Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Στόκτον και ο Μαλόουν ήταν οι εφευρέτες (η για να μην υπερβάλω, οι δάσκαλοι) του πικ εν ρολ.

Αυτό ειναι παγκοσμίως γνωστό. Δε το λέω εγω. Ο καθένας που δε τους έχει δει να παίζουν μπορει απλά να googlarei.

Όντως η συγκριση μου φάνηκε αστεία τη στιγμη που υπέθεσα οτι ξέρατε τη συγκεκριμένη παράμετρο.

Προφανως δε το γνωρίζατε, δεν τρέχει τίποτε, αλλά μη διαβάζουμε και υπερβολές.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Καλή συνέχεια παιδιά. Σοβαρά ομως.

Και το επιχειρημα σου ειναι το 1ο βιντεο που σου βγαζει στο search το YT?

Επιχειρημα.

Ακουω.

Απο αυτο το βιντεο συγκεκριμενα - το εβλεπα πριν 1 ωριτσα - εσυ τι καταλαβαινεις?

Καταλαβαινεις ας πουμε με ποσους παικτες στηνεται το pnr?

Δημοσ.

Πρωτον, το βιντεο που παρεθεσες αδικει τον 2ο καλυτερο pick and roll παιχτη στον κοσμο γιατι τα μισα δεν ειναι pick and roll. Υπαρχουν δε και στιγμιοτυπα στα οποια ο Στοκτον δεν κανει τιποτα περισσοτερο απο μια τυπικη πασα (0.45 ξερω 'γω).

Καλο το search στο youtube με keywords "stockton pick and roll", αλλα το πρωτο αποτελεσμα δε σε βοηθα.

Δευτερον, εφευρετες ναι. Και οι 2 (οχι μονο ο Στοκτον). Αυτο δεν αποτελει επιχειρημα για το οτι ο Στοκτον θα ειναι ες αει ο καλυτερος pick and roll παιχτης που περασε απ'τον πλανητη. Μπορει πχ να μην ειναι ο Σαρας (μια που εισαι γαυρος και δεν θες ν'ακους το ονομα του), αλλα καποιος αλλος που θα βρεθει και θα το τελοιoποιησει.

Επιχειρηματα still 0, η προσπαθεια για εξυπναδες στην προηγουμενη σελιδα εκτιμαται ωστοσο.

Δημοσ.

Πιθανον να υπάρχουν και καλύτεροι. Εγω διαφωνησα συγκεκριμένα για τον Γιασκεβιτσιους.

Οταν η παγκόσμια κοινοτητα του μπάσκετ απoκαλέσει τον Σαρας ως καλύτερο πικ εν ρολιστα στην ιστορία θα πω οτι ειχα λάθος. Για την ωρα αποκαλουν ακομα και τωρα τους 2 θρυλους του ΝΒΑ.

Όλά τα λεφτά ο Ντεμον που ειδε το βιντεο και έλεγε οτι αυτά δεν είναι πικ εν ρολ. Και με αποκάλεσε και αδαή :P :P

Στανταράκι οτι καποιοι στη παρέα δεν γνωριζατε ποιος ειναι ο Στοκτον και ποια η σχέση του με το πικ εν ρολ. :P

Δημοσ.

Το 3ο επιχειρημα λοιπον, ειναι τι λεει η παγκοσμια μπασκετικη κοινοτητα ( δειξε κανα link btw να δουμε κι εμεις ) . Επικληση στην αυθεντια και μαλιστα σε μια αοριστη αυθεντια, που δεν υπαρχει καν, απλα την δημιουργησαμε για την παρουσα περισταση!

Και το 4ο οτι ο Στοκτον ειναι θρυλος του ΝΒΑ... (λες και διαφωνησε κανεις).

Εσυ, ως ατομο που στη προηγουμενη σελιδα μπηκε να πει τις εξυπναδες του, εχεις καποιο συγκεκριμενο επιχειρημα για να νιωσουν αβολα οσοι ειπαν οτι ο Σαρας υπηρξε καλυτερος pick and roll παιχτης ;

Δημοσ.

Δεν ειπα τιποτε περιεργο. Γέλασα με τη συγκριση και καλά έκανα. Δεν υπάρχουν αυτές οι συγκρισεις. Δε συγκρινεις τον δάσκαλο με κανέναν. Μονο αν βρεθεί καλύτερος. Και ο Γιάσκε δεν ειναι καλυτερος. Αν εσεις θεωρειτε οτι ειναι κανένα προβλημα αλλά θα μου επιτρέψετε τα χαμόγελα.

Κάποια στιγμη μπορει να πειτε οτι ο Σάρας ηταν και καλυτερος του Τζόρνταν. Το ιδιο θα χαμογελάσω.

End of story.

Δημοσ.

<p>

<p> </p>

<p>Καλή συνέχεια παιδιά. Σοβαρά ομως.</p>

Μονο με Malone τον ειδαμε ομως.

<p>Ρε μάγκες, πόσους δανεικούς έχει πάρει η νίκη βόλου;; Λέμε για τον φαταούλα μετά..</p>

4 νομιζω.

Ναι θα το σηκωσουμε φετος ρε σι θα μας help η νικη βολου.

Δημοσ.

Μονο με Malone τον ειδαμε ομως.

4 νομιζω.

Ναι θα το σηκωσουμε φετος ρε σι θα μας help η νικη βολου.

Με ποιον ηθελες να το δεις? Με εμενα? :-)

Στοκτον Μαλοουν. Μαλοουν Στοκτον

Δημοσ.

Ρε μάγκες, πόσους δανεικούς έχει πάρει η νίκη βόλου;; Λέμε για τον φαταούλα μετά..

Αφου ο Αλαφουζος και το πρασινο dna ειναι κατα των πολλων δανεικων σε μια ομαδα..

Εδω συζητουσε με τον Εργοτελη να δωσει δανεικο ρε φιλε,που τα twit εναντιον του παραρτηματος Εργοτελη,ηταν και πιο πολλα απο αυτα των fan της Πετρουλας...

Δημοσ.

Μιλάνε και δεν καταλαβαίνουνε ότι το επιχείρημα ότι ο καλύτερος στον κόσμο στο pnr είναι ο στοκτον- μαλοουν (& μάλιστα γραμμένο δις, στοκτον μαλοουν μαλοουν στοκτον) είναι αποδυναμωτικο της θέσης τους ( και επειδή μιλάμε για δίδυμο και επειδή ο δεύτερος τυγχάνει να είναι ο Μαλοουν και επειδή η σχέση τους κράτησε παραπάνω απο γάμο ) .

Δημοσ.

Με ποιον ηθελες να το δεις? Με εμενα? :-)

Στοκτον Μαλοουν. Μαλοουν Στοκτον

Ναι, αυτο ακριβως ειναι το θεμα. Ο Ταχυδρομος στο βιντεο που ποσταρες πραγματικα δειχνει τι κτηνωδης παικτης ηταν. Εξαιρετικος σποτ σουτερ, τελεια αποσταση στο πικ εντ ρολ, καταπληκτικος ακομα και με μια ντριπλα στο ντραιβ, κτηνος δυναμης. Και σε εποχες που τα χεντζαρισματα ηταν επιεικως αστεια αφου οι ψηλοι ηταν δυσκινητοι

Τα μισα σκηνικα στο βιντεο που λες ειναι απλα πικ εντ ποπ (ΑΥΤΟ σου λεει ο Midi οτι δεν ειναι πικ εντ ρολ) ενος παικτη που πχ ο Μπατιστ που επαιζε τον ρολο του, φυσικα και δεν μπορει να συγκριθει

Δεν το βλεπεις οτι τα μισα πικ εντ ρολ του βιντεο τα στηνει και ο Καλαιτζης να πουμε, γιατι γινεται απλα η αλλαγη ψηλων με αντανακλαστικα μεθυσμενου βρεφου και ακολουθει πασα στο 1μ στον Μαλοουν προκειμενου να εκτελεσει εν στασει απο 5-6μ?

Που να παρει ο Μαλοουν δεν εκανε ποτε λαθος βημα, ρολαρε παντα με το σωστο ποδι, ειναι εξωφρενικο. Βαλε στο YT που σου αρεσει να δεις Σαρας με Μπατιστ ποσες φορες ο Μαικ ρολαρε με το αναποδο ποδι (απο την μερια που παει το γκαρντ)

Περιμενουμε ακομα μπασκετικα να μας πεις τα επιχειρηματα σου.

Πες μου ΕΝΑ ΓΑΜ... ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ που εχεις πει μεχρι τωρα

Μεχρι τωρα

- εχουμε δει 1 βιντεο

- εχουμε διαβασει την μπασκετικη κοινοτητα (που εκφραζεις εσυ να υποθεσω? )

- εχουμε διαβασει οτι ειναι αστεια η συγκριση

Μπορεις να μας το εξηγησεις μπασκετικα? Τελευταια φορα που σε ρωταω. Αν δεν απαντησεις μπασκετικα απλα νομιζω οτι καταλαβαινεις και μονος σου...

• Like 1
Δημοσ.

:D

Δεν εχεις παρει χαμπαρι:

Και το ερωτημα ειναι: Πληρης/πληρεστερη/πληρεστατη ντριπλα Τεοντοσιτς ή μακρινο ριμπαουντ στο συγχρονο μπασκετ;

Δεν υπάρχει προπονητής που θα σου πει οτι ο Τεοντοσιτς στην ντριπλα και στην οξυδερκεια στο π&ρ δεν ανήκει στους τοπ παίκτες της Ευρώπης.

Ειδικά η ντρίπλα του είναι εξαιρετική, εχει εξαιρετικό ρυθμό σε ολο το πάνω μέρος του σώματος του, και την ελέγχει πλήρως χωρίς να χρειαστεί να χαμηλώσει ιδιαίτερα.

Εσείς βέβαια που δεν έχετε παίξει μπάσκετ ποτέ, και αναμασάτε όσα διαβάζετε στην Πράσινη λογικό είναι να μην είστε γνώστες και λάτρεις τέτοιων λεπτομερειών.

Τι λέγαν οι ΑΡΔ? Πως θα φύγει ο Τεόντοσιτς απο την ΤΣΣΚΑ γιατί δε χωράει στο μπάσκετ του Ηττούδη? Κωλοτούμπα και εδώ. Και ο φανατισμός σας δεν σας αφήνει να το δείτε, πως μπορεί να μη γίνει ποτέ ο παίκτης που μας έδειχνε οτι θα γίνει μικρός, αλλά δεν παύει να έχει πολύ χρήσιμα στοιχεία στο παιχνίδι του που τα χρειάζονται κορυφαίες ομάδες.

Τί αρδιά πήρε το μάτι μου κάπου. Απο πλευράς παο, πως με έναν αθλητικό σέντερ κλείνει το ρόστερ και έχει επιτευχθεί πλήρης ελληνοποίηση, και για μας οτι ο Λαφαγιέτ είναι ένας καλύτερος Λο, και πως το ρόστερ μας φέτος είναι εξαιρετικό .

Δημοσ.

Δεν υπαρχουν μπασκετικες αναλυσεις σε συγκρισεις Στοκτον με σαρας.

Αν το επιχείρημα σου είναι πώς ο Μαλοουν ηταν ο καλύτερος που θα μπορούσε να εχει ο στοκτον η απαντηση μου ειναι πως πρεπει να δεις κανα βιντεο του Στοκτον στην ολυμπιακή ομάδα. Αλλα κ εκει θα μου πεις ότι ειχε αλλους παιχταραδες να τον κανουν να φανει τελειος. Εξου κ ο λογος που η σύγκριση ειναι εξ αρχης αστεια. Δεν ειναι τυχαιο πως ο Στοκτον θεωρειται κ απο μονος του μαστερ του ειδους.Και δεν αποτελεί καν επιχείρημα. Αν το άλλο σας επιχείρημα είναι οτι αυτά στο βίντεο δεν είναι πικ εν ρολ αλλα κάτι αλλο Λυπάμαι αλλά πλέον αμφισβητείτε 2 απ τους δασκαλους του πικ εν ρολ.

Το βιντεο μπηκε διοτι θεώρησα οτι δε ξέρατε πως ο στοκτον ειχε κανει καθημερινοτητα το πικ εν ρολ κ οντως ειναι το πρωτο που βγαινει σε ενα γκουκλαρισμα μαζι με το μάστερ οφ πικ εν ρολ κτλ.

Μεχρι τωρα.

Ενας από εσάς δεν ηξερε τον στοκτον.

Ο αλλος θεωρει τον σαρας καλυτερο διοτι ο μαλοουν ηταν καλυτερος του μπατιστ.

Παραδέχεστε οτι ο στοκτον ηταν μάστερ στο ειδος αλλα στο ενδεικτικο βίντεο αρνειστε οτι περιεχει πικ ν ρολ η αν υπάρχει το πετυχενει κ ο καλαιτζης (αρα υπαρχει)

Υ.γ- Τα πικ ν ρολ του σαρας τα πετυχαίνα κ εγω στη σχολικη ομαδα. Μαλιστα ήμουν τόσο καλος που οι άλλοι εμπνεονταν απ τις κινήσεις μου κ το πετυχαιναμε τελεια.

Ειμαι αναμφισβητητα ανωτερος του Σαρας κ φυσικα του Στοκτον στο πικ εν ρολ. Μην ακουτε τι λεει η παγκοσμια κοινότητα. Επιχειρηματολογισα.

Σορρυ για τα ορθογραφικα. Γραφω απο μια μπακατελα με χαλασμενο πληκτρολόγιο. Ακομα δε μπορω να ξεπερασω πως μπηκα στο τριπακι να κανω συγκριση ενος θρυλου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...