Danbo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Παντως δεν σημαινει τιποτα το να δινει δανεικους μια ομαδα σε μια αλλη, κακως το παρεξηγουμαι τοσο πολυ. Δεν λεω αυτο.. Απλα μας ειχαν ζαλισει τοσο καιρο για τους δανεικους και τους δανεικους και τωρα τσιμουδια,ολοι εχουν εξαφανιστει.. Αλλα τι να πουν οταν ο προεδρος τους,κανει προταση που επικροτουσαν πριν κατι μερες,για τους δανεικους και να μπουν ορια,και μεσα σε 1 μηνα,καταρριπτει την ιδια του την προταση ο ιδιος δινοντας 4 δανεικους στην ιδια ομαδα.Που και καλα η προταση του ιδιου ηταν για μεχρι 2..
Anubis13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Πανιωνιος λεει...Καλο..Μονο που δεν τους πληρωσαν απο τον πανιωνιο για να παει ο παικτης στον οσφπ. Εκει που ειχαν προεδρο υπαλληλο του μαρινακη
Danbo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Πανιωνιος λεει...Καλο..Μονο που δεν τους πληρωσαν απο τον πανιωνιο για να παει ο παικτης στον οσφπ. Εκει που ειχαν προεδρο υπαλληλο του μαρινακη Τι Πανιωνιος?
Sred Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Πανιωνιος λεει...Καλο..Μονο που δεν τους πληρωσαν απο τον πανιωνιο για να παει ο παικτης στον οσφπ. Εκει που ειχαν προεδρο υπαλληλο του μαρινακη Ενταξει ρε σεις και ο Γκομεζ του ΟΦΗ απο τον Παο πληρωνοταν, η κανω λαθος ;
DKNI Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Επιχειρημα υπερ του γαυρου υπαρχει ή ψαχνουμε να βρουμε τις 5 φιλικες ομαδες σε 30 χρονια στον Παναθηναικο?
Danbo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Επιχειρημα για την υποκρισια του προεδρου σου με τους δανεικους εχεις ή δεν πιανεται επειδη το εκανα 5 χρονια εγω και εσυ φετος? Υ.Γ Αληθεια,εγω ποσα χρονια εχω φιλικες ομαδες?
Anubis13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Επιχειρημα για την υποκρισια του προεδρου σου με τους δανεικους εχεις ή δεν πιανεται επειδη το εκανα 5 χρονια εγω και εσυ φετος? Υ.Γ Αληθεια,εγω ποσα χρονια εχω φιλικες ομαδες? Πολλα, απλα τωρα υπαρχουν σε κασετες, χαρτακια για να μπορουν καποιοι να πουλανε λιγοτερο τρελα.
Danbo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Πολλα, απλα τωρα υπαρχουν σε κασετες, χαρτακια για να μπορουν καποιοι να πουλανε λιγοτερο τρελα. Και που ειναι ακριβως αυτα τα πολλα? Γιατι οι κασετες υπαρχουν απο το 2012 μεχρι σημερα.. Υ.Γ Για το θεμα των δανεικων θα το σχολιασει κανεις σας ή δεν ανεβαινει το ποστ περι αυτου?
Anubis13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Και που ειναι ακριβως αυτα τα πολλα? Γιατι οι κασετες υπαρχουν απο το 2012 μεχρι σημερα.. Υ.Γ Για το θεμα των δανεικων θα το σχολιασει κανεις σας ή δεν ανεβαινει το ποστ περι αυτου? Tι να σχολιασουμε ακριβως? Εγινε δεκτη η προταση του ΠΑΟ; Απο την στιγμη που δεν εγινε παιζει οπως τον παιζει η λιγκα. Καλα κανει και τους τρολλαρει
Danbo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Tι να σχολιασουμε ακριβως? Εγινε δεκτη η προταση του ΠΑΟ; Απο την στιγμη που δεν εγινε παιζει οπως τον παιζει η λιγκα. Καλα κανει και τους τρολλαρει Γιατι εγινε καμια απορριψη της προτασης?
whodatinsomniaK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Κολοκυθιά κιετς; Γαύρος είσαι ρε ντάμπε;
Danbo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Κολοκυθιά κιετς; Γαύρος είσαι ρε ντάμπε; Καθολου κολοκυθια..Απλα να βλεπουμε και περα απο τη μυτη μας.. Οσο για το "καλα κανει ο Αλαφουζος και τους τρολαρει" ποσο θα ηθελα να βγαλει αποφαση η γαυροΕΠΟ και να την κανει τελικα δεκτη την αιτηση του Παναθηναικου για τους 2 δανεικους σε καθε ομαδα..Εκει να δεις τρολαρισμα ο Βαγγελας
stamatinho Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Εγω τουλαχιστον για αυτο το θεμα θα ντρεπομουν να μιλησω. Εσεις ομως δε το βαζετε κατω. Oπως μαθει κανεις...
8elwADSL Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Τώρα ετοίμασου να μάθεις πως 4 δανεικοί ισούνται με τους 12 δανεικούς του γαύρου σε ομάδες SL όπως και το 8/34 ίσουται με 14/16.
Προτεινόμενες αναρτήσεις