Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1979 - 1996  Περίοδος παράγκας καπετάνιου (μέχρι να έρθει ο Σώκος με το φωτοστέφανο και να αποκατασταθεί η τάξη )

Παναθηναικος       6

Ολυμπιακός          5

ΑΕΚ                      4

ΠΑΟΚ                   1

Λάρισα                  1

Μιλάμε για σαπίλα :P

Ακριβώς το ίδιο με την μετά1996 εποχή μέχρι και σήμερα.

Βάλε και το μπάσκετ από το 97 και μετά, μη ντρέπεσαι.

In other news στον ΠΑΟ ο Καλάθης

DimitrisCalathes.jpg

Αν ποτέ επιστρέψει Ευρώπη, όπως δήλωσε trololol :lol:

http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/A1Basket/kalathhs_sthn_eyrwph_mono_gia_ton_panathhnaiko.2936528.html

Και τέταρτο δανεικό στην Ήττα Βόλου ο Αλαφούζος.

Έκανε καλή δουλειά όλο το χειμώνα στα πάνελ του Σαγώνια ο Πάτσης και ανταμείβεται εμπράκτως.

Όταν λέμε ότι δεν επιθυμείτε καμία κάθαρση, αλλά να γίνετε χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, διαμαρτύρεστε.

• Like 1
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Γνωριζε κανεις οτι επροκειτο μια μερα μετα το παιχνιδι να φαει καποια τιμωρια ο ΠΑΟΚ,μην εχοντας αρχισει καν τα playoffs ακομα που λες οτι αφορουσε την ομαδα του? 1+ μηνα μετα βγηκε η αποφαση ενω ο Αλαφουζος την επομενη μερα του επαναληπτικου της Τουμπας βγηκε και ειπε οτι οπως εστρωσες θα κοιμηθεις..Οποτε καμια σχεση αυτο με το τελευταιο παιχνιδι των playoffs 1 μηνα μετα

Mπορεις να μου πεις τι σχεση εχει αυτο που γραφεις με αυτο που εγραψα εγω? Και με αυτο που ειχες γραψει ενα ποστ πιο πριν?

Υπαρχει και η επιλογη του να μην παρει θεση για κατι που δεν αφορα την ομαδα του ξερεις.

Μα και εγω δεν ειπα κατι το διαφορετικο,καλα εκανε και ειπε να παραμεινει η τιμωρια του ΠΑΟΚ.Το "μαγαζι" του και τα συμφεροντα του θα κοιταξει και εκεινος οπως ΟΛΟΙ.

Δημοσ.

Mπορεις να μου πεις τι σχεση εχει αυτο που γραφεις με αυτο που εγραψα εγω? Και με αυτο που ειχες γραψει ενα ποστ πιο πριν?

Εγραψες οτι πηρε θεση και σχολιασε μετα τον ημιτελικο της Τουμπας που εγινε οτι εγινε,λεγοντας "ας προσεχαν,οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν" και το εκανε επειδη αφορουσε την ομαδα του.Και σου λεω οτι τοτε που εγινε αυτη η δηλωση,δεν αφορουσε κατι την ομαδα του,αφου το μονο πραγμα που ισως τον αφορουσε ενδεχομενη τιμωρια.Που ομως εγινε 1 μηνα μετα.Αρα τοτε που εκανε την δηλωση αυτη,δεν αφορουσε καμια ομαδα του,απλα σχολιασε το γεγονος με βαση τις αγαπουλες προς Ρωσια μερια..

Φυσικα μετα του εριξε ενα μεγαλο ακυρο και ειδικα στο cas,και για μενα καλα εκανε επειδη ο καθενας τους,κοιταει την παρτυ του.Απλα μην το παιζουν εξυγιαντες,ηθικοι,υπερανω κτλ κτλ.

Εχω πει και αλλη φορα,οτι κανεις δεν νοιαζεται για το καλο του ποδοσφαιρου,π@πες κατσαρες ειναι αυτα.Απλα οποιος μπορει και αποκτησει την δυνατοτητα ή την ευκαιρια να φαει ενα μεγαλυτερο κομματι απο την "πιτα" θα το κανει.

Δημοσ.

Εγω τουλαχιστον για αυτο το θεμα θα ντρεπομουν να μιλησω.

Εσεις ομως δε το βαζετε κατω.

Oπως μαθει κανεις...

image.jpg

image.jpg

Η λίστα ειναι άκυρη αφού 12 παίχτες δεν ειναι πια σε δανεισμό και φυσικά δεν υπολογίζω τους παίχτες που είναι εκτός Ελλάδος.

Καμία ντροπή, η Ατλέτικο Μαδρίτης, εχει δώσει 25 δανεικούς στην Α'&Β' κατηγορία της ισπανίας και άλλους 10 εκτός.

Παντού γίνονται αυτά, δεν ειναι ντροπή. Ντροπή είναι να παίρνεις πρωτάθλημα στο κέρμα…

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

bcSSkq0.png

Και να μην ξεχνάμε τον γνωστό σύνδεσμο. Που στο έμβλημα του Ο.Σ.Φ.Π., στις λέξεις που κυκλώνουν το όμορφο αγοράκι με τα κοκαλάκια στα μαλλιά, το "Φ" το αναλύουν σε "Φασιστών".

Οτι μας συμφερει. Επεξ/σία από Sred
  • Like 1
Δημοσ.

Η τρολάρουν ή πραγματικά είναι τόσο

Ελπίζω το πρώτο.

Αληθεια ρε φιλε,μιας και εσυ εχεις παραδεχτει καποια πραγματα περι παραγκας ας πουμε κτλ κτλ του ΠΑΟ,γιατι σου φαινονται τοσο μα τοσο τρολιες ολα μα ολα οσα λεμε?

Δημοσ.

Θα μου πεις δεν είναι και τυχαίο που εκατέρωθεν άκρα βρίσκουν τόσο εύκολα πρόσφορο έδαφος στις περιοχές του Πειραιά... Θέλουν να ελέγχονται από κάποιον που θα τους κοροϊδεύει και θα τους βάζει να κάνουν κακό.

Δημοσ.

Με την Χουντα πηγες τελικο..Αλλα εξαλλου εσυ τι ασχολεισαι με κατι που εγινε 30 χρονια πριν? Αφου εισαι παιδι του 96 και μετα...

Tα μαθατε απο τη κυρα Δεσποινα η σας τα ειπε κανενας αρχιγαυρος του '50 που τον ποναει ακομα το Γουεμπλει γιατι δε θα παει ποτε του?

Ρε μπας και ταξιδεψατε πισω στο χρονο και τα ειδατε?

Δημοσ.

Τα έχει πει όλα σχετικά με της χούντας τα παιδιά η Δέσποινα:

10-100-500 1 μυριο?Ποσα πηρε για να πει ψεματα για ενα κατορθωμα που σας ποναει τοσα χρονια γιατι δε θα το κανετε ποτε??

Δημοσ.

bcSSkq0.png

Και να μην ξεχνάμε τον γνωστό σύνδεσμο. Που στο έμβλημα του Ο.Σ.Φ.Π., στις λέξεις που κυκλώνουν το όμορφο αγοράκι με τα κοκαλάκια στα μαλλιά, το "Φ" το αναλύουν σε "Φασιστών".

Ούτε ιστορία δεν ξέρουν κάποιοι εδώ μέσα. Αντί να πάνε να ανοίξουν κανένα βιβλίο, κάθονται και αερολογούν.

Σήμερα μάθαμε ότι η χούντα ξεκίνησε το 64 και έπεσε το 76...

10-100-500 1 μυριο?Ποσα πηρε για να πει ψεματα για ενα κατορθωμα που σας ποναει τοσα χρονια γιατι δε θα το κανετε ποτε??

ΑΕΚ ήταν η κυρία, Δε βλέπω κανένα λόγο να πει ψέμματα. Λες να σας ζήλευε ε?

Δημοσ.

Tα μαθατε απο τη κυρα Δεσποινα η σας τα ειπε κανενας αρχιγαυρος του 50που τον ποναει ακομα το Γουεμπλει γιατι δε θα παει ποτε του?

Δεν ήταν έτσι τότε. Για αρχή δεν υπήρχαν γαύροι τότε. Αρουραίος (δεν ξέρω γιατί άλλαξε) ήταν το όνομα τους, και ήταν λίγοι.

Το κακό αρχίζει να ξεκινά με την γενιά του 80 για κάποιον λόγο. Επειδή γαλουχήθηκαν με Κόκαλη μάλλον.

Δημοσ.

Tα μαθατε απο τη κυρα Δεσποινα η σας τα ειπε κανενας αρχιγαυρος του '50 που τον ποναει ακομα το Γουεμπλει γιατι δε θα παει ποτε του?

Βρε μηπως ταξιδεψες εσυ και ξερεις την αληθεια?

Υ.Γ Πηρε και λεφτα λεει για να πει ψεμματα..Καλα,δεν σας πιανει κανεις εσας....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...