Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Η πλακα ειναι πως γκουκλαροντας πετυχα κ απο που διαβασατε τα επιχειρηματα σας. Για την ιστορια το παναθηναικος24.γρ δε τα λεει ολα σωστα...κ ελεγα τι τους επιασε ξαφνικα. Χαχαχα

Θεούλης.

Κοντεψα να πνιγω οταν το διαβασα. :- p
Δημοσ.

Βασικά αν δεν είχε παίξει ο Γιασικεβίτσιους στον βάζελο, ο καλύτερος στον κόσμο στο pnr θα ήταν ο Αγκωνίδης.

Και από τον Στόκτον και από τον Μαλόουν έτσι? Μην μπερδευόμαστε.

Κι αν δεν είχε και Αγκωνίδη, παίζει να ήταν κανας Ούκιτς, ή κάνας Μπάνκς, γιατί όχι?

Μαύρος αυτός, μαύροι και οι άλλοι, τι δηλαδή, ρατσιστές θα γίνουμε?

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, αυτο ακριβως ειναι το θεμα. Ο Ταχυδρομος στο βιντεο που ποσταρες πραγματικα δειχνει τι κτηνωδης παικτης ηταν. Εξαιρετικος σποτ σουτερ, τελεια αποσταση στο πικ εντ ρολ, καταπληκτικος ακομα και με μια ντριπλα στο ντραιβ, κτηνος δυναμης. Και σε εποχες που τα χεντζαρισματα ηταν επιεικως αστεια αφου οι ψηλοι ηταν δυσκινητοι

Τα μισα σκηνικα στο βιντεο που λες ειναι απλα πικ εντ ποπ (ΑΥΤΟ σου λεει ο Midi οτι δεν ειναι πικ εντ ρολ) ενος παικτη που πχ ο Μπατιστ που επαιζε τον ρολο του, φυσικα και δεν μπορει να συγκριθει

Δεν το βλεπεις οτι τα μισα πικ εντ ρολ του βιντεο τα στηνει και ο Καλαιτζης να πουμε, γιατι γινεται απλα η αλλαγη ψηλων με αντανακλαστικα μεθυσμενου βρεφου και ακολουθει πασα στο 1μ στον Μαλοουν προκειμενου να εκτελεσει εν στασει απο 5-6μ?

Που να παρει ο Μαλοουν δεν εκανε ποτε λαθος βημα, ρολαρε παντα με το σωστο ποδι, ειναι εξωφρενικο. Βαλε στο YT που σου αρεσει να δεις Σαρας με Μπατιστ ποσες φορες ο Μαικ ρολαρε με το αναποδο ποδι (απο την μερια που παει το γκαρντ)

Περιμενουμε ακομα μπασκετικα να μας πεις τα επιχειρηματα σου.

Πες μου ΕΝΑ ΓΑΜ... ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ που εχεις πει μεχρι τωρα

Μεχρι τωρα

- εχουμε δει 1 βιντεο

- εχουμε διαβασει την μπασκετικη κοινοτητα (που εκφραζεις εσυ να υποθεσω? )

- εχουμε διαβασει οτι ειναι αστεια η συγκριση

Μπορεις να μας το εξηγησεις μπασκετικα? Τελευταια φορα που σε ρωταω. Αν δεν απαντησεις μπασκετικα απλα νομιζω οτι καταλαβαινεις και μονος σου...

Αυτό το ρολλάρισμα που κάνει με μπάσιμο απο τη βολή, προκαλεί εφιάλτες. Δεν έχω δεί ψηλό να το κάνει στην Ευρωλίγκα, μόνο απο σπόντα, όλοι μα ΟΛΟΙ πάνε για την γ..νη την ντρίπλα, χάνουν χρόνο και στη καλύτερη κερδίζουν κάνα φάουλ.

Πάντως δεν είναι επιχείρημα πως τότε οι ψηλοί ήταν αργοί, πάνω στον Μαλόουν είχαν πέσει τα καλύτερα 4-5άρια της εποχής, που ήταν λίγο λιγότερο αθλητικοί απο τους τωρινούς ΝΒΑερς, αλλά ξέραν καντάρια μπάσκετ παραπάνω.

Επίσης στην Ευρώπη και ο Σάρας δεν πολυπρόλαβε την εποχή με τους σέντερ-δεκαθλητές. Μόνο ο Παο είχε τότε τον Μπατίστ, και εννοείται ο Σάρας ήταν συμπαίκτης του. 

Δημοσ.

Κανεις ενα ακομα ποστ που λες τα ιδια:

-"Ο Στοκτον θεωρειται ο μαστερ του ειδους". Απο ποιους; Ο Σαρας τι θεωρειται απο αυτους; Την δικη σου γνωμη ζηταμε, εσυ θελουμε να μας δειξεις γιατι ειπαμε βλακεια.

-"Το βιντεο που σας εβαλα": wtf ενα highlight βιντεο δεν τον κανει καλυτερο πικ εν ρολ παιχτη στον πλανητη. Ποσο μαλλον highlight videos που οι μισες κινησεις ΔΕΝ ειναι καν πικ εν ρολ. Εξαλλου με τον Σαρας εχω βιντεο μεγαλυτερης διαρκειας και με καθαρα πικ εν ρολ.

-"Η παγκοσμια κοινοτητα". Την οποια εκπροσωπεις εσυ; Αλλιως δειξε μας την, δειξε μας και την αποψη της στο συγκεκριμενο θεμα, να διαβασουμε και κανα επιχειρημα της προκοπης τουλαχιστον.

-"Ο Στοκτον ειναι θρυλος και απορω τι συζηταμε". Αφενος κανεις δε διαφωνει με το "ειναι θρυλος". Αφεταιρου το "ειναι θρυλος" δεν τον κανει καλυτερο σε ολα. Ο ανυπαρκτος ο Αλεξ ο Μαριτς πχ, ειναι καλυτερος στις ταπες απο τον θρυλο Στοκτον. Ετσι ειναι, δεξου το.

Το μονο επιχειρημα που εχεις πει και μπορει να μισοσταθει σε συζητηση σοβαρη, ειναι οτι ο Στοκτον ειναι αυτος που καθιερωσε το πικ εν ρολ. Απλα κι εδω χανει ο συλλογισμος γιατι ως γνωστον ο πρωτοπορος πολλες φορες ξεπερνιεται απο καποιον επομενο. Κι αυτο μεχρι στιγμης δεν μπορεσες να το αντιπαρελθεις με καποιο επιχειρημα περαν της μπασκετικης κοινοτητας, του βιντεο και του θρυλου, τα οποια προφανως δεν ειναι ειχειρηματα.

Δημοσ.

Ρε μάγκες, πόσους δανεικούς έχει πάρει η νίκη βόλου;; Λέμε για τον φαταούλα μετά..

Σφυριξέ τα στον προεδράρα σας αυτά, που ήθελε αγκαλίτσες με τον γυμνοσάλιαγκα πέρυσι.

Δημοσ.

Μιντι μιλιΖ.

Ο στοκτον δεν είναι απλα θρυλος

Ειναι θρύλος στο κομμάτι που συζητατε. Και ναι το αναγνωριζει η παγκόσμια κοινοτητα. Πικ εν ρολ ισον στοκτον. Το πες κ μονος πριν. Εφευρέτης. Ε τι αλλο να πουμε?

Θες να ειναι ο Σαρας? Επετρεψε μου να χαμογελαω. Αυτα.

Δημοσ.

Να θέσω ένα ερώτημα? Ειλικρινά όμως, όποιος θέλει απαντάει. 

Παραβλέπουμε το γεγονός πως ο ένας έπαιζε ΝΒΑ και ο άλλος ευρώπη και όταν πήγε στην αμερική γύρισε πίσω άρδην.

Γενικά ας αφήσουμε τον Σάρας απ' έξω για λίγο.

Έχετε καταλάβει πως υπάρχουν διαφορετικών ειδών p&r παίκτες? Ό,τι αλλιώς θα το παίξει ο ΔΔ, αλλιώς ο Σάρας, αλλιώς ο Τεόντοσιτς και αλλιώς ο Σπανούλης?

Αν συμφωνήσουμε σε αυτό το στοιχείο, θα πρέπει να εξετάσουμε ποιά χαρακτηριστικά του πλευ συγκρίνουμε. Άν είναι ανόμοια αυτά, η συζήτηση δε θα έχει νόημα

Δημοσ.

Μιντι μιλιΖ.

Ο στοκτον δεν είναι απλα θρυλος

Ειναι θρύλος στο κομμάτι που συζητατε. Και ναι το αναγνωριζει η παγκόσμια κοινοτητα. Πικ εν ρολ ισον στοκτον. Το πες κ μονος πριν. Εφευρέτης. Ε τι αλλο να πουμε?

Θες να ειναι ο Σαρας? Επετρεψε μου να χαμογελαω. Αυτα.

Ουτε και το να γραφεις 10 φορες οτι χαμογελας, συνιστα επιχειρημα.

ΥΓ. Εφευρετης ειναι και o/η ford, εβγαλε το πρωτο προσιτο αυτοκινητο για αγορα απο πολιτες. Ελα πες μου τωρα οτι το fiesta ή ακομα καλυτερα το ford Model T , ειναι το καλυτερο αμαξι στον πλανητη, τρελανε μας.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχουν μπασκετικες αναλυσεις σε συγκρισεις Στοκτον με σαρας.

Αν το επιχείρημα σου είναι πώς ο Μαλοουν ηταν ο καλύτερος που θα μπορούσε να εχει ο στοκτον η απαντηση μου ειναι πως πρεπει να δεις κανα βιντεο του Στοκτον στην ολυμπιακή ομάδα. Αλλα κ εκει θα μου πεις ότι ειχε αλλους παιχταραδες να τον κανουν να φανει τελειος. Εξου κ ο λογος που η σύγκριση ειναι εξ αρχης αστεια. Δεν ειναι τυχαιο πως ο Στοκτον θεωρειται κ απο μονος του μαστερ του ειδους.Και δεν αποτελεί καν επιχείρημα. Αν το άλλο σας επιχείρημα είναι οτι αυτά στο βίντεο δεν είναι πικ εν ρολ αλλα κάτι αλλο Λυπάμαι αλλά πλέον αμφισβητείτε 2 απ τους δασκαλους του πικ εν ρολ.

Το βιντεο μπηκε διοτι θεώρησα οτι δε ξέρατε πως ο στοκτον ειχε κανει καθημερινοτητα το πικ εν ρολ κ οντως ειναι το πρωτο που βγαινει σε ενα γκουκλαρισμα μαζι με το μάστερ οφ πικ εν ρολ κτλ.

Μεχρι τωρα.

Ενας από εσάς δεν ηξερε τον στοκτον.

Ο αλλος θεωρει τον σαρας καλυτερο διοτι ο μαλοουν ηταν καλυτερος του μπατιστ.

Παραδέχεστε οτι ο στοκτον ηταν μάστερ στο ειδος αλλα στο ενδεικτικο βίντεο αρνειστε οτι περιεχει πικ ν ρολ η αν υπάρχει το πετυχενει κ ο καλαιτζης (αρα υπαρχει)

Υ.γ- Τα πικ ν ρολ του σαρας τα πετυχαίνα κ εγω στη σχολικη ομαδα. Μαλιστα ήμουν τόσο καλος που οι άλλοι εμπνεονταν απ τις κινήσεις μου κ το πετυχαιναμε τελεια.

Ειμαι αναμφισβητητα ανωτερος του Σαρας κ φυσικα του Στοκτον στο πικ εν ρολ. Μην ακουτε τι λεει η παγκοσμια κοινότητα. Επιχειρηματολογισα.

Σορρυ για τα ορθογραφικα. Γραφω απο μια μπακατελα με χαλασμενο πληκτρολόγιο. Ακομα δε μπορω να ξεπερασω πως μπηκα στο τριπακι να κανω συγκριση ενος θρυλου.

Οκ με καλύψεις

Αρα η δεν εχεις η δεν ξέρεις

Νομίζω οτι ειναι σαφές σε όλους οτι απλα δεν εχεις τι να πεις

Να θέσω ένα ερώτημα? Ειλικρινά όμως, όποιος θέλει απαντάει. 

Παραβλέπουμε το γεγονός πως ο ένας έπαιζε ΝΒΑ και ο άλλος ευρώπη και όταν πήγε στην αμερική γύρισε πίσω άρδην.

Γενικά ας αφήσουμε τον Σάρας απ' έξω για λίγο.

Έχετε καταλάβει πως υπάρχουν διαφορετικών ειδών p&r παίκτες? Ό,τι αλλιώς θα το παίξει ο ΔΔ, αλλιώς ο Σάρας, αλλιώς ο Τεόντοσιτς και αλλιώς ο Σπανούλης?

Αν συμφωνήσουμε σε αυτό το στοιχείο, θα πρέπει να εξετάσουμε ποιά χαρακτηριστικά του πλευ συγκρίνουμε. Άν είναι ανόμοια αυτά, η συζήτηση δε θα έχει νόημα

Δεν συγκρίνουμε παίκτες. Προφανώς το ντραιβ του Στόκτον δεν το ειχε ο Σάρας ουτε καν το κορμί. Και ουτε την αμυνα. Δεν έκανε σύγκριση κανεις Σάρας - Στόκτον ως παίκτες

Δημοσ.

Οκ με καλύψεις

Αρα η δεν εχεις η δεν ξέρεις

Νομίζω οτι ειναι σαφές σε όλους οτι απλα δεν εχεις τι να πεις

Αυτά είναι επιχειρήματα. 4 μηνύματα "ακούω" και στο τέλος "οκ με κάλυψες, δεν έχεις τι να πεις" 

Λαφ άουτ λάουντ ωρε

Δημοσ.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Pick_and_roll

Ουτε ως παραδειγμα δε τον εχουν τον Σαρας.

Συγκρινετε πράγματα που δεν θα πρεπε.

Μεγα λαθος.

Μην παραβλέπεις ότι ο Σάρας είχε και τον κώλο του Μπατίστ υπέρ του, συνεπώς ναι, στην Ευρώπη φάνταζε μεγαθήριο στο pnr

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...