Danbo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αρκετη προσγειωση στην πραγματικοτητα για σημερα. Αλλη φορα... Κανε υπομονη μεχρι την Πεμπτη να προσγειωθειτε μαζι με την φαπα απο τους Ψαραδες..
CROM271 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Τον καημένο τον παο. Χωρίς στοιχεία πήγαν να τον υποβιβασουν τοτε :-p Για πες τα στοιχεια.... Κανε υπομονη μεχρι την Πεμπτη να προσγειωθειτε μαζι με την φαπα απο τους Ψαραδες.. Ακομα και να αποκλειστω τουλαχιστον δεν ντρεπομαι για την ομαδα που υποστηριζω. Εσυ?
Danbo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Για πες τα στοιχεια.... Πες πρωτα εσυ τα στοιχεια πριν βγουν οι συνομιλιες οτι ειχα παραγκα.Πες μου εσυ στοιχεια για παραρτηματα που λες.Οταν τα πεις αυτα,μετα θα σου πουμε και εμεις τα δικα μας Ακομα και να αποκλειστω τουλαχιστον δεν ντρεπομαι για την ομαδα που υποστηριζω. Εσυ? Ναι φιλε,μην ντρεπεσαι..Ειπαμε,πρασινοΠαναγιτσα μου εσυ! 1
CROM271 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Καταρχην εγω εζησα οτι εχει γινει και τα εχω δει μετα ματια μου. Ακομα και χωρις συνομιλιες ξερω τι βλεπω. Αλλα οπως λες βγηκαν και οι συνομιλιες για να βαλουν καθε ''περηφανο'' γαβρο στη θεση του... Εσυ μιλας για κατι που εγινε καμια 15αρια χρονια πριν γεννηθεις, επομενως δεν εχεις δει τι εγινε. Και επιπλεον δεν εχεις ουτε ενα στοιχειο. Πες μου ενα λογο να ντραπω. Για το κατα φαντασια παραρτημα του διαγορα και του αθηναικου ή για τα λουλουδια οπου δεν υπηρχαν καν λουλουδια? Χαχαχα
Cossutius. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ανεβάστε ένας τις φυλλαδες της εποχής και την κατάδικαστική αποφαση. Οντως υπήρξαν "λουλούδια" παρεμπιπτοντως.
CROM271 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ανεβάστε ένας τις φυλλαδες της εποχής και την κατάδικαστική αποφαση. Οντως υπήρξαν λουλούδια παρεμπιπτοντως. Ανεβαστη τη ανεβαστη τη! Και ντοκουμεντο για τα λουλουδια θελω...
Danbo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Καταρχην εγω εζησα οτι εχει γινει και τα εχω δει μετα ματια μου. Ακομα και χωρις συνομιλιες ξερω τι βλεπω. Αλλα οπως λες βγηκαν και οι συνομιλιες για να βαλουν καθε ''περηφανο'' γαβρο στη θεση του... Εσυ μιλας για κατι που εγινε καμια 15αρια χρονια πριν γεννηθεις, επομενως δεν εχεις δει τι εγινε. Και επιπλεον δεν εχεις ουτε ενα στοιχειο. Πες μου ενα λογο να ντραπω. Για το κατα φαντασια παραρτημα του διαγορα και του αθηναικου ή για τα λουλουδια οπου δεν υπηρχαν καν λουλουδια? Χαχαχα Βρε στοιχεια δεν ειπες να σου δειξουμε? Εχεις στοιχεια που να δειχνουν οτι ο Εργοτελης ειναι παραρτημα μας? Οτι ειναι η Βεροια? Εχεις? ΣΤΟΙΧΕΙΑ (Αν ξερεις την διαφορα αναμεσα στο "στοιχεια" και το "ξερω τι βλεπω με τα ματια μου'') Οσο για τις συνομιλιες,αυτες ΑΝ γνωριζεις βγηκαν το 2012.. Στοιχεια για παραρτηματα και παραγκες εχεις για την περιοδο 1997-2011?
Cossutius. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 btw Τι λουλούδια ήταν;Καφετια.. Χαχαχα 1
CROM271 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Βρε στοιχεια δεν ειπες να σου δειξουμε? Εχεις στοιχεια που να δειχνουν οτι ο Εργοτελης ειναι παραρτημα μας? Οτι ειναι η Βεροια? Εχεις? ΣΤΟΙΧΕΙΑ (Αν ξερεις την διαφορα αναμεσα στο "στοιχεια" και το "ξερω τι βλεπω με τα ματια μου'') Οσο για τις συνομιλιες,αυτες ΑΝ γνωριζεις βγηκαν το 2012.. Στοιχεια για παραρτηματα και παραγκες εχεις για την περιοδο 1997-2011? Απαντησα νωριτερα Καταρχην εγω εζησα οτι εχει γινει και τα εχω δει μετα ματια μου. Ακομα και χωρις συνομιλιες ξερω τι βλεπω. Αλλα οπως λες βγηκαν και οι συνομιλιες για να βαλουν καθε ''περηφανο'' γαβρο στη θεση του... Εσυ μιλας για κατι που εγινε καμια 15αρια χρονια πριν γεννηθεις, επομενως δεν εχεις δει τι εγινε. Και επιπλεον δεν εχεις ουτε ενα στοιχειο. btw Τι λουλούδια ήταν; Κρινος οπως της παναγιας... Χαχαχα 1
Danbo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Απαντησα νωριτερα Κρινος οπως της παναγιας... Χαχαχα Α!Κρινος ηταν? Ε τοτε ειναι 100% στοιχειο για τον Παναθηναικο..Αφου ειναι και της Παναγιας... Στοιχειο ειναι το "βλεπω με τα ματια''? Βρε σου ξαναλεω,πες μου ενα στοιχειο που να αποδεικνυει οτι ο Εργοτελης ειναι παραρτημα του Ολυμπιακου.Εχεις ναι ή οχι? Τι απαντησες? Στοιχειο θεωρεις το "βλεπω με τα ματια"?
CROM271 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αν με δεις να σκοτωνω ενα ανθρωπο θες να με καταγραψεις και με καμερα για να πειστεις? Επειδη εσεις ειχατε τυφλωθει απο την πολυ ''περηφανεια'' νομιζεις και ο υπολοιπος φιλαθλος κοσμος δεν εβλεπε?
Danbo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αν με δεις να σκοτωνω ενα ανθρωπο θες να με καταγραψεις και με καμερα για να πειστεις? Επειδη εσεις ειχατε τυφλωθει απο την πολυ ''περηφανεια'' νομιζεις και ο υπολοιπος φιλαθλος κοσμος δεν εβλεπε? Ρε,μιλαμε για παραρτηματα ομαδας,δεν μιλαμε για την διαιτησια..Νιωσε τι λεμε,ελεος..
CROM271 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Εχει το ματι της θαντερα. Δεν χρειαζοταν ματι της θαντερα για τα αισχη. Και μονοφθαλμος τα εβλεπε. Οι μονοι που δεν τα βλεπουν ειναι οι τυφλοι απο ''περηφανεια''... Ρε,μιλαμε για παραρτηματα ομαδας,δεν μιλαμε για την διαιτησια..Νιωσε τι λεμε,ελεος.. Ε γιατι τα παραρτηματα δεν εχουμε ματακια να τα δουμε? Μονο για τους διαιτητες ειναι τα ματια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις