Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τετοιες απαντησεις θα εχεις οσο φορας γυαλια.. Κατα τα άλλα τα γνωστα.. Μαστηλιες, καναπε, πιτσα μπυρα και χαπακια για την χοληστερίνη.. Α! Μην ξεχάσω το πιο σημαντικό. Χαρτομάντιλα.. (παρε κανενα πακετάκι παραπανω μπας και παρουμε 3 πεναλτι παλι στο CL και κλαιτε για την παράγκα του ΜαρινοΠλατινι)

Οσο φορας γυαλια λεει ο οπαδος των στημενων που περηφανευεται για τα κλεμμενα και προσπαθει απεγνωσμενα να κανει καζουρα με ''επιτυχιες'' βρωμιας...

Είπα και εγώ λογικός και γαύρος...

Ποτε ακριβως το υπεθεσες αυτο? Ειδικα για τον Danbo κιολας...

Ειμαι περιεργος...

Γυρνα πισω και διαβασε οταν εχω μιλήσει κατα καιρους σοβαρα σε ατομα οπως ο Χριστόφορος και ο Σταματης να δεις για τα στημένα και για την παράγκα.. Ειπα ομως ξανα οτι απεναντι σε σένα με 5 ζευγάρια γυαλια και που απο τα 34 ματσ στα 32 θα ζητας απο 4 εως 10 πέναλτι σε ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ και που θα λες για στημενο διαιτητη και παραγκα ακομα και στγν Ευρώπη θα εχεις τις απαντησεις που σου αναλογουν τυπου Τσουκαλα και Χαρου μαζι 2 σε 1..
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Γυρνα πισω και διαβασε οταν εχω μιλήσει κατα καιρους σοβαρα σε ατομα οπως ο Χριστόφορος και ο Σταματης να δεις για τα στημένα και για την παράγκα.. Ειπα ομως ξανα οτι απεναντι σε σένα με 5 ζευγάρια γυαλια και που απο τα 34 ματσ στα 32 θα ζητας απο 4 εως 10 πέναλτι σε ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ και που θα λες για στημενο διαιτητη και παραγκα ακομα και στγν Ευρώπη θα εχεις τις απαντησεις που σου αναλογουν τυπου Τσουκαλα και Χαρου μαζι 2 σε 1..

Δηλαδη οταν μιλας σοβαρα λες πως υπαρχουν στημενα και παραγκα ενω οταν μιλας ασοβαρα λες πως δεν υπαρχουν.

Την επομενη φορα επομενως οπως χτες που ελεγες τις μ@λ@κιες πως δεν υπαρχει σφαγη με 2 πεναλτυ ως το 54' και επιπλεον πως αδικηθηκε και ο κομποτης να βαζεις και ενα ΥΓ που να λεει ''Μιλαω ασοβαρα'' ή ''Χαρος speaking'' να μην σου δινουμε σημασια...

Δημοσ.

Δηλαδη οταν μιλας σοβαρα λες πως υπαρχουν στημενα και παραγκα ενω οταν μιλας ασοβαρα λες πως δεν υπαρχουν.

Την επομενη φορα επομενως οπως χτες που ελεγες τις μ@λ@κιες πως δεν υπαρχει σφαγη με 2 πεναλτυ ως το 54' και επιπλεον πως αδικηθηκε και ο κομποτης να βαζεις και ενα ΥΓ που να λεει ''Μιλαω ασοβαρα'' ή ''Χαρος speaking'' να μην σου δινουμε σημασια...

Χθες μιλουσες για 3 πεναλτι.Σημερα εγιναν 2..

Δεν ειπα πουθενα οτι δεν υπαρχει παραγκα.. Ειπα οτι χθες δοθηκε ενα πεναλτι που δεν ηταν,και δεν δοθηκε αυτο στον Μπερκ που ηταν.Και ειπα "κακως" και στις 2 περιπτωσεις..

Αν μου απαντουσες σοβαρα οτι κακως δεν δοθηκε το πρωτο στον Μπερκ και πιθανον θα αλλαζε τη ροη του παιχνιδιου επειδη το ματσ ηταν 0-0 θα σου απαντουσα φυσιολογικα και οτι εχεις δικιο..Οπως εκανα στον ADSL που απαντησε ετσι λεγοντας αυτο.Ειδες να τρολαρα πουθενα τον ADSL?  Οταν μου λες ομως οτι υπηρξαν 3 πεναλτι και δοθηκε μονο το ενα,η κουβεντα σηκωνει Τσουκαλείκες απαντησεις

Υ.Γ Δες τις απαντησεις μου προς τον ADSL,τον Χριστοφορο.Παιδια τα οποια βλεπουν χωρις γυαλια και θα καταλαβεις οτι οι συζητησεις μας ειναι φυσιολογικες..Οταν ομως εσενα προσωπικα σε τρολαρουν 5-6 ατομα,οταν αυτα μιλουν φυσιολογικοτατα με τον ADSL και τον Χριστοφορο στη προκειμενη περιπτωση,τοτε σκεψου οτι ο γυαλος δεν ειναι στραβος αλλα στραβα αρμενιζεις εσυ!

Δημοσ.

Του Χουχουμη δεν ηταν δηλαδη. Ποσα ακομα καρε να βαλω ημαρτον! Ακομα να παταει την μπαλα ο χουχουμης ονειρευεσαι?

Του Ατζαγκουν ειπα πως εδωσε αυτο που μπορουσε να μην δωσει και το εκανε για να θολωσει τα νερα.

Τι συζηταμε τοση ωρα απο χτες δηλαδη? Αντε δεν ηταν του Ατζαγκουν. Ρε αντε να βαλουμε τα κοκκινα γυαλια να το δουμε απο την οπτικη του τσουκαλα και να δουμε πως ο χουχουμης παταει την μπαλα.

Το τελικο συμπερασμα ειναι παλι το ιδιο. Η παραγκα και η βρωμια ειναι στο μεγαλειο της! Τι καθομαστε και ξενυχταμε ολο το βραδυ να σε βλεπουμε να λες μ@λ@κιες αφου και εσυ ο ιδιος οτι βλεπουμε εμεις βλεπεις?

Δημοσ.

Το τελικο συμπερασμα ειναι παλι το ιδιο. Η παραγκα και η βρωμια ειναι στο μεγαλειο της!

Η βρωμια ειναι απο την τουαλετα του Μαρινακη...Χαλασε το καζανακι

Δημοσ.

Κάποια μέρα οι φτωχοί θα γίνουν πλούσιοι και δυνατοί,και οι πλούσιοι θα γίνουν φτωχοί και αδύναμοι..

Δημοσ.

Κάποια μέρα οι φτωχοί θα γίνουν πλούσιοι και δυνατοί,και οι πλούσιοι θα γίνουν φτωχοί και αδύναμοι..

Στην Ελλαδα βρισκεσαι φιλε μου..Οι πλουσιοι παραμενουν δυνατοι και οι φτωχοι παραμενουν φτωχοι..Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα

Δημοσ.

Αλήθεια ειναι αυτο. Ο Ολυμπιακός υπηρξε φτωχος γισ 10 χρονια. Τωρα ζουμε στην εποχη που γυρισε ο τροχος.
Δημοσ.

Του Χουχουμη δεν ηταν δηλαδη. Ποσα ακομα καρε να βαλω ημαρτον! Ακομα να παταει την μπαλα ο χουχουμης ονειρευεσαι?

Του Ατζαγκουν ειπα πως εδωσε αυτο που μπορουσε να μην δωσει και το εκανε για να θολωσει τα νερα.

Τι συζηταμε τοση ωρα απο χτες δηλαδη? Αντε δεν ηταν του Ατζαγκουν. Ρε αντε να βαλουμε τα κοκκινα γυαλια να το δουμε απο την οπτικη του τσουκαλα και να δουμε πως ο χουχουμης παταει την μπαλα.

Το τελικο συμπερασμα ειναι παλι το ιδιο. Η παραγκα και η βρωμια ειναι στο μεγαλειο της! Τι καθομαστε και ξενυχταμε ολο το βραδυ να σε βλεπουμε να λες μ@λ@κιες αφου και εσυ ο ιδιος οτι βλεπουμε εμεις βλεπεις?

Εσυ ειδες 3 πεναλτι ενω υπηρξε 1.. Κατα τα αλλα,οτι βλεπεις βλεπουμε..Παντως στο ΣΚΑΙ πρεπει να τα εχουν σπασει λιγο με τον Αλαφουζο.Γιατι εκει ειπαν ακριβως οτι λεω εγω..Οτι υπηρχε μονο 1 πεναλτι που δεν δοθηκε και δοθηκε ενα αλλο που δεν ηταν..

Αλλα τι λεω μωρε,τι ξερουν αυτοι..Εδω μεσα βρισκεις σκαουτερ που βγαζουν γατακια ολοκληρες Ευρωπαικες ομαδες που παιρνουν παλτα, βρισκεις ατομα που μιλανε για παραγκες στην Ευρωπη του Μαρινακη,βρισκεις ανθρωπομετρητες που μπορουν και μετρανε απο 35χιλ καθισματα ποσα ηταν αδεια (Δεν μιλαω για τον Τζαβελλα μην ανησυχειτε)  δεν θα υπηρχαν και για τις φασεις? Τι να κλ@σουν οι καθηγητες διαιτησιας του ιδιου τους του σταθμου του Τουιτι,τι να κλ@σουν οι σκαουτερ των Ευρωπαικων ομαδων,τι να κλ@ασει ο Πλατινι που κανει οτι του λεει ο Βαγγελας..

Υ.Γ Ακομα και ο Ομπαμα και ο Πουτιν,τσιρακια του Βαγγελα ειναι,μην νομιζετε!

Δημοσ.

Κάτω ο καπιταλιιιισμός :D

• Like 1
Δημοσ.

Σαφως και ισχυει αυτο..Γυρισε ο τροχος..Καποτε δυνατη η ΑΕΚ,καποτε ο ΠΑΟ,τωρα ο Ολυμπιακος.Αυριο θα παρουν σειρα παλι απο την αρχη ισως.

Δημοσ.

Εσυ ειδες 3 πεναλτι ενω υπηρξε 1.. Κατα τα αλλα,οτι βλεπεις βλεπουμε..Παντως στο ΣΚΑΙ πρεπει να τα εχουν σπασει λιγο με τον Αλαφουζο.Γιατι εκει ειπαν ακριβως οτι λεω εγω..Οτι υπηρχε μονο 1 πεναλτι που δεν δοθηκε και δοθηκε ενα αλλο που δεν ηταν..

Αλλα τι λεω μωρε,τι ξερουν αυτοι..Εδω μεσα βρισκεις σκαουτερ που βγαζουν γατακια ολοκληρες Ευρωπαικες ομαδες που παιρνουν παλτα, βρισκεις ατομα που μιλανε για παραγκες στην Ευρωπη του Μαρινακη,βρισκεις ανθρωπομετρητες που μπορουν και μετρανε απο 35χιλ καθισματα ποσα ηταν αδεια (Δεν μιλαω για τον Τζαβελλα μην ανησυχειτε)  δεν θα υπηρχαν και για τις φασεις? Τι να κλ@σουν οι καθηγητες διαιτησιας του ιδιου τους του σταθμου του Τουιτι,τι να κλ@σουν οι σκαουτερ των Ευρωπαικων ομαδων,τι να κλ@ασει ο Πλατινι που κανει οτι του λεει ο Βαγγελας..

Υ.Γ Ακομα και ο Ομπαμα και ο Πουτιν,τσιρακια του Βαγγελα ειναι,μην νομιζετε!

Ρε συνεννοουμαστε ή θα μας παρει παλι 3?

Το ρεζουμε της υποθεσης ποιο ειναι? Σφαχτηκε ο Παναθηναικος παλι χτες? Απο οτι βλεπω λες και εσυ πως σφαχτηκε.

Να το ξεκαθαρισουμε αυτο και μετα αν θες παμε στα επι μερους να μου εξηγησεις για ποιο λογο δεν ειναι πεναλτυ του Χουχουμη.

Σαφως και ισχυει αυτο..Γυρισε ο τροχος..Καποτε δυνατη η ΑΕΚ,καποτε ο ΠΑΟ,τωρα ο Ολυμπιακος.Αυριο θα παρουν σειρα παλι απο την αρχη ισως.

Υπαρχει μια τεραστια διαφορα βεβαια αναμεσα στους 3 την οποια παραβλεπουμε...

Δημοσ.

Ρε συνεννοουμαστε ή θα μας παρει παλι 3?

Το ρεζουμε της υποθεσης ποιο ειναι? Σφαχτηκε ο Παναθηναικος παλι χτες? Απο οτι βλεπω λες και εσυ πως σφαχτηκε.

Να το ξεκαθαρισουμε αυτο και μετα αν θες παμε στα επι μερους να μου εξηγησεις για ποιο λογο δεν ειναι πεναλτυ του Χουχουμη.

Υπαρχει μια τεραστια διαφορα βεβαια αναμεσα στους 3 την οποια παραβλεπουμε...

Πραγματικα αυτες ειναι οι τελευταιες ερωτησεις μου προς εσενα γτ δεν παλευεσαι αλλο..

1) Ποσα χρονια βλεπεις ελληνικο ποδοσφαιρο?

2)Απο αυτα τα χρονια που βλεπεις,ποσα πρωταθληματα εχει παρει ο Ολυμπιακος και ποσα η ομαδα σου?

3)Απο αυτα τα πρωταθληματα,ποσα ΔΕΝ επρεπε να παρω εγω και ποσα επρεπε να παρεις εσυ ή καποια αλλη ομαδα?

4)Απο αυτα τα πρωταθληματα που εχεις παρει αυτα τα χρονια που βλεπεις ποδοσφαιρο,ποσα εσυ ΔΕΝ επρεπε να παρεις αλλα τα πηρες?

Δημοσ.

Αντε το γυρναμε στο ασχετο τωρα παλι. Οταν στριμωχνομαστε τσουπ αλλη κατευθυνση.

Ρε το ξεκαθαριζουμε οτι σφαχτηκε ο Παναθηναικος να παμε για αλλα ή θα συνεχισεις να κανεις τον ασοβαρο?

Τι ποσα χρονια βλεπω ποδοσφαιρο και βλακειες μου τσαμπουνας?

Δημοσ.

Αντε το γυρναμε στο ασχετο τωρα παλι. Οταν στριμωχνομαστε τσουπ αλλη κατευθυνση.

Ρε το ξεκαθαριζουμε οτι σφαχτηκε ο Παναθηναικος να παμε για αλλα ή θα συνεχισεις να κανεις τον ασοβαρο?

Τι ποσα χρονια βλεπω ποδοσφαιρο και βλακειες μου τσαμπουνας?

Ναι σφαχτηκε ο Παναθηναικος οπως και ο Ολυμπιακος προχθες που δεν του δοθηκαν 2 πεναλτι.Αλλα βλεπεις πετας 3 γκολακια και τουμπεκι ολοι μετα..

Εγω περιμενω να μου απαντησεις στις 4 ερωτησεις που σου εκανα..Καλο σου βραδυ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...