Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ οι άλλες οπαδικές, όπως πχ η πράσινη, απευθύνονται σε άτομα μη πρόβατα

που εντάσσονται στην φίλαθλη κοινή γνώμη...

Και για πες απο πού διαπιστωσες οτι εχω εξαιρεσει την πρασινη απο την λιστα με τις φυλλαδες που απευθυνονται σε μη προβατα...
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Και για πες απο πού διαπιστωσες οτι εχω εξαιρεσει την πρασινη απο την λιστα με τις φυλλαδες που απευθυνονται σε μη προβατα...

Δεν την ανέφερες..Για πρωταθλητή έγραψες.

Δημοσ.

Σαφώς και έχει, αλλά δεν ειναι πολλοί οπως νομίζουμε.

Ο Γαύρος, το αρρωστάκι, ο Ολυμπιακάρας, θα πάρει Πρωταθλητή & Γαύρο, ο κουλτούρας, θα παει στο Ολυμπιακό ευαγγέλιο, που σε αυτή την περίπτωση ειναι το ΦΩΣ.

Αντικειμενικοί Ολυμπιακοί, λίγοι. Αυτοί θα πάρουν την SD.

Για αυτό και σου λέω, ότι όσους γαυρους γνωρίζω εγώ, κανείς δεν παίρνει την συγκεκριμένη εφημερίδα.

Sport day =spor fm. Οποιος άκουγε τον σταθμό δεν έχει πρόβλημα να πάρει την συγκεκριμένη σελίδα.

Απ τις πιο βαμμένες γάβρικες εφημερίδες η sport day. Με τον μανδύα του αντικειμενικού. Σε οπαδισμό έχει ξεπεράσει και τις κάφρικες -γαβρος, πρωταθλητής. Παίζουν και τις υπόλοιπες ομάδες για το ξεκάρφωμα.

Δεν υπάρχει παραμυθι στο θέμα της εφημερίδας ΦΩΣ. Ειναι μια πραγματικότητα.

Το να την εξομοιώνεις με γάβρους, πράσινες κτλ, δειχνει άγνοια.

Το επιχείρημά σου έχει καταρριφθεί πριν καν το παραθέσεις. Το ΦΩΣ απευθύνετε σε ευρύτερο κοινό πέρα από τον μέσο Ολυμπιακό και ειδικά σε φιλάθλους μικρότερων και επαρχιακών ομάδων.

Οσο για τη Σπορτντει και οι γάβροι λένε πως τη διαβάζουν κουλτουριάρηδες Παναθηναικοι.

Οι γαβροι που παιρνουν οπαδικο τυπο ειναι 8000 περίπου σε καθημερινή βάση. Αντε να στους κάνω εγω 10.000.

Ντε και καλά να αλλάξουμε τα δεδομένα δηλαδής?

Το Φως είναι βαμμένη γάβρικη, μη αντικειμενική εφημερίδα και απευθύνεται μόνο σε γάβρους. Η μόνη διαφορά είναι οτι κρατάει επίπεδο, όχι τίποτα το φοβερό απλα ποτέ δεν θα δεις σε χύσαμε, καπνίστε πίπα, πάρτε τα κτλ...

Σελίδες για ευρύτερο αθλητισμό έχουν όλες οι εφημερίδες ακόμα και η πράσινη.

Τώρα αν εσένα σου αρέσει, πορώνεσαι, εξτασιάζεσαι με το στηλ του Φωτός, αυτό δεν την κάνει ευρύτερη, αντικειμενική ή δεν ξέρω τι άλλο.

Το Φως το διαβάζουν παπούδες γάβροι στυλ Μπάρμπης κτλ..είναι ένας άλλο είδος προσσέγισης απλά τίποτα το φοβερό.

Κουλτουριάρηδες Παναθηναϊκοί διαβάζουν SD; Μεγαλύτερο ανέκδοτο δεν έχω ακούσει...Εσύ ακούς σπορ φμ, μαζί με τον LRoi και τον superpie.

Δημοσ.

Kι επειδη πηρα ως παραδειγμα τον πρωκταθλητη σημαινει οτι τον Γαυρο/πρασινη κλπ τις θεωρω οκ; Καλα.

Δεν ξέρω τύπε μου τι σημαίνει και τι εννοείς μέσα απ'το μυαλό σου, αλλά, ένας που σε διαβάζει αυτό καταλαβαίνει.

Τεσπα,όπως καταλαβαίνει ο καθένας.

Demon13@

Εξήγησε μου τι εννοείς Γαυρικη εφημερίδα. Έχω την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη δεν γράφει ΜΟΝΟ για Ολυμπιακό.

Δημοσ.

Sport day =spor fm. Οποιος άκουγε τον σταθμό δεν έχει πρόβλημα να πάρει την συγκεκριμένη σελίδα.

Απ τις πιο βαμμένες γάβρικες εφημερίδες η sport day. Με τον μανδύα του αντικειμενικού. Σε οπαδισμό έχει ξεπεράσει και τις κάφρικες -γαβρος, πρωταθλητής.

Το Φως είναι βαμμένη γάβρικη, μη αντικειμενική εφημερίδα και απευθύνεται μόνο σε γάβρους. Η μόνη διαφορά είναι οτι κρατάει επίπεδο, όχι τίποτα το φοβερό απλα ποτέ δεν θα δεις σε χύσαμε, καπνίστε πίπα, πάρτε τα κτλ...

Σελίδες για ευρύτερο αθλητισμό έχουν όλες οι εφημερίδες ακόμα και η πράσινη.

Τώρα αν εσένα σου αρέσει, πορώνεσαι, εξτασιάζεσαι με το στηλ του Φωτός, αυτό δεν την κάνει ευρύτερη, αντικειμενική ή δεν ξέρω τι άλλο.

Το Φως το διαβάζουν παπούδες γάβροι στυλ Μπάρμπης κτλ..είναι ένας άλλο είδος προσσέγισης απλά τίποτα το φοβερό.

Ε τωρα θα ειναι βαζελικια και με την βουλα...

Δημοσ.

Δεν ξέρω τύπε μου τι σημαίνει και τι εννοείς μέσα απ'το μυαλό σου, αλλά, ένας που σε διαβάζει αυτό καταλαβαίνει.

Τεσπα,όπως καταλαβαίνει ο καθένας.

Δεν καταλαβαινω γιατι συνεχιζεις να απαντας ομως, θες να γινεις ο τυπος που του εξηγουν τα προφανη και ξαναζηταει εξηγηση, ή απλως πουλας τρελα;
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι συνεχιζεις να απαντας ομως, θες να γινεις ο τυπος που του εξηγουν τα προφανη και ξαναζηταει εξηγηση, ή απλως πουλας τρελα;

Εγώ πουλάω τρέλα? ΟΚ.Πάλι καλά που υπάρχουν τα γραφόμενα..

Δημοσ.

Demon13@

Εξήγησε μου τι εννοείς Γαυρικη εφημερίδα. Έχω την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη δεν γράφει ΜΟΝΟ για Ολυμπιακό.

Και το Φως μέσα έχει ρεπορτάζ Παναθηναϊκού, και η πράσινη ρεπορτάζ γάβρου. Δεν λέει τίποτα αυτό. Η γενική γραμμή της εφημερίδας, ξεκινώντας απο το πρωτοσέλιδο.

Ε τωρα θα ειναι βαζελικια και με την βουλα...

Δεν είναι βλάκας ο Αλαφούζος, να κάψει την επένδυσή του. Χτεσινός νομίζεις είναι;

Δημοσ.

Εγώ πουλάω τρέλα? ΟΚ.Πάλι καλά που υπάρχουν τα γραφόμενα..

Indeed.

Εισαι ο μονος που επειδη χρησιμοποιησα τον πρωταθλητη στο παραδειγμα μου θα εβγαινε να μου πει οτι θεωρω ολες τις υπολοιπες εφημεριδες νορμαλ (συμπεριλαμβανομενου Γαυρου, πρασινης). Το πιστευω ακραδαντα.

Οσο ακραδαντα πιστευω οτι πουλας τρελα επειδη επιμενεις στο ιδιο point ακομα και μετα απο 2-3 ποστ που σου εξηγω οτι ηταν παραδειγμα το "πρωταθλητης" κι οτι γαυροι/πρασινες/κιτρινες συμπεριλαμβανονται στην ιδια λιστα.

Δημοσ.
Τουναντιον ο εκαστοτε ΑΡΔ του πρωκταθλητη περναει γραμμη σε ατομα που αυτοπροσδιοριζονται ως προβατα του προεδρα.

Ενώ οι άλλες οπαδικές, όπως πχ η πράσινη, απευθύνονται σε άτομα μη πρόβατα

που εντάσσονται στην φίλαθλη κοινή γνώμη...

Δεν την ανέφερες..Για πρωταθλητή έγραψες.

Καμιά τρέλα δεν πουλάω, το ξαναλέω για ακομα μια φορά οτι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ανάφερες για την πράσινη.

Το τι εννοείς να το γράφεις άλλη φορά γιατί παρερμηνεύονται...Έκτος και αν τα γράφεις μόνο για να τα διαβάζεις εσύ.

Αυτό γιατί έχεις αρχίσει και γράφεις διάφορα προσβλητικά...

Τέλος απ'μενα.

Δημοσ.

Επιμενεις ακομα :lol:

Στο μεταξυ, διαχρονικα κραζω πρασινη και αναγνωστες της σε αλλα ποστ μου. Οχι οτι εχει καμια σημασια, καθως ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα μου απαντησεις πως στο συγκεκριμενο παραδειγμα ανεφερα μονο τον πρωταθλητη :D

Εισαι ο τυπος που αμα ο Διαμαντιδης βαλει σε τελικο Ευρωλιγκας buzzer beater και γραψω "Μπραβο ρε Μητσαρα!!!", θα ερθει να μου πει οτι θεωρω αχρηστους τους υπολοιπους 11 επειδη δεν τους ειπα κι αυτους μπραβο. Και μετα απο 4-5 επεξηγηματικες απαντησεις για το προφανες, θα επιμενεις...

Δημοσ.

Και το Φως μέσα έχει ρεπορτάζ Παναθηναϊκού, και η πράσινη ρεπορτάζ γάβρου. Δεν λέει τίποτα αυτό. Η γενική γραμμή της εφημερίδας, ξεκινώντας απο το πρωτοσέλιδο.

Δεν είναι βλάκας ο Αλαφούζος, να κάψει την επένδυσή του. Χτεσινός νομίζεις είναι;

Ναι,να εισαι σιγουρος οτι ετσι θα καει..

Δεν βλεπεις κιολας και στο ΣΚΑΙ που ειναι φουλ αντιμνημονιακο? :P

Αλλα οτι απο εδω και περα θα ειναι Βαζελικοποιημενα θα ειναι και με την Βουλα..Οπως εχει γινει και το ΣΚΑΙ,σε αυτα τα 2 θα κολλησει?

Δημοσ.

Δεν είναι tv magic το ΣΚΑΙ ούτε σπορ fm. Μέχρι καλεσμένους σας είχαν.

Άσε που δεν ασχολείται με αθλητικά αλλα με ειδήσεις.

Δημοσ.

Δεν είναι tv magic το ΣΚΑΙ ούτε σπορ fm. Μέχρι καλεσμένους σας είχαν.

Άσε που δεν ασχολείται με αθλητικά αλλα με ειδήσεις.

Ναι καθολου.. Μηπως θυμασαι τα σποτακια περυσι που εβγαιναν 2-2 σε καθε διαλειμμα του ΣΚΑΙ?

Αλλα ξερω,πανω απο ολα δεν αναφερει Παναθηναικο κτλ.Ποτε ομως..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...