Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει παραμυθι στο θέμα της εφημερίδας ΦΩΣ. Ειναι μια πραγματικότητα.

Το να την εξομοιώνεις με γάβρους, πράσινες κτλ, δειχνει άγνοια.

Το επιχείρημά σου έχει καταρριφθεί πριν καν το παραθέσεις. Το ΦΩΣ απευθύνετε σε ευρύτερο κοινό πέρα από τον μέσο Ολυμπιακό και ειδικά σε φιλάθλους μικρότερων και επαρχιακών ομάδων.

Οσο για τη Σπορτντει και οι γάβροι λένε πως τη διαβάζουν κουλτουριάρηδες Παναθηναικοι.

Οι γαβροι που παιρνουν οπαδικο τυπο ειναι 8000 περίπου σε καθημερινή βάση. Αντε να στους κάνω εγω 10.000.

Ντε και καλά να αλλάξουμε τα δεδομένα δηλαδής?

ο πατέρας μου δούλευε 30 χρονια στο φως

Σου κάνει αυτο σαν επιχείρημα για το αν ξερω την συγκεκριμένη εφημερίδα;

Απο τα 9000 φύλλα της εσυ ας πούμε ποσα λες οτι τα αγοράζουν Ολυμπιακοί;

• Like 1
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Εντάξει, όταν το είδα κύλισε ένα δάκρυ.

Μην ανησυχεις,θα συνεχισεις να εισαι και φετος για 3η σερι χρονια αηττητος στο CL...

Δημοσ.

Μην ανησυχεις,θα συνεχισεις να εισαι και φετος για 3η σερι χρονια αηττητος στο CL...

Φιλε για πλάκα το έβαλα. Το είδα και μου άρεσε. Τα χάλια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη είναι γενικά τα τελευταία χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Βρε παιδια με το πρασινο dna τι εγινε? Η Παναθα που δεν κανει τετοια πραγματα εδωσε και 5ο δανεικο? Και στον Εργοτελη που βριζατε? Πως γκενεν αυτο? Ε demon? Πως γκενεν?

Δημοσ.

Ελα ντε αντί να τον δώσουν στο παράρτημα μας την Νίκη τον έδωσαν στον γαυροτέλη :P

Κοντά σε Μποχωρίδη λένε.

• Like 1
Δημοσ.

Το 1\3 των αναγνωστων της ειναι ανθρωποι που ενδιαφερονται γενικα γοα το ποδοσφαιρο. Δε θα τη παρει ο οπαδος του παο του παοκ η της αεκ θα τη παρει ομως ο οπαδος του Φωστηρα για το ωραιο ρεπορταζ. Αν ο οπαδός του Φωστηρα ειναι παραλληλα κ Ολυμπιακός ειναι πιθανό. Αυτοι οι αναγνώστες ομως δε συγκαταλεγονται στα πρόβατα ουτε στους πορωμενους. Εφοσον υποστηρίζεις οτι ο μπαμπας σου εργαζόταν εκει θα ξερει οτι το αναγνωστικο κοινό ηταν μια χαρα.

Δημοσ.

Το 1\3 των αναγνωστων της ειναι ανθρωποι που ενδιαφερονται γενικα γοα το ποδοσφαιρο. Δε θα τη παρει ο οπαδος του παο του παοκ η της αεκ θα τη παρει ομως ο οπαδος του Φωστηρα για το ωραιο ρεπορταζ. Αν ο οπαδός του Φωστηρα ειναι παραλληλα κ Ολυμπιακός ειναι πιθανό. Αυτοι οι αναγνώστες ομως δε συγκαταλεγονται στα πρόβατα ουτε στους πορωμενους. Εφοσον υποστηρίζεις οτι ο μπαμπας σου εργαζόταν εκει θα ξερει οτι το αναγνωστικο κοινό ηταν μια χαρα.

Εντάξει, με καλυψες.

Κρίνουν οι αλλοι αν οι 3.000 απο τους 9.000 ειναι οπαδοί του Φωστήρα και παίρνουν Φως για να δουν τα νέα του Φωστήρα (που απλα συμπαθούν και τον Ολυμπιακο βρε αδελφε)

• Like 1
Δημοσ.

Γαυρος ο father, η απλα μονο δουλεια στην εφημεριδα του Νικολαιδη?

Πρεπει να εχει ζησει μεγαλες στιγμες στην εφημεριδα σε εποχες Νταιφα-κοσκωτα, ειδικα σε μεγαλες μεταγραφες οπως του Ντεταρι και του Προτασοφ.. Καποτε αυτη η εφημερδα εφτανε το 1 εκ σε πωλησεις αν αληθευει σ'ενα αρθρο που ειχα διαβασει.

Δημοσ.

Κάποτε που δεν υπήρχε Πρωταθλητής-Γαύρος, λογικό μου ακούγεται. Πιο αγνές εποχές γενικά, με λιγότερο φανατισμό στα πρωτοσέλιδα κτλ. Και φυσικά χωρίς ενημέρωση απο πουθενά αλλού πλήν TV-radio.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια Tv και ράδιο, θυμάμαι εγώ στα μέσα της δεκαετίας του 80' να περιμένουμε την αθλητική Κυριακή

για να μάθουμε τι έγινε στις άλλες ποδοσφαιρικές χώρες,εξαίρεση η παράλληλη ενημέρωση της τότε ΕΡΤ όταν υπήρχε Αγγλικό ματς.

Φως και Αθλητική Ηχώ ήταν οι εφημερίδες που έδιναν καθημερινά ενημέρωση.

Δημοσ.

Γαυρος ο father, η απλα μονο δουλεια στην εφημεριδα του Νικολαιδη?

Πρεπει να εχει ζησει μεγαλες στιγμες στην εφημεριδα σε εποχες Νταιφα-κοσκωτα, ειδικα σε μεγαλες μεταγραφες οπως του Ντεταρι και του Προτασοφ.. Καποτε αυτη η εφημερδα εφτανε το 1 εκ σε πωλησεις αν αληθευει σ'ενα αρθρο που ειχα διαβασει.

πιο άρρωστος παναθηναικος απο εμενα. Απλα στο χώρο των αρδ η έννοια του Ταλιμπάν για σύλλογο παει περίπατο. Οι μισοί αρδ που σας παρουσιάζονται Ταλιμπάν, απο πιςω ειναι...

1μ φύλλα δεν παίζει ρε

Δημοσ.

πιο άρρωστος παναθηναικος απο εμενα. Απλα στο χώρο των αρδ η έννοια του Ταλιμπάν για σύλλογο παει περίπατο. Οι μισοί αρδ που σας παρουσιάζονται Ταλιμπάν, απο πιςω ειναι...

1μ φύλλα δεν παίζει ρε

Συμφωνουμε απολυτα.

Και για να κλεισω, η σημερινη δημοσιογραφια δεν εχει καμια σχεση με παλια.

Διαβαστε, αν βρειτε, ενα αρθρο εφημεριδας του 80-90 και συγκρινεται την με το σημερα.Καμια σχεση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...