Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Αλλο αδειες της uefa, αλλο αδειες της ΕΠΟ, αλλος ο φακελος του Παναθηναικου, αλλος ο φακελος της ΑΕΚ. Μην τα κανεις αχταρμα παλι...

Το ειπα απλα οτι ο ανθρωπος,δεν κωλωσε να βγαλει οπλα στην Ευρωπη,φαντασου στην Ελλαδα τι επιρροη θα ειχε.

ΜΕΓΑΛΗ επιρροη. Τα ειπαμε. 5 πρωταθληματα σε 20 χρονια. Ρε μην δουλευετε τους εαυτους σας.

το κερμα που κρινοταν το κυπελλο και δεν ειδε ποτε την οψη του ανθρωπος του Ολυμπιακου

Αχαχαχαχα. Μονο γελιο... Ποσο κουτοχορτο πραγματικα...

Αντε παμε και στο ''παραρτημα'' του ΟΦΗ να δουμε καποια πραγματακια.

Απο το 1979-80 (εισοδος βαρδινογιαννη) εχουμε τα εξης αποτελεσματα στο πρωταθλημα

Παναθηναικος εναντιον ΟΦΗ

43 νικες-17 ισοπαλιες-6 ηττες

Συνολο βαθμων (3 βαθμους η νικη, 1 η ισοπαλια) = 146 βαθμοι

Ολυμπιακος εναντιον ΟΦΗ

42 νικες-14 ισοπαλιες-10 ηττες

Συνολο βαθμων (3 βαθμους η νικη, 1 η ισοπαλια) = 140 βαθμοι

Απο το 1979 1 νικη διαφορα και 6 βαθμοι συνολικα! ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ! χαχαχαχαχα

Χωρια οι αποκλεισμοι απο ευρωπη, το κοψιμο τιτλου, ιστοριες με μπαραζ παλιοτερα κλπ.

Μας τελειωσε και το παραμυθι του ΟΦΗ. ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ μειναμε με το πο...λι στο χερι! Χαχαχα

Παραρτηματα με 1 νικη διαφορα σε καμια 30αρια χρονια και παραγκες με 5 πρωταθληματα σε 20.

ΜΟΝΟ γαβρος θα μπορουσε να τα ισχυριστει αυτα...

Δημοσ.

Αλλο αδειες της uefa, αλλο αδειες της ΕΠΟ, αλλος ο φακελος του Παναθηναικου, αλλος ο φακελος της ΑΕΚ. Μην τα κανεις αχταρμα παλι...

ΜΕΓΑΛΗ επιρροη. Τα ειπαμε. 5 πρωταθληματα σε 20 χρονια. Ρε μην δουλευετε τους εαυτους σας.

Αχαχαχαχα. Μονο γελιο... Ποσο κουτοχορτο πραγματικα...

Αντε παμε και στο ''παραρτημα'' του ΟΦΗ να δουμε καποια πραγματακια.

Απο το 1979-80 (εισοδος βαρδινογιαννη) εχουμε τα εξης αποτελεσματα στο πρωταθλημα

Παναθηναικος εναντιον ΟΦΗ

43 νικες-17 ισοπαλιες-6 ηττες

Συνολο βαθμων (3 βαθμους η νικη, 1 η ισοπαλια) = 146 βαθμοι

Ολυμπιακος εναντιον ΟΦΗ

42 νικες-14 ισοπαλιες-10 ηττες

Συνολο βαθμων (3 βαθμους η νικη, 1 η ισοπαλια) = 140 βαθμοι

Απο το 1979 1 νικη διαφορα και 6 βαθμοι συνολικα! ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ! χαχαχαχαχα

Χωρια οι αποκλεισμοι απο ευρωπη, το κοψιμο τιτλου, ιστοριες με μπαραζ παλιοτερα κλπ.

Μας τελειωσε και το παραμυθι του ΟΦΗ. Παει και αυτο μειναμε με το πο...λι στο χερι! Χαχαχα

Παραρτηματα με 1 νικη διαφορα σε καμια 30αρια χρονια και παραγκες με 5 πρωταθληματα σε 20.

ΜΟΝΟ γαβρος θα μπορουσε να τα ισχυριστει αυτα...

Προϊστορια

Ολυμπιακος- Εργοτελης (14 Νικες-2 ισοπαλιες- 4 ηττες=44 βαθμοι)

Παναθηναικος- Εργοτελης (16 Νικες - 1 ισοπαλια - 4 ηττες = 49 βαθμοι)

ΔΙΑΦΟΡΑ 5 Βαθμοι υπερ σου

Ολυμπιακος-Αρης (60 νικες - 31 ισοπαλιες - 21 ηττες=211 βαθμοι)

Παναθηναικος-Αρης (62 νικες - 26 ισοπαλιες - 22 ηττες=212 βαθμοι)

ΔΙΑΦΟΡΑ 1 Βαθμο υπερ σου

Ολυμπιακος-Πανιωνιος (80 Νικες - 24 ισοπαλιες- 10 ηττες=264 βαθμοι)

Παναθηναικος-Πανιωνιος (81 Νικες - 24 ισοπαλιες - 11 ηττες=267 βαθμοι)

ΔΙΑΦΟΡΑ 3 Βαθμοι υπερ σου

Ολυμπιακος-Βεροια (21 Νικες - 5 ισοπαλιες - 5 ηττες=68 βαθμοι)

Παναθηναικος-Βεροια (18 Νικες - 9 ισοπαλιες - 3 ηττες=63 βαθμοι)

ΔΙΑΦΟΡΑ 5 βαθμοι υπερ μου

Ολυμπιακος-Λεβαδειακος (21 νικες - 5 ισοπαλιες - 2 ηττες=68 βαθμοι)

Παναθηναικος-Λεβαδειακος (21 Νικες - 3 ισοπαλιες - 4 ηττες= 66 βαθμοι)

ΔΙΑΦΟΡΑ 2 Βαθμοι υπερ μου

Ολυμπιακος-Γιαννενα (28 νικες - 9 ισοπαλιες - 6 ηττες=93 βαθμοι)

Παναθηναικος-Γιαννενα (29 Νικες - 7 ισοπαλιες - 9 ηττες=94 βαθμοι)

ΔΙΑΦΟΡΑ 1 βαθμο υπερ σου

Μοκο λοιπον για παραρτηματα απο εδω και περα.Οπως με ακυρωνεις εσυ,ετσι το κανω και εγω.. (Βαζω τις ομαδες που ολα τα χρονια ακουμε και ακουμε για παραρτηματα περισσοτερο απο οτι αλλες)

Το καλυτερο ομως παραρτημα εισαι εσυ:

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ (46 νικες - 49 ισοπαλιες - 35 ηττες)

Περαστικα και καλο υπνο!!!

Δημοσ.

Αυτα να τα περιορισεις στα χρονια του Φαταουλα. Εκει λεμε για παραρτηματα οχι στην προιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου.

• Like 1
Δημοσ.

ααα,αλλαξε το τροπαριο τωρα.. Τωρα επικεντρωθηκαμε στην περιοδο του Φαταουλ μονο.Μα φυσικα,οπως μας συμφερει...Οταν η ομαδα σου ηταν με το ενα ποδι στη Β' Εθνικη και οι προσφυγες επεφταν βροχη..Οταν επαιζες με Τοτσε και Φορναρολι..Μαλιστα.. Οταν σε κερνουσαν 3μπαλα η παρεα του Κολοβου και της Βεροιας..Οταν σαν επαιρναν στο κυνηγι στο ΟΑΚΑ οι οπαδοι σας για την μπαλαρα που παιζατε..

Αντε αγορι μου για υπνο,αντε για υπνο!

Δημοσ.

Εμ για ποτε μιλαμε για το 1970? Το σιχαμα των παραρτηματων ο Φαταουλας το αρχισε και το γιγαντωσε. Ο κοκκαλης τα εβγαζε περα με τη διατησια. Ο φατουλας δεν εμεινε μονο εκει αλλα εξελιξε την π@@στεια και την βρωμια... Εβαλε και αυτος την προσωπκη του πινελια στην ιστορια της μποχας...

Εγω για υπνο θα παω σε λιγο. Εσυ κοιτα να ξυπνησεις καποια στιγμη...

• Like 1
Δημοσ.

ααα,αλλαξε το τροπαριο τωρα.. Τωρα επικεντρωθηκαμε στην περιοδο του Φαταουλ μονο.Μα φυσικα,οπως μας συμφερει...Οταν η ομαδα σου ηταν με το ενα ποδι στη Β' Εθνικη και οι προσφυγες επεφταν βροχη..Οταν επαιζες με Τοτσε και Φορναρολι..Μαλιστα.. Οταν σε κερνουσαν 3μπαλα η παρεα του Κολοβου και της Βεροιας..Οταν σαν επαιρναν στο κυνηγι στο ΟΑΚΑ οι οπαδοι σας για την μπαλαρα που παιζατε..

Αντε αγορι μου για υπνο,αντε για υπνο!

Οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζει το τρολαρισμα... Οχι πως εγραφες και τιποτα σοβαρο και πιο πριν αλλα ας υποθεσουμε.
Δημοσ.

Στην Αθήνα ο Αλφάρο

Άντε να δούμε....

Εχω καλό προαίσθημα για αυτόν το ξέρουν το τόπι οι Ισπανοί μπορείς να βρεις καλό παίχτη που στέκεται με αξιώσεις στο υπανάπτυκτο ποδόσφαιρο μας ακόμα και από την Β Ισπανίας πόσο μάλλον αυτός που έχει σταθερή παρουσία στην Πριμέρα τα τελευταία 3 χρόνια.

Δημοσ.

Οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζει το τρολαρισμα... Οχι πως εγραφες και τιποτα σοβαρο και πιο πριν αλλα ας υποθεσουμε.

Εσυ ειπαμε,ασχολησου με τα φιλικα του Ολυμπιακου της πρωτης χρονιας που γινονται με δυνατες ομαδες... Επισης πες μας για τον οικουμενικο Πατριαρχη που δεν πρεπει να σηκωνει φανελες ομαδων (μονο του Μπασινα επιτρεπεται-μαλλον φωτομονταζ θα ηταν ε!!) και επιτελους λυσε μας το μυστηριο με τον πληρη φακελο του Παναθηναικου και γιατι ο προεδρος σου δεν εβγαλε δημοσια για να ξεμπροστιασει την ΓαυροΕΠΟ

• Like 1
Δημοσ.

Εχω καλό προαίσθημα για αυτόν το ξέρουν το τόπι οι Ισπανοί μπορείς να βρεις καλό παίχτη που στέκεται με αξιώσεις στο υπανάπτυκτο ποδόσφαιρο μας ακόμα και από την Β Ισπανίας πόσο μάλλον αυτός που έχει σταθερή παρουσία στην Πριμέρα τα τελευταία 3 χρόνια.

Θέε μου ας ειναι ο Ντάνι...έστω ο Οσκαρ :P :P :P

Δημοσ.

Εντάξει μωρέ λόγος να γίνεται.

Κανονικά τέτοιοι παιχτες πρέπει να έρχονται και να ξεχωριζουν στην Ελλάδα.

Υπάρχουν όμως άλλοι που ειτε δε μπορουν να σηκωσουν το βάρος του πρωταθλητισμού είτε απλά δε προσαρμόζονται.

Όσκαρ, Ουρτάδο, παίχτες με πολλές συμμετοχές, πραγματικά καλοί στις ομάδες τους που εδω απλά δεν...Μην αναφέρω τον Μασάδο που αν έκανε τις σεζον που χε κάνει στη Τουλουζ θα χε γράψει ιστορία εδω.

Δεεεεν...απ την άλλη σου ρχεται ο Φουστεράκος και σου κάνει τα πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Ενα παιχτη ηθελε να παρει ο Αλαφουζος κ αυτος κοβεται στα ιατρικα 

Lel

Η απλα ο Αλαφουζος αφου ειδε τον παιχτη να πατα Αθηνα και να λεει "ειμαι ετοιμος να τα δωσω ολα για τον ΠΑΟ", εδεσε το γαιδαρο του και αποφασισε να αλλαξει την προφορικη συμφωνια με αποτελεσμα να μη τα βρουν.

Οχι οτι εχω καμια πληροφορηση, αλλα το να λεει η ανακοινωση της ΠΑΕ "οτι βρηκαμε ενα θεμα στις ιατρικες εξετασεις και αναγκαστηκαμε να αλλαξουμε την προσφορα μας αλλα ο παιχτης δεν την δεχτηκε", χωρις να διευκρινιζει και τι θεμα ειναι για παιχτη που ειχε γεματη σεζον περυσι, μονο σε τετοιες σκεψεις μπορει να βαλει καποιον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...