Danbo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Λειπει παρα παρα πολυ ο Αμπεντ γι αυτο ο Μπεργκ ειναι χωμα. Περυσι αμα κοιτουσες λιγο πισω απο τον Μπεργκ τσουπ ερχοταν και ο Αμπεντ για σουτ η για πασα η βοηθεια γενικοτερα. Ιδια μπαλα με περυσι παιζουν αλλα τωρα σπανε τη μπαλα και ειναι μονο ο Ατζαγκουν ο οποιος αντι για επιθετικο χαφ ειχε μετατραπη με τη στανταρ σε αμυντικο χαφ μη πω στοπερ. Κομμενη στα 2 η ομαδα με μονη παρηγορια εναν Ντινα να παλευει απο αριστερα .που περυσι στο δευτερο μισο ηταν ξεχασμενος. Πρεπει να παρουν οπωςδηποτε εναν αντι-Αμπεντ η τον ιδιο τον Αμπεντ. Θα εχει μεγαλο προβλημα στο γκολ φετος αν δε γινει κατι. Περα απο αυτο,εγω πιστευω,και ειδα οτι ο Παναθηναικος,δεν εχει και καλα τελειωματα φετος σχετικα με περυσι..Σαν να μην εχουν καθαρο μυαλο στην τελικη προσπαθεια.Σε αυτο μπορει φυσικα να οφειλεται και η "πιεση" που ισως δεχτηκαν οι παικτες.. Για μενα παντως,δεν χειριστηκαν σωστα το ολο θεμα και απο την ΠΑΕ.Δεν επιτρεπεται ποδοσφαιριστης του Παναθηναικου να δηλωνει ΠΡΙΝ τον επαναληπτικο οτι "εχουμε περασει ηδη". Και οχι μονο αυτο..
8elwADSL Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ιδια μπαλα με περυσι παιζουν αλλα τωρα σπανε τη μπαλα και ειναι μονο ο Ατζαγκουν ο οποιος αντι για επιθετικο χαφ ειχε μετατραπη με τη στανταρ σε αμυντικο χαφ μη πω στοπερ. Εδώ υπάρχει πρόβλημα,ο Ατζαγκουν αρκετά φιλότιμος και δίνει ότι μπορεί αλλά ΔΕΝ έχει ντριπλα,κάθετη πάσα και σουτ οπότε αυτόματα δεν κάνει για 10άρι που τον χρησιμοποιεί ο Αναστασίου. Τα χαρακτηριστικά του ταχύτητα και πρεσινγκ πιο πολύ παραπέμπουν σε αμυντικό χαφ παρά 10αρι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ακουγεται οτι εχουμε κλεισει τον καρκινο τον Νινη... 1
Cossutius. Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ασχημος χαρακτηρισμος για παιχτη που εφερε τοσο χρήμα στην ομαδα. Ναι μεν αναδείχθηκε απ τον Μουνιοθ κάηκε ομως απ τον ερασιτεχνικο τροπο χειρισμου της ομαδας.Οπως φαινεται ακόμη και στις καλες μερες του ο παο θυμιζε το φορολογικό μας. Ότι αρπαξουμε...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Cossutius , φιλε εκτιμουμε παρα πολυ τη συμμετοχη σου στα της ομαδας μας, στις τελευταιες σελιδες. Περισσοτερες εννοιες κι απο κανονικο Παναθηναικο για το αν θα προκριθουμε, αν αξιζαμε την προκριση, αν θα ριξουμε 15 γκολ στην Μιντιλαντ, τι μεταγραφες θα κανουμε, πώς χαρακτηριζονται παιχτες και πρωην παιχτες. Μπας και ψηνεσαι να τσονταρεις κανα ψιλο στην Παναθηναικη Συμμαχια, να μετουσιωθει σε πραξη ολη αυτη η αγωνια σου; Κατα τ'αλλα, ξερεις απο που μπαινει κι απο που βγαινει, το αν ο τεμπελχανας και μαγκακος Νινης, εφερε ( ; ) εσοδα ( ; ) στην ομαδα ( ; ). Η συμπεριφορα του, η παρουσια του και ο επαγγελματισμος του, με καλυπτουν. Απο καρκινοΣειταριδηδες χορτασαμε. Εχε υποψιν και κατι αλλο: Για τις διοικησεις εχω πει αρκετα κι εγω, αλλα σιγουρα δε θα κατσω να συζητησω με φανατισμενους γαυρους που η μονη τους εννοια ειναι να βγαζουν τις διοικησεις λαθος. Ψωνιστηκε, εδεσε το γαιδαρο του και το γυρισε στην τρελη ο Νινης, η διοικηση φταιει. Ρε και ο αερας να παρει τη μπαλα και να τη βαλει μεσα στα διχτυα μας, ειμαι σιγουρος οτι θα εμφανιστεις εσυ να μιλας για τις διοικησεις του ΠΑΟ. Πλιζ δηλαδη, πλιζ. 1
Jenkins Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ναι ρε Cossutie, μου θυμίζεις ώρες, ώρες έναν τυπάκο που στα μπασκετικά και δη του Ολυμπιακού έχει για όλους και για όλα άποψη. Να, ας πούμε χθες κάτι έγραφε πάλι για τον Παπανικολάου και τους Χιούστον. Πλιζ δηλαδή, πλιζ. 3
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ναι ρε Cossutie, μου θυμίζεις ώρες, ώρες έναν τυπάκο που στα μπασκετικά και δη του Ολυμπιακού έχει για όλους και για όλα άποψη. Να, ας πούμε χθες κάτι έγραφε πάλι για τον Παπανικολάου και τους Χιούστον. Πλιζ δηλαδή, πλιζ. Βραζω μπαλες σε κατι τυπακια σαν του λογου σου , χρονια τωρα, μπας και.... Αλλα δεν, στο τελος της ημερας παλι θα λετε για τον Τανατζη που δεν εδωσε οφφσαιντ σε αιφνιδιασμο του Γκιστ. Για την ομαδουλα σου παντως, καμια ενοια δεν εχω, περαν του να της παταμε το λαιμο με συνεπεια εδω και 16-17 χρονια
Danbo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Επιασε το κλαψιμο και η μιρλα ακομα και αν καποιος συζηταει απλα για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ θεματα και κανει διαλογο.. Να απαγορευτει στο θεμα του Παναθηναικου συζητησεις περι αγωνιστικων και να επιτρεπεται μονο κλαψα για διαιτησια,παραγκα,πλαγια αραουτ,κορνερ,σημαιακια για να νιωθουν ευχαριστηση.. Πρεπει να γινει Στανταρ αυτο! 1
8elwADSL Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μακριά ο παλαίμαχος Νίνης για κανά Πανιωνιο και πολύ του είναι. 1
Jenkins Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Βραζω μπαλες σε κατι τυπακια σαν του λογου σου , χρονια τωρα, μπας και.... Αλλα δεν, στο τελος της ημερας παλι θα λετε για τον Τανατζη που δεν εδωσε οφφσαιντ σε αιφνιδιασμο του Γκιστ. Για την ομαδουλα σου παντως, καμια ενοια δεν εχω, περαν του να της παταμε το λαιμο με συνεπεια εδω και 16-17 χρονια Βράσε μπάλες εσύ να πάρεις μυρωδιά. Στάνταρ πράγματα
drake. Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ρε που είναι ο γιαννακόπουλος που ελεγε έχετε τον λόγο μου ότι από το κολοκαίρι θα βοηθήσω οικονομικά τον παναθηναϊκό ενώ προηγούμενος αυτής τις δήλωσις μας είχαν ζαλίσει με δημοσιεύματα του τύπου παίρνει όλην την παε και όλα αυτά για την κόντρα του με τα φάρμακα χρησιμοποίησε την ομάδα 1
stamatinho Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ρε που είναι ο γιαννακόπουλος που ελεγε έχετε τον λόγο μου ότι από το κολοκαίρι θα βοηθήσω οικονομικά τον παναθηναϊκό ενώ προηγούμενος αυτής τις δήλωσις μας είχαν ζαλίσει με δημοσιεύματα του τύπου παίρνει όλην την παε και όλα αυτά για την κόντρα του με τα φάρμακα χρησιμοποίησε την ομάδα Εδω δε βοηθαει τη Καε θα βοηθησει τη Παε? 1
drake. Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Αλλα έλεγε όμως,κρίμα να παίζουν και η παναθηναϊκοί με την ομάδα
stamatinho Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Αλλα έλεγε όμως,κρίμα να παίζουν και η παναθηναϊκοί με την ομάδα Aυτη ειναι η διαφορα μας με τους γαυρους για μενα. Οτι οι προεδροι των γαυρων ειναι απατεωνες,στημενοι,κατασκοποι ειναι ειναι ειναι...1002 ειναι αλλα δε πουλανε μεσα σε ενα καλοκαιρι την ομαδα και την αφηνουν ακυβερνητο καραβι. Οι δικοι μας ειναι ειναι περα βρεχει,να κανουν το κομματι τους και μετα στα @@ τους ολα. Φαντασου να ειχαμε στη μπαλα αυτη τη στιγμη τρακη,πατερα,βγενο,τζιγγερ για ποιον Μαρινακη θα μιλουσαμε? Γατακι θα ηταν ο χοντρος. Αλλα πλεον αυτος κραταει το καρπουζι αυτος και το μαχαιρι. Στο μπασκετ αμα του τι βαρεσει του κοκα και μας παρατησει ενα ωραιο πρωινο που θα καταληξει η ομαδα? Να κανει ντερμπυ με το Μαρουσι?Δε θα λυνουν και θα δενουν οι αυγουλοματιδες μετα? Ε ετσι ειναι και στη μπαλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις