Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα κατι σχολια του μπουρμπυ που λεει οτι παμε για πρωταθλημα ,ειναι ηλιθια.Αν ειναι δυνατον.

Το εχουν παρει χαμπαρι οτι φετος εχουμε φερει μπουρμπο[ΛΟΛ]εναν παικτη ρουμανο 19χρονο που δεν ξερουμε τι ειναι καν,και ενα παικτη που δεν τον ξερει η μανα του απο τα τσικο της γιουβε [που  εχει παει δανεικος σε καμια 50αρια ομαδεσ και δεν εχει ακουμπησει],και εχουμε δωσει τους 2 βασικους μας παικτες [αμπειντ και  καπινο]?

Την δευτερη θεση την εχουμε,ειμαι βεβαιως για αυτο,αλλα δεν μπορεις να παιξεις τον γαυρο ,εχει φερει καλους παικτες [τουλαχιστον εχει ενισχυθει]και εχει και την διαιτησια.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Δεν τις έχω δει αν έγιναν όμως τέτοιες δηλώσεις είναι τραγικό δεν έχουμε την ποιότητα να χτυπήσουμε τον γαύρο ακόμα και να πήγαινε να γίνει τέτοια έκπληξη οι σφυρίχτρες δεν θα μας άφηναν,δυστυχώς αυτές οι εκπλήξεις γίνονται μόνο σε άλλες χώρες π.χ

(Μονμπελιέ 2012) (Ατλέτικο 2014).

Δημοσ.

Για να γίνει η εκπληξη πρέπει να χεις κ εκπληκτικες μοναδες. Μια ματια στις 11αδες των προαναφερθέντων ομαδων θα σε πισει :-)

Δημοσ.

η περσινη ομαδα του παο ηταν μια κλαση ανωτερη απο την δικια σου τουλαχιστον στο δευτερο μισο του πρωταθληματος ! 

το μαρτυραει το κυπελακι κ το αποτελεσμα στο παιχνιδι μεταξυ των δυο ομαδων αυτο που σου λεω ...

μπορεις να κανεις ενα γκαλοπ να ρωτησεις 100 φιλαθλους στν τυχη να σου πουνε ποια ομαδα επαιξε το καλυτερο ποδοσφαιρο περισυ στον β γυρο ετσι απλα και θα το διαπυστωσεις ..

Δημοσ.

Το πρωταθλημα δεν το παιρνεις απο τον β γυρο μονο..Οταν ο Ολυμπιακος εχει καθαρισει απο το πρωτο,τι περιμενες να κανει;

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να ταν και 5 κλασεις. Την εποχή που έπρεπε να ειναι έτρωγε τη μια καρπαζια μετα την άλλη. Ο παο παρουσιαστηκε καλος μετα το 0-3...οταν όλα ειχαν κριθει. Και πηρε και εναν τιτλο και μπρσβο του. Το τραινο γισ το πρωτάθλημα ειχε χαθει ομως στις Βεροιες, Πανιωνιους κτλ κτλ.

Θα τον δουμε κ φετος.

Δημοσ.

Φετος και με europa leauge θα εχει ενα σχετικο θεμα λογω βαθους ροστερ..Δεν θα ειναι ευκολο να παιζεις την πεμπτη στην ρωσια για παραδειγμα και την κυριακη αγωνα στα γιαννενα

Δημοσ.

η περσινη ομαδα του παο ηταν μια κλαση ανωτερη απο την δικια σου τουλαχιστον στο δευτερο μισο του πρωταθληματος ! 

το μαρτυραει το κυπελακι κ το αποτελεσμα στο παιχνιδι μεταξυ των δυο ομαδων αυτο που σου λεω ...

μπορεις να κανεις ενα γκαλοπ να ρωτησεις 100 φιλαθλους στν τυχη να σου πουνε ποια ομαδα επαιξε το καλυτερο ποδοσφαιρο περισυ στον β γυρο ετσι απλα και θα το διαπυστωσεις ..

Γρηγορα λοιπον σε σιδεραδικο,να κοψουν το κυπελλο του πρωταθληματος στην μεση και να στο δωσουν..Με λιγα λογια,κλεμμενο και το περυσινο πρωταθλημα που επρεπε να παει στον ΠΑΟ...Ρε τι ακουμε...Αντε,μια βδομαδα εμεινε,να φυγει ο Αυγουστος και να μην συνεχιστουν οι ζεστες!

Δημοσ.

Για να γίνει η εκπληξη πρέπει να χεις κ εκπληκτικες μοναδες. Μια ματια στις 11αδες των προαναφερθέντων ομαδων θα σε πισει :-)

Δεν θα λέγα πως η Μονμπελιέ είχε εκπληκτικές μονάδες μια καλή ομάδα συνόλου ήταν με ένα Μπελχαντά να ξεχωρίζει,μάντεψε αν η συγκεκριμένη Μονμπελιέ έπαιζε στο ελληνικό πρωτάθλημα τι θα γινόταν...

Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήταν ομάδα της μιας χρονιάς-έκπληξη που πήρε τραίνο τον τίτλο καθώς την επόμενη χρονιά που έπαιξε με σας βολόδερνε από την 10η ως την 14 θέση οπότε δεν είχε εκπληκτικές μονάδες.

Δημοσ.

καλα ο ολυμπιακος το καθαριζει πριν αρχισει καν το πρωταθλημα οχι απο τον πρωτο γυρο !

ξεχασα κι συμπληρωνω στο προηγουμενο μνμ μου το εξης

κλασης ανωτερη ομαδα στο β γυρο ο ενας με νερομπιστολα (ασυληπτα μικρο μπατζετ για παο)  και ο αλλος με πυρηνικα (κλεμμενα 25εκατ. καθε χρονο) ευγενικη προσφορα απο επο-κεδ-λιγδα κτλ

δε ζητησε κανεις το μισο κυπελο , απαντηση στην συγκριση των 11αδων που ειπε το παληκαρι πιο πανω ηταν το μηνυμα μου για την μπαλα που παιξαμε περισυ αλλα που να το πιασεις εσυ οκ δεν εχω και τετοιες απαιτησεις ...

Δημοσ.

Η συζήτηση μου θυμίζει.....φιντελιο και ονειρο με σξιωματικο πολεμικου ναυτικου. :-p

Δεν θα λέγα πως η Μονμπελιέ είχε εκπληκτικές μονάδες μια καλή ομάδα συνόλου ήταν με ένα Μπελχαντά να ξεχωρίζει,μάντεψε αν η συγκεκριμένη Μονμπελιέ έπαιζε στο ελληνικό πρωτάθλημα τι θα γινόταν...

Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήταν ομάδα της μιας χρονιάς-έκπληξη που πήρε τραίνο τον τίτλο καθώς την επόμενη χρονιά που έπαιξε με σας βολόδερνε από την 10η ως την 14 θέση οπότε δεν είχε εκπληκτικές μονάδες.

4 βασικούς εχασε την επόμενη χρονιά βρε.
Δημοσ.

Κοροιδευομαστε μεταξύ μας πάντως αν πιστεύει κανείς πως ομάδα με μικρότερο budget αν κάνει πορεία εκπληξη θα της επιτρέψει το σύστημα να σηκώσει το τίτλο,είναι πολλά τα 20-25μυρια =)

Δημοσ.

καλα ο ολυμπιακος το καθαριζει πριν αρχισει καν το πρωταθλημα οχι απο τον πρωτο γυρο !

ξεχασα κι συμπληρωνω στο προηγουμενο μνμ μου το εξης

κλασης ανωτερη ομαδα στο β γυρο ο ενας με νερομπιστολα (ασυληπτα μικρο μπατζετ για παο)  και ο αλλος με πυρηνικα (κλεμμενα 25εκατ. καθε χρονο) ευγενικη προσφορα απο επο-κεδ-λιγδα κτλ

δε ζητησε κανεις το μισο κυπελο , απαντηση στην συγκριση των 11αδων που ειπε το παληκαρι πιο πανω ηταν το μηνυμα μου για την μπαλα που παιξαμε περισυ αλλα που να το πιασεις εσυ οκ δεν εχω και τετοιες απαιτησεις ...

Οταν εχω χασει τον καλυτερο μου επιθετικο και πιο φορμαρισμενο,και οταν αντιθετα ο δικος σου ειναι στο πικ του,την ιδια στιγμη που ολοι σου οι παικτες ερχονται με ενθουσιασμο και ειναι και φορμαρισμενοι γιατι δεν υπαρχει κανενα αγχος για το παραμικρο,και οι δικοι μου τα εχουν φορτωσει στον κοκορα λογικο ειναι..

Και οπως σου ειπε και ο αλλος,για τα τριμπαλα της παρεας του Κολοβου και τις λοιπες σφαλιαρες που ετρωγες στον πρωτο γυρο,ουτε λογος..

Κοροιδευομαστε μεταξύ μας πάντως αν πιστεύει κανείς πως ομάδα με μικρότερο budget αν κάνει πορεία εκπληξη θα της επιτρέψει το σύστημα να σηκώσει το τίτλο,είναι πολλά τα 20-25μυρια =)

Φιλε μου,κανε εσυ πορεια εκπληξη μεχρι τον Δεκεμβρη-Γεναρη και να μην τρως τις σφαλιαρες την μια μετα την αλλη μεχρι εκεινο το διαστημα και να μην εισαι στο -28 μεχρι τοτε και τα βλεπουμε τα υπολοιπα

Δημοσ.

Τα 10-15μυρια,τα μοιραζεται ο πρωτος με τον δευτερο,εφοσον προκριθει ο δευτερος στους ομιλους του Ch.L...Δεν του τα δινουν ολα στον πρωτο μονομιας..Στο χερι σας ηταν η προκριση εναντιων της Στανταρ..Δεν φταει ο Ολυμπιακος,που αποκλειστηκατε..Το ιδιο ισχυει με τον Παοκ περσυ..Tα υπολοιπα,εχουν να κανουν με την αποδοση του Ολυμπιακου στην Ευρωπη..

Δημοσ.

Ξεχνάς ότι ο 2ος παίζει 2 προκριματικούς γύρους και ο τελευταίος είναι με κάποια ομάδα μεγαθήριο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...