Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ακομα και αυτα,7.5 ευρω? Καπου διαβασα οτι κοστιζει 15 ευρω,απλα με την μονη διαφορα οτι τα 7,5 πηγαινουν στην Π.Σ..

Δημοσ.

Δεν έχουν γίνει καθόλου μεταγραφές στον Παναθηναϊκό. Ο Αμπέιντ δοκιμάζεται στην Νewcastle και ο Πρανιτς έρχεται απο τραυματισμό είναι εκτός φόρμας. 

Στην ουσία είμαστε με -2 βασικά εργαλεία και κανείς καινούργιος να βοηθήσει.

Η απώλεια Καπίνο είναι τεράστια.

Πιθανότατα ο καλύτερος Έλληνας ΤΦ ήδη αυτη τη στιγμη.

Πιστεύω η αξία του θα εκτοξευθει σύντομα.

• Like 1
Δημοσ.

Mαλλον για τα μελη της παναθηναικης συμμαχιας το κοβω.

συνδεσμιακό είναι, παραείναι φτηνό. Δεν ξέρω αν είναι αληθινό ή ανέβασε photoshop o superpie δεν μας έβαλε link απο που το βρήκε φαίνεται ντρέπεται.

Η απώλεια Καπίνο είναι τεράστια.

Πιθανότατα ο καλύτερος Έλληνας ΤΦ ήδη αυτη τη στιγμη.

Πιστεύω η αξία του θα εκτοξευθει σύντομα.

Νομίζω όχι. Ο Κοτσώλης είναι χειρότερος αλλα ο Καπίνο δεν μου γέμισε το μάτι για καλή κλάση.

Δημοσ.

O Kαπινο σε 2-3 χρονια ισως και πολλα ειπα θα ειναι ο βασικος τερματοφυλακας της εθνικης σιγουρα.Ειδικα αν παρει παιχνιδιαμε την Μαιντζ θα γινει ακομα καλυτερος.

Παντως μεγαλυτερη απωλεια θεωρω του Αμπεντ παρα του τερμα με Κοτσολη και τον αγγλο μια χαρα τη βγαζουμε τη χρονια.

Δημοσ.

συνδεσμιακό είναι, παραείναι φτηνό. Δεν ξέρω αν είναι αληθινό ή ανέβασε photoshop o superpie δεν μας έβαλε link απο που το βρήκε φαίνεται ντρέπεται.

Νομίζω όχι. Ο Κοτσώλης είναι χειρότερος αλλα ο Καπίνο δεν μου γέμισε το μάτι για καλή κλάση.

Απο το gazzetta το βρηκα.Αληθεινοτατο ειναι,και δεν καταλαβαινω τον λογο που καθε τρεις και λιγακι "ψαχνεσαι" για αντιπαραθεση.. Το εισιτηριο οπως ειπα κοστιζει 15 ευρω.απλα τα 7,5 πανε στην ΠΣ και τα 7,5 στην ΠΑΕ. Απλα το εισιτηριο αναγραφει μονο 7,5 ευρω που αν τα αλλα 7,5 ευρω,ο Αλαφουζος τα δηλωνει ως δωρεα στην ΠΣ γλειτωνει κατα το ημισυ την εφορια

Τωρα για τον Καπινο, πριν 2 χρονια τον ελεγες Τσεχ, τωρα φυσικα μολις την εκανε,μπαινει σχεδον στο ιδιο σακι με τον Κοτσολη..Γνωστο τροπαριο του οποιος ερχεται ειναι Ροναλντο και Μπουφον και οποιος φευγει ειναι για Γ'Εθνικη..

Eπισης ειναι 20 ετων,ποσο κλαση θελεις να ειναι ενας τερ/κας 20ετων? Αν ηταν κλαση απο τα 20 του,πολυ απλα δεν θα ηταν στον ΠΑΟ και σε καμια Ελληνικη ομαδα οπως ο Κουρτουα ας πουμε..

Δημοσ.

Μη λέμε και ότι θέλουμε ο Καπίνο είναι εξαιρετικός και αν δουλέψει μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος έχει τα φόντα για να είναι ο επόμενος βασικός τφ της εθνικής για 10-15 χρόνια,δεν βλέπω κάποιον καλύτερο συνομήλικο του.

Δημοσ.

Μη λέμε και ότι θέλουμε ο Καπίνο είναι εξαιρετικός και αν δουλέψει μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος έχει τα φόντα για να είναι ο επόμενος βασικός τφ της εθνικής για 10-15 χρόνια,δεν βλέπω κάποιον καλύτερο συνομήλικο του.

Μα ο σκαουτερ-αναλυτης-προπονητης-μανατζερ εχει αλλη αποψη... Τι να πουν τα γατακια των Ευρωπαικων ομαδων...

Δημοσ.

Το καλυτερο πικ εν ρολ γκαρντ που ειδε ο κοσμος τουτος (ναι, και τον Στοκτον τον εχει απο κατω σε αυτον τον τομεα), και ο πιο συμπαθητικος τρελος των ευρωπαικων γηπεδων, αποσυρεται απο την ενεργο δραση.

Τεραστια προσωπικοτητα, ασυγκριτο μπασκετικο IQ και εμφυτο ταλεντο που καθηλωνουν και προκαλουν σεβασμο και θαυμασμο σε καθε υγιη φιλαθλο του αθληματος.

• Like 4
Δημοσ.

Απίστευτη καριέρα και αυτός. Τεράστια τροπαιοθήκη και ο ίδιος πρωταγωνιστής σε όποια ομάδα και αν πήγε. Και με ικανοποιητικό πέρασμα απ' το ΝΒΑ. Μαζί με τον Ναβάρο μακράν τα καλύτερα γκάρντ της 15ετίας στην Ευρώπη.

Δημοσ.

Ούτε καν. Είναι κάτω από Πάρκερ και οι 2 (εκτος αν εννοεις να αγωνίζονται μονο Ευρώπη).

Ικανοποιητικο πέρασμα απ'το NBA;

Ο Μιντι τον χαρακτηρίζει τον πιο συμπαθητικο τρελο των γηπέδων, αλλα ο Λιθουανός

στα μάτια μου υπήρξε ο ορισμος του σπ@ρχίδ@. Είτε μέσα είτε πάγκο, μονίμως το στόμα ανοικτο.

Δεν το συζητάμε ότι υπήρξε σπουδαίος παίχτης στα Ευρωπαϊκα γήπεδα.

Οι διακρίσεις και οι τιτλοι μιλάνε από μονα τους άλλωστε.

Δημοσ.

Αναφέρεται για P&R Chris, δεν τους σύγκρινε σαν παίχτες. Σ'αυτον τον τομέα ανήκει στους κορυφαίους εβερ ο Σάρας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...