Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε λεφτά βέβαια και πηγατε και διακοπές γι αυτό ηταν άδειο το τηγάνι. Σας τα έδωσε ο Φαταουλ να τον ψηφίσετε και να πάτε στην φιέστα/φιάσκο πέρυσι. 20€ είναι αυτά.

Χθες θα μας πεις ποσα ανθρωπακια με πρασινο dna ειχαν παει στο ΟΑΚΑ απο τα 12.500 χιλ εισιτηρια που πηρατε?

Ωραία είμαστε σκατομυαλοι μην ασχολειστε. Δυστυχώς σκεπτόμενους απο εσάς δεν βρήκα ακόμα.

Υ.Γ: Τον Τράκη δεν το υποστήριξε κανένας λογικός άνθρωπος. Και σαν σωστός Παναθηναϊκός βλέπω πως χάλασε την ομάδα κάνοντας κακές πορείες στην Ευρώπη και μόνο να κερδίζει τον ΟΣΦΠ θέλει.

Αυτο ειναι το θεμα.Οτι τον Τρακη,δεν το κραζετε για τις τακτικες του,αλλα επειδη δεν βαζει χρημα και εχει αποδυναμωσει την ομαδα.

Υ.Γ Για τις απαντησεις που παιρνετε δεν φταιει ο σκεπτομενος γαυρος επειδη διαβαζει red planet,φταιει που εχετε μετατρεψει μια ΠΑΕ,σε σχολη κλαψας 24 ωρες το 24ωρο, 7 μερες την εβδομαδα,365 μερες τον χρονο.

Φρασεις τυπου "απο τα 36 παιχνιδια στα 32 εχω παρει πετσινα πεναλτι" οχι μονο αξιζουν αυτες τις απαντησεις που παιρνετε,αλλα αξιζουν αντι για σεντρα,το παιχνιδι να το ξεκιναμε με πεναλτι υπερ του Ολυμπιακου

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Περίπτωση Νίνη είχε ακουστεί πριν καιρό. Αν και ακούγεται πως δεν αξίζει και πολλά ίσως αν άλλαζε μυαλά μπορεί κ να έπιανε για το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Το προβλημα του Νινη δεν ειναι τα μυαλά του. Οι τραυματισμοί του ειναι.

Καηκε το παλικάρι. Πολύ κακή διαχείριση πάνω του.

Οσο για τον Παπ?

Για κάποιο λόγο δε του έχω εμπιστοσύνη πλέον. Να φανταστειτε οτι ο Σάντος προτιμησε τον Βελιγκέκα από τον Παπαδόπουλο.

Πολυ ασταθής σαν παίχτης πλέον. Ναι έκανε μια καλή χρονια αλλά δεν ξέρω αν μπορει να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Συν του οτι αν δε βάλει γκολ στις αρχές θα γκρινιάζει η εξεδρα.

Δημοσ.

Απλα με την οικονομικη στενοτητα του ΠΑΟ ο Παπ φαινεται ιδανικος..Χωρις λεφτα,ολα στοιχηματα ειναι οπως ηταν και ο Μπερκ..Δυσκολα να βρεις κατι αξιοπιστο σιγουρα..

Δημοσ.

Για πες, ποιος ειναι?

Από περιέργεια, καναν παίχτη δανεικό απο καμια Αρσεναλ, Μπάρτσα κτλ που γενικά έχουν παιχτάκια και δινουν. Πως και δε κάνει τιποτε τέτοιο ο Φουζος?

Κάποιος Μπερίσα νομίζω το όνομά του.Τώρα τι παίζει μ αυτών θα σε γελάσω,ιδέα δεν έχω,θα δείξει.

Δημοσ.

Η μονη κλαψα στην ελλαδα παντως προερχεται απο γαβρους που νομιζουν οτι αδικουνται στο μπασκετ!  :shock: Προφανως οταν στο ποδοσφαιρο η διατησια σε παιζει 90-10 το 50-50 σου φαινεται υπερβολικα αδικο! Σφαγη κυριολεκτικα! Χαχαχα

Τωρα στο ποδοσφαιρο και στην σουπερλιγδα να βγαινουν οι γαβροι και να χαρακτηριζουν κλαψες την στυγνη πραγματικοτητα οταν επι 20 χρονια σχεδον το πρωταθλημα ειναι συνδικατο του εγκληματος ειναι απο τα αγραφα... 

Αυτοι σε λιγο θα μας πουν πως στα τελευταια 20 χρονια ο Ολυμπιακος αδικειται. Ικανους τους εχω...

Δημοσ.

Η μονη κλαψα στην ελλαδα παντως προερχεται απο γαβρους που νομιζουν οτι αδικουνται στο μπασκετ!  :shock: Προφανως οταν στο ποδοσφαιρο η διατησια σε παιζει 90-10 το 50-50 σου φαινεται υπερβολικα αδικο! Σφαγη κυριολεκτικα! Χαχαχα

Τωρα στο ποδοσφαιρο και στην σουπερλιγδα να βγαινουν οι γαβροι και να χαρακτηριζουν κλαψες την στυγνη πραγματικοτητα οταν επι 20 χρονια σχεδον το πρωταθλημα ειναι συνδικατο του εγκληματος ειναι απο τα αγραφα... 

Αυτοι σε λιγο θα μας πουν πως στα τελευταια 20 χρονια ο Ολυμπιακος αδικειται. Ικανους τους εχω...

007352.jpg

Ποιες επιλογες εχει ο Παναθηναικος για φορ;Εκτος του Παπαδοπουλου..Κανα δανεικο απο μεσαια ομαδα της ισπανιας η της γερμανιας μπορειτε να παρετε;Ισα ισα για να την βγαλετε οσο δεν θα εχετε τον Berg

• Like 1
Δημοσ.

Απάντησε μου στα αλήθεια γιατί αμα σε είχα μπροστά μου θα πήγαινα ισόβια απο τα 19.

Είσαι ΧΑΖΟΣ ή τον παριστανεις; Καθαρότατο πέναλτι δεν έδωσε πιο νωρίς που αν προγουμασταν αλλη ψυχολογία θα είχε η ομάδα. Έδωσε μετα για "τα ματια του κόσμου".Όπως αναφερθηκε και πιο πάνω οργανωμένο έγκλημα. Όταν τελείωσαν όλα ας σφυρίξει ενα έτσι για να υπάρχει. Μια λες δεν είναι καλη η διετήσια που σου στέλνει ο άλλος φωτο και συνεχίζεις τον ιδιο χαβα. Άιντε να πούμε τρολαριστε.

Μάγκα,χαλάρωσε.Παναθηναικός και εγώ από μικρός και παλιά συνέχεια στα γύπεδα,τώρα τελευταία λόγο μετανάστευσης το έκοψα,ας λέμε τις αλήθειες.Παίξαμε σκατά,και να έδινε πέναλτι,και να το παίρναμε το παιχνίδι νομίζεις ότι στη συνέχεια θα ήμασταν ανταγωνιστικοί ως ομάδα?Σκατά εικόνα είχαμε,σκατά αποτέλεσμα πήραμε.Κάποτε γκρίνιαζα και εγώ για τη διαιτησία,συγκεκριμένα στις εποχές με τα 7 συνεχόμενα,αλλά τότε είχαμε και μια ομάδα ωραία και σοβαρή.Τώρα η διαιτησία για μας είναι δευτερεύων θέμα,πρέπει να φτιάξουμε και κάποια σοβαρή ομάδα.Καταλήξαμε να ευχόμαστε για δεύτερη θέση στη Σουπερλίγκ,φαντάσου. 

• Like 2
Δημοσ.

Το προβλημα του Νινη δεν ειναι τα μυαλά του. Οι τραυματισμοί του ειναι.

Καηκε το παλικάρι. Πολύ κακή διαχείριση πάνω του.

Οσο για τον Παπ?

Για κάποιο λόγο δε του έχω εμπιστοσύνη πλέον. Να φανταστειτε οτι ο Σάντος προτιμησε τον Βελιγκέκα από τον Παπαδόπουλο.

Πολυ ασταθής σαν παίχτης πλέον. Ναι έκανε μια καλή χρονια αλλά δεν ξέρω αν μπορει να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Συν του οτι αν δε βάλει γκολ στις αρχές θα γκρινιάζει η εξεδρα.

Ο Νίνης είναι προιόν καλού μάρκετινγκ από ΜΜΕ. Στην αρχή της καριέρας του έκανε καλές ενθουσιασμένες εμφανίσεις έβαλε κάποια γκολ και τον βαφτήσανε Μέσι.Θυμάμαι τότε έχει παιχτεί πολύ το όνομα του στα ΜΜΕ.Ουσιαστικά μια απλή ντρίπλα που είχε κάνει τότε ήταν να πετάξει μπάλα μπροστά και να χρησιμοποιήσει ταχύτητα απέναντι στους αργούς αμυντικούς του ελληνικού προταθληματος,και αυτό το κόλπο το παρουσιάσανε λες και έκανε τα μαγικά του Ροναλντίνιο.Για μένα ήταν πάντα μέτριος παίχτης για καμία μικρομεσαία ομάδα,μέχρι εκεί,Και στάσιμος

Δημοσ.

Danbo. Κάπου στις 6-7 χιλιαδες εισητήρια πωλήθηκαν. Και μη συγκρίνεις έστω και τυπικά παίζαμε εκτός έδρας.

Στο ΟΑΚΑ δεν επαιζες? τι παει να πει τυπικα εκτος εδρας? Εχει διαφορα?

Υ.Γ Και να σου πω,εσυ αμφισβητουσες τα 15χιλ που ειχαμε εμεις το Σαββατο,πως εισαι σιγουρος οτι και τα δικα σου νουμερα δεν ειναι φουσκωμενα ας πουμε?

Δημοσ.

Ο Νίνης είναι προιόν καλού μάρκετινγκ από ΜΜΕ. Στην αρχή της καριέρας του έκανε καλές ενθουσιασμένες εμφανίσεις έβαλε κάποια γκολ και τον βαφτήσανε Μέσι.Θυμάμαι τότε έχει παιχτεί πολύ το όνομα του στα ΜΜΕ.Ουσιαστικά μια απλή ντρίπλα που είχε κάνει τότε ήταν να πετάξει μπάλα μπροστά και να χρησιμοποιήσει ταχύτητα απέναντι στους αργούς αμυντικούς του ελληνικού προταθληματος,και αυτό το κόλπο το παρουσιάσανε λες και έκανε τα μαγικά του Ροναλντίνιο.Για μένα ήταν πάντα μέτριος παίχτης για καμία μικρομεσαία ομάδα,μέχρι εκεί,Και στάσιμος

Aυτο το προβλημα το εχουν τα ελληνικα media με οποιον παει να δειξει οτι εχει "ταλεντο"..Απο την δικια μας πλευρα,ειχαμε τον ελληνα μεσσι και τον ελληνα ροναλντο..Αυτα ακουν και παιρνουν τα μυαλα αερα

Δημοσ.

Φιλε,κακα τα ψεμματα,αλλα ο Νινης στην αρχη εκανε παπαδες και λογικο ηταν να λεγονται αυτα.. Εγω πιστευω οτι ηταν κακη διαχειρηση απο τον ΠΑΟ για τον παικτη διοτι ηταν 16-17 ετων αν θυμαμαι καλα και ξαφνικα τον πεταξαν στην SL που σαφως ηταν πιο ανταγωνιστικη τοτε και τον εκαψαν στην προπονηση.. Δεν ειναι τυχαιο οτι την επομενη χρονια (ισως να ηταν και στην πρωτη προς το τελος της,δεν θυμαμαι) εβγαλε προβλημα στους κοιλιακους και ηταν ετοιμος και για χειρουργειο.. Αν βαλεις μεσα και την ολη δημοσιοτητα,τα λεφτα και τις γκομενες κτλ που του ηρθαν απο την μια στιγμη στην αλλη,δεν ειναι και δυσκολο το μυαλο να βγει εξω απο το κεφαλι..

Εννοειται πως αδικειται αυτα τα 20 χρονια..Δεν επρεπε να εχεις ουτε αυτα τα 2 πρωταθληματα που πηρες το 2004 και το 2010..

Οπως ειπε και ο COS χθες,φτιαξε ομαδα να βαζεις 2-3 μπαλακια μεχρι το 35 και μετα κανε χαβαλε.. Ουτε η παραγκα θα σε σταματησει ουτε κανεις..Οσο εισαι τραγικος,μια θα σου φταινε τα ball boys και μια οι φωνες των οπαδων που δεν σε αφηνουν συγκεντρωμενο..Περαστικα σου,ο Αυγουστος θα φυγει..Οι ζεστες θα περασουν.,Το μονο που δεν προλαβες ειναι οι εκπτωσεις για καναπε.Δεν πειραζει,θα σου κανουμε δωρο εναν οπως σου εκαναν δωρο το πεναλντακι χθες και τσιμπισες τον βαθμουλακο..

Καλο χειμωνα να εχουμε και τις κουβερτες μην ξεχασεις γιατι το θερμομετρο επιασε -2 απο τις 25 Αυγουστου..

• Like 1
Δημοσ.

Εννοειται πως αδικειται αυτα τα 20 χρονια..Δεν επρεπε να εχεις ουτε αυτα τα 2 πρωταθληματα που πηρες το 2004 και το 2010..

Το κακο ειναι πως μαλλον το πιστευεις!

Τι εγινε ρε γεμισαν τα τρελαδικα και τον αφησατε οξω αυτον εδω?

Οπως ειπε και ο COS χθες,φτιαξε ομαδα να βαζεις 2-3 μπαλακια μεχρι το 35 και μετα κανε χαβαλε.. Ουτε η παραγκα θα σε σταματησει ουτε κανεις..Οσο εισαι τραγικος,μια θα σου φταινε τα ball boys και μια οι φωνες των οπαδων που δεν σε αφηνουν συγκεντρωμενο..Περαστικα σου,ο Αυγουστος θα φυγει..Οι ζεστες θα περασουν.,Το μονο που δεν προλαβες ειναι οι εκπτωσεις για καναπε.Δεν πειραζει,θα σου κανουμε δωρο εναν οπως σου εκαναν δωρο το πεναλντακι χθες και τσιμπισες τον βαθμουλακο..

Καλο χειμωνα να εχουμε και τις κουβερτες μην ξεχασεις γιατι το θερμομετρο επιασε -2 απο τις 25 Αυγουστου..

Δηλαδη η λογικη του γαβρου ειναι φτιαξε σουπερ ομαδα, για να νικας και την διαιτησια και την παραγκα.

Ακου λογικη νοημονα (και καλα) φιλαθλου!!!

Να σταματησει η παραγκα και η βρωμια δεν περναει καν απο το μυαλο! Ο αλλος φταιει που δεν γινεται...Ρεαλ να νικαει και τους διαιτητες, τα παραρτηματα και τις παραγκες...

Πιο ουγκ πεθαινεις...

• Like 1
Δημοσ.

Το κακο ειναι πως μαλλον το πιστευεις!

Τι εγινε ρε γεμισαν τα τρελαδικα και τον αφησατε οξω αυτον εδω?

Δηλαδη η λογικη του γαβρου ειναι φτιαξε σουπερ ομαδα, για να νικας και την διαιτησια και την παραγκα.

Ακου λογικη νοημονα (και καλα) φιλαθλου!!!

Να σταματησει η παραγκα και η βρωμια δεν περναει καν απο το μυαλο! Ο αλλος φταιει που δεν γινεται...Ρεαλ να νικαει και τους διαιτητες, τα παραρτηματα και τις παραγκες...

Πιο ουγκ πεθαινεις...

Τετοιες απαντησεις θα εχεις οσο φορας γυαλια.. Κατα τα άλλα τα γνωστα.. Μαστηλιες, καναπε, πιτσα μπυρα και χαπακια για την χοληστερίνη.. Α! Μην ξεχάσω το πιο σημαντικό. Χαρτομάντιλα.. (παρε κανενα πακετάκι παραπανω μπας και παρουμε 3 πεναλτι παλι στο CL και κλαιτε για την παράγκα του ΜαρινοΠλατινι)
Δημοσ.

Τετοιες απαντησεις θα εχεις οσο φορας γυαλια.. Κατα τα άλλα τα γνωστα.. Μαστηλιες, καναπε, πιτσα μπυρα και χαπακια για την χοληστερίνη.. Α! Μην ξεχάσω το πιο σημαντικό. Χαρτομάντιλα.. (παρε κανενα πακετάκι παραπανω μπας και παρουμε 3 πεναλτι παλι στο CL και κλαιτε για την παράγκα του ΜαρινοΠλατινι)

Οσο φορας γυαλια λεει ο οπαδος των στημενων που περηφανευεται για τα κλεμμενα και προσπαθει απεγνωσμενα να κανει καζουρα με ''επιτυχιες'' βρωμιας...

Είπα και εγώ λογικός και γαύρος...

Ποτε ακριβως το υπεθεσες αυτο? Ειδικα για τον Danbo κιολας...

Ειμαι περιεργος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...