FilipposMD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δεν νομιζω παντως πως εχει σχεση με τις ομαδες Γιατί, έχουν σχέση οι ομάδες με τις ομάδες; Ασπίδες για τα επιχειρηματικά/πολιτικά συμφέροντα είναι οι ομάδες. Μερικοί πρόεδροι/ιδιοκτήτες έχουν και οπαδική αρρώστια, αλλά πρωτίστως είναι όχημα για να προωθήσουν τις άλλες τους επιχειρήσεις. 2
Danbo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Γιατί, έχουν σχέση οι ομάδες με τις ομάδες; Ασπίδες για τα επιχειρηματικά/πολιτικά συμφέροντα είναι οι ομάδες. Μερικοί πρόεδροι/ιδιοκτήτες έχουν και οπαδική αρρώστια, αλλά πρωτίστως είναι όχημα για να προωθήσουν τις άλλες τους επιχειρήσεις. Οχι,απλα καποιοι ξεψαχνιζαν το καθε site μεχρι και της Μαδαγασκαρης και λεγανε ιστοριες για αγριους..Τουλαχιστον τωρα,θα εχουν κατα 2 λιγοτερη δουλεια και search...
Demon13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Να σε δω φετος τα εκατονταδες ποστ σου για τους ΑΡΔ που πλεον ειναι και επισημα δικοι σου οσο αφορα την εφημεριδα και το Σπορfm.. Για να σε δω.. Την δική σου θέση μαζί με τον Ερώδιο δεν μας είπες τόσα χρόνια με τον spor-fm. Απο χτές και προς στα πίσω εποχή. Λοιπόν ακούμε. Μεγαλη κινηση Αλ που πηρε ΣπορΦΜ και Σεπτεμβρη και Σπορντει Δεκάρα δεν δίνω. Μην σου πω οτι ξενέρωσα. Ας τους άφηνε να κλείσουν όπως τους άξιζε, τόσα χρέη είχαν. Σε κανα χρόνο θα μας χαιρετούσαν. Η θα φέρναν τίποτα αμούστακα να κάνουν πρόγραμμα, που και αυτό μελλοντικό κλείσιμο είναι.
Danbo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Την δική σου θέση μαζί με τον Ερώδιο δεν μας είπες τόσα χρόνια με τον spor-fm. Απο χτές και προς στα πίσω εποχή. Λοιπόν ακούμε. Οταν μου δωσεις στοιχεια οτι ο Σπορfm ηταν επισημο ραδιοφωνο του Ολυμπιακου τοτε τα λεμε..Μεχρι τοτε,βολεψου με το Σπορfm του Αλαφουζου! Δεκάρα δεν δίνω. Μην σου πω οτι ξενέρωσα. Ας τους άφηνε να κλείσουν όπως τους άξιζε, τόσα χρέη είχαν. Σε κανα χρόνο θα μας χαιρετούσαν. Η θα φέρναν τίποτα αμούστακα να κάνουν πρόγραμμα, που και αυτό μελλοντικό κλείσιμο είναι. Ναι γι'αυτο το πηρε..Απο την καλη του την καρδια για να μην κλεισουν...
8elwADSL Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μπατίστα: "Όταν άκουσα την πρόταση, σκέφτηκα... ουάου!" Ούτε ο ίδιος δεν το πίστευε τσιμπιόταν να δει αν είναι αλήθεια Στο 3 πέραν του Γιάνκοβιτς ποιόν άλλον έχετε? To Χαραλαμπόπουλο μόνο λογικά θα πάρουν κ άλλο 3αρι.
Demon13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Οταν μου δωσεις στοιχεια οτι ο Σπορfm ηταν επισημο ραδιοφωνο του Ολυμπιακου τοτε τα λεμε..Μεχρι τοτε,βολεψου με το Σπορfm του Αλαφουζου! Ναι γι'αυτο το πηρε..Απο την καλη του την καρδια για να μην κλεισουν... Οχι μόνο δεν διαβάζεις, δεν καταλαβαίνεις κιόλας! Τζάμπα κόπος το quote.
Danbo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Οχι μόνο δεν διαβάζεις, δεν καταλαβαίνεις κιόλας! Τζάμπα κόπος το quote. Τα "Ερωδιους" κτλ στους φιλους σου τους Παναθηναικους που εχουν dna Αινσταιν και τα πιανουν με την μια..Πες το ξεκαθαρα και δεν εχω κανενα προβλημα να σου πω την γνωμη μου..
tzizzz Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 ποσους δανεικους στην νικη μεχρι τωρα ο παο/αλαφουζος?
VagelisDer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 ποσους δανεικους στην νικη μεχρι τωρα ο παο/αλαφουζος? Εδώ γελαμε. Βρίσκουν και λένε οι διορισμένοι οπαδοί. Πανιώνιος, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Πλατανιάς, Καλλονή, Βέροια, Ξάνθη, ΠΑΣ και αλλες ακόμα ταιζει ο χοντρός. Όλη η ιστορία του γαύρου βασίζεται σε ψέματα. Έχουν και γλώσσα ορισμένοι. 1
we_will_rise Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 ποσους δανεικους στην νικη μεχρι τωρα ο παο/αλαφουζος? Εδώ γελαμε. Βρίσκουν και λένε οι διορισμένοι οπαδοί. Πανιώνιος, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Πλατανιάς, Καλλονή, Βέροια, Ξάνθη, ΠΑΣ και αλλες ακόμα ταιζει ο χοντρός. Όλη η ιστορία του γαύρου βασίζεται σε ψέματα. Έχουν και γλώσσα ορισμένοι. Ρε! Η Αριανάρα;;; Τάτο έχω κύριε! Ζαραδουκα εχω! Διαμαντακο εχω! Γιατι στην απεξω;;; Sent from my iPhone using Insomnia
Danbo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Εδώ γελαμε. Βρίσκουν και λένε οι διορισμένοι οπαδοί. Πανιώνιος, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Πλατανιάς, Καλλονή, Βέροια, Ξάνθη, ΠΑΣ και αλλες ακόμα ταιζει ο χοντρός. Όλη η ιστορία του γαύρου βασίζεται σε ψέματα. Έχουν και γλώσσα ορισμένοι. Βρε δικαιωμα του ειναι..Αλλα ας μην υποκρινεται..Και μην πεις οτι δεν το κανει... 1
Demon13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Εδώ γελαμε. Βρίσκουν και λένε οι διορισμένοι οπαδοί. Πανιώνιος, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Πλατανιάς, Καλλονή, Βέροια, Ξάνθη, ΠΑΣ και αλλες ακόμα ταιζει ο χοντρός. Όλη η ιστορία του γαύρου βασίζεται σε ψέματα. Έχουν και γλώσσα ορισμένοι. Λεβαδειακός, Κέρκυρα.
Jenkins Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Κόρινθος, Απόλλων Αθηνών, Αθηναϊκός, Παναχαϊκή, ΟΦΗ, Πανιώνιος κλπ κλπ. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Βαρδινογιάννης.
Danbo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Λεβαδειακός, Κέρκυρα. Νικη Βολου πλεον..Να τα λες ολα.. Ξερω ξερω,δεν προκειται να πεις κατι περι αυτου..Οπως ο Τρακης για τον Μαρινακη ενα πραγμα... Απο την μια Demon κανει προταση ο Αλαφουζος για οριο δανεικων,και απο την αλλη,δεν περασε ενας μηνας καν και εδωσε 4 στην ιδια ομαδα...Κατα τα αλλα,ειστε υπερανω και πανω απο ολα ενδιαφερεστε να αλλαξετε το πρωταθλημα... 500 ποστ για τους δανεικους μεχρι σημερα,και απο εδω και περα ουτε ενα δεν θα ξανακανεις...
Sred Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Παντως δεν σημαινει τιποτα το να δινει δανεικους μια ομαδα σε μια αλλη, κακως το παρεξηγουμαι τοσο πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις