Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Κανεις δεν αμφισβητησε την 3άρα και το κυπελο. Πιο άξια δε γινεται.Την εποχή που έγιναν τα επιτευγματα αναφέρω με ότι μπορει να σημαίνει αυτό. Διοτι εκεί που έπρεπε να εισαι καλός δεν ήσουν.

3. Δεν αναφέρθηκα σε κράξιμο. Αναφέρθηκα στο ότι ο άνθρωπος ειναι μόνος του αναμέσα σε πολλούς μέτριους. Χρειάζεται διπλα του καλούς παίχτες. Δε μπορει πάντα να βγάζει αυτος τα κάστανα απ τη φωτιά. Γιατι τόσο καιρό αυτό γινεται. Σήμερα έτυχε να τον διαβάσουν οι άλλοι, ήταν και ντεφορμέ, τέλος.

Ελπιζω να συμφωνεις οτι χρειάζεστε παίχτες από το ψηλό ράφι για καλύτερα αποτελέσματα.

1,ποτέ καμιά καλή ομάδα δεν είναι ΠΑΝΤΑ έτυμη σε όλες τις στιγμές που θα'πρεπε να ήταν.Σε κάποια παιχνίδια που μας έκαιγαν (3άρα,τελικός,πλει-οφφ) παρουσιαστήκαμε κομπλέ,σήμερα όχι.δεν σημαίνει ότι η ομάδα είναι χάλια.Σίγουρα δε είμαστε σούπερ,αλλά με τα γνωστά που έχουμε είμαστε κομπλέ.

2,Για να αλλάξουμε επίπεδο και να πάμε ποιο ψηλά εννοείτε ότι εκτός από τον Σουηδό χρειαζόμαστε και άλλες πρωσωπικότητες,από πάνο ράφι όπως λες.Αλλά λεφτά δεν υπάρχουν,το ξέρουμε,όποτε προσωπικά παραμένω να έχω περσινές φιλοδοξίες.μερικές καλές βραδιές στη Λεωφόρο,με ευχάριστα πιτσιρίκια να παίζουν καλούτσικη μπαλίτσα,κάποια γαμάτα αποτελέσματα στην Ελλάδα,και μεγάλος στόχος δεύτερο συνεχόμενο κύπελλο.μεχρί εκεί είμαστε.   

• Like 1
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ναι ο καρας θα πεταγε το γκολακι,η αυτος θα εκανε την καθετη πασα για το γκολ.Βαλανε 2 γκολ κωλοφαρδα ,ειμασταν τραγικα ατυχοι ,σε κακη μερε οι περισσοτεροι παικτες,κακη διαχειρηση απο τον αναστασιου και thats all.Ομαδα ποιυ περισυ λεγατε οτι θα πεσε β κατηγορια ,ξεκολατε ελληναραδες μου .Το ουεφα καλο ειναι ,δεν ειμαστε για cl αλλωστε.Ναι οκ,μαλακια που δεν περασαμε  αυτη την στανταρ αλλα οπως και να εχει cl δεν θα πηγαιναμε [και αν πηγαιναμε θα ειμασταν το τσιρκο του cl]

Δημοσ.

Θεμα ψυχολογιας δεν ηταν..Γεματο το γηπεδο σου,στηριξη στο φουλ που αλλες εποχες θα ειχαν σκοτωσει παικτες σου,απουσια απο Ευρωπη 1,5χρονο με νεα παιδια που παιζουν πρωτη φορα Ευρωπαικο ματσ.. Το θεμα ειναι οτι δεν εχεις παικτες προσωπικοτητας,εχεις μεν ενα καλο συνολο δουλειας προπονητη και ομοιογενειας,αλλα δεν εχεις προσωπικοτητες..Θυμησου καποτε,οτι εκανες και εσυ τετοιες εμφανισεις οπως σημερα και στο Βελγιο η Στανταρ και επαιρνες αποτελεσμα.Φετος δεν το εχεις αυτο ακριβως για αυτο το λογο.Και περυσι στο πρωταθλημα,εκτος απο 3-4 παιχνιδια,σε καποια αλλα που εκανες τραγικες εμφανισεις δεν επαιρνες ουτε το x,ενω αλλες χρονιες σε ιδιες περιπτωσεις το επαιρνες το αποτελεσμα..

Ηταν που εκεινος θα χαλουσε την υπερηχιτικη ταχυτητα που εχει αποκτησει ο ΠΑΟ επειδη ηταν αργος,θα χαλουσε το τεμπο κτλ κτλ..Να ομως που σε Ευρωπαικο παιχνιδι,τον χρειαζοσουν και μαλιστα 101%.Και οχι τοσο πολυ απο θεμα αγωνιστικο καθαρα,αλλα λογω προσωπικοτητας..

Η απειρια καποιων παικτων φαινεται σε αυτα τα ματσ δυστηχως..

Σχετικά το ότι θα χαλούσε το ρυθμό της ομάδας επειδή είναι αργός είναι καθαρά μπούρδες του αλαφούζ που πολλοί τα πιστέψανε.Στο θέμα Καραγκούνη ήμουν,είμαι,και θα είμαι π'αντα υπέρ στο να παίξει στον Πανάθα.Σήμερα τον χρειαζόμασταν,μεγάλη αλήθεια.

Δημοσ.

Πέτριτς πρώην παίχτης,Πράνιτς μια απ τα ίδια,Τριανταφυλόπουλος δεν κάνει για δεξί μπακ δεν απειλούμε καθόλου από εκεί (νεκρή πλευρά),Ντίνας καλός σήμερα πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Γενικά παίξαμε καλά στο 2ο αλλά σταθήκαμε άτυχοι με τα δοκάρια ένα από αυτά να είχε μπει θα είχε αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας πρέπει όμως να δούμε κάποια στιγμή τι φταίει με την αμυντική λειτουργία δεν γίνετε να σου κάνουν 2 φάσεις 2 γκολ!

Δεν μπορώ να εξηγήσω τι φταίει!

Δημοσ.

Ναι ο καρας θα πεταγε το γκολακι,η αυτος θα εκανε την καθετη πασα για το γκολ.Βαλανε 2 γκολ κωλοφαρδα ,ειμασταν τραγικα ατυχοι ,σε κακη μερε οι περισσοτεροι παικτες,κακη διαχειρηση απο τον αναστασιου και thats all.Ομαδα ποιυ περισυ λεγατε οτι θα πεσε β κατηγορια ,ξεκολατε ελληναραδες μου .Το ουεφα καλο ειναι ,δεν ειμαστε για cl αλλωστε.Ναι οκ,μαλακια που δεν περασαμε  αυτη την στανταρ αλλα οπως και να εχει cl δεν θα πηγαιναμε [και αν πηγαιναμε θα ειμασταν το τσιρκο του cl]

Δεν βρίζω ομάδα,αν διαβάζεις προσεκτικά το τι γράφω.είμαι ευχαρηστήμενος με ΠΑΟ και Αναστασίου 100%.Σχετικά με τον Κάρα δεν είπε κανείς ότι είναι Μέσι,και θα έπαιρνε το ματς μόνος του.Αλλά κάποιες στιγμές έχει δείξει ο άνθρωπος ότι είναι πρωσοπικότητα.έχει μια φλόγα βρε παιδί μου,έχει αυτό το κάτι που μπορεί να ανάψει ολόκληρη την  ομάδα.βγάζει ενέργεια.δεν θα ήταν κακό δίπλα στα πιτσιρίκια (30φιλόπουλος,κλωναρίδης,καρέλης,ατζαγκούν) να υπάρχει ένας καραγκούνης.δεν συμφωνείς?

Δημοσ.

Κατοπιν εορτης αλλα αν σημερα μετα το 1-0 τους περιμεναμε αντι να παμε για 2ο ισως τελικα δεν εβαζαν

τιποτα αυτοι και βαζαμε εμεις το 2ο καποια στιγμη.

Δημοσ.

Πέτριτς πρώην παίχτης,Πράνιτς μια απ τα ίδια,Τριανταφυλόπουλος δεν κάνει για δεξί μπακ δεν απειλούμε καθόλου από εκεί (νεκρή πλευρά),Ντίνας καλός σήμερα πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Γενικά παίξαμε καλά στο 2ο αλλά σταθήκαμε άτυχοι με τα δοκάρια ένα από αυτά να είχε μπει θα είχε αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας πρέπει όμως να δούμε κάποια στιγμή τι φταίει με την αμυντική λειτουργία δεν γίνετε να σου κάνουν 2 φάσεις 2 γκολ!

Δεν μπορώ να εξηγήσω τι φταίει!

Απορώ και εγώ με τη συνήθεια να βάζει Τριαντά δεξί μπάκ...ο τύπος είναι για κέντρο.Ίσως να δοκίμαζε μαρινάκι.έχει δείξει καλά στοιχεία σε κάποια παιχνίδια πέρυσι.(στην αρχή κυρίως) 

Δημοσ.

Απορώ και εγώ με τη συνήθεια να βάζει Τριαντά δεξί μπάκ...ο τύπος είναι για κέντρο.Ίσως να δοκίμαζε μαρινάκι.έχει δείξει καλά στοιχεία σε κάποια παιχνίδια πέρυσι.(στην αρχή κυρίως) 

Αμα εβαζε Μαρινακη θα τρωγαμε αλλα 2.Καλος επιθετικα,αμυντικα τον περναω κ εγω.

Μπουρμπο ανετοιμο θα πρεπε να βαλει χωρις υπερβολη και αστεια.

Δημοσ.

Αμα εβαζε Μαρινακη θα τρωγαμε αλλα 2.Καλος επιθετικα,αμυντικα τον περναω κ εγω.

Μπουρμπο ανετοιμο θα πρεπε να βαλει χωρις υπερβολη και αστεια.

Μπούρμπος ε..τον ξέχασα το παλικάρι.. :-D  :-D

Δημοσ.

δηλαδή θα παλέψουμε για παραμονή..? κάπου κάποτε τ΄χω ξανακούσει.όχι τόσο παλιά :-)

ριλάξ. δουλειά στην ομάδα γίνεται,κάνει μπαμ αυτό.ή ξέχασες πραγματικά χάλια εποχές (Φάμπρι,τότσε,χοακίν,ο slow motion Ιάπωνας που δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά του,κλπ.)

Δημοσ.

Χριστοφορε μια ένσταση μόνο.

Λεφτά έχει ο Αλαφούζος. Να τα δώσει δε θέλει.

Ο ΠΑΟ θα μπορουσε με 5-6 εκατομμύρια και με τον ενθουσιασμό των εγχώριων εμφανίσεων το τελευταίο 2μηνο πέρσι, έχοντας δει οτι υπάρχει ταλέντο να επενδύσει σε 2 έμπειρους ποδοσφαιριστές. Δεν το έκανε.

Το πλήρωσε ήδη μια φορά που δεν έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα να πάει στους Ομίλους.

Και θα το ξαναπληρώσει και πάλι διότι ο Μπερκ δε θα μπορεί να σηκώνει πάντα το βάρος ούτε οι ταλαντούχοι πιτσιρικάδες θα μπορουν να τα βάλουν πάντα με τα θηρία. Εκεί χρειάζεσαι τους ηγέτες.

• Like 1
Δημοσ.

κωλοφαρδοι οσο δε παει !

αντι να ερθουν στην αθηνα με 0-3 στην πλατη , κανουν δυο τελικες και βαζουν δυο γκολ !

ειδικα το δευτερο 20 φορες να το ξανακανει το σουτ εκει η μπαλα δε ξαναπαει με τιποτα !

οχι οτι παιζουμε καλα , αλλα η κωλοφαρδια τους ειναι εκνευριστικη , πιστευω στο δευτερο με κλωναριδη που μπαινει απο το 45 και με καρελη λιγο αργοτερα στην θεση αυτουνου του αχρηστου του πετριτς που χαλασε την χημεια της ομαδας να τους λιωσουμε τους ασχετους ..

Στην Ελλάδα χάνετε λόγω διαιτησίας και στην Ευρώπη λόγω κωλοφαρδίας.

we get it.

Δημοσ.

Για ποια λεφτα του Αλαφουζου λετε που με 5-6 εκ θα κυνηγαγε ομιλους; Εχετε παρει πρεφα ποιες ομαδες ειναι στον επομενο γυρο ή κουβεντα να γινεται;

Δεν υπηρχε στοχος για ομιλους Τσου Λου και καλως δεν υπηρχε. Πρεπει να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες και να αντιλαμβανομαστε τις δυνατοτητες μας.

• Like 1
Δημοσ.

Χριστοφορε μια ένσταση μόνο.

Λεφτά έχει ο Αλαφούζος. Να τα δώσει δε θέλει.

Ο ΠΑΟ θα μπορουσε με 5-6 εκατομμύρια και με τον ενθουσιασμό των εγχώριων εμφανίσεων το τελευταίο 2μηνο πέρσι, έχοντας δει οτι υπάρχει ταλέντο να επενδύσει σε 2 έμπειρους ποδοσφαιριστές. Δεν το έκανε.

Το πλήρωσε ήδη μια φορά που δεν έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα να πάει στους Ομίλους.

Και θα το ξαναπληρώσει και πάλι διότι ο Μπερκ δε θα μπορεί να σηκώνει πάντα το βάρος ούτε οι ταλαντούχοι πιτσιρικάδες θα μπορουν να τα βάλουν πάντα με τα θηρία. Εκεί χρειάζεσαι τους ηγέτες.

Αυτό ακριβώς. Όπως και ο Σισέ την δεύτερη χρονιά δεν τα κατάφερε όπως την πρώτη. Τα πιτσιρικια καλά είναι αλλά η εμπειρία είναι απούσα. 2-3 παίκτες ηγέτες που φαίνονται μέσα στο γήπεδο.

Δημοσ.

Άρσεναλ, Πόρτο, Λεβερκούζεν, Νάπολι και Μπιλμπάο ή Ζενίτ θα αντιμετωπίζατε?

Αν έπεφτε ο γάβρος με τις 4 πρωτες στο Τσ. Λ. θα τραγουδαγαν εδω κάποιες ψυχές οτι θα ειναι αποτυχία αν δε βγει πρωτος. Και το θεωρω δεδομένο μάλιστα ;-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...