Jenkins Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 1979-1996 ολα τα "κλεψαμε" Παναθηναικος 6 πρωταθληματα Οσφπ 5 πρωταθληματα Αεκ 4 πρωταθληματα Παοκ κ Λαρισα απο 1 Ελα πειτε μια φορα ακομα για τα λουλουδια μπας και το πιστεψετε. υ.γ Το μονο που μενει να δω ειναι κανα 13χρονο-15χρονο γαυρακι να μου πει και αυτο για τα λουλουδια. Αυτή η μέτρηση από το 1979 από που προκύπτει ακριβώς? Επειδή τότε σας ανέλαβε ο Καβουρογιάννης? O' rly?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ωραια. Περιμενουμε τωρα να δουμε που θα διατεθουν τα 2μυρια που θα δινονταν στον Καλαθη edit: Ακυρο, μολις τωρα διαβαζω οτι ο ΠΑΟ ειναι διατεθιμενος να περιμενει την απαντηση Καλαθη/Μεμφις εως τον Σεπτεμβριο. Αντε καλα μπανια και για μεταγραφες συζηταμε σε κανα 2μηνο που θα ξεκαθαρισει το Μεσανατολικο ζητημα του Καλαθη.
stamatinho Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Αυτή η μέτρηση από το 1979 από που προκύπτει ακριβώς? Επειδή τότε σας ανέλαβε ο Καβουρογιάννης? O' rly? Οτι μετρηση και να κανεις.Η καθετα να το δεις η οριζοντια να το δεις η απο το 1908 να αρχισεις να μετρας η οτι αλλο θελεις να του κανεις. Αυτο εδω το σιχαμα δεν υπαρχει ουτε σε πρωταθλημα της ουγκαντας Κατα τ αλλα λουλουδια,λεμονιες και τριανταφυλλιες.
8elwADSL Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ακόμα και το πρωτάθλημα της Ουγκάντας πιο καθαρό δείχνει 5
Jenkins Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Το σίχαμα είναι οι δύο πράσινες παρενθέσεις, η μία με τον Δούρο και η άλλη με τις μπουγάδες. Βάλε και το μπάσκετ να ξεράσουμε, αφού σιχαίνεσαι τόσο
Danbo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ειπαμε,για τις πορειες κοκορευομαστε και ειμαστε Panathinaikos,για τα λουλουδια και τα σχετικα "ελα μωρε,40 χρονια πριν κτλ κτλ" Υ.Γ Μην αγχωνεσαι ομως φιλε μου,ειπαμε, Παναθηναικος, φωτοστεφανο και εξαπτερηγο ειναι ενα και το αυτο.Αγνε μου φιλαθλε,αγνη μου ομαδα,αγνη μου ιστορια.. Γενικά Danbo δεν λες παπ@ριες οσα ποστ εχω δει δικα σου μεχρι τωρα απλα στο συγκεκριμενο κανεις δεν μιλησε οτι ο βαζελος ειναι αγιος απλα τα παιδια κανανε τη συγκριση οτι κ παραγκα να υπηρχε τοτε δεν γινεται αυτο το πραγμα που γινεται σημερα..Κ κοινως συγκριναν εκεινη την εποχη με το γεγονος οτι ολοι παιρνανε πρωταθληματα κ δεν υπηρχε τοση σαπιλα οσο σημερα.Αυτο λενε κ απλα παραδεχτειτε το κ μην πατε την κουβεντα αλλου.Δεν θυμαμαι παλια να γινονταν τρομοκρατικες ενεργειες κ ολα τα "ομορφα" που γινονται σημερα...Κανεις δεν ειπε οτι ειμαστε αγιοι απλα αν συγκρινεις τα τοτε γεγονοτα με τα σημερινα φαινεται οτι εμεις μπροστα σας ειμαστε αγγελοι.Αυτο κ φιλικα το να αλλαζεις κ να πας αλλου τι συζητηση ειναι χειροτερο απο το να παραδεχτεις ποσο χειροτερο εχει καταντησει το ελληνικο πρωταθλημα η ομαδα σου κ ουσιαστικα ο προεδρος που την διοικουσε ολα αυτα τα χρονια.Το θεμα ξερεις ποιο ειναι? Οτι τοτε, δεν υπηρχε το χρημα που υπαρχει σημερα.. Γιαυτο και δν γινονταν οσα γινονται σημερα.. Γτ τοτε παλευαν για 5εκ για παράδειγμα ενω τωρα τα χρήματα που ειναι στη μεση ειναι 20+ εκ.. Αυτη ειναι η διαφορά. Γιαυτο και τα συμφεροντα του σήμερα ειναι απειρα περισσότερα απο τοτε.. Και ναι, την τοτε περιοδο αυτα που γίνονταν ήταν το λιγότερο τραγικα ως χαρακτηρισμο.. Και αυριο αν γινουν χειρότερα απο τα σημερινα, θα πουμε οτι αυτα που γινονταν με τον Μαρινακη δν είναι τπτ.. Παρε ως παράδειγμα τι λεγονταν πριν 6-7 χρονια για τον Κοκκαλη.. Και σημερα ο Κοκκαλης δν υπάρχει καν σαν αναφορα για την παραγκα του.Αντιθετα λέγεται ότι ο Κοκκαλης δν ηταν τπτ μπροστα στον Μαρινακη. Ετσι θα πουν και αύριο μεθαύριο για τον Μαρινακη για τον νεο Μαρινακη που βρεθει να κανει κατι αλλο.. Οι εποχες περνανε και εχουμε το κακο συνήθειο να συγκρίνουμε τα παλια με τα τωρα.. Αυτο δν αναιρεί ομως το γεγονός οτι με τα λουλούδια για παράδειγμα που λεμε εμεις επρεπε να πεσεις και δν εγινε. Και να μας λεει ο αλλος οτι αυτο εγινε πριν 40 χρόνια. Και πριν 100 να εγινε, αναιρει το γεγονός οτι επρεπε να ειχες πεσει? Παράλληλα όμως, καυχιέται για τις πορείες στον Τελικο που ΕΓΙΝΕ πριν 35 χρονια και να μας την λεει. Δλδ αυτο "μετραει" αλλα τα λουλούδια δεν μετρανε.. Μαλλον θα φταιει αυτη η διαφορά των 5 ετών μεταξυ τους...Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Chris_85 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πήρατε τον Σλότερ που πρέπει να είναι φανταστικός σουτέρ αλλά δε πρόκειται να τρέξει αυτός το π&ρ σε καμία περίπτωση. Διαφορετικός παίκτης απο τον Παππά και αλληλοσυμπληρώνονται τα αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά. Όσο μπορεί να κρίνει κανείς απο youtube, έχει αξιόπιστο σουτ, παίρνει μεγάλα σουτ, είναι καλός ντριπλέρ, κοιτάει την πάσα και μοιάζει εγκεφαλικός παίκτης. Στα αρνητικά του οτι δεν τελειώνει μέσα στη ρακέτα, προτιμά να κινείται περιφερειακά και να σουτάρει. Με κάθε επιφύλαξη τα παραπάνω βέβαια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 To αλλο καλοκαιρι που θα εχει ξεκαθαρισει το θεμα Καλαθη. 2
8elwADSL Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Κάτι μου λέει θα μας πάρει και τα σώβρακα ο γαύρος φέτος στο μπάσκετ,στο ποδόσφαιρο τον έχουμε
washcloud Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Όσο έχουνε Σπανούλη, έχετε ελπίδες πάντως :ρ 4
8elwADSL Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Next challenge: Πρωτάθλημα με το εφηβικό. Μωρέ λες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις