Atallos1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν γινεται να βρηκαν οτι εχει θεμα στα ιατρικα του κ να αλλαξαν την προσφορα Αν ισχυει αυτο μιλαμε για τεραστια γυφτια . Εφοσον ο παιχτης εχει θεματα , του λες αντιο κ ψαχνεις αλλο . Δεν παιρνεις ρισκο να εχεις ενα σαπακι στην ομαδα επειδη εισαι καβουρας μεγαλος . Ασε που ο παιχτης δεν θα δεχοταν εφοσον ειχαν κανει ηδη συμφωνια απο πριν
8elwADSL Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μεγάλο παλτό αυτός ο Αλφαρο παίχτης που παίζει σε κάποια Μαγιόρκα χωρίς καμία ευρωπαϊκή εμπειρία αργός και χωρίς σέντρα απλά δεν κάνει, πάλι καλά που δεν τον πήραμε θα μας έβγαινε σαν κανα Όσκαρ η Ντάνι καθώς οι ισπανοι είναι σαπάκια.
gamanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ο παίχτης εχει ενα α πρόβλημα που σέρνει, που ανα πάσα στιγμή εκδηλωθεί, καθιστά τη μεταγραφή άχρηστη. Δεν του εχει στοιχίσει σε απουσίες και τραυματισμούς τα τελευταία χρονια, αλλα αυτό δεν λεει κάτι αφενός, αφετέρου η ομάδα είναι σε τόσο δύσκολη κατάσταση, που δεν την παίρνει το παραμικρό ρίσκο με την αφραγκια που υπάρχει. Ζητήθηκε αναπροσαρμογή των όρων με βάση το συγκεκριμένο εύρημα και η πλευρά του παιχτη δεν δέχτηκε ( τύπου, το προβλημα μου είναι γνωστό και δεν μου εχει στοιχίσει, τι ρήτρες και τι τρέλα μου ζητάτε). Οι δυο πλευρές δεν τα βρίσκουν και τέλος. Απορώ με κάποιους που βρισκουν την πολυτέλεια ο φετινός ΠΑΟ να κάνει μεταγραφή που ξέρει εκ των προτέρων ότι ΜΠΟΡΕΙ να μην αποδώσει, όπως και με την ελαφρά την καρδιά ακύρωση των ιατρικών αποτελεσμάτων.
Danbo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Κατα τα αλλα το πρόβλημα ήταν, και ξαφνικά απο εκεί που θα εδιναν 300χιλ για παικτη (αμπειντ) ο Αναστασίου ως δια μαγείας δεν καίγεται για παικτη τωρα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ο παίχτης εχει ενα α πρόβλημα που σέρνει, που ανα πάσα στιγμή εκδηλωθεί, καθιστά τη μεταγραφή άχρηστη. Δεν του εχει στοιχίσει σε απουσίες και τραυματισμούς τα τελευταία χρονια, αλλα αυτό δεν λεει κάτι αφενός, αφετέρου η ομάδα είναι σε τόσο δύσκολη κατάσταση, που δεν την παίρνει το παραμικρό ρίσκο με την αφραγκια που υπάρχει. Ζητήθηκε αναπροσαρμογή των όρων με βάση το συγκεκριμένο εύρημα και η πλευρά του παιχτη δεν δέχτηκε ( τύπου, το προβλημα μου είναι γνωστό και δεν μου εχει στοιχίσει, τι ρήτρες και τι τρέλα μου ζητάτε). Οι δυο πλευρές δεν τα βρίσκουν και τέλος. Απορώ με κάποιους που βρισκουν την πολυτέλεια ο φετινός ΠΑΟ να κάνει μεταγραφή που ξέρει εκ των προτέρων ότι ΜΠΟΡΕΙ να μην αποδώσει, όπως και με την ελαφρά την καρδιά ακύρωση των ιατρικών αποτελεσμάτων. Κοινως το "προβλημα" δεν χαλαει την μεταγραφη, τουναντιον τριβαν τα χερια τους στη διοικηση γιατι βρηκαν χαρτι να παιξουν στη διαπραγματευση. Να αμφισβητησω εγω ιατρικα αποτελεσματα; Γιατι; Εχω τα παραδειγματα επιτυχιας των Πρανιτς, Πετριτς και Μπαιραμι. Δεν βρηκαν τιποτα σε αυτους που παιζουν 2 παιχνιδια και ειναι τραυματιες για τα επομενα 10 και κοβουν παιχτη που ερχεται απο γεματες σεζον στην Ισπανια χωρις να αναφερουν καν τι εχει, ενω παραλληλα διαπραγματευονται να τον αποκτησουν ΜΕ "το προβλημα"... Ερασιτεχνικα πραγματα. ΥΓ. Τη λεξη προβλημα την βαζω σε εισαγωγικα οχι για να ακυρωσω τα ιατρικα αποτελεσματα, αλλα γιατι ειναι απ'τις ελαχιστες φορες που παιχτης αποτυγχανει ( ; )στις ιατρικες εξετασεις και δεν μαθαινουμε ουτε καν τι εχει.
Danbo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Καμια εγγύηση για τα λεφτά του ή καμια προκαταβολή θα ζήτησε ο άνθρωπος.. Σιγα
gamanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Κοινως το "προβλημα" δεν χαλαει την μεταγραφη, τουναντιον τριβαν τα χερια τους στη διοικηση γιατι βρηκαν χαρτι να παιξουν στη διαπραγματευση. Δε στη λέω, ούτε σε σένα ούτε σε κανέναν προσωπικά. Χωρίς ενημέρωση από μέσα , είναι δύσκολο να μιλήσουμε. Οι παίχτες με προβλήματα τραυματισμών έρχονται με ρήτρες συμμετοχών, μειωμένες απολαβές ή δεν ξέρω τι. Και η Μαγιόρκα που τον άφησε και ΠΛΗΡΩΣΕ κιόλας, μπορεί να ξέρει κάτι. Άσε που μπορεί να παίζει κάνα θέμα ΝΤΟΠΑΣ . Τέσπα, η θέση μου είναι ότι αφενός δεν παίζει φράγκο και αν κρίναν ότι είναι ρίσκο καλώς δεν προχώρησαν καθώς δεν περισσεύουν ούτε για πλάκα. Αφετέρου, η μη δημοσιοποίηση του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, εντός ή εκτός εισαγωγικών, καταρχάς επιβάλλεται από την επίσημη ΠΑΕ - κύκλοι, παπαγαλάκια και ΑΡΔ αναλαμβάνουν να πουν τι έχει αν δεν είναι γνωστό, αφετέρου μπορεί να σχετίζεται με εξωαγωνιστικό θέμα που είναι εν δυνάμει επικίνδυνο ή ύποπτο ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Τώρα, αν περάσουμε την Μίντιλαντ, πάρουμε κάνα ψιλό και κλείσει συμβόλαιο με τους ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ όρους, γράψτε μου μια κωλοτούμπα από τώρα.
Uberalles_gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Φέτος δηλαδή έχουμε πάρει Μπούρμο και Μπούι; Ξέχασα κάποιον;
Anubis13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Και εμενα που ξεκιναω προπονησεις... Απο την στιγμη που δεν υπαρχει ρευστο ειναι προφανες οτι θα συνεχιζαμε με δανεικους και ελευθερους. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2014 από Anubis13
Danbo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δεν εχει κλαμα φετος απο τον Αλαφουζο και τους ελαιοχρωματιστες της Λεωφορου για το ματσ που αντι να γινει στη Λειβαδια,θα γινει στο ΟΑΚΑ? Παλι επεσε το Ιντερνετ του Τουιτι?
gamanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Φέτος δηλαδή έχουμε πάρει Μπούρμο και Μπούι; Ξέχασα κάποιον; Τον Στιλ, τερματοφίσκουλα. Ανανέωσαν Ζέκα και Σίλντεφελντ (+ο Μαρινάκης που έφυγε δανεικός). Επίσης παλεύει για τον 17χρονο Μπερίσα και έχει υπό δοκιμή μέχρι τον Γενάρη ένα πιτσιρίκι που έπεισε στις πρώτες δοκιμές. Αν κάτσει και η πρόκριση, μάλλον κάτι θα κάνει κεντρο/μπροστά. Ελπίζει και στην καλύτερη φάση των ταλαιπωρημένων Πετριτς (κυρίως), Μπαϊράμι (τι διάλο θα γίνει με αυτόν). Ο Τριάντα, ελέω Μπούρμπου πάει προς στόπερ μεριά.
Uberalles_gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Σε ευχαριστώ gamanos. Ξέχασα τον Στιλ δηλαδή.
gamanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Σε ευχαριστώ gamanos. Ξέχασα τον Στιλ δηλαδή. Δεν είναι και λίγο, το 1/3 των μεταγραφων μας παρέλειψες... 1
Limerik Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Πραγματικά αυτός ο Μπούρμπος γιατί υπάρχει στο ρόστερ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις