efo355 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ποσο εχει το εισιτηριο φιλε? το εισητήριο είναι 15 ευρώ και χωρίζεται σε δυο χαρτιά. Ενα για να μπεις στο γήπεδο και ένα που είναι απόδειξη ως δωρεά στη Παναθηναική σημμαχία. Αν δεν δώσεις 15 ευρώ γήπεδο δεν έχει.
VagelisDer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Άντε αλλού πάτε κάνα γηπεδο μπας και γεμίσει το τηγάνι. Πολύ αέρα πηρατε με ξένα @@ τοσα χρόνια. Ήθελε και αποδείξεις ο άλλος για τα στημένα και για τις παράγκες τις προ άλλες. Ο ίδιος ο κόσμος σας σας φτύνει μέρα με την μέρα. Αν είχα πρόεδρο που έχει κατηγορηθεί 2 φορες για στημένα, ήξερα για την συνομιλία μετα το ντέρμπι το 2011, είχε φιλους Ψωμιάδη, Μπεο κλπ πρωτο παλικάρια, πέρνοντας πρωτάθλημα με πέναλντι ατο 90% των ππεριπτώσεων, με μισούσε όλος ο οπαδικος κόσμος όχι απλα θα ντρεπόμουν να πω οτι είμαι γαύρος θα είχα αλλάξει χώρα. Θέλετε να διαπραγματευτειται κιόλας και να την βγαλετε λάδι. Ντροπή των οπαδών. Φονιάδες μαχαιροβγαλτες... Ουστ απο εδώ πια.
Atallos1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Εγω 7.5 το ειδα , για αυτο κ ρωτησα ποσο εκανε γιατι μου φανηκε υπερβολικα λιγο Δεν ξερω τι κανει ο βαζελος με τα εισιτηρια του
lifeowner771 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ενα πραγμα σαν την καρτα φιλαθλου του Ολυμπιακου,που δινεις 10 ευρω νομιζω..Της τρελης γινοταν εξω απο το γηπεδο χτες για την καρτα..Κακως κατα την γνωμη μου..Δεν θα επρεπε να ηταν υποχρεωτικο..Συν το οτι τα εισητηρια ειναι σχετικα ακριβα για αγωνες με μικρες ομαδες
CROM271 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μηπως να σου δωσουμε ολα τα πρωταθληματα απο την ιδρυση σου;Τι λετε μερικοι ρε;Πατε καλα; Οχι πατε καλα εσεις που υπερηφανευεστε για κλεμμενα πρωταθλημα και συμμετοχες σε chl... Οχι η Στανταρ δεν ηταν τσιρκο,ουτε η Οντενσε ουτε η Μαριμπορ... Καλα αγορι μου,εσυ το εχεις καψει εντελως..Δεν ασχολουμαι ξανα μαζι σου.Δεν εχει νοημα..Μονο για καμια παστηλια εισαι απο τον Τρακη..Ελα καλο σου απογευμα πελατη! Ζλιν, Ανορθωση και Σεριφηδες δεν ηταν ουτε η Οντενσε ποσο μαλλον η Στανταρ. Μεγαλες ομαδες ασφαλως δεν ηταν, κυριως η οντενσε, αλλα τσιρκα σαν Ζλιν και σεριφηδες δεν ηταν. Επισης οπως σου ειπα ο αποκλεισμος απο αυτες ειναι ουσιαστικα ανευ ουσιας γιατι μετα σε περιμεναν ομαδες μεγαλες... Δεν επαιρνες προκριση σε ομιλους αν περνουσες... Η Μαριμπορ ηταν σε ομιλους europa που την κολλας αυτην? Πελατης γιατι ειμαι? Επειδη κλεβεις τα πρωταθληματα? Χαχαχαχα
lifeowner771 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Οχι πατε καλα εσεις που υπερηφανευεστε για κλεμμενα πρωταθλημα και συμμετοχες σε chl... Aς πουμε για τα τελευταια 4 χρονια..Αξιζες εσυ τον τιτλο η καποιος αλλος;Η μηπως θεωρεις τον εαυτο σου ηθικο νικητη αρα πρεπει να σου δωσουμε τον τιτλο;Την τελευταια φορα που πηρες,ολα ηταν καθαρα και ξαστερα;
Danbo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Άντε αλλού πάτε κάνα γηπεδο μπας και γεμίσει το τηγάνι. Πολύ αέρα πηρατε με ξένα @@ τοσα χρόνια. Ήθελε και αποδείξεις ο άλλος για τα στημένα και για τις παράγκες τις προ άλλες. Ο ίδιος ο κόσμος σας σας φτύνει μέρα με την μέρα. Αν είχα πρόεδρο που έχει κατηγορηθεί 2 φορες για στημένα, ήξερα για την συνομιλία μετα το ντέρμπι το 2011, είχε φιλους Ψωμιάδη, Μπεο κλπ πρωτο παλικάρια, πέρνοντας πρωτάθλημα με πέναλντι ατο 90% των ππεριπτώσεων, με μισούσε όλος ο οπαδικος κόσμος όχι απλα θα ντρεπόμουν να πω οτι είμαι γαύρος θα είχα αλλάξει χώρα. Θέλετε να διαπραγματευτειται κιόλας και να την βγαλετε λάδι. Ντροπή των οπαδών. Φονιάδες μαχαιροβγαλτες... Ουστ απο εδώ πια. Τι κατα 90% ρε,κατα 101%.. Μην λεμε και οτι θελουμε.. Ειπαμε,41 εχουμε,τα 42 ειναι κλεμμενα..Σας χρωσταμε και ενα... Οσο για τον Ψωμιαδη.. Αλλος εχει συνομιλιες με τον Μακαρο και τους ψηλους Σισσεδες.. Πελατης γιατι ειμαι? Επειδη κλεβεις τα πρωταθληματα? Χαχαχαχα Πελατης εισαι γιατι εχω 20+ νικες περισσοτερες απο σενα.. Ξερω ξερω,δεν αξιζα καμια,ολες με την διαιτησια τις πηρα.. το εισητήριο είναι 15 ευρώ και χωρίζεται σε δυο χαρτιά. Ενα για να μπεις στο γήπεδο και ένα που είναι απόδειξη ως δωρεά στη Παναθηναική σημμαχία. Αν δεν δώσεις 15 ευρώ γήπεδο δεν έχει. Μαλιστα.. Δηλαδη και φοροδιαφευγει ο Αλαφουζας απο τα εισιτηρια..Το πρασινο DNA θα φταιει
CROM271 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Αν επι σειρα ετων δεν εκλεβες συνεχως τα πρωταθληματα, επαιρνες τα κλεμμενα χρηματα του chl και δημιουργωντας ετσι αθεμιτη ανισοτητα με τους αντιπαλους σου δεν θα επαιρνες περιπατο πρωταθληματα. Ολα ειναι αλυσιδα. Για αυτο και στην ερωτηση ποσα πρωταθλημα αξιζε ο Ολυμπιακος τα χρονια της παραγκας και της βρωμιας (λογικα καποια θα επαιρνε και δικαια...) δεν υπαρχει απαντηση. Πως 6,7,8 ειναι κλεμμενα μπορεις να το πεις. Τα υπολοιπα δεν μπορεις να πεις πως τα αξιζε γιατι δημιουργουσε αθεμιτη ανισοτητα απο τους αντιπαλους... Δεν μπορεις να πεις δηλαδη πως επειδη πηρε ενα πρωταθλημα με 20 βαθμους το αξιζε. Και αυτο γιατι τις προηγουμενες χρονιες εκλεβε λεφτα απο τους αντιπαλους του και για αυτο εγινε πιο ανταγωνιστικος. Οταν κλεβεις επι 20 σχεδον χρονια συνεχως τα χρηματα φυσικα και καποιες χρονιες δεν θα μπορεσουν να σε ακολουθησουν οι αλλοι...
Demon13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Είπαμε, φετος τα νια νια νια και το παράγκα και οραμα εχει κλαψα για τους Έλληνες του Ολυμπιακού. Όσο για τα εισιτήρια, λογικο ηταν. Με την Νικη Βολου επαιζες, και τα 16χιλ πολλα ηταν.. Καλύτερα να ασχοληθεις πάντως που σε παιχνίδι Ευρωπαικο που επαιζες ολη την χρονιά σου και με τιμες απο 7.5 ευρώ δεν γεμισες τη ΛεωφόροΠοια 7 ευρω;Δεν εκανε τοσο. Παλι μπουρδες γραφεις και οτι σε ταιΐζουν; Μπεε
Danbo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ποια 7 ευρω; Δεν εκανε τοσο. Παλι μπουρδες γραφεις και οτι σε ταιΐζουν; Μπεε Ειδα τιμη εισιτηριου 7.5 ευρω και υπεθεσα οτι ηταν τοσο..10 Ευρω ηταν η μικροτερη τιμη για τα μελη της ΠΣ.. 2,5 ευρω διαφορα απο την τιμη που νομιζα οτι εκαναν..Σιγα τα αυγα.. 10 ευρω για την Μιντιλαντ και παλι δεν εκανες sold out σε παιχνιδι που ηταν ολη σου η χρονια..
Danbo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ε ρε φαγουρα που εχετε...Μια ποιους πουλαει ο Μαρινακης,μια ποιοι ερχονται,μια ποσα δινει για μεταγραφες,μια για το ποσοι Ελληνες ειναι στην ομαδα,μια για τον κοσμο στο Καραισκακης,μια ποσο πουλαει παικτες ο Μαρινακης,μια για το οντως ειναι αληθινα τα χρηματα των μεταγραφων,μια το τι λεει ο Πατριαρχης..Κρυφογαυροι ειστε ολοι!
gamanos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ε ρε φαγουρα που εχετε... ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ Το διάστημα που νεκρώνουν τα πάντα , που και oi server πάνε διακοπές και ούτε ο Τσουκαλάς δεν ασχολείται τόσο με την ομάδα του, το τρόλ με τα χίλια accounts έχει πάνω από 90 μηνύματα στο νήμα της αγαπημένης του ομάδας του Παναθηναϊκού (δυστυχώς το σύστημα δεν επιτρέπει τόσες παραθέσεις) και μιλάει για φαγούρα. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΥΓ1 : ευχαριστώ τον mod για το scriptάκι, έβγαλε τρελό γέλιο ΥΓ2: η ignore list παραμένει ΦΥΣΙΚΑ 1
Danbo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Τα μνμ αυτα δες ποιους εχουν quotaρει και τα ξαναλεμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις