Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΕΚ ήταν η κυρία, Δε βλέπω κανένα λόγο να πει ψέμματα. Λες να σας ζήλευε ε?

Tης δινουν δηλαδη 10-100-500 χιλιαρικα για να πει οτι ειπε και λεει δε τα θελω γιατι ειμαι αεκ?

Να σε καλα ρε,με εκανες και γελασα.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ηλεκτροχαβίτο

Από κάτω και να σκούζουν

δες απο την αλλη καμερα που τον σπρωχνει με το χερι πισω απο την πλατη....αυτο φτανει για να χαλασει την ισοροπια ενος παιχτη οταν παει να σουταρει η να δωσει πασα κοινως να μην ειναι καλη η πασα η το σουτ κ οταν ο παιχτης ενιωσε το σπρωξιμο θεωρησε να πεσει παρα να δωσει αυτη την πασα η το σουτ που δεν θα ηταν καλο.Οποιος ξερει απο ποδοσφαιρο ξερει κ αλλο να κανεις θεατρο χωρις να σε εχει ακουμπησει ο αλλος κ αλλο να πεφτεις γιατι δεν προκειται να παρεις κατι καλυτερο οταν σε σπρωχνουν εστω κ λιγο για να σου χαλασουν την φαση.

Δημοσ.

Βρε μηπως ταξιδεψες εσυ και ξερεις την αληθεια?

Υ.Γ Πηρε και λεφτα λεει για να πει ψεμματα..Καλα,δεν σας πιανει κανεις εσας....

Δηλαδη ολο το '70 ολα καλα και απο τα τελη του '80 αρχες '90 ξαφνικα χουντα?

Να στε καλα ρε παιδια με κανετε και γελαω σοβαρα..

υ.γ Ελληνικη ομαδα εφτασε στον τελικο πρωταθλητριων μη κανετε ετσι ρε σεις.

Δημοσ.

Tης δινουν δηλαδη 10-100-500 χιλιαρικα για να πει οτι ειπε και λεει δε τα θελω γιατι ειμαι αεκ?

Να σε καλα ρε,με εκανες και γελασα.

Φαντασου ποσα δινει ο Μαρινακης στο Αλαφουζο για να λεει τοτε αυτες τις π@πες και εσυ να τον νομιζετε εξυγιαντη...

Δημοσ.

Να ζητήσω δημόσια συγνώμη από την ομάδα διαχείρισης που τους κούρασα λίγο. Δεν θα ξαναγίνει. Έγινε ανανέωση στη λίστα αγνόησης.

Δημοσ.

Εγω προσωπικα σταματαω εδω δεν εχει νοημα να μιλαω με ντουβαρια κ δεν το λεω αυτο για να προσβαλω καποιον απλα τι κ να μιλαμε κ να εχουμε μια συζητηση κ στο τελος να την σβηνουν.Παω να σπαταλησω αλλου κ καπου πιο αξιολογα το χρονο μου.BB απο μενα 

• Like 1
Δημοσ.

Οκ επειδη δεν θελω να τα ψαξω στο ιντερνετ πηραμε καλαθη κ ποιους αλλους εχουμε σιγουρους απο καινουργιες μεταγραφες??

• Super Moderators
Δημοσ.

Eπειδή ορισμένοι έχουν παρεξηγήσει κάποια πράγματα:

Όταν σβήνει ο διαχειριστής κάποια μηνύματα, δεν συνεχίζουμε σαν να μην τρέχει τίποτε. Ρωτάμε να μάθουμε πώς και γιατί, με προσωπικό μήνυμα. Οπότε, όταν γράφει ο τάδε χρήστης "σου κάνω quote αυτό το μήνυμα γιατί το άλλο σβήστηκε", είναι σαν να λέει πρακτικά "εντάξει, εγώ συνεχίζω κανονικά". Κάτι έγινε και σβήστηκαν αυτά τα μηνύματα.

Δεν σχολιάζουμε τις ενέργειες ούτε των συντονιστών, ούτε πολύ περισσότερο του διαχειριστή, δημόσια. Ό,τι θέλετε να ρωτήσετε, επίσης με προσωπικό μήνυμα.

Το insomnia τόσα χρόνια γιγαντώνεται, ακριβώς επειδή δεν υποκύπτει στο λαϊκισμό του μπάτε σκύλοι αλέστε. Το πιο εύκολο θα ήταν να μην παρεμβαίνουμε και να αφήνουμε να γίνεται εδώ ο κακός χαμός. Κόπος και χρόνος είναι να κάνουμε το διαιτητή σε ανθρώπους που αποκαλούν ο ένας τον άλλο πρόβατο, τούβλο, στόκο και, εντάξει μωρέ, δεν τρέχει μία. Μπεεε! Αυτό το πράγμα κόσμια συζήτηση δεν είναι. 

Ένα σωρό αθλητικά site υπάρχουν που ζουν και τρέφονται από τα ξεκατινιάσματα. Όποιος θεωρεί ότι κρύβει οτιδήποτε κοτσάροντας δυο @@ ή πέντε Ο&(Ι^(^@!! εκεί που θέλει να ρίξει ως άντρας βαρύς κι ασήκωτος τα μπινελίκια του, ας στραφεί σε τέτοιους χώρους.

Κι αντί να θυμάστε κατόπιν εορτής ότι "έχουν γίνει και χειρότερα", στείλτε εγκαίρως αναφορές. Μόλις σβηστεί κανένα μηνυματάκι σας τα θυμάστε αυτά. 

Το παρόν, για όσους δεν το κατάλαβαν, είναι συντονιστική παρέμβαση. Διαφωνείτε; ΠΜ. Θέλετε να διαμαρτυρηθείτε; Απευθείας στο διαχειριστή.

• Like 2
Δημοσ.

Καλα τοσο χαμυλα πεσατε; Επικαλειστε μαρτηριες χουντικων; Που ξερει τι εγινε αυτη η τρελαμενη;

Δεν την βλεπετε σε τι κατασταση ειναι;

Τι αλλο λεει στην συνεχεια της συνεντευξη της ειδε κανενας σας; Λεει κανεις δεν σκοτωθηκε στο πολυτεχνειο. Ενταξει και αυτο να υποθεσω;

Γιατι δεν διναν αλλα λιγα να το,σηκωσουμε κιολας; Αφου ηταν τοσο ευκολο.

Ειλικρινα δεν ξερω τι εγινε και δεν γνωριζω, ημουν αγενητος.

• Like 1
Δημοσ.

Μπαίνω να χαζέψω καμιά είδηση στο sport24 νά σου το άρθρο της Μπακούλη :

http://www.sport24.gr/Columns/niki-bakouli/eiste_polu_wraios_kurie.2937755.html

Πετάγομαι μέχρι το sentragoal να σου και ο Κούβαρης :

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=24123&subid=2&pubid=129791217

Τέτοια ταύτιση απόψεων και τέτοιος συγχρονισμός;

Τι λε ρε παιδάκι μου...;!;!

Φαίνεται έφτασε σιγά σιγά το κράξιμο στα αυτιά του Δ.Γ. και επιστράτευσε τους γνωστούς για να βάλουν πλάτη..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...