Danbo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Σίγα το τρίμπαλο, το πρώτο ή το τελευταίο είναι;;; Ούτε σουξέ δεν μπορεί να γίνει, σαν κι αυτό: Ετσι,ενα 3μπαλο για 20 χρονια,και μια ζωη θα @@ με κολυβα αλλων...
whodatinsomniaK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Αδερφέ σόρρυ, αλλά δε γαμάω μέσω μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Δόξα τω θεώ, είμαι προικισμένος με ότι χρειάζομαι.
stamatinho Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δε φταει ο danbo και ο καθε danbo. Οι φυλλαδες τα σαιτ και κατι μαγουλαδες φταινε που του εχουν παει την τιμη σε επιπεδο Μαλντινι. Ο Κουτρουμπης ανετοιμος εβγαλε ματια με τη στανταρ με αποκορυφωμα το τελειο τακλιν σε παιχτη 5 φορες πιο γρηγορο απο αυτον και ουτε που ακουστηκε. Αμα το εκανε ο Μανωλας θα τον "ζητουσαν" την επομενη η μιση Ισπανια και η μιση Αγγλια. Ας ξεκινησουν να γραφουν για τον τεραστιο Κουτρουμπη η το μεγα σεντερ φορ Καρελη και θα σου πω εγω.
Danbo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δε φταει ο danbo και ο καθε danbo. Οι φυλλαδες τα σαιτ και κατι μαγουλαδες φταινε που του εχουν παει την τιμη σε επιπεδο Μαλντινι. Ο Κουτρουμπης ανετοιμος εβγαλε ματια με τη στανταρ με αποκορυφωμα το τελειο τακλιν σε παιχτη 5 φορες πιο γρηγορο απο αυτον και ουτε που ακουστηκε. Αμα το εκανε ο Μανωλας θα τον "ζητουσαν" την επομενη η μιση Ισπανια και η μιση Αγγλια. Ας ξεκινησουν να γραφουν για τον τεραστιο Κουτρουμπη η το μεγα σεντερ φορ Καρελη και θα σου πω εγω. Ναι,ματια δεν εχουμε εμεις,περιμενουμε απο τον Γαυρο και τον Πρωταθλητη να μας πει για την αμυντικαρα τον Μανωλα και τον Ροναλντο της Ελλαδας Βλαχοδημο... Τον Κουτρουμπη τον κρινεις απο ενα καλο τακλιν που εκανε σε εναν παικτη της ομαδαρας Στανταρ? Τον Κουτρουμπη και τον καθε Κουτρουμπη θα τον δεις σε ματσ της Ευρωπης,και μαλιστα συνεχομενα ματσ.. Ο Μανωλας εχει παιξει 10-12 παιχνιδια CL,ο Κουτρουμπης ηταν το πρωτο του Ευρωπαικο ματσ..Μηπως να του ανεβασουμε την τιμη κατα 10εκ απο αυτο το ματσ μονο? Γιατι περυσι τετοια εποχη,εσεις οι αρχισκαουτερ της Παιανιας και της Μεσογειου, ησασταν με την καραμελα "κοιτα να δεις το παλτο,που εριξε την ΑΕΚ κατηγορια και τωρα ηρθε να ριξει και εμας" και τωρα μονο για υποφηφιο για χρυση μπαλα τον Γεναρη δεν τον εχετε βγαλει.. Οσο για τους ΑΡΔ,που γραφουν για τον Μανωλα και τον καθε Μανωλα,σκεψου οτι τα γραφουν με αφορμη καλες εμφανησεις στο CL και στο Τουρνουα τωρα,και στο Μουντιαλ.. Δεν τα εγραψαν για την εξαιρετικη του αποδοση ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ,με την τελειωμενη Στανταρ.. Πηγαινε μπες στους ομιλους,ας κανει 1-2 χρονια σταθερα καλα παιχνιδια σε Ευρωπαικα ματσ,και θα δεις ποσο ευκολα θα αρχισουν να γραφουν και για τον Κουτρουμπη και τον καθε Κουτρουμπη. Υ.Γ Παντως, πρεπει ο Μαρινακης να ελεγχει και τα ΜΜΕ του εξωτερικου εκτος απο τα δικα μας... Ματια εχετε μονο εσεις,εμεις και ολα τα αλλα γατακια της Ευρωπης οχι.. Y.Γ2 Παντως ειναι τραγικο,να νομιζετε οτι η τιμη του Μανωλα και του καθε Μανωλα,ανεβαινει με βαση το τι γραφει ο Νικολακοπουλος στο blog του,και το τι γραφουν οι φυλλαδες στην Ελλαδα..Ειτε αυτες ειναι ο Γαυρος και ο Πρωταθλητης,ειτε το ΦΩΣ και η SD...
Danbo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Βλεπεις? Και παιρνεις εσυ και ο καθενας,σοβαρα τετοιες φυλλαδες..
stamatinho Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 3 σελιδες ρωταμε γιατι ο Στοκτον υπηρξε καλυτερος απ'τον Σαρας στο π&ρ για να παρουμε πληρωμενη απαντηση: Για τους γαυρους ο μονος λογος που δεν ειναι καλος ο Σαρας ειναι αυτος.+ bonus Τασος Μαγουλας πιο διπλα να αναρωτιεται γιατι πεταει το κασκολ. 1
Cossutius. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Κανατε κουβεντα με συγκριση στοκτον σαρας για το πικ εν ρολ? Ο Πριντεζης παντως ειναι καλύτερος του τζορνταν...στο ταβλι :-p
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Εκαστος στο ειδος του. Πριντεζης στο ταβλι, Σαρας στο πικ εν ρολ. Αλλα επειδη εισαι πιο πολυ της μπαλας, και για να μη μπερδεψεις το pick and roll με τα bake roll και εχουμε αλλα, πες μας καλυτερα για τον Μητρογλου που θα ειναι ο μονος που θα ξεχωρισει απτο συνωθυλευμα της εθνικης στο Μουντιαλ, πες μας.
8elwADSL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Α ρε Καπίνο =) Για το αν του λείπει ο Παναθηναϊκός: «Όταν έχεις μεγαλώσει κάπου είναι δύσκολο να φύγεις. Στον Παναθηναϊκό έχω μεγαλώσει. Δεν έπαιζα απλά ποδόσφαιρο. Μεγάλωσα εκεί μέσα. Από εκεί και πέρα, σίγουρα μου λείπει ο κόσμος, η ομάδα, το περιβάλλον γιατί ήταν οικογένεια για εμένα. Και εδώ όμως έχω βρει ένα πολύ καλό κλίμα και θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ. Παναθηναϊκός για εμένα δεν είναι καμία άλλη ομάδα, αλλά εντάξει τι να κάνεις προσαρμόζεσαι».
~mxls~ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Είχα διαβάσει και παλιότερη συνέντευξή του, ήταν ανάμεσα σε ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και επέλεξε το τριφύλλι, είναι και δηλωμένο βαζελάκι άλλωστε, και σεβαστο. Το είχα πει και λίγες σελίδες πίσω, πιστεύω πολύ στο ταλέντο του Στέφανου. Αν δεν μας είχε κάτσει το λαχειο με Ρομπέρτο, θα τον ήθελα στα ερυθρόλευκα. ... LOL!
antreaslam Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Άν λέγατε πως ο Σάρας ήταν ο πιό έξυπνος παίκτης που έπαιξε το π&ρ, θα διαφωνούσα, αλλά εντελώς χλιαρά, γιατί οι διαφορές ήταν ελάχιστες, και στην τελική μπορεί να ήταν και θέμα προσωπικής προτίμησης. Στόκτον, Νας, Σαρας (παπαλουκάς/Τεόντοσιτς) είχαν/έχουν παρόμοια επίπεδα ευφυίας και διορατικότητας της φάσης. Οκ... 1
Jenkins Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δε φταει ο danbo και ο καθε danbo. Οι φυλλαδες τα σαιτ και κατι μαγουλαδες φταινε που του εχουν παει την τιμη σε επιπεδο Μαλντινι. Ο Κουτρουμπης ανετοιμος εβγαλε ματια με τη στανταρ με αποκορυφωμα το τελειο τακλιν σε παιχτη 5 φορες πιο γρηγορο απο αυτον και ουτε που ακουστηκε. Αμα το εκανε ο Μανωλας θα τον "ζητουσαν" την επομενη η μιση Ισπανια και η μιση Αγγλια. Ας ξεκινησουν να γραφουν για τον τεραστιο Κουτρουμπη η το μεγα σεντερ φορ Καρελη και θα σου πω εγω. Ναι, αυτό είναι το πρόβλημα και όχι που τον άλλον τον είχε κάνει φουτάνα ο Κολοβός και ο κάθε Κολοβός της σουπερλίγκας σε μία χρονιά που το αντιπροσωπευτικότερο δείγμα σοβαρού ματς είναι ο τελικός κυπέλλου απέναντι στον μισό μΠΑΟΚ (δικαιολογημένα) και με έναν αγώνα κάθε εβδομάδα.
~mxls~ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Οκ... Μπορει να το ειρωνεύεσαι αλλα ισχύει 100%. Αλλου είναι το πρόβλημα του Μιλος.
8elwADSL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Καλά και συ κρίνεις από ένα κακό ματς του παίχτη ενώ για τον Μανωλά που ακόμα ψάχνει τον Μπεργκ τσιμουδιά. Δεν είπαμε οτι ο Κουτρουμπής έγινε Καναβάρο σε μια χρονιά απλά ότι απ την αρχή της σεζον έχει δείξει βελτίωση και αν συνεχίσει έτσι χτυπάει τη πόρτα της εθνικής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις