VagelisDer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Παιδιά με επιτυχία ολοκληρώθηκε το χειρουργείο. Μπεργκ ψυχαρα σύντομα καλά! http://www.leoforos.gr/article/72517/epituhes-e-epemvase Λοιπον για να ξεκαθαρισουμε κάποια πράγματα γιατί εσείς ρε γαύροι τι να πω δεν ξέρω πως σκέφτεστε. Αυτά που θα πω τα "βλέπουν" και "συμφωνούν" παομτζηδες, οπαδοί της ΑΕΚ και γενικά όλος ο φίλαθλος κόσμος εκτός απο εσάς. Όταν υποστηριζεις μια ομάδα που έχει φάσεις του στυλ κάλυπτα και εγώ τον Κατσουράνη κλπ έχει πάρει απο τα 36 παιχνίδια στα 32 άκυρα πέναλντι έχει δώσει σε όλα τα παραρτήματα δανεικό/κους και σε αρχίζει στις κατηγορίες οτι έδωσες 5 μικρά στη Νίκη και σου πετσινο πέναλτι ενω αν είχε δωθεί το κανονικό θα ηταν αλλη η έκβαση του αγώνα. Οσον αφορα τα αποδυτήρια ο Φύσσας πήγε να διαμαρτυρηθεί δεν πήγε να λαδωσει ώστε να πάρει κύπελλο. Το κύπελλο το πήραμε πέρυσι και στο τέλος ηταν γεμάτο και γηπεδο. Άντε κοιτάξτε λίγο την ομάδα σας ου ΒΡΟΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ έχετε δικαστήρια για πολλοστή φορά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 έχετε δικαστήρια για πολλοστή φορά.Το πρωταθλημα δικαστηριων πρεπει να 'ναι το μονο δικαιο που σηκωνουν. Αν υπηρχε και δικαιοσυνη αντι για τα φιλικα που παιζουν στη Σουπερλιγκα με τα παραρτηματα τους, θα ειχαμε ματσακια τυπου Φυλακες Κορυδαλλου - Φυλακες Δομοκου. 2
lifeowner771 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Το πρωταθλημα δικαστηριων πρεπει να 'ναι το μονο δικαιο που σηκωνουν. Αν υπηρχε και δικαιοσυνη αντι για τα φιλικα που παιζουν στη Σουπερλιγκα με τα παραρτηματα τους, θα ειχαμε ματσακια τυπου Φυλακες Κορυδαλλου - Φυλακες Δομοκου. Εγω ξερω και το πρωταθλημα της κλαψας..Εκει ειστε χωρις αντιπαλο..Κοιταξτε λιγο την καμπουρα της ομαδας σας και σταματηστε επιτελους να σας φταινε παντα οι αλλοι..Θα περνατε μερικοι τον δρομο,θα γινεται το φαναρι κοκκινο και θα σας φταει η παραγκα του Μαρινακη.. 2
~mxls~ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Γελάει ο κόσμος με τον συγκεκριμένο ρεφ. Χοντρη ζημια ο Μπεργκ. Είδα καμια ώρα ματς περίπου, διαιτησία επιπέδου πρόσφατου Μουντιαλ. Τα γνωστά φταίει ο γαύρος για τα δεινα της ζωης απ'την πρώτη αγωνιστική (!) , καλος χαβαλες, αλλα δεν ... Η ειρωνια είναι ακριβως μια μέρα πριν Γιαννιτσάνης, Μαρινάκης (γιατι τον παραχώρησαν; ) & σια βάραγαν μπας και σπάσουν κανα πόδι ερυθρόλευκων αλλα έκαναν πιο αποτελεσματικα την δουλεια τα τραγια του Κομπότη. Και την πλήρωσε ο καλύτερος γκολτζης του πρωταθλήματος. Well, shit happens. Αγωνιστικά, έχει θέμα στον ΤΦ ο ΠΑΟ, δεν υπάρχουν καθόλου σωστες καλύψεις αμυντικα, και ακόμα δεν είναι σε θέση να βγάλει ένταση στο παιχνίδι του ως σύνολο. Ο δε Τριανταφυλλόπουλος μου δίνει όλο και περισσότερο εντύπωση ατάλαντου παίχτη. Ο Σιλντενφελντ επίσης πιο βαρυς από πέρσι. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εγω ξερω και το πρωταθλημα της κλαψας..Εκει ειστε χωρις αντιπαλο..Κοιταξτε λιγο την καμπουρα της ομαδας σας και σταματηστε επιτελους να σας φταινε παντα οι αλλοι..Θα περνατε μερικοι τον δρομο,θα γινεται το φαναρι κοκκινο και θα σας φταει η παραγκα του Μαρινακη..Πρωταθλημα της κλαψας το να λες την αληθεια για τις κλοπες κλπ ε;Να φαν μνημονια μεχρι και τα τρισεγγονα σας και να μην ακουσω κανεναν σας να διαμαρτυρεται για κλεφτες πολιτικους. Με ιδιαιτερη εμφαση σε αυτους τους 2 που σου τραβηξαν like, ξερουν αυτοι.
Jenkins Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Πρωταθλημα της κλαψας το να λες την αληθεια για τις κλοπες κλπ ε; Να φαν μνημονια μεχρι και τα τρισεγγονα σας και να μην ακουσω κανεναν σας να διαμαρτυρεται για κλεφτες πολιτικους. Με ιδιαιτερη εμφαση σε αυτους τους 2 που σου τραβηξαν like, ξερουν αυτοι. Είπε ο οπαδός του Τράκη 2
lifeowner771 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Πρωταθλημα της κλαψας το να λες την αληθεια για τις κλοπες κλπ ε; Να φαν μνημονια μεχρι και τα τρισεγγονα σας και να μην ακουσω κανεναν σας να διαμαρτυρεται για κλεφτες πολιτικους. Με ιδιαιτερη εμφαση σε αυτους τους 2 που σου τραβηξαν like, ξερουν αυτοι. Θες να σου πω για κλοπες;Δες λιγο το αθλημα με την πορτοκαλι μπαλα με τα σπυρια...Αλλα ξεχασα..Μερικοι βαζελοι εχουν επιλεκτικη μνημη...Οσο για τα μνημονια..Τα τρως και εσυ στην μαπα ο "εξυπνος" και ο ευσυνειδητος 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Οπαδος του τρακη εγω; Εχετε μεγαλωσει μεσα στο ψεμα, δεν μου κανει εντυπωση ακομα ενα. Περνα τωρα απτο ταμειο του κρατους να πλερωσεις το μισθομσου σε φορους και μην ακουσω κλαψουρισμα για αυτον που στα τρωει. Κλαψα μονο οι Παναθηναικοι ειπαμε.
Jenkins Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Τα τρως και εσυ στην μαπα ο "εξυπνος" και ο ευσυνειδητος Έχουν φυσικό αέριο στην Κύπρο. 1
Cossutius. Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Χεχε...Ο άνθρωπος που υποστηρίζει την ομαδα του μνημονιακου καναλάρχη που έχει προέδρους φαρμακοτριφτες, μας κάνει μαθήματα και μπερδευει πάλι τα πολιτικά με τα αθλητικά για να κερδίσει κανα like. Ειπαμε ομως...τα μπολ μποις εφταιξαν
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Θες να σου πω για κλοπες;Δες λιγο το αθλημα με την πορτοκαλι μπαλα με τα σπυρια...Αλλα ξεχασα..Μερικοι βαζελοι εχουν επιλεκτικη μνημη...Οσο για τα μνημονια..Τα τρως και εσυ στην μαπα ο "εξυπνος" και ο ευσυνειδητοςΑλλος ενας τυπος που μιλαει για μπασκετ διαβαζοντας redplanet. Καλα κανεις και αυτοπροσδιοριζεσαι μεσα στο φορουμ με το καλημερα, για να ξερουμε κι εμεις οτι ο superpie και ο erwdios βγαινουν και σε κοπιες. Ο επομενος παρακαλω. Οι υπολοιποι που με αναγουν σε οπαδο προσωπων, λογω οπαδικης προτιμησης (προσωπα που κραζω επανειλημενως εντωμεταξυ εδω μεσα) , γαυροι μεγαλωμενοι στο ψεμα και το παραμυθι ειναι, δικαιολογουνται. 1
lifeowner771 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Αλλος ενας τυπος που μιλαει για μπασκετ διαβαζοντας redplanet. Καλα κανεις και αυτοπροσδιοριζεσαι μεσα στο φορουμ με το καλημερα, για να ξερουμε κι εμεις οτι ο superpie και ο erwdios βγαινουν και σε κοπιες. Ο επομενος παρακαλω. Ok ανωτατο εγκεφαλικο ειδος...Σε μερικους απο εσας πρεπει να σας κανανε κατι οταν ησασταν μωρα..Δεν εξηγειται αλλιως..Δες ρε πονηριδη το επιπεδο που γραφουν μερικοι εδω μεσα και μετα δες και το δικο σου...Περιμενεις να σε παρει κανενας στα σοβαρα;Κρατα και εσυ ενα επιπεδο για να σου απανταει καποιος σωστα...Μαρθα βουρτη του ποδοσφαιρου 2
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Κοπια του Erwdiou σε ειπα. Ομοιδεατης σου, συμφωνειτε τοσο που κανετε και likes μεταξυ σας. Αρα ουτε κατι παραλογο ειπα, ουτε σε εβρισα, ουτε λογος να αρπαχτεις. Συνεχισε τωρα λεγε μας για την καθαρη σου ομαδα και τους κλαψες Παναθηναικους. Μυρικασε λιγο redplanet ακομα, μια που δεν μας φτανει το σπαμ απο τους 2-3 γνωστους. Καλη συνεχεια. 1
lifeowner771 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Κοπια του Erwdiou σε ειπα. Ομοιδεατης σου, συμφωνειτε τοσο που κανετε και likes μεταξυ σας. Αρα ουτε κατι παραλογο ειπα, ουτε σε εβρισα, τσαμπα αρπαζεσαι. Εγω μια χαρα ηρεμος ειμαι..Και σε ηρεμο τονο εχω απαντησει σε πολλους εδω μεσα που γραφουν...Σε καποιους αλλους ομως δεν αρμοζει μια σωστη απαντηση,αλλα μια αναλογου υφους με του δικου σου..Ασε που θεωρω γελοιο οι μεν να την λενε στους αλλους,οταν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ εχουν ευνοηθει ουκ ολιγες φορες..Να σου θυμησω την υποθεση με τα λουλουδια απο την δικια σου μερια και απο την δικια μου το απαραδεκτο πρωταθλημα που πηρα απο την αεκ..Τωρα αμα εσυ πιστευεις πως η γη ειναι επιπεδη go ahead 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις