Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο

Στις 21/8/2014 στις 6:46 ΜΜ, Cossutius. είπε

Τι έγινε? Το σκοτώνουμε το θεριό??

Μη το λυπάστε λέμε. Ομαδάρα. Μπορει να κινδυνέψετε στο ψαροχωρ...ε στην έδρα τους.

Πάντως αυτή η λογική ότι αν ο ΠΑΟ κερδίζει τότε ο αντίπαλος είναι ανύπαρκτος κουράζει.
Την προηγούμενη φορα που εχασες τα ιδια ειπαμε. Εσυ βλεπεις καποιον αντιπαλο στη Λεωφόρο σήμερα? Γιατί εγω δεν βλεπω. Εγω βλεπω μια ομαδα που οι παικτες της κουτουλανε μεταξυ τους
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.
  Στις 21/8/2014 στις 6:58 ΜΜ, Danbo είπε

Την προηγούμενη φορα που εχασες τα ιδια ειπαμε. Εσυ βλεπεις καποιον αντιπαλο στη Λεωφόρο σήμερα? Γιατί εγω δεν βλεπω. Εγω βλεπω μια ομαδα που οι παικτες της κουτουλανε μεταξυ τους

Τι να κάνουμε τώρα,να φωνάξουμε τη Μπαρτσελόνα να έρθει να παίξει???

Δημοσ.

Άσε που και αυτη ειναι η δικη σας λογικη. Να πουμε τι ειχαμε ακούσει για Μονπελιε? Για MU?

Για Μπενφικα? Για Αντερλεχτ?

Περα απο αυτο, η Μιντιλαντ ειναι 2 σκαλες πιο κατω απο αυτον τον Παναθηναικο και 5 απο τον περσινό του δεύτερου γυρου. Μην τρελαθούμε τωρα οτι η Μιντιλαντ ειναι καλη ομαδα. 1-2 ποιοτικους σχετικά παικτες εχει αλλα μέχρι εκεί

Δημοσ.
  Στις 21/8/2014 στις 6:57 ΜΜ, Cossutius. είπε

Αυτη αγαπητέ μου ειναι η λογική του 50% των συμμετεχόντων Παναθηναικών σόταν παιζει ο Ολυμπιακός στο Ch.L.

Mετά από αυτά τα τραγικά που ειπώθηκαν απο μερικά καμάρια εδω μέσα πέρσι, θα μου επιτρέψεις να σας κάνουμε λιγο πλάκα.

Με τη Μιντιλαν παιζεις στο φινάλε, άσε να το φχαριστηθουμε. Το ξέρουμε οτι θα τους περάσετε :-)

οπότε παίρνεις γλυκιά εκδίκηση))

Δεν ξέρω πλέον πως μπορεί να ευχαριστηθεί ένας γαύρος))) Είστε καλύτερη ομάδα από μας,δεν θυμάμαι άλλες εποχές που ανοιχτά το παραδεχόμασταν,αλλά νιώθετε ένα κένο μέσα σας και ασχολείστε με τη πάρτι μας. Συγκινητικό :-D  :-D  :-D  :-D   

Στις 21/8/2014 στις 6:59 ΜΜ, kostas_sl είπε

έπρεπε να δηλώσουμε στην ΟΥΕΦΑ να μας το δώσει τον αγώνα στα χαρτιά για να μη γκρινιάζουν αγαπημένοι μας γαύροι)) :-D  :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο

Στις 21/8/2014 στις 6:58 ΜΜ, Danbo είπε

Βρε φιλε, ειπε κανεις το αντίθετο? Απλα μην προσπαθείτε να πειτε ότι ειναι σοβαρή ομάδα. Κανεις δν ειπε κατι αλλο.. Και η Στανταρ και αυτη ειναι τραγικες ομαδες. Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω
Δημοσ.
  Στις 21/8/2014 στις 7:06 ΜΜ, Danbo είπε

Βρε φιλε, ειπε κανεις το αντίθετο? Απλα μην προσπαθείτε να πειτε ότι ειναι σοβαρή ομάδα. Κανεις δν ειπε κατι αλλο.. Και η Στανταρ και αυτη ειναι τραγικες ομαδες. Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω

δείξε μου ένα μύνημα που είπε κάποιος ότι οι Δανοί είναι ομαδάρα απο τις λίγες

Δημοσ.
  Στις 21/8/2014 στις 7:04 ΜΜ, xristoforos είπε

οπότε παίρνεις γλυκιά εκδίκηση))

Δεν ξέρω πλέον πως μπορεί να ευχαριστηθεί ένας γαύρος))) Είστε καλύτερη ομάδα από μας,δεν θυμάμαι άλλες εποχές που ανοιχτά το παραδεχόμασταν,αλλά νιώθετε ένα κένο μέσα σας και ασχολείστε με τη πάρτι μας. Συγκινητικό :-D  :-D  :-D  :-D   

έπρεπε να δηλώσουμε στην ΟΥΕΦΑ να μας το δώσει τον αγώνα στα χαρτιά για να μη γκρινιάζουν αγαπημένοι μας γαύροι)) :-D  :-D  :-D  :-D

Εννοείται :P

Χαλάρωσε...Αλλοι ειναι αυτοι που τους τρολάρουμε. (

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο

Στις 21/8/2014 στις 7:06 ΜΜ, Danbo είπε

δείξε μου ένα μύνημα που είπε κάποιος ότι οι Δανοί είναι ομαδάρα απο τις λίγες
Δεν μιλησα εγω για ομαδαρα απο τις λιγες. Ψαξε στα προηγούμενα μνμ και δες τι ελεγαν για την Μιντιλαντ, οτι παιζει σε καλύτερο πρωτάθλημα απο μας, οτι εδω στην Ελλαδα θα έβγαινε μονιμα 2η θεση, για μεταγραφές που οι Δανοι εβγαζαν παικταραδες κτλ. Και στα ΜΜΕ ελεγαν για καλη ομαδα, καλυτερη απο την Στανταρ κ αλλα τετοια. Δεν ειπαμε οτι ειναι ομαδαρα, αλλα δν ειναι και ομαδα που θα χτυπουσε ακομα και τον Αστερα στην προκριση..
Δημοσ.

Είπε κανένας εδώ ότι θα ήταν μόνιμα δεύτεροι στη Σουπερλίγκ?

Νομίζω ότι από τότε που μπλέξαμε με τα οικονομικά και τα γνωστά η ζωή των Γαύρων έγινε πολύ ανίερη,βαρετή και χωρίς νόημα :-D  :-D  :-D  :-D  είναι βαρετό να υποστηρίζεις ΟΣΦΠ σήμερα  

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο

<p>Είπε κανένας εδώ ότι θα ήταν μόνιμα δεύτεροι στη Σουπερλίγκ?</p>

<p>Νομίζω ότι από τότε που μπλέξαμε με τα οικονομικά και τα γνωστά η ζωή των Γαύρων έγινε πολύ ανίερη,βαρετή και χωρίς νόημα :-D  :-D  :-D  :-D  είναι βαρετό να υποστηρίζεις ΟΣΦΠ σήμερα  </p>

Ε ρε φιλε, γυρνα πισω στα ποστ και ενημερώσου για το τι λεγοταν για την Μιντιλαντ

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο

<p>Και άδικη κοκκινη. Παράγκα...</p>

Οχι ρε. Παράγκα Μαρινακη ειναι υπερ του Παο ομως για τους βαθμούς της Ελλαδας.. Μιας και τα εχει καλα με τον Πλατινι (βλεπε στημενο διαιτητή με Αντερλεχτ)..

• Like 1
Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο

Ο Τριανταφυλλόπουλος ξερουμε με ποια ιδιότητα βρίσκεται στην ομάδα;

Καλύτερο ερώτημα θα ηταν ο Μπουρμπος για ποια ιδιοτητα τον εφεραν στην ομαδα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...