Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλά μπάνια!

Αγορασα tablet 10ιντσο με 8πυρηνο επεξεργαστη, 4gb ram, hd αναλυση και 3g για να διαβαζω τις μπασκεταναλυσεις σου απο την παραλια. Μην με ξεχασεις.

Καλα μπανια προφεσσορα.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ρε Chris υπαρτον.. Σε ολα τα θεματα που σε εχω διαβασει,νομιζεις οτι τα ξερεις ολα,δεν αποδεχεσαι καν τι σου λεει ο αλλος,και μετα το πας το θεματακι και στους διαξιφισμους με τον οποιονδηποτε κανει τον κοπο να σου αποντησει και που φυσικα εχει εστω και ελαχιστη διαφορετικη αποψη-γνωμη απο σενα... Δηλαδη ελεος..

Υ.Γ Βλεπω να παιρνω like και απο τον Midi :P

• Like 1
Δημοσ.

To κουμπί της αναφοράς ξέρεις που βρίσκεται ή χρειάζεσαι βοήθεια?

Δοξα το Θεο γνωριζω

Δημοσ.

Ούτε καν. Είναι κάτω από Πάρκερ και οι 2 (εκτος αν εννοεις να αγωνίζονται μονο Ευρώπη).

Ικανοποιητικο πέρασμα απ'το NBA;

Είπα απο αυτούς που αγωνίστηκαν μόνο (σχεδόν) Ευρώπη.

Δημοσ.

Kαλύτερος του Στόκτον λεει..!!!! χχαχαχαχαχααχ!!!

Ακουω επιχειρηματα

ΥΓ. Ελπιζω να μην ζητησεις και απο μενα επιχειρηματα υπερ Σαρας, δεν εγραψα κατι εγω. Περιμενω τα επιχειρηματα σου

Δημοσ.

To κουμπί της αναφοράς ξέρεις που βρίσκεται ή χρειάζεσαι βοήθεια?

Δεν απαντησες ομως ακομα στον Midi.To να σου λεει ο αλλος πες μου για ποιον λογο ειναι καλυτερος αυτος απο αυτον και εσυ να του απαντας καλα μπανια δεν νομιζω να ειναι οτι καλυτερο.Μου θυμιζεις κατι γαυρους 15 χρονων μαξ.Σορρυ κιολας.

Δημοσ.

Ε προφανώς και δεν ξέρεις να διαβάζεις. Απο τη στιγμή που άλλος λέει οτι είναι καλύτερος του Στόκτον, περιμένω να ακούσω πως το βγάζει το συμπέρασμα. Για να ακούσει τον αντίλογο.

Έκθεση στο Λύκειο γιοκ ε? Σόρρυ κιόλας

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι; Γιατι οι Παναθηναικοι νευριαζουν οταν τους αναφερουν τη σχεση της ομαδας τους με την χουντα;

Γενικα δεν ασχολουμαι με ομαδες, δεν εχω καν ομαδα. Ειχα ακουσει μια φορα μια αντιπαραθεση καποιων, μεχρι που ο ενας αναφερθηκε στη χουντα για κατι που δεν θυμαμαι ακριβως, νομιζω για ενα πρωταθλημα, και ο οπαδος του παναθηναικου εγινε εξαλος. Απο τοτε, οποτε τυχαινει να βρισκομαι σε μια παρεα και να μιλανε για το ποια ομαδα ειναι καλυτερη κτλ, μονο και μονο επειδη θελω να τρολαρω τη συζητηση και να εξαγριεψω τα παιδια (τυχαινει να ειναι παναθηναικοι :P ), τους λεω.. : Ε, ΚΑΛΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ(κατι για πρωταθλημα σχετικα);.. και μετα γινεται χαμος...

Πολυ γελιο ριχνω μεσα μου αλλα ακομα δεν ξερω απολυτα τι ειχε γινει εκεινη τη περιοδο της χουντας, αλλα πολλοι ολυμπιακοι το χτυπανε συχνα οταν αναφερονται σε ιστορικα γεγονοτα.

Δημοσ.

Ε προφανώς και δεν ξέρεις να διαβάζεις. Απο τη στιγμή που άλλος λέει οτι είναι καλύτερος του Στόκτον, περιμένω να ακούσω πως το βγάζει το συμπέρασμα. Για να ακούσει τον αντίλογο.

Έκθεση στο Λύκειο γιοκ ε? Σόρρυ κιόλας

Γελαει ο κοσμος.

Εγραψα κατι, σωστο-λαθος.

Μπηκες να πεις/κοροιδεψεις οτι ειναι λαθος. Σου ζητουν 3 ατομα να πεις που ειναι το λαθος και η απαντηση σου, μεταξυ κατι γυμνασιακων "καλα μπανια" ειναι οτι πρεπει να πω εγω πρωτα που ειναι το σωστο :lol:

Εγω φιλε ετσι πιστευω. Εσυ που διαφωνεις , θα μας πεις τουλαχιστον γιατι διαφωνεις;

Δημοσ.

"Ο Παπανικολάου καλύτερος του Λεμπρόν".

Αν διαφωνείς πες μου εσύ τα επιχειρήματά σου, εγώ δε χρειάζεται να στηρίξω κάπου την άποψή μου.

Υ.Γ. Κάνε τις αντίστοιχες αλλαγές στα ονόματα και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Δημοσ.

"Ο Παπανικολάου καλύτερος του Λεμπρόν".

Αν διαφωνείς πες μου εσύ τα επιχειρήματά σου, εγώ δε χρειάζεται να στηρίξω κάπου την άποψή μου.

Υ.Γ. Κάνε τις αντίστοιχες αλλαγές στα ονόματα και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Δεν θα μου ηταν δυσκολο να βαλω κατω 2-3 επιχειρηματα, οχι παραπανω, για να σε κανω να μην ξαναποσταρεις στο θεμα "ο Παπ καλυτερος του Λεμπρον". Σωμα, αθλητικα προσοντα, τεχνικη, σουτ,σκοραρισμα, all around, θεαμα

Εδω ειναι 3 που σε ρωτησαν γιατι διαφωνεις και δεν εχεις στηριξει τη θεση σου με ουτε ενα κιχ, περα απο ειρωνειες και "να μου πειτε εσεις γιατι διαφωνω", παρολα αυτα συνεχιζεις να διαφωνεις.

Δημοσ.

Chris_85

Οτι παιχτη εχεις πει οτι θα βγει καλος βγαινει μαπα και οτι λες αχρηστο βγαινει παιχταρας.

Ειλικρινα δε θα ειχα προβλημα να ακουω γνωμες εστω και απο γαυρο αν ξερει τη σπυριαρα γιατι εγω μονο παναθηναικο βλεπω στο μπασκετ και τιποτα αλλο ουτε καν nba(ενταξει ξερω τον Λεμπρον),δε θα με πειραζε να μαθω 2 πραγματα αλλα εισαι η παραπληροφορηση η ιδια ρε μεγαλε.

Υ.Γ Απορω πως μιλας ακομα για μπασκετ οταν σε προηγουμενα ποστ σου εχει πει το μεγαλυτερο ελληνα παιχτη αγκωνιδη

και διαμαρτυριδη και οτι αλλο σου κατεβει στο κοκκινο μυαλο σου.Και ποιος?Ενας που ειχε στην ομαδα του Τομιτς και Τεοντοσιτς..ε οχι ειναι τραγικο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...