MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Τα 'χουμε πει πολλες φορες. Αρθρα της Μπακουλη ουτε για χαρτι υγειας... Ειναι η ιδια που εγραφε περυσι το Σεπτεμβρη οτι ο ΠΑΟ εχει το καλυτερο ροστερ στην Ευρωπη. Ο θυληκος Ιωαννου και χειροτερος μη σου πω. Κατα τ'αλλα καλος παιχτης ο Νελσον: Περα απ'την πλακα, σε οτι αφορα τους Νελσον-Μπατιστα-Σλοτερ που ηρθαν για να βοηθησουν στην πολλη ελληνοποιηση (αυτην για την οποια εφυγαν Λασμε, Μασιουλις και παραλιγο Γκιστ), μιλαμε για 3 παιχτες φτασμενους σε ηλικια χωρις σοβαρη εμπειρια σε επιπεδο Ευρωλιγκας. Ενας προς ενας, εκτος απο λαχεια, εχουν και λιγα χρονια σοβαρου μπασκετ μπροστα τους. Καποιος θα βγει, στατιστικα βεβαιο, οπως βγηκαν και οι Λασμε, Γκιστ, Μασιουλις αναμεσα στους Καρι, Ραιτ, Κιτσεν, Αρμστρογνκ, Πανκο, Μπραμος, Γκουιν, Καπονο, Μπανκς κλπ. Αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ειναι σε ποια κατηγορια παιζουμε πλεον ως ομαδα στην Ευρωπη. Κι αυτη ειναι η μικρομεσαια και απλως καθε χρονια θα παλευουμε για ενα overachieve τυπου Μακαμπι, αν κατσουν ολες οι συγκυριες υπερ μας (τυπου αντι για ενα απο τα τρια λαχεια που εχουμε φερει, να μας κατσουν και τα τρια κλπ κλπ). 2
we_will_rise Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 <p>Τα έχει πει όλα σχετικά με της χούντας τα παιδιά η Δέσποινα:</p> <p> </p> <p> Πάντως αν ισχύει αυτό μιλάμε για ξεφτίλα ολυμπιακών διαστάσεων... Sent from my iPhone using Insomnia
man of steel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ναι καλά σιγά μην πάρουμε υπόψιν μας τα όσα λέει η κυρά Δέσποινα αν και προσωπικά εμένα σαν γαύρο θα με βόλευε. Άκουγα και από παλιούς Ολυμπιακούς να λένε ότι ο Ερυθρός Αστέρας έκατσε και έχασε στον ημιτελικό γιατί η χούντα έδωσε 10.000 τόνους στάρι δωρεάν στην τότε Γιουγκοσλαβία και ήταν τόσο σίγουροι για αυτό λες και ήταν μπροστά στο deal.By thte way ούτε και εγώ ξέρω τι έγινε γεννήθηκα έξι μήνες αργότερα από τον τελικό του γουέμπλεϊ.Επίσης όσο παράλογο φαίνεται στα μάτια μου να ακούμε την κάθε κυρά Δέσποινα άλλο τόσο παράλογο μου φαίνεται να έχουμε θεοποιήσει μία πορεία σε έναν τελικό πρωταθλητριών.Ok αρκετά μεγάλη΄επιτυχία αλλά εδώ το έχουμε παραξηλώσει το θέμα.Αρκεί να δει κανείς ποιες ομάδες το έχουν κατακτήσει και σήμερα δεν υπάρχουν καν στον ποδοσφαιρικό χάρτη.Αν δει κανείς κιόλας ποιες ομάδες πήγαν στον τελικό θα πάθει πλάκα πολλές από αυτές σήμερα δεν υπάρχουν καν.Αλλά εδώ στην Ελλάδα κάνουμε το τόσο τόοοοοοσο οι γαύροι χαιρόμαστε για προκρίσεις στους 16 πέρυσι ή στους 8 20 χρόνια πριν και οι βάζελοι για προκρίσεις σε τελικό 40 χρόνια πριν και σε ημιτελικά κοντά μία εικοσαετία πριν.Εμένα προσωπικά οι τόσο αραιές επιτυχίες του ποδοσφαίρου μας με κάνουν να σιχτιρίζω ακόμα μία φορά για το ποδόσφαιρο που έχουμε.Και μην πούμε ότι είμαστε μικρή χώρα είναι και άλλες σε ανάλογο μέγεθος και πληθυσμό ίσες με μας και στο ποδόσφαιρο τους έχουν κάνει θαύματα
8elwADSL Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μα πως αφού μιλάει με αποδεικτικά στοιχεία και έχει σώας τα φρένας; επίσης με λίγους παραπάνω τόνους στάρι θα το παίρναμε αφού έδωσαν που έδωσαν 10,000 λίγο παραπάνω και θα γινόταν η δουλειά....
stamatinho Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Οι μονοι που εχουνε θεοποιησει αυτη την επιτυχια ειναι αυτοι που την εζησαν.Δηλαδη οι παππουδες μας και οι πατεραδες μας. Εγω οσους παναθηναικους εχω ακουσει πιο πολυ μιλανε για το 96 με τον Αγιαξ η το 2002 με τη Μπαρτσελονα παρα για το γουεμπλει. Αλλο το ενα αλλο το αλλο ομως. Οπως και να χει ειναι μια επιτυχια και δε μπορει με το ετσι θελω καποια κυρα Δεσποινα που αφησε τα πιατα στη μεση να λεει στη καμερα οτι της κατεβει.
man of steel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μα πως αφού μιλάει με αποδεικτικά στοιχεία και έχει σώας τα φρένας; επίσης με λίγους παραπάνω τόνους στάρι θα το παίρναμε αφού έδωσαν που έδωσαν 10,000 λίγο παραπάνω και θα γινόταν η δουλειά.... ίσως τα Ολλανδά του Άγιαξ να μην ήθελαν στάρι ρε συ Καλά από προσπάθειες να εξευγενιστούν άτομα που ο οικογενειακός τους κύκλος επέφερε τραγωδίες στην χώρα έχουμε χορτάσει.Αντί να μας λέει η κυρά Δέσποινα για το 4-1 επί του ερυθρού αστέρα μήπως να αρχίσει να μας λέει τι έγινε στην Κύπρο τρία χρόνια αργότερα; Οι μονοι που εχουνε θεοποιησει αυτη την επιτυχια ειναι αυτοι που την εζησαν.Δηλαδη οι παππουδες μας και οι πατεραδες μας. Εγω οσους παναθηναικους εχω ακουσει πιο πολυ μιλανε για το 96 με τον Αγιαξ η το 2002 με τη Μπαρτσελονα παρα για το γουεμπλει. Αλλο το ενα αλλο το αλλο ομως. Οπως και να χει ειναι μια επιτυχια και δε μπορει με το ετσι θελω καποια κυρα Δεσποινα που αφησε τα πιατα στη μεση να λεει στη καμερα οτι της κατεβει. Μαζί σου δεν διαφωνώ ούτε στο ελάχιστο! 1
ozi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μπαίνω να χαζέψω καμιά είδηση στο sport24 νά σου το άρθρο της Μπακούλη : http://www.sport24.gr/Columns/niki-bakouli/eiste_polu_wraios_kurie.2937755.html Μόνο εγώ βλέπω λογικά αυτά που γράφει,ενώ οι άλλοι από κάτω σχολιάζουν-"απαντάνε" πετώντας την μπάλα στην κερκίδα?
Grey Warden Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μόνο εγώ βλέπω λογικά αυτά που γράφει,ενώ οι άλλοι από κάτω σχολιάζουν-"απαντάνε" πετώντας την μπάλα στην κερκίδα? Καθόλου λογικά. Γλύψιμο και παραμύθι πουλάει. Μισές αλήθειες και κατηγορίες προς τον κόσμο. Τακτικές Βαρδινογιάννηδων δηλαδή.
washcloud Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Οζι, "λογικά", μπορεί και να είναι. Είναι, εδώ που τα λέμε. Μέχρι και το περσινό "καλύτερο ρόστερ" που λέει ο Μίντι, "λογικό" ήταν [διότι και αν έκρινε κανείς από την εμφάνιση του ΠΑΟ στους περσινούς τελικούς, με τους 2 ψηλούς αραπάδες να μασάνε σίδερα, τον κοντό αραπά του να πυροβολεί ασύστολα και γενικά το "φαινομενικό ποτένσιάλ του" τυλιγμένο με κορδέλλα Αδαμάντινη, και χωρίς να φαντάζεται ότι ο Λασμέ θα ξεκινήσει κλασμέ, ο Κάρι θα είναι μόνο για μπαχαρικό στα κοτόπουλα της Α1, ο Ούκιτς θα μετατραπεί σε ουκ-αν-λάβοιτς (παρά του μη έχοντος αχιλλείους), ο 1ος σκόρερ της Α1 Παππάς θα μετατρέπετο σε καρτοπαίγνιο και θα ψάχναμε να τον βρούμε μέχρι το τέλος της σαιζόν και δεν θα τον βρίσκαμε, όπως δηλαδή έγινε και με τον διόσκουρό του πυροβολητή στον Πανιώνιο που έμεινε άσφαιρος κι αυτός στον ΠΑΟ - τότε ναι, θα μπορούσε κανείς να στήριζε την ρήση "το καλύτερο ρόστερ", το οποίο πλαισιωνόταν από μπαρμπα-Φώτση, "τεχνίτη" Λουκά και πολυσούπερμαν Ματσιούλις]. Το θέμα όμως είναι ότι "περιέργως" η Κα Μπάκουλη, γράφει γενικώς πολύ "ευοίωνα" σχετικά με τα τεκταινόμενα στον ΠΑΟ. Παιδί του συστήματος κι έτσι φάση. Ή, να το πούμε κι αλλιώς -διότι είναι γνωστή παναθηναϊκιά, επιφορτισμένη με το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ομάδας κτλκτλ (...μια αλήτισσα/ρουφιάνα/δημοσιογράφα, όπως αλλιώς περιγράφεται στις φορουμικές πιάτσες, το...σπορ που κάνει)- ΔΕΝ είναι και πολύ της άσκησης κριτικής...Κι ανεξάρτητα από το αν είναι πραγματίστρια κι αισιόδοξη ή "πληρωμένη" και αμοραλίστρια, το θέμα είναι -ξαναλέω- πως σα να παραείναι "κατά της γκρίνιας"...(κι εννοώ το να μην γκρινιάζει ποτέ με κάτι, σχετικά με πχ την διοίκηση του ΠΑΟ. Δεν λέμε να πηγαίνει και κόντρα -χα...- στην εν λόγω ομάδα, αλλά του πούστη, ένα σχολιάκι έστω για τους τραμπουκισμούς πχ του Τρα(μπουκα)κη, δεν θα έπρπε να το είχε κάνει...; Η σιωπή όμως είναι όντως χρυσός απ' ό,τι φαίνεται....Ή έστω Ευρός (Euros). Συμπέρασμα : δεν είναι μόνο τί λέει κάποιος, αλλά και ποιός είναι αυτός που τα λέει, όπως και τί άλλο ΔΕΝ λέει (...που θα ΕΠΡΕΠΕ, ίσως, να λέει...). Και η υπό αυτό το πρίσμα, παίρνουν αξία και αυτά που τελικά όντως λέει. Και της κόμισσας Μπάκουλη, είναι σε λίμιτ-ντάουν, ακριβώς για όλα τα παραπάνω...
margaritagr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Τον Σλοτερ δε τον ξερω. Για τον Νελσον ξαναλεω θεωρω οτι ειναι καλη κινηση. Απλα ο παιχτης δεν ειναι "1" χρειαζεσαι ακομα καποιον με δημιουργια για μπακαπ τπυ Διαμαντιδη.
Demon13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Τι είναι αυτός ρε ο Νέλσον... αυτός που σπρώχνει τον ψηλό στην αρχή δεν είναι; Δυναμίτης, γουστάρω
Danbo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Τι είναι αυτός ρε ο Νέλσον... αυτός που σπρώχνει τον ψηλό στην αρχή δεν είναι; Δυναμίτης, γουστάρω Αν παρει και το φαρμακο αλλα Τρακης-Μπατιστ...Εκεινος να δεις ποσο θα γουσταρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις