθηναικού!!!! Δηλαδή να βάζουν λεφτά οι παράγοντες το Παναθηναικού και να τα παντελονιάζετε μέσω του Cl εσείς? Τους έφερες και πήρες ένα δίκαιο πρωτάθλημα. Φαντάσου την επόμενη χρονιά να ενίσχυες την ομάδα σου πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράματα. Αντι αυτου οι δικοί σου παντελόνιασαν την κοπάνισαν με ελαφρά και άφησαν την ομάδα γυμνή και χρεωμένη. Τι περίμενες οτι ο γάβρος θα καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια? Ενισχυθηκε και αυτος. Αναφέρω το παράδειγμα προέδρου ομάδας του NBA που προέβη σε ρατσιστικά σχόλια σε ιδιωτική συνομιλία και τον εξαναγκάσανε να πουλήσει την ομάδα!! Σημαίνει ότι υπάρχουν κανόνες προστατευτικοί των παικτών και του αθλήματος. Ψιλά γράμματα στην Ελλάδα που έβγαινε ο Κόκκαλης και έλεγε κότες τους Παναθηναικούς και ο Μαρινάκης έβριζε τον Σισέ.. Εδώ βγαίνει κοτζάμ φαρμακοποιος και προσβάλει στεγνά έναν από τους θρυλους του μπάσκετ (Γιαννάκης) φωνάζοντας σε 15000 κόσμος "μη δινετε σημασία στον καραγκιόζη" και μας ενοχλουν οι κότες του Σωκράτη? Φίλε μου δε γίνονται όλα με το χρήμα όμως. Ούτε ποδόσφαιρο γίνεται ούτε κράτος με την εισροή πακτωλών χρημάτων. Θέλει σωστή διαχείριση, διαφάνεια και προστασία του προιόντος που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο ειναι χρήμα.Ειναι χωρος θεάματος. Όσο αργείτε να το αντιληφθείτε τόσο περισσότερο θα στεναχωριέστε τζάμπα. Και επειδή έζησα 10 πέτρινα χρόνια ως οπαδός, άσε με να έχω άποψη στο συγκεκριμένο θέμα. Γενικά σε γάβρους που έζησαν την εποχή των πέτρινων χρόνων, μην αναφέρεστε σε οικονομικά.
xristoforos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Του Χουχουμη δεν ηταν δηλαδη. Ποσα ακομα καρε να βαλω ημαρτον! Ακομα να παταει την μπαλα ο χουχουμης ονειρευεσαι? Του Ατζαγκουν ειπα πως εδωσε αυτο που μπορουσε να μην δωσει και το εκανε για να θολωσει τα νερα. Τι συζηταμε τοση ωρα απο χτες δηλαδη? Αντε δεν ηταν του Ατζαγκουν. Ρε αντε να βαλουμε τα κοκκινα γυαλια να το δουμε απο την οπτικη του τσουκαλα και να δουμε πως ο χουχουμης παταει την μπαλα. Το τελικο συμπερασμα ειναι παλι το ιδιο. Η παραγκα και η βρωμια ειναι στο μεγαλειο της! Τι καθομαστε και ξενυχταμε ολο το βραδυ να σε βλεπουμε να λες μ@λ@κιες αφου και εσυ ο ιδιος οτι βλεπουμε εμεις βλεπεις? Βρε 15 πέναλτι θες εσύ,οκ,ας τα πάρουμε,πόσα λες να βάλει ο Καρέλης μέσα?ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΧΑΛΑΡΩΣΕ Μα αυτο ειναι.. Το ιδιο λεμε με αλλη διατύπωση. Οτι ο Νινης δεν δούλεψε διοτι μπηκε αποτομα στα βαθιά της SL παράλληλα με τα χρήματα που πηρε ως αποτέλεσμα απο τα καλα παιχνίδια που εκανε στην αρχή, τα φόρτωσε στον κόκορα που λεμε και αυτο ηταν. Και ολο αυτό οδήγησε και σε καψιμο του παίκτη απο τις προπονήσεις που εκανε σε συνδυασμό με τη δουλειά που δεν εκανε ο ίδιος. Να σου πω πως στη Λ.Αμερικη οι 17χρονοι παικτες δουλεύονται σωστα απο τις μικρες ηλικίες, τοσο σε θεμα προπονήσεων οσο και στη μεταβατική περίοδο για την πρωτη ομάδα ωστε να μην καουν. Κατι που με τον Νινη δεν εγινε.. Πάντα σε συνδυασμό κ με την προσωπική του δουλειά Στα βαθιά της Σούπερλιγκ..Μα είναι Σουπερλιγκ,δεν υπάρχουν τα βαθιά,Αν δεν μπορούσε να αντέξει εδώ ε τότε έχει πρόβλημα,δεν είναι καλός αθλητής,δεν έχει απαιτούμενο ταλέντο και θέληση να γίνει κάτι καλό. Στη Λατινική Αμερική τα παιδιά παίζουν μπάλα από καουτσούκ σε άσφαλτο δίπλα σε πρεζάκια.Είπαμε,ταλέντο και ΘΈΛΗΣΗ όλα τα άλλα έρχονται,σε όλα τα επαγγέλματα σχεδόν. Λοιπόν τα λέμε με τη Μίντλαντ. Αδιάφορος ο αγώνας ήταν για μένα πριν,αλλά τώρα που ο Μπέργκ είναι νοκ-άουτ έχω περιέργια να δω κανένα plan b.Σαν πρώτο δείγμα.Η ποιό δύσκολη εποχή ξεκινάει τώρα για Αναστασιου,έχει περάσει τα πρώτα τεστ,αλλά το ποδόσφαιρο είναι σαν ένα video game,περνάς τη πίστα και έχεις να κάνεις με άλλο level. Θα δούμε.
CROM271 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Οντως εκεί έχουν κάνει το άσπρο μαύρο ακούω για δούρεια πρωταθλήματα και πραγματικά γελάω που θα έπρεπε να παίζουν με 8 σε εκείνον τον αγώνα Για να τα θυμηθουμε παλι μιας και τα βρηκα στο youtube. Πρεπει να λειπουν και καποιες οπως η 2η κιτρινη και αποβολη στον ανατολακη. Με νυχια και με δοντια το προσπαθησε ο ''καημενος'' ο Δουρος να τους δωσει αλλο ενα ψευτικο και αυτοι τον κατηγορουν και απο πανω! Καπως ετσι εννοουν τις σφαγες κατα τους οι γαβροι! Χαχαχαχα Βρε 15 πέναλτι θες εσύ,οκ,ας τα πάρουμε,πόσα λες να βάλει ο Καρέλης μέσα?ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΧΑΛΑΡΩΣΕ Δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο. Δεν ειπα εγω ποτε πως ειμαστε φαβορι για το πρωταθλημα και πως εχουμε την πιο ανταγωνιστικη ομαδα που ειχαμε ποτε. Αλλα και οταν ειχαμε πιο ανταγωνιστικες αυτο γινοταν. Τιποτα δεν εχει αλλαξει. Εσυ δηλαδη τι θες να φτιαξεις πιο ανταγωνιστικη ομαδα για να την ''ευχαριστηθεις'' την σφαγη και να φωναξεις? 1
Cossutius. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...τι βιντεο ηταν αυτο???Γάβρος το ανέβασε το βιντεο στάνταρ και o άλλος νομιζε οτι εχει τις φάσεις που αδικηθηκε ο Παναθηναικος. 4 βουτιές μέχρι το 1,16 που ειδα??? χαχαχαχαχαχαχα...ποσο τρολοβιντεο λέμε...γελάμε 3 άτομα εδω μαζί. ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... Αυτό ηταν καλύτερο απ την ατάκα του Demon για το πικ εν ρολ :P 1
CROM271 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Ο αλλος βλεπει βουτιες. Τι ελεγα σε προηγουμενα post για την πληρη αποχαυνωση?
Cossutius. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Πιο αστείο απ όλα το κομμάτι. Έριξα περισσότερο γέλιο απ την Αλαφουζιά που τόλμησε να βάλει το θρυλικό "hassan i sahba" σε διαφήμιση του Παναθηναικού. Δυναμώστε γατάκια και πάρτε να γουστάρουμε (crom τελευταια σου ευκαιρία να εξιλεωθείς ειναι η κομματάρα) Και θέλω πολλά like για εκνευρισμό ε??? :P 1
Danbo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Βρε 15 πέναλτι θες εσύ,οκ,ας τα πάρουμε,πόσα λες να βάλει ο Καρέλης μέσα?ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΧΑΛΑΡΩΣΕ Στα βαθιά της Σούπερλιγκ..Μα είναι Σουπερλιγκ,δεν υπάρχουν τα βαθιά,Αν δεν μπορούσε να αντέξει εδώ ε τότε έχει πρόβλημα,δεν είναι καλός αθλητής,δεν έχει απαιτούμενο ταλέντο και θέληση να γίνει κάτι καλό. Στη Λατινική Αμερική τα παιδιά παίζουν μπάλα από καουτσούκ σε άσφαλτο δίπλα σε πρεζάκια.Είπαμε,ταλέντο και ΘΈΛΗΣΗ όλα τα άλλα έρχονται,σε όλα τα επαγγέλματα σχεδόν. Μην συγκρινεις ταλεντα της Λ. Αμερικης τυπου Φαλκαο ας πουμε, με ταλεντα στην Ελλαδα..Δεν υπαρχει καν συγκριση..Οι μεν παιζουν μπαλα και κανουν τριπλες ακομα και μεσα σε πισινα, και οι δε χρειαζονται χορτο χαλί.. Οταν ο αλλος παιζει σε ερασιτεχνες της SL και ξαφνικα τον βαζεις και παιζει SL,ειναι βαθια οπως και να το κανουμε.Γιατι οι υποδομες των Β' Ομαδων δεν συγκρινονται με αυτες των ομαδων τις Λ.Αμερικης.Ολα αυτα ομως,σε συναρτηση παντα με τον παικτη και την θεληση του ετσι.Κανεις δεν γινεται να φυτεψει το ταλεντο και την εξελιξη στον παικτη αν δεν το κανει ο ιδιος.Απλα η διαφορα ειναι απλα.Οτι ο παικτης στα 16 του ειχε πολυ θεληση για να δουλεψει,οπως και δουλεψε.Γι'αυτο και επαιξε στην SL στα 17 του αν δεν κανω λαθος και εκανε παπαδες το πρωτο διαστημα.Αποτελεσμα των "παπαδων" ηταν ενα πολυ καλυτερο συμβολαιο το οποιο συνεπαγεται με χρημα και προβολη.Τα οποια φερνουν τις γκομενες,και γενικα την χειροτερη -απο πριν- εξωγηπεδικη ζωη.Και αυτη δεν ειναι μονο τα ξενυχτια κτλ.Ειναι και πολλα ακομα,οπως διατροφες και και και.. Ακριβως επειδη στη Λ. Αμερικη δεν υπαρχει αυτο οπως εδω.Δεν ειναι τυχαιο των Βραζιλιανων που ερχονται εδω "Παολα και Παντελιδης" που τους προσαπτουμε.. Γνωστο παραδειγμα εχω φιλο-ποδοσφαιριστη πριν καποια χρονια που επαιζε Γ' Εθνικη (πριν γινει ερασιτεχνικη) ο οποιος επαιζε μαζι μου σε τοπικο πρωταθλημα του Πειραια στην Α' Κατηγορια.15,5 ετων,με πολυ καλη σωματοδομη που εβαλε σε μια χρονια 38 γκολ..Και μιλαμε για παιδακι κυριολεκτικα..Αποτελεσμα ηταν να παει σε ομαδα Γ' Εθνικης (που τερματιζε 1η και 2η καθε χρονο) με ενα καλο συμβολαιο της ταξης των 18χιλ ευρω.Το αποτελεσμα ποιο ηταν μετα τον πρωτο χρονο συμμετοχης του εκει? Να βαλει 20 γκολ σε ηλικια 18 ετων και να εχει προτασεις απο ομαδες Β' Εθνικης με συμβολαια της ταξης των 25-40χιλ ευρω..Σημερα? Παιζει σε ομαδα Β' Κατηγοριας του Πειραια και μαλιστα η ομαδα του περυσι σωθηκε στην ισοβαθμια.Ολα αυτα,ηταν αποτελεσμα των χρηματων που μπηκαν στη ζωη του ξαφνικα φορτωνοντας τα ολα στον κοκορα.. Υ.Γ Δεν ειναι τυχαιο που ο Παναθηναικος εχει καλες ακαδημιες.Και αυτο οφειλεται στο μεγαλυτερο κομματι,του οτι τα παιδια του ειναι εσωκλειστα ολο τον χρονο παραμονης τους εκει..
CROM271 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Πιο αστείο απ όλα το κομμάτι. Δεν εχω ηχεια μου χαλασαν. Ποιο παιζει?
Cossutius. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 hassan i sahba - Hawkwind Θέλει δυνατά ηχεία να γουστάρεις. Α sorry...στο βιντεο που έβαλες το runaround Sue - Dion.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 8ωρακι σπαμαρισματος γαυροπροπαγανδας κλεινουν σε αυτο το thread οι γνωστοι τυποι. Αν δεν πληρωνεστε, ειστε κοροιδα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις