Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμείς που είχαμε εισητήρια, και τελικά..βρεθήκαμε εξωτερικό για δουλειά αντί για διακοπές και μπάλα, τι να πούμε ρε?

Και τα εισητήρια χαρίστηκαν, και πρέπει να ψάξω για λινκ το βραδυ!

• Like 1
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Καλή συνέχεια παιδιά. Σοβαρά ομως.

Το παρακολούθησες το βίντεο;

Τώρα είδα πως κάποιος παρακολούθησε το βίντεο.

Ναι, αυτο ακριβως ειναι το θεμα. Ο Ταχυδρομος στο βιντεο που ποσταρες πραγματικα δειχνει τι κτηνωδης παικτης ηταν. Εξαιρετικος σποτ σουτερ, τελεια αποσταση στο πικ εντ ρολ, καταπληκτικος ακομα και με μια ντριπλα στο ντραιβ, κτηνος δυναμης. Και σε εποχες που τα χεντζαρισματα ηταν επιεικως αστεια αφου οι ψηλοι ηταν δυσκινητοι

Τα μισα σκηνικα στο βιντεο που λες ειναι απλα πικ εντ ποπ (ΑΥΤΟ σου λεει ο Midi οτι δεν ειναι πικ εντ ρολ) ενος παικτη που πχ ο Μπατιστ που επαιζε τον ρολο του, φυσικα και δεν μπορει να συγκριθει

Δεν το βλεπεις οτι τα μισα πικ εντ ρολ του βιντεο τα στηνει και ο Καλαιτζης να πουμε, γιατι γινεται απλα η αλλαγη ψηλων με αντανακλαστικα μεθυσμενου βρεφου και ακολουθει πασα στο 1μ στον Μαλοουν προκειμενου να εκτελεσει εν στασει απο 5-6μ?

Που να παρει ο Μαλοουν δεν εκανε ποτε λαθος βημα, ρολαρε παντα με το σωστο ποδι, ειναι εξωφρενικο. Βαλε στο YT που σου αρεσει να δεις Σαρας με Μπατιστ ποσες φορες ο Μαικ ρολαρε με το αναποδο ποδι (απο την μερια που παει το γκαρντ)

Περιμενουμε ακομα μπασκετικα να μας πεις τα επιχειρηματα σου.

Πες μου ΕΝΑ ΓΑΜ... ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ που εχεις πει μεχρι τωρα

Μεχρι τωρα

- εχουμε δει 1 βιντεο

- εχουμε διαβασει την μπασκετικη κοινοτητα (που εκφραζεις εσυ να υποθεσω? )

- εχουμε διαβασει οτι ειναι αστεια η συγκριση

Μπορεις να μας το εξηγησεις μπασκετικα? Τελευταια φορα που σε ρωταω. Αν δεν απαντησεις μπασκετικα απλα νομιζω οτι καταλαβαινεις και μονος σου...

Αν και διαφωνώ στα 2/3 των "τομέων" που θεωρεις οτι υπερτερούσε (ειναι προσωπική άποψη), με ενδιαφέρει που κατάλαβες ποιά ηταν η ένσταση και γιατι ήταν λανθασμένη μια τέτοια σύγκριση. Όντως σε κάποια κομμάτια του π&ρ μπορει αρκετοι να υπερτερουν του Στοκτον. Εσεις κάνατε αναφορά στο σύνολο και εκεί ηταν που μου γύρισε το μάτι. Ουσιαστικά όπως έγραψα και εγω και ο Χρήστος, κάνατε γενική σύγκριση διότι το p@r προυποθέτει πολλές ικανότητες.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, προσωπική μου άποψη ειναι πως το να βάζουμε αντιμέτωπο έναν εκ των θρύλων του ΝΒΑ με έναν οποιονδήποτε καλό Ευρωπαίο μπασκεμπολίστα, ειναι αμαρτία. Ακόμα και αν το Ευρωπαίος λέγεται Σαμπόνις, Ντίβατς, Πέτροβιτς, άνθρωποι δηλαδή που πήγαν στα μεγαλεία του ΝΒΑ και ξεχώρισαν

DIRK NOWITZKI, ρε άμπαλε!

Τις τελευταίες 2.5 seasons του Ομπράντοβιτς στον ΠΑΟ, η ομαδική εκτέλεση (η κίνηση και των 5 παικτών) του PnR του Παναθηναϊκού είχε ξεπεράσει αυτή των jazz. Το είχα γράψει και τότε. Σε κάθε περίπτωση, δεν ξέρω ποιος είναι καλύτερος, Στόκτον εναντίον Σάρας, αλλά σίγουρα ο δεύτερος είναι πιο αποτελεσματικός.

Δημοσ.

Ο Ντιρκ δεν ειναι ενας απλά καλος Ευρωπαίος. Ειναι σταρ του Νβα και ανηκει στους συγχρονους θρυλους. 15 χρονια παιζει εκει ο ανθρωπος.

Επίτηδες δε τον ανέφερα διότι ο ανθρωπος ανηκει στο συχρονο νβα οχι στη σχεση με το παλιό που αναφερθηκε. Ασε που ο ντιρκ ειναι απλα...νβαιερ.Ανηκει εκει. Δοκιμαστηκε απέναντι στους καλύτερους της εποχης κ ξεχωρισε. Ουδεμια σχέση με σαρας που πηγε και δεν επιασε.

Και οντως θα αδικήσουμε αθλητες αν τον συγκρίνουμε με παλαιοτερους θρυλους. Ισως κ τον ιδιο.Γενικα ο ντιρκ ειναι λατρεια.

Θα ειχε βέβαια ενδιαφερον αθλητες σα τον Κουκοτς η τον Σαμπονης να επαιζαν τωρα στο νβα. Πιστευω οτι θα εκαναν πλακα.

Υ.γ. Να βγει ο χρήστης που όταν του ειπα οτι καλυτερος ευρωπαιος ειναι ο ντιρκ, εγραψε οτι αυτος δε μετραει διοτι παιζει νβα αρα ειναι ο δ.δ.

:-Ρ

Δημοσ.

Tελικα κανενας Ευρωπαιος δεν μπορει να συγκριθει με θρυλους του ΝΒΑ ή κανενας εκτος απο αυτους που δεν ανεφερες επειδη ειναι ηδη θρυλοι;

Τελικα ο Στοκτον επαιζε καλυτερο π&ρ απτον Σαρας επειδη ειναι θρυλος του ΝΒΑ;

Και επιτελους, σταματηστε το "ο Σαρας πηγε ΝΒΑ και δεν επιασε αρα δεν υπαρχει συγκριση, ειναι de facto κατωτερος σε ολα". Μας λετε με λιγα λογια οτι ο Καλντερον πχ ειναι καλυτερος απτον Σαρας.

Και γενικα, ολοι οι ρολιστες των 15 λεπτων του ΝΒΑ καλυτεροι απτον Σπανουλη. Διοτι εκεινοι πιασαν στο ΝΒΑ, ενω ο Σπανουλης οχι. Σωστα;

Δημοσ.

Θα στο θεσω επι του θέματος. κανεις απ τους παιχταραδες της ομαδας του μπασκετικου παο δεν εχει σχέση με σταρ του Νβα.

Δημοσ.

Ποιος ειπε το αντιθετο; (αν και ειμαι 1000% βεβαιος οτι και για τον Στογιακοβιτς τα ιδια θα ελεγες οταν ακομα επαιζε στον ΠΑΟΚ ή για το Ντιρκ οταν επαιζε στην Β Γερμανιας).

Εγω λεω πολυ απλα οτι η καριερα του καθενος στο ΝΒΑ δεν γινεται να ειναι το μοναδικο κριτηριο για το ποσο καλος ειναι ενας παιχτης σε καθε τομεα του παιχνιδιου του.

Δημοσ.

Ο Στοκτον ηταν ο δασκαλος. Ο μαθητης οταν πηγε νβα εχοντας διπλα κ απεναντι του εξαιρετους παιχτες για να εφαρμοσει το πικ ν ρολ εφυγε νυχτα. Απλο κ κατανοητο. Και εγω με τον κολλητο μου γαμω τα πικ ν ρολ κάνουμε απεναντι σε ερασιτέχνες.

Δημοσ.

Ελπιζω οτι ευκολα καταλαβαίνεις γιατι Συγκρινατε ανομιες καταστασεις σε εναν γενικευμένο ορο οπως το πικ ν ρολ και πλεον αντιλήφθηκες την ενσταση μου κ το οποιο χαμόγελο πανω σε τετοιες συζητησεις.

Δημοσ.

Γενικευμενος ορος το πικ εν ρολ; :o

Οχι δεν αντιληφθηκα καμια ενσταση και κανενα χαμογελο, oσο προσπαθεις να με πεισεις με επιχειρηματα σαν αυτο:

Και εγω με τον κολλητο μου γαμω τα πικ ν ρολ κάνουμε απεναντι σε ερασιτέχνες.

Καταλαβαινεις φυσικα, οτι μπορω να το χρησιμοποιησω κι απ'την αναποδη του ε; Δηλαδη, ο Στοκτον ειχε πιο καλους αντιπαλους αποτι ο Σαρας εδω (ΑΝ ΚΑΙ οι αποψεις για την αμυνα που αντιμετωπισε ο καθενας τους διιστανται), ΑΛΛΑ ειχε και πολυ καλυτερους συμπαικτες (και κυριως τον ταχυδρομο) να του κανουν τη ζωη ευκολη, ενω ο αλλος επρεπε να βγαλει π&ρ με Βουγιουκα και Μαριτς.

Και ξαναλεω. Ειναι αστειο το να λεμε ο Α ειναι καλυτερος απ'τον Β στην σταυρωτη ντριμπλα, επειδη ο Α τις σταυρωτες τις εκανε στο ΝΒΑ, ενω ο Β στην Ευρωπη. Οσο το εχετε για επιχειρημα, τοσο δειχνετε οτι δεν εχετε να πειτε κατι επι της ουσιας.

Δημοσ.

Μια κινηση που προϋποθέτει πολλες ικανότητες και διαφορετικα στοιχεια στη πληθωρικοτητα ενος παιχτη ενώ δεν αφορα μόνο τον δημιουργό αλλα και τον εκτελεστη, σαφώς και ειναι γενικευμένος ορος.

Και σαφως η σταυρωτη ντριπλα στο νβα.

έχει μεγαλυτερη αξία οπως κ η ταπα η αμυνα κτλ κτλ. Αλλο να αντιμετωπίζω τον τζορνταν και άλλο τον Πριντεζη.

Τι να κανουμε? Μερα με τη νυχτα

Η αντιστροφη σου ειναι ατοπη. Ο Σαρας απετυχε έχοντας συμπαιχτες τους καλυτερους οπως επισης κ αντιπαλους. Πετυχε ομως στην Ευρωπη πραγμα που αυτοματα σημαίνει οτι το παιδι ειχε ταβάνι. Ο αλλος δεν ειχε. Τι να κανουμε? Ο αλλος αυτά τα εκανε κ απέναντι στον Ντρεξλερ κ τον Μπαρκλευ (απ τους καλυτερους αμυντικους στην ιστορια περα απο τα άλλα). Ο Σαρας μπορουσε να τα κανει μόνο εδω. Όχι έναντιον καλυτερων ασχετα αν ειχε κ καλυτερους διπλα του.

Αυτα.

Δημοσ.

Με καλυψες με την σταυρωτη ντριμπλα στο ΝΒΑ :lol: :lol: Ξερεις κατι; Στο ξαναειπα φυσικα, αλλα ειναι τοσο προφανες οτι στερεισαι επιχειρηματων που εχεις για μοναδικο δεκανικι το "ΝΒΑ" και επιμενεις σε αυτο ακομα και με τροπο που σε εκθετει, πχ με την σταυρωτη ντριμπλα.

Αυτος που κανει σταυρωτη ντριμπλα στο ΝΒΑ την κανει καλυτερα απο αυτον στην Ευρωπη λοιπον. Κατι ελεγες για χαμογελα; ;)

Δημοσ.
Αυτος που κανει σταυρωτη ντριμπλα στο ΝΒΑ την κανει καλυτερα απο αυτον στην Ευρωπη λοιπον

Πόσο πιο απλά να εξηγηθεί πως άλλο να κάνεις σταυρωτη ντριπλα στον Ντρέξλερ και άλλο στον Μπράμο. Πόσο δυσκολο ειναι να δει κανεις τη διαφορά επιπέδου?

Καλά πάτε στο ματσάκι. Κάκιστη Σταντάρ για πολλά γκολ σημερα.

Δημοσ.

To αρπαξαμε κυριοι. 1-1 Μετα το 1-0 ολο λαθη και επιπολαιοτητες.Ο Πετριτς σε 2 φασεις περιμενε μονος του 

και αντι να παρει πασα σαν forward εκαναν σουτ.

Επισης καλο ειναι να μπει στο κλιμα ο αγγλος γιατι ο Στεφανος καλος χρυσος αλλα μονο για Ελλαδα.

Ελπιζω να κανουμε το 2-1,ανυπαρκτη αμυνα εχει η στανταρ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...