Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Προσπαθησες στις 3 πρωτες λεξεις να εισαι σοβαρος και ασοβαρεψες αμεσως μετα παλι... Ειναι ενα βημα τουλαχιστον...Τα ειπαμε χτες γιατι να μην τα λεμε παλι.

Στις ερωτησεις θα σου απαντουσα δεν εχω προβλημα αλλα δεν μπορω να καταλαβω το νοημα και ψιλοβαριεμαι να σου πω την αληθεια... Ασε που στις συζητησεις μας τις περισσοτερες τις εχω ηδη απαντησει...

Ισως στην πρωτη δεν ξερεις την απαντηση αλλα να σου πω πως θυμαμαι π.χ. το πρωταθλημα της Λαρισας. Οχι πως εβλεπα συστηματικα ποδοσφαιρο βεβαια τοτε και θυμαμαι πολλα πραγματα αλλα εικονες εχω απο παιχνιδια που παρακολουθουσε ο πατερας μου, αθλητικη κυριακη κλπ.

Δημοσ.

Προσπαθησες στις 3 πρωτες λεξεις να εισαι σοβαρος και ασοβαρεψες αμεσως μετα παλι... Ειναι ενα βημα τουλαχιστον...Τα ειπαμε χτες γιατι να μην τα λεμε παλι.

Στις ερωτησεις θα σου απαντουσα δεν εχω προβλημα αλλα δεν μπορω να καταλαβω το νοημα και ψιλοβαριεμαι να σου πω την αληθεια... Ασε που στις συζητησεις μας τις περισσοτερες τις εχω ηδη απαντησει...

Ισως στην πρωτη δεν ξερεις την απαντηση αλλα να σου πω πως θυμαμαι το πρωταθλημα της Λαρισας. Οχι πως εβλεπα συστηματικα ποδοσφαιρο βεβαια τοτε και θυμαμαι πολλα πραγματα αλλα εικονες εχω απο παιχνιδια που παρακολουθουσε ο πατερας μου κλπ.

2 πεναλτι δεν μου εδωσε και εμενα..Αρα σφαγη που την κερδισε η αγωνιστικη μου ανωτεροτητα που δεν ειχες εσυ.Απλα τα πραγματα..

Οι ερωτησεις ειναι σαφης..Θελω να μου πεις ποσα πρωταθληματα επρεπε να εχω κανονικα εγω το διαστημα που "βλεπεις" ποδοσφαιρο γιατι ολες οι αναλυσεις σου τα τελευταια 20 χρονια που εκανες τις προαλλες δεν δειχνουν οτι "δεν εβλεπες συστηματικα ποδοσφαιρο".Οποτε οταν ξεβαρεθεις θα ηθελα να δω τις απαντησεις σου στα ερωτηματα μου.Καλο σου βραδυ

Δημοσ.

Ελα μη συνεχιζεις τις ασοβαροτητες παλι τωρα... Προσπαθησε να βελτιωθεις οχι μια αναλαμπη και παλι στις αστειοτητες...

Δεν εβλεπα συστηματικα οταν πηρε το πρωταθλημα η Λαρισα ειπα. Δεν θυμαμαι ακριβως τωρα ποτε αρχισα να βλεπω συστηματικα. 92, 93 ισως.. Ισως και πιο νωρις. Το 94 παντως στηνομουν να δω μουντιαλ 4 η ωρα το βραδυ... :-D

Δημοσ.

Και μιας και πεφτει κωλοβαρεμα στη δουλεια καλοκαιριατικα ας φευγει και αυτο να μην λες οτι αποφευγω την απαντηση.

1) Ποσα χρονια βλεπεις ελληνικο ποδοσφαιρο?

2)Απο αυτα τα χρονια που βλεπεις,ποσα πρωταθληματα εχει παρει ο Ολυμπιακος και ποσα η ομαδα σου?

3)Απο αυτα τα πρωταθληματα,ποσα ΔΕΝ επρεπε να παρω εγω και ποσα επρεπε να παρεις εσυ ή καποια αλλη ομαδα?

4)Απο αυτα τα πρωταθληματα που εχεις παρει αυτα τα χρονια που βλεπεις ποδοσφαιρο,ποσα εσυ ΔΕΝ επρεπε να παρεις αλλα τα πηρες?

1) Ας πουμε απο 1990-91

2) Με ενα search το βρισκεις να μην κανω ψαχνω τζαμπα τωρα.

3) Δεν επρεπε να παρεις σιγουρα 8 ή 9 νομιζω.

Οπως εχω πει ομως και σε αλλα post αυτο δεν σημαινει πως τα υπολοιπα τα πηρες δικαια. Και αυτο γιατι το εγκλημα ειναι διαχρονικο και υπαρχει μια αλυσιδα. Τα λεφτα του chl που εχαναν καποιες χρονιες οι υπολοιπες ομαδες, τα λεφτα που επαιρνες εσυ ενω δεν θα τα επαιρνες κλπ δημιουργουσαν αθεμιτο ανταγωνισμο. Επομενως ακομα και τα πρωταθληματα που φαινομενικα τα πηρες με ανεση βαθμων δεν θα τα επαιρνες ή δεν θα ηταν τοσο ανετα αν δεν ειχε δημιουργηθει αυτος ο αθεμιτος ανταγωνισμος λογω της παραγκας. 

Και για να μην παρεξηγουμαστε. Δεν λεω πως δεν θα επαιρνες κανενα πρωταθλημα αυτες τις χρονιες. Απλα δεν ειναι δυνατον να βγει συμπερασμα ποια θα επαιρνες και ποια οχι σε μια κατασταση διαχρονικης παραγκας που οδηγησε στην μειωση της ανταγωνιστικοτητας των υπολοιπων ομαδων και την ενδυναμωση την δικη σου. 

4) Κανενα.

Δημοσ.

Κανένα δεν πήρες άδικα crom21;Εντάξει τότε τελευταία μου απάντηση προς σε σένα γιατί νόμιζα ότι μιλάω με σοβαρό άνθρωπο.Το πρωτάθλημα με τον Δούρο (τότε ντε με την αγκωνιά του Κυριάκου στην μάπα του Τζιοβάνι) τότε που εκτός από τα δόντια κόντεψε να του ξεκολλήσει το κεφάλι πως το πήρες;Α και μην μου πεις να σου δείξω την φάση..Μόλις την βρήκα στο youtube κάνει το ίδιο

• Like 1
Δημοσ.

Να τονισθεί εδώ πως το 2009 ο Κοκκαλης άφησε την ομάδα, τερμάτισε πέμπτη, έμεινε εκτός Ευρώπης, η ομάδα είχε τα χάλια γενικότερα, χρήματα για μεταγραφές δεν υπήρχαν και ο μόνος λόγος που δεν χρωστούσε ήταν η ακίνητή της περιουσία.

Από την άλλη ο Παναθηναικός είχε τους πάμπλουτους πολυμετοχικούς, είχε κατακτήσει πρωτάθλημα, πήρε όλα τα φράγκα του Ch. L. είχε κάνει μια Α πορεία στην Ευρώπη (η αξέχαστη νικη στη Ρόμα), δεν χρώσταγε πουθενά (η αν χρώσταγε ειχε μεγάλες πλάτες) και γενικά τίποτε δεν προμήνυε το τι θα συμβεί.

Το 2010 ήρθε στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης, Έδωσε 50 εκατομμύρια για την αγορά του Ολυμπιακού και άλλα 30 σε συμβόλαια και αγορές παιχτών.

Την ίδια στιγμη οι πολυμετοχικοί σκοτωνόντουσαν, δεν έβαζαν χρήματα, πούλησαν με ένα μεγάλο ποσό τον Σισσέ.

Μαντέψτε λοιπόν ποιος φταίει για τη κατάντια του Παναθηναικού και ποιοί είχαν την ευκαιρία να είναι μόνιμα πρώτοι και να φτιάξουν τη δική τους..."παράγκα" αλλά δε το έκαναν...

Όλα τα άλλα ειναι άλλα λογια να αγαπιόμαστε.

Με μοναδικό όπλο την κλάψα και την κακομοιριά εδώ και 3 χρόνια τουλάχιστον, κάποιος καναλάρχης προσπαθεί να συμμαζέψει λίγο την κατάσταση γιατί όπως έχει ξεκαθαρίσει και μόνος του...λεφτά δεν παίζουν.

Και όπου δεν παίζει φράγκο, μονη δικαιολογία και διέξοδος ειναι η κλάψα για τη διαιτησία. Αν δεν υπάρχει διαιτησία υπάρχουν τα μπολ μπους. Και αν δεν υπάρχουν και αυτά...ε όλο και κάτι θα βρεθεί.

Το κακό με τέτοιους τύπους ειναι πως ο κόσμος έχει αρχίσει και σκέφτεται. Ξέρει τι συμβαίνει και γνωρίζει οτι καμία ομάδα δεν μπορει να φτιαχτεί χωρις χρήμα.

Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό και τη διαιτησία, ισχύει ότι και στον υπόλοιπο κόσμο. Η διαιτησία τάσσεται πάντα υπερ του δυνατότερου. Είδαμε και τη διαιτησία το 2004 και το 2009 πως ήταν. Κοινώς όσο δε τα σκάτε η διαιτησία δε θα σας παίζει δίκαια αλλά θα σας συμπεριφέρεται ως μικρή ομάδα. (οι συγκρίσεις με Ατλέντικο Μαδρίτης κτλ, ειναι τουλάχιστον άστοχες αν σκεφτεί κανεις το τι μονάδες παίζουν εκεί, τι προπονητές υπάρχουν τα μεγέθη των συλλόγων...παράλληλα μπορει κανεις να δει τη συμπεριφορά της διαιτησίας όταν παίζει η Ρεαλ εναντίον της Μπέτις λόγου χάρη..σαφως υπάρχουν και οι εκπληξεις αλλά παραμένουν εκπλήξεις. Να μην αναφερθω στη Γερμανία και στο τι γίνεται με τη Μπάγερ :-) )

Ναι δε μου άρεσε καθόλου αυτό που έγινε με τον Αστέρα, δε μου άρεσε καθόλου αυτό που έγινε με το οφσαιτ του Κατσουράνη και γενικά υπάρχουν κάποιες φάσεις που ειναι καραμπινάτες και τις καταδικάζει ο κάθε λογικός γάβρος. Και εννοείται οτι παρά τη νομική πλευρά του ζητήματος, ελάχιστοι πανηγύρισαν το πρωτάθλημα του 2008, ακριβώς επειδή χάσαμε το παιχνίδι απο τη καλύτερη ΑΕΚ που της στερήθηκε ένα καλύτερο μέλλον.( Ας πρόσεχε η Καλαμαριά βέβαια αλλά και εμείς θα τη παλεύαμε χωρις ένα πρωτάθλημα...δε χανόταν ο κόσμος)

Αυτό φυσικά με την γενική μίρλα που υπάρχει απο μέρος οπαδών του Παναθηναικού (συγκεκριμένα) που σε κάθε παιχνίδι βλέπουν φαντάσματα και αδικίες (οπως πχ στο προχθεσινό με τον Λεβαδειακό που όντως ο διαιτητής έχασε 1-2 φάσεις και ένα καθαρό πέναλτι και προσπάθησε να τις εξισορροπήσει με ένα ανυπαρκτο πέναλτι στο 80) και το ότι θεωρουν τον εκάστοτε Βαγγέλα αίτιο για όλα τα κακά, τη στιγμη που γνωρίζουν εκ των πραγμάτων ποιος τους κατέστρεψε (γνωστη φιγουρα που κόντεψε να διαλύσει και ολόκληρο κράτος)

Τα παραπάνω ειναι η δική μου άποψη για τα πράγματα, χωρις κανένα είδους πρόκλησης και απευθύνεται σε όλους. Αν κάποιος έχει όρεξη να κάνει συζήτηση και όχι τρολοποστ θα είμαι διαθέσιμος προς κάθε απάντηση.

• Like 3
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως ο Δουρος ειχε προσπαθησει οντως πολυ σε αυτο το παιχνιδι να δωσει ακομα ενα πρωταθλημα στον διορισμενο.

3 καραμπινατες κιτρινες στον γεωργατο που ποτε δεν δοθηκαν.

Καραμπινατη απευθειας κοκκινη στον Καστιγιο που δεν δοθηκε.

Καθαρο πεναλτυ ανατολακη στον κωνσταντινου που το πνιξαμε.

Καθαρη δευτερη κιτρινη και αποβολη στον ανατολακη.

Ο βαλλας στο πεναλτυ που κανει δεν δεχεται ουτε κιτρινη ενω η φαση συζητιεται και για κοκκινη.

Ο Ολισαντεμπε βγαινει τετ α τετ αλλα ο δουρος δεν αφηνει πλεονεκτημα και σφυριζει φαουλ υπερ του παναθηναικου!

Το γκολ του ολυμπιακου που δεν περασε ποτε την γραμμη...

Και παμε στην φαση που επιλεκτικα θυμουνται οι γαβροι σε ενα παιχνιδι που η διαιτησια τους σπρωχνει με τα 1000. Του κυριακου δηλαδη που φυσικα το μονο λαθος που κανει ο Δουρος ειναι που δεν δινει κοκκινη και στον κυριακο. Φαουλ του τζιοβανι και κοκκινη και σε κυριακο και σε τζιοβανι ειναι η φαση.

Και μετα απο ολα αυτα οι γαβροι εχουν το θρασος να μιλανε για το πρωταθλημα με τον δουρο...

• Like 1
Δημοσ.

CROM271 και Danbo

ΠΑΙΔΙΑ Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!

Ανοίξτε ένα topic για τους 2 σας και ξεκατινιαστείτε εκεί πέρα...

Μπαίνει κάποιος να διαβάσει στο topic για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και στις τελευταίες σελίδες βλέπει "διαλόγους" (ο Θεός να τους κάνει) μεταξύ σας για το ποιος θα την πει στον άλλον...

Ε Λ Ε Ο Σ

• Like 4
Δημοσ.
......

Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό και τη διαιτησία, ισχύει ότι και στον υπόλοιπο κόσμο. Η διαιτησία τάσσεται πάντα υπερ του δυνατότερου. Είδαμε και τη διαιτησία το 2004 και το 2009 πως ήταν. Κοινώς όσο δε τα σκάτε η διαιτησία δε θα σας παίζει δίκαια αλλά θα σας συμπεριφέρεται ως μικρή ομάδα. (οι συγκρίσεις με Ατλέντικο Μαδρίτης κτλ, ειναι τουλάχιστον άστοχες αν σκεφτεί κανεις το τι μονάδες παίζουν εκεί, τι προπονητές υπάρχουν τα μεγέθη των συλλόγων...παράλληλα μπορει κανεις να δει τη συμπεριφορά της διαιτησίας όταν παίζει η Ρεαλ εναντίον της Μπέτις λόγου χάρη..σαφως υπάρχουν και οι εκπληξεις αλλά παραμένουν εκπλήξεις. Να μην αναφερθω στη Γερμανία και στο τι γίνεται με τη Μπάγερ :-) )

Ναι δε μου άρεσε καθόλου αυτό που έγινε με τον Αστέρα, δε μου άρεσε καθόλου αυτό που έγινε με το οφσαιτ του Κατσουράνη και γενικά υπάρχουν κάποιες φάσεις που ειναι καραμπινάτες και τις καταδικάζει ο κάθε λογικός γάβρος. Και εννοείται οτι παρά τη νομική πλευρά του ζητήματος, ελάχιστοι πανηγύρισαν το πρωτάθλημα του 2008, ακριβώς επειδή χάσαμε το παιχνίδι απο τη καλύτερη ΑΕΚ που της στερήθηκε ένα καλύτερο μέλλον.( Ας πρόσεχε η Καλαμαριά βέβαια αλλά και εμείς θα τη παλεύαμε χωρις ένα πρωτάθλημα...δε χανόταν ο κόσμος)

Αυτό φυσικά με την γενική μίρλα που υπάρχει απο μέρος οπαδών του Παναθηναικού (συγκεκριμένα) που σε κάθε παιχνίδι βλέπουν φαντάσματα και αδικίες (οπως πχ στο προχθεσινό με τον Λεβαδειακό που όντως ο διαιτητής έχασε 1-2 φάσεις και ένα καθαρό πέναλτι και προσπάθησε να τις εξισορροπήσει με ένα ανυπαρκτο πέναλτι στο 80) και το ότι θεωρουν τον εκάστοτε Βαγγέλα αίτιο για όλα τα κακά, τη στιγμη που γνωρίζουν εκ των πραγμάτων ποιος τους κατέστρεψε (γνωστη φιγουρα που κόντεψε να διαλύσει και ολόκληρο κράτος)

Τα παραπάνω ειναι η δική μου άποψη για τα πράγματα, χωρις κανένα είδους πρόκλησης και απευθύνεται σε όλους. Αν κάποιος έχει όρεξη να κάνει συζήτηση και όχι τρολοποστ θα είμαι διαθέσιμος προς κάθε απάντηση.

1) Πού στον υπόλοιπο κόσμο υπάρχει το 13/15 πρωταθλήματα?

2) Συγκρίνεις διαιτησία 2004 & 2009 με τα πέτσινα?

3) Αν καταδίκαζαν οι γαύροι θα είχε αλλάξει κάτι ίσως? Καταδικάζω σημαίνει απέχω ή δε μου αρέσει αλλά τί να κάνουμε?

4) Αν οι Παναθηναικοί βλέπουν φαντάσματα οι γαύροι γιατι ωρύονται μόλις αδικηθούν? Ποιοί καίνε φούρνους διαιτητών?

5) Γιατί ο διαιτητής κάνει λάθος σχεδόν πάντα κατά όλων τον ομάδων πλην Ολυμπιακού? Να υπενθυμίσω ότι στο ματς με το offside του Κατσουράνη μετά το κανονικό ακυρωθέν γκόλ ο Παναθηναικός δέχεται γκόλ από θέση offside και στη συνέχεια οι οπαδοί κυνηγάνε και ρίχνουν και κάποιες ψιλές σε παίκτες του Παναθηναικού και ο Μαρινάκης τραμπουκίζεται με τον Σισε. Σε ποιά χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα δίχως τιμωρία? Σε ποιά χώρα πχ ο Καρεμπέ μετά από αυτά που έκανε δε θα έτρωγε 10 αγωνιστικές?

Σε πληροφορώ ότι η πλειονότητα των Παναθηναικών γνωρίζει το ταβάνι της ομάδας και δεν τρέφει αυταπάτες.

Το θέμα είναι ότι με μεγάλη ευθύνη του ΟΣΦΠ στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρωτάθλημα ως προιόν.

Τσέκαρε στο NBA τι έγινε με τον Στερλιγκ και σύγκρινε νοοτροπία.

Εγώ φοβάμαι ότι αν με την άνοδο της ΑΕΚ αρχίσει ο Μελλισανίδης τα ίδια θα θρηνήσουμε θύματα.

• Like 1
Δημοσ.

Να τονισθεί εδώ πως το 2009 ο Κοκκαλης άφησε την ομάδα, τερμάτισε πέμπτη, έμεινε εκτός Ευρώπης, η ομάδα είχε τα χάλια γενικότερα, χρήματα για μεταγραφές δεν υπήρχαν και ο μόνος λόγος που δεν χρωστούσε ήταν η ακίνητή της περιουσία.

Από την άλλη ο Παναθηναικός είχε τους πάμπλουτους πολυμετοχικούς, είχε κατακτήσει πρωτάθλημα, πήρε όλα τα φράγκα του Ch. L. είχε κάνει μια Α πορεία στην Ευρώπη (η αξέχαστη νικη στη Ρόμα), δεν χρώσταγε πουθενά (η αν χρώσταγε ειχε μεγάλες πλάτες) και γενικά τίποτε δεν προμήνυε το τι θα συμβεί.

Το 2010 ήρθε στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης, Έδωσε 50 εκατομμύρια για την αγορά του Ολυμπιακού και άλλα 30 σε συμβόλαια και αγορές παιχτών.

Την ίδια στιγμη οι πολυμετοχικοί σκοτωνόντουσαν, δεν έβαζαν χρήματα, πούλησαν με ένα μεγάλο ποσό τον Σισσέ.

Μαντέψτε λοιπόν ποιος φταίει για τη κατάντια του Παναθηναικού και ποιοί είχαν την ευκαιρία να είναι μόνιμα πρώτοι και να φτιάξουν τη δική τους..."παράγκα" αλλά δε το έκαναν...

Όλα τα άλλα ειναι άλλα λογια να αγαπιόμαστε.

Με μοναδικό όπλο την κλάψα και την κακομοιριά εδώ και 3 χρόνια τουλάχιστον, κάποιος καναλάρχης προσπαθεί να συμμαζέψει λίγο την κατάσταση γιατί όπως έχει ξεκαθαρίσει και μόνος του...λεφτά δεν παίζουν.

Και όπου δεν παίζει φράγκο, μονη δικαιολογία και διέξοδος ειναι η κλάψα για τη διαιτησία. Αν δεν υπάρχει διαιτησία υπάρχουν τα μπολ μπους. Και αν δεν υπάρχουν και αυτά...ε όλο και κάτι θα βρεθεί.

Το κακό με τέτοιους τύπους ειναι πως ο κόσμος έχει αρχίσει και σκέφτεται. Ξέρει τι συμβαίνει και γνωρίζει οτι καμία ομάδα δεν μπορει να φτιαχτεί χωρις χρήμα.

Τρολοποστ ειναι και το συγκεκριμενο. Πρεπει να τα εχεις ξαναγραψει X35 φορες με παραλαγες. Το copy paste ειναι trolling. Τουλαχιστον κανε ενα save να μην κουραζεσαι να γραφεις τουλαχιστον.

Με Cisse Zilberto Letto και αρκετους αλλους εγινε το οργιο του καλοπουλου. Αυτο ειναι το επιχειρημα "κανε ματαγραφες για να σε σοβονται" ή το " οι πολυμμετοχικοι πουλησαν τον cisse".

Ουτε και 30 εδωσε ο fataul για μεταγραφες κανα εικοσαρικο εδωσε. Τον ριερα σας εφερε με ενα 4αρι. Ο παναθηναικος ξερεις ποσα ειχε δωσει; 130εκ. 20 vs 130 ηταν η φαση. Και δες ποιος σπρωχτηκε και το πηρε.

Δημοσ.

Κάνω παράθεση και σου απαντάω με κόκκινα γράμματα.

1) Πού στον υπόλοιπο κόσμο υπάρχει το 13/15 πρωταθλήματα?

Στο Ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ :-)

2) Συγκρίνεις διαιτησία 2004 & 2009 με τα πέτσινα?

H διαιτησία του 2004 μου στέρησε ένα πρωτάθλημα. Το 2009 η διαιτησία ευνοούσε τον πιο δυνατό, δηλαδή τον ΠΑΟ. Αν θεωρεις οτι η διαιτησία εως τωρα έχει στερησει στον ΠΑΟ κάποιο πρωτάθλημα θα ήθελα να μάθω την χρονιά. Πριν μου πεις για το 1998-99 λάβε υποψη σου τη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων και τι παιχτες ειχε ο κάθε ένας όπως και το τι χρήμα έπεφτε στην αγορά.

3) Αν καταδίκαζαν οι γαύροι θα είχε αλλάξει κάτι ίσως? Καταδικάζω σημαίνει απέχω ή δε μου αρέσει αλλά τί να κάνουμε?

Πόσο να απέχουμε δηλαδη? Οι περισσότεροι μόνο σε Ευρωπαικά ματς πάμε. Μέχρι που γιουχάραμε όταν σήκωναν το κυπελλο. Δε θυμάμαι να έχουν κάνει κάτι ανάλογο οι οπαδοι του ΠΑΟ στα εγκλήματα της 10ετίας του 90 και στα πρωταθλήματα 90,91,95,96. Ευτυχως που υπήρχε και η ΑΕΚ τοτε και έσπαγε τα Καπετανέικα.

4) Αν οι Παναθηναικοί βλέπουν φαντάσματα οι γαύροι γιατι ωρύονται μόλις αδικηθούν? Ποιοί καίνε φούρνους διαιτητών?

Πότε ωρύονται οι γάβροι? Μόνο στο μπάσκετ ότι γίνεται και αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη γενικη μίρλα. Αν μη τι άλλο εκεί παραδεχόμαστε πως αν είχαμε ανωτερη ομάδα θα ειχαμε κερδίσει ΚΑΙ τη διαιτησία.

5) Γιατί ο διαιτητής κάνει λάθος σχεδόν πάντα κατά όλων τον ομάδων πλην Ολυμπιακού? Να υπενθυμίσω ότι στο ματς με το offside του Κατσουράνη μετά το κανονικό ακυρωθέν γκόλ ο Παναθηναικός δέχεται γκόλ από θέση offside και στη συνέχεια οι οπαδοί κυνηγάνε και ρίχνουν και κάποιες ψιλές σε παίκτες του Παναθηναικού και ο Μαρινάκης τραμπουκίζεται με τον Σισε. Σε ποιά χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα δίχως τιμωρία? Σε ποιά χώρα πχ ο Καρεμπέ μετά από αυτά που έκανε δε θα έτρωγε 10 αγωνιστικές?

Να με συγχωρεις αλλά σε οποιαδηποτε χωρα ο Καρεμπέ θα έπρεπε να πάρει και βραβειο fair play που συγκρατηθηκε και δε τους σκοτωσε. Kαι αναφέρομαι σε παίχτες που έπαιξαν στην ομάδα μου μετά. Με αυτά που του έκαναν οι 2 μιλημένοι σε εκεινο το ματς και του ειπαν οποιοσδηποτε άλλος θα τους είχε τελειώσει. :-)

Κατα τα άλλα όλοι έχουμε βρισει τον Βαγγέλα για τα καραγκιοζιλίκια εκεινου του παιχνιδιου...Προς τι η επανάληψη?

Σε πληροφορώ ότι η πλειονότητα των Παναθηναικών γνωρίζει το ταβάνι της ομάδας και δεν τρέφει αυταπάτες.

Στο συγκεκριμένο φόρουμ ελάχιστοι το παραδέχονται. Κατα βάση η δικαιολογία ειναι ο Ολυμπιακός.

Το θέμα είναι ότι με μεγάλη ευθύνη του ΟΣΦΠ στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρωτάθλημα ως προιόν.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοεις εδω. Βάλε 20 εκατομμυρια, φέρε τον Σισέ και τον Ζιλμπέρτο και θα σου πω εγω αν θα γινεις ανταγωνιστικος και αν το προιόν θα αναβαθμιστει (οπου Σισέ και Ζιλμπέρτο βάλε ανάλογης κλάσης παίχτες)

Τσέκαρε στο NBA τι έγινε με τον Στερλιγκ και σύγκρινε νοοτροπία.

Επίσης δεν πιανω τον συνειρμό. Ισως να με βοηθήσεις λιγο εδω.

Εγώ φοβάμαι ότι αν με την άνοδο της ΑΕΚ αρχίσει ο Μελλισανίδης τα ίδια θα θρηνήσουμε θύματα.

Αν έχει χρήμα και βάζει περισσότερα απ τον Βαγγέλα, όλα θα γινουν από μόνα τους. Η διαιτησία απλά θα τον σφυρίζει ως πρωταθλητή και τον γάβρο ως 2ο.

Χαίρομαι που υπάρχει κόσμος σε αυτο το φορουμ που μπορει να συζητήσει χωρις να ειρωνευτεί :-)

Y.Γ- Ο Κούγιας, ο οποιος ειναι γνωστο πως τα χει βάλει με τον Βαγγέλα, μολις έβγαλε ανακοινωση κατά του Αλαφουζου. Αυτό λέει πολλά.

Πρεπει να τα εχεις ξαναγραψει X35 φορες με παραλαγες.

Αν μη τι άλλο έχω σταθερή άποψη και επιχειρηματα, τα οποια δεν έχεις καταφέρει τόσο καιρο να τα απαντησεις χωρις να ειρωνευτεις. Εσυ και διάφοροι με παρόμοια συμπεριφορά.

Δημοσ.

Στην Α1 ο Παναθηναϊκός έχει πάρει από το 1998 έως και 2014, 15 πρωταθλήματα από τα 17.

Μην ξεχνάμε όμως ότι σε αυτή την περίοδο έχουμε πάρει τα 5 από τα 6 Ευρωπαϊκά μας.

Επίσης, εκείνη την περίοδο ΕΙΜΑΣΤΑΝ η πιο πετυχημένη ομάδα της 15ετίας στην Ευρώπη.

Νομίζω ότι δεν γίνεται να συγκρίνουμε την αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ με αυτή του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο.

Τέλος,

είνα χαζό να μην δεχόμαστε και να μην βλέπουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει μικρύνει τόσο στο ποδόσφαιρό (εδώ και χρόνια) όσο και στο μπάσκετ (το τελευταίο διάστημα).

Ο λόγος είναι απλώς: Νο money, no party.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...