SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ο ρουμανος που περνουμε που παιζει?Μηπως κυριε καραφλα να κανετε καμια μεταγραφη?
8elwADSL Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 http://www.gazzetta.gr/football/article/644936/mpergk-akoysa-kai-katalava Κρίμα ρε γμτ. «Ο αμυντικός με έσπρωξε και έπεσα πάνω στον ώμο μου. Άκουσα το "κρακ" και κατάλαβα πως κάτι έσπασα! Οι εξετάσεις, λίγο αργότερα, επιβεβαίωσαν τους φόβους μου για κάταγμα». Στην συνέχεια, ο φορ του Παναθηναϊκού εξέφρασε την πικρία του, καθώς είπε πως: «Στο ποδόσφαιρο, όπως και στην ζωή, φαίνεται πως δεν μπορείς να είσαι για πολύ καιρό ευτυχισμένος. Αυτός ο τραυματισμός, ήρθε για να μου το θυμίσει. Αισθάνομαι πολύ άσχημα με αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη».
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Το περίμενα οτι μπορεί να μην τα πήγαινε καλά ο Παναθηναϊκός. Ένας φίλος μου είχε δεί τον αγώνα που δώσαμε στο europa league και αυτό που συμφωνήσαμε και οι δύο είναι οτι παρόλο τα 4 γκόλ που βάλαμε δεν έπρεπε να είχαμε φάει αυτό το 1 γκόλ. Έχουμε πρόβλημα στην άμυνα. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα χωρίς νίκη.... όσο για τον Μπέργκ, μεγάλη απώλεια καθώς χάσαμε έναν καλά φορμαρισμένο παίκτη που θα μπορούσε να δώσει πολλά. Ως απαισιόδοξο άτομο πιστεύω πως δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι φέτος, ούτε καν το κύπελο να πάρουμε.
Orpheas1992 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Η γκαντεμια που δερνει αυτη την ομαδα δεν εχει ορια..... 1
CROM271 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Κανεις οντως χοντρη μαλακια που ασχολεισαι μαζι μου γιατι οσο συνεχιζεις να το κανεις τοσο θα εκτιθεσαι... Απο το ενα ξεμπροστιασμα στο αλλο παμε. Τι αλλο επρεπε να γινει ρε supertroll για να ειναι πεναλτυ του χουχουμη? Να βγαλει κανενα μαχαιρι και να τον σφαξει? Εχει πληρη κατοχη ο χουχουμης φευγει μπροστα και ο αλλος τον σπρωχνει. ΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ! ΥΓ. Φαντασου να πας να εξηγησεις σε γαβρο χειρουργικες διαιτησιες και σφαγες χωρις το μεγαλο σφυριγμα, οταν δεν μπορουν να δουν ή κανουν πως δεν βλεπουν τα ολοφανερα εγκληματα. Καμια ελπιδα πραγματικα... 1
8elwADSL Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Και τώρα έχουμε μείνει με 2 CF Πέτριτς και Μπερισα (δεν θα ασχοληθώ καν με Καρέλη δεν κάνει για CF το παιδί από τελειώματα 0)
lifeowner771 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Κανεις οντως χοντρη μαλακια που ασχολεισαι μαζι μου γιατι οσο συνεχιζεις να το κανεις τοσο θα εκτιθεσαι... Απο το ενα ξεμπροστιασμα στο αλλο παμε. Τι αλλο επρεπε να γινει ρε supertroll για να ειναι πεναλτυ του χουχουμη? Να βγαλει κανενα μαχαιρι και να τον σφαξει? Εχει πληρη κατοχη ο χουχουμης φευγει μπροστα και ο αλλος τον σπρωχνει. ΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ! ΥΓ. Φαντασου να πας να εξηγησεις σε γαβρο χειρουργικες διαιτησιες και σφαγες χωρις το μεγαλο σφυριγμα, οταν δεν μπορουν να δουν ή κανουν πως δεν βλεπουν τα ολοφανερα εγκληματα. Καμια ελπιδα πραγματικα... Eγκληματα οπως τα δικα σου στο μπασκετ;
VagelisDer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 -2 βαθμοί να θυμήσουμε. Μετριότατη εμφάνιση και αμφισβητουμενο πέναλτι. Αυτά γιατι η κλάψα έχει και τα όρια της. Για τους μη κλάψες τωρα. Χωρις Μπερκ έχετε σοβαρό θέμα. Αυτο που έχασε ο Καρέλης ηταν τραγικό. Αυτά ειναι που λέμε...επένδυση. Πάρε παίχτη που να μπορει να στηρίξει την ομάδα οταν ο μπερκ δε μπορεί. Τι -2 και μ@λ@κιες ρε διορισμένοι να πούμε τόση ώρα; Ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα. Έδωσε πέναλτι ενώ προηγούμενος δεν είχε σφυρίξει κανονικό. Δεν έχετε δουλειά να κάνετε μου φαίνεται. 1
Danbo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Τι -2 και μ@λ@κιες ρε διορισμένοι να πούμε τόση ώρα; Ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα. Έδωσε πέναλτι ενώ προηγούμενος δεν είχε σφυρίξει κανονικό. Δεν έχετε δουλειά να κάνετε μου φαίνεται. Βρε -2 λεμε και επιασε ο χειμωνας απο τον Αυγουστο φετος.. Μουφα πεναλντακι αντι για το κανονικο.Δεν σε χαλασε καθολου..Το τσιμπισες το ποντακι..
VagelisDer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Βρε -2 λεμε και επιασε ο χειμωνας απο τον Αυγουστο φετος.. Μουφα πεναλντακι αντι για το κανονικο.Δεν σε χαλασε καθολου..Το τσιμπισες το ποντακι..Απάντησε μου στα αλήθεια γιατί αμα σε είχα μπροστά μου θα πήγαινα ισόβια απο τα 19. Είσαι ΧΑΖΟΣ ή τον παριστανεις; Καθαρότατο πέναλτι δεν έδωσε πιο νωρίς που αν προγουμασταν αλλη ψυχολογία θα είχε η ομάδα. Έδωσε μετα για "τα ματια του κόσμου".Όπως αναφερθηκε και πιο πάνω οργανωμένο έγκλημα. Όταν τελείωσαν όλα ας σφυρίξει ενα έτσι για να υπάρχει. Μια λες δεν είναι καλη η διετήσια που σου στέλνει ο άλλος φωτο και συνεχίζεις τον ιδιο χαβα. Άιντε να πούμε τρολαριστε. 1
CROM271 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Βρε -2 λεμε και επιασε ο χειμωνας απο τον Αυγουστο φετος.. Μουφα πεναλντακι αντι για το κανονικο.Δεν σε χαλασε καθολου..Το τσιμπισες το ποντακι.. Καλα εσυ βεβαια δεν χρειαζεσαι να σε ξεμπροστιασω εγω για να εκτεθεις. Το κανεις και απο μονος σου... Χαχαχα κοιτα τι λεει το ατομο!!!! Το κακο ειναι πως μαλλον δεν τρολαρεις απλα... Μιλαμε για αλλου πραγματικα...
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Για μένα καλό είναι να μην επικεντρωνόμαστε τόσο στο πέναλτυ αλλά στο παιχνίδι και την εμφάνιση που δεν ήταν καλά. Θα προτιμούσα να είχε έρθει 0-0 παρά 1-1. Όσο για το σύστημα διαιτησίας στην Ελλάδα, κάνουν αρκετά σφάλματα οι διαιτητές, είναι γνωστό εδώ και χρόνια.
Danbo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Απάντησε μου στα αλήθεια γιατί αμα σε είχα μπροστά μου θα πήγαινα ισόβια απο τα 19. Είσαι ΧΑΖΟΣ ή τον παριστανεις; Καθαρότατο πέναλτι δεν έδωσε πιο νωρίς και έδωσε μετα για "τα ματια του κόσμου". Μια λες δεν είναι καλη η διετήσια που σου στέλνει ο άλλος φωτο και συνεχίζει τον χαβα. Άιντε να πούμε τρολαριστε. Φιλε,οσο δεν βλεπετε περα απο την μυτη σας και κλαιτε συνεχεια για την διαιτησια μην αναλαμβανοντας τις ευθυνες που σας αναλογουν,αυτες οι απαντησεις σας αρμοζουν. Στο παιδι που δεν κλαιει για την διαιτησια και "βλεπει" τις ευθυνες του,του απαντησα κοσμια και σε σοβαρο υφος.. Οπως ειπα,η διαιτησια δεν ηταν καλη γενικως σαν αγωνιστικη.Και στον ΟΣΦΠ χθες δεν εδωσε 2 πεναλτι,οπως και σημερα στον Παναθηναικο,δεν εδωσε το πεναλτι στον Μπερκ που ΗΤΑΝ και εδωσε ενα αλλο που δεν ηταν για να καλυψει το λαθος του. Περα απο αυτο,δειτε λιγο και την τραγικοτητα της ομαδας σας και που δεν μπορει να σταυρωσει γκολ αν ο Μπερκ ειναι ανυπαρκτος και τον Φουζο που κανει μεταγραφες απλα για να λεει οτι τις εκανε..Δειτε και λιγο τα θεματα που εχετε σαν ομαδα και μην ασχολειστε ολο το 24ωρο με την διαιτησια Υ.Γ CROM τελευταια φορα που σου απανταω.Οταν θα μιλατε σοβαρα βλεποντας χωρις γυαλια,θα παιρνετε τις αναλογες απαντησεις..Οταν θα τρολαρετε μια φορα βλεποντας 24 πεναλτι σε καθε παιχνιδι και οτι φταινε τα ball boys (ειναι καινουριο part κλαψας 2014-15) θα παιρνετε 100 φορες παραπανω τρολοαπαντησεις.. Οπως απαντησα σοβαρα στο ADSL παραπανω και στον Χριστοφορο νωριτερα (περα απο την καζουρα) που μιλανε σοβαρα και δεν τους φταιει μονο ο αναδρομος Ερμης,ετσι μπορω να το κανω και σε αναλογα ατομα.. Υ.Γ2 Σημερα στο παιχνιδι δοθηκε 1 πεναλτι που δεν ηταν (κακως) και δεν δοθηκε ενα πεναλτι που ηταν (παλι κακως).Ολα τα αλλα περι 324242 πεναλτι και ball boys ηταν πραγματα που τους αναλογουν αντιστοιχες τρολοαπαντησεις
VagelisDer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Φιλε,οσο δεν βλεπετε περα απο την μυτη σας και κλαιτε συνεχεια για την διαιτησια μην αναλαμβανοντας τις ευθυνες που σας αναλογουν,αυτες οι απαντησεις σας αρμοζουν. Στο παιδι που δεν κλαιει για την διαιτησια και "βλεπει" τις ευθυνες του,του απαντησα κοσμια και σε σοβαρο υφος.. Οπως ειπα,η διαιτησια δεν ηταν καλη γενικως σαν αγωνιστικη.Και στον ΟΣΦΠ χθες δεν εδωσε 2 πεναλτι,οπως και σημερα στον Παναθηναικο,δεν εδωσε το πεναλτι στον Μπερκ που ΗΤΑΝ και εδωσε ενα αλλο που δεν ηταν για να καλυψει το λαθος του. Περα απο αυτο,δειτε λιγο και την τραγικοτητα της ομαδας σας και που δεν μπορει να σταυρωσει γκολ αν ο Μπερκ ειναι ανυπαρκτος και τον Φουζο που κανει μεταγραφες απλα για να λεει οτι τις εκανε..Δειτε και λιγο τα θεματα που εχετε σαν ομαδα και μην ασχολειστε ολο το 24ωρο με την διαιτησια Υ.Γ CROM τελευταια φορα που σου απανταω.Οταν θα μιλατε σοβαρα βλεποντας χωρις γυαλια,θα παιρνετε τις αναλογες απαντησεις..Οταν θα τρολαρετε μια φορα βλεποντας 24 πεναλτι σε καθε παιχνιδι και οτι φταινε τα ball boys (ειναι καινουριο part κλαψας 2014-15) θα παιρνετε 100 φορες παραπανω τρολοαπαντησεις.. Οπως απαντησα σοβαρα στο ADSL παραπανω και στον Χριστοφορο νωριτερα (περα απο την καζουρα) που μιλανε σοβαρα και δεν τους φταιει μονο ο αναδρομος Ερμης,ετσι μπορω να το κανω και σε αναλογα ατομα.. Υ.Γ2 Σημερα στο παιχνιδι δοθηκε 1 πεναλτι που δεν ηταν (κακως) και δεν δοθηκε ενα πεναλτι που ηταν (παλι κακως).Ολα τα αλλα περι 324242 πεναλτι και ball boys ηταν πραγματα που τους αναλογουν αντιστοιχες τρολοαπαντησεις Ωραία. Άλλαξε στέκι. Παραδίπλα είναι το τοπικ του ολυμπιακού. Δεν είσαι admin εδώ πέρα για όλα έχεις μια απάντηση. Να ασχοληθείς και εσύ λίγο με την ομάδα σου. Απο οτι φαίνεται πάει και ο Μανωλάς. Θα πάρει ο φατουλ 15 μύρια να τα ρίξει στα βαπόρια του. Υ.Γ: Για τα δυο πέναλντι που δεν δόθηκαν χθες στον ΟΣΦΠ μην σε απασχολεί θα τα πάρεις με τόκο αρχή είναι ακόμα. Έχεις ατρόμητο και αλλες ομάδες που θα σας δυσκολέψουν. Υ.Γ.2: Δεν Μίλησα ποτέ βρίσκοντας πάτημα τα πέναλντι για κακή εμφάνησή της ομάδας μου. Αρχή είναι ακόμα. Για πρωτάθλημα δεν πηγαίναμε ούτος η άλλως. Εις το επανιδειν...
Danbo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ωραία. Άλλαξε στέκι. Παραδίπλα είναι το τοπικ του ολυμπιακού. Δεν είσαι admin εδώ πέρα για όλα έχεις μια απάντηση. Να ασχοληθείς και εσύ λίγο με την ομάδα σου. Απο οτι φαίνεται πάει και ο Μανωλάς. Θα πάρει ο φατουλ 15 μύρια να τα ρίξει στα βαπόρια του. Υ.Γ: Για τα δυο πέναλντι που δεν δόθηκαν χθες στον ΟΣΦΠ μην σε απασχολεί θα τα πάρεις με τόκο αρχή είναι ακόμα. Έχεις ατρόμητο και αλλες ομάδες που θα σας δυσκολέψουν. Υ.Γ.2: Δεν Μίλησα ποτέ βρίσκοντας πάτημα τα πέναλντι για κακή εμφάνησή της ομάδας μου. Αρχή είναι ακόμα. Για πρωτάθλημα δεν πηγαίναμε ούτος η άλλως. Εις το επανιδειν... Μηπως εισαι εσυ admin να μου υποδειξεις που και ποτε θα γραφω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις