icenex Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Επρεπε να πεσεις κατηγορια τοτε με τα Λουλουδια? Δεν επεσες.. Ειναι πολλα τα συμφεροντα απο πισω γιαυτο και δεν επεσες..Οπως δεν θα πεσω και εγω! Δεν εχει καμια σχεση επειδη εγω ας πουμε εκανα πολλα περισσοτερα εδω και 18 χρονια που λες..Η Τιμωρια ειναι η ιδια ειτε το κανω 20 χρονια ειτε 1.. Τιποτα δεν θα γινει οπως δεν εγινε ποτε με κανεναν εδω στην Ελλαδα απλά κ λιτά αποτύπωσε σε μια πρόταση την νοοτροπια της ελληνικης λαμογιας.Τι το συζητατε κι αλλο? εχει καταντησει χειροτερο σιριαλ κ απο την λαμψη κ την καλημερα ζωη μαζι!
Demon13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Επρεπε να πεσεις κατηγορια τοτε με τα Λουλουδια? Δεν επεσες.. Ειναι πολλα τα συμφεροντα απο πισω γιαυτο και δεν επεσες..Οπως δεν θα πεσω και εγω! Που να ξέρω; Δεν ξέρω τι είχε γίνει πριν 35 χρόνια! Αν ευσταθούν οι κατηγορίες και ήταν εις γνώση του ΠΑΟ, ναι. Αλλιώς όχι.
Danbo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Που να ξέρω; Δεν ξέρω τι είχε γίνει πριν 35 χρόνια! Αν ευσταθούν οι κατηγορίες και ήταν εις γνώση του ΠΑΟ, ναι. Αλλιώς όχι. Οχι ρε,τα λεφτα στα λουλουδια μπηκαν μονα τους απο δωρο της γειτονισσας του προεδρου του ΠΑΟ για δωρο γεννεθλιων... απλά κ λιτά αποτύπωσε σε μια πρόταση την νοοτροπια της ελληνικης λαμογιας.Τι το συζητατε κι αλλο? εχει καταντησει χειροτερο σιριαλ κ απο την λαμψη κ την καλημερα ζωη μαζι! Μα ετσι ειναι.Ποτε δεν ηταν καθαρο το ποδοσφαιρο μας κ ουτε πιστευω οτι θα γινει ποτε. Με διαφορετικους τροπους απο τον εκαστοτε προεδρο της καθε ομαδας σε καθε περιοδο που αυτοι τελουσαν/τελουν.. Αυτος που εχει/ειχε την δυναμη,τα περισσοτερα μεσα κτλ θα τρωει και το μεγαλυτερο κομματι της πιτας αλλα ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.Ολοι προσπαθουν τα φανε απο την "πιτα" και θα προσπαθησουν να τρωνε καθε φορα ολο και μεγαλυτερο κομματι της 2
Jenkins Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ο Αλαφούζος ας πούμε, αντί να επενδύσει σε παίχτες, επενδύει σε προπαγάνδα, αγοράζοντας και ελέγχοντας σταθμούς. Έξυπνος τρόπος να τη βγάλεις τσάμπα, μέχρι να σε πάρουν χαμπάρι και να σε κυνηγήσουν με τις πέτρες.
stamatinho Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Τα εχουν καταστρεψει ολα, εχουν κλεψει το ψωμακι ολων των παιχτων της σουπερ λιγκ απο το 1996 και ακομα για τα λουλουδια λενε πριν 40 χρονια. Χαρας την υπομονη σας ρε μαγκες να ανοιγεται κουβεντα με καποιους γαυρους τετοια εποχη και με τοση ζεστη. 5
Danbo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Τα εχουν καταστρεψει ολα, εχουν κλεψει το ψωμακι ολων των παιχτων της σουπερ λιγκ απο το 1996 και ακομα για τα λουλουδια λενε πριν 40 χρονια. Χαρας την υπομονη σας ρε μαγκες να ανοιγεται κουβεντα με καποιους γαυρους τετοια εποχη και με τοση ζεστη. Δλδ,οτι συνεβη κατι πριν 40 χρονια αναιρει το γεγονος οτι επρεπε να ειχες πεσει κατηγορια και την γλειτωσες? Εσυ δηλαδη,σε 30-35 χρονια απο τωρα,δεν θα λες οτι το 2014 επρεπε να πεσει ο ΟΣΦΠ αλλα δεν εγινε? Υ.Γ Και που 'σαι...Για τον τελικο του Γουεμπλει και για τις πορειες πριν 30 και 40 χρονια ομως ξερεις να υπερηφανευεσαι...Για τα λουλουδια ομως τσιμουδια! 1
Jenkins Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Τα εχουν καταστρεψει ολα, εχουν κλεψει το ψωμακι ολων των παιχτων της σουπερ λιγκ απο το 1996 και ακομα για τα λουλουδια λενε πριν 40 χρονια. Πριν το 1996 το κλέβατε εσείς προφανώς.
stamatinho Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Πριν το 1996 το κλέβατε εσείς προφανώς. 1979-1996 ολα τα "κλεψαμε" Παναθηναικος 6 πρωταθληματα Οσφπ 5 πρωταθληματα Αεκ 4 πρωταθληματα Παοκ κ Λαρισα απο 1 Ελα πειτε μια φορα ακομα για τα λουλουδια μπας και το πιστεψετε. υ.γ Το μονο που μενει να δω ειναι κανα 13χρονο-15χρονο γαυρακι να μου πει και αυτο για τα λουλουδια.
8elwADSL Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μα πως πήραν πρωταθλήματα αφού τότε ο καπτεν επέτρεπε να παίρνουν όλοι οι άλλοι εκτός του ΟΣΦΠ. Πωτς γκένεν αυτό;;; 6 ΠΑΟ 5 ΟΣΦΠ - Πράσινη ΠΑΡΑΓΚΑ 2 ΠΑΟ 16 ΟΣΦΠ - Θρύλος , Μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, παιχταράδες εμείς , γκουμομπασινάδες εσείς κτλπ Και το πιστεύουν! 3
firewalker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αφού δεν έχουν κριτική ικανότητα και όποια ευφυΐα υπάρχει εκμηδενίζεται μόλις ακούσουν το όνομα του προέδρου ή της ομάδας. Τα παιδιά του αν πουν τίποτε για τον πρόρδρο ή την ομάδα, τα χτυπάνε. 2
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ο Μασιουλις που περισευε σε εμας, παει Ρεαλ. Να ακουω στοιχηματα για το αν σε κανα 2 χρονακια θα του προσφερει γυρω στο 1,5χαρτι ο ΔΓ για να τον φερει πισω
Canvas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αυτό με τον Ματσιούλις δεν μπορώ ακόμα να το χωνέψω.. Παρεπιπτόντως, μεταγραφικός σχεδιασμός υπάρχει ή θα κατέβουμε με το εφηβικό τελικά;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Παρεπιπτόντως, μεταγραφικός σχεδιασμός υπάρχει ή θα κατέβουμε με το εφηβικό τελικά;Τι υπονοεις για την ηλικια του Σλοτερ; Ενηλικας ειναι το παιδι. Ασε που το κατω ραφι ειναι γεματο παιχτες ακομη.
Danbo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 1979-1996 ολα τα "κλεψαμε" Παναθηναικος 6 πρωταθληματα Οσφπ 5 πρωταθληματα Αεκ 4 πρωταθληματα Παοκ κ Λαρισα απο 1 Ελα πειτε μια φορα ακομα για τα λουλουδια μπας και το πιστεψετε. υ.γ Το μονο που μενει να δω ειναι κανα 13χρονο-15χρονο γαυρακι να μου πει και αυτο για τα λουλουδια. Ειπαμε,για τις πορειες κοκορευομαστε και ειμαστε Panathinaikos,για τα λουλουδια και τα σχετικα "ελα μωρε,40 χρονια πριν κτλ κτλ" Υ.Γ Μην αγχωνεσαι ομως φιλε μου,ειπαμε, Παναθηναικος, φωτοστεφανο και εξαπτερηγο ειναι ενα και το αυτο.Αγνε μου φιλαθλε,αγνη μου ομαδα,αγνη μου ιστορια..
icenex Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ειπαμε,για τις πορειες κοκορευομαστε και ειμαστε Panathinaikos,για τα λουλουδια και τα σχετικα "ελα μωρε,40 χρονια πριν κτλ κτλ" Υ.Γ Μην αγχωνεσαι ομως φιλε μου,ειπαμε, Παναθηναικος, φωτοστεφανο και εξαπτερηγο ειναι ενα και το αυτο.Αγνε μου φιλαθλε,αγνη μου ομαδα,αγνη μου ιστορια.. Γενικά Danbo δεν λες παπ@ριες οσα ποστ εχω δει δικα σου μεχρι τωρα απλα στο συγκεκριμενο κανεις δεν μιλησε οτι ο βαζελος ειναι αγιος απλα τα παιδια κανανε τη συγκριση οτι κ παραγκα να υπηρχε τοτε δεν γινεται αυτο το πραγμα που γινεται σημερα..Κ κοινως συγκριναν εκεινη την εποχη με το γεγονος οτι ολοι παιρνανε πρωταθληματα κ δεν υπηρχε τοση σαπιλα οσο σημερα.Αυτο λενε κ απλα παραδεχτειτε το κ μην πατε την κουβεντα αλλου.Δεν θυμαμαι παλια να γινονταν τρομοκρατικες ενεργειες κ ολα τα "ομορφα" που γινονται σημερα...Κανεις δεν ειπε οτι ειμαστε αγιοι απλα αν συγκρινεις τα τοτε γεγονοτα με τα σημερινα φαινεται οτι εμεις μπροστα σας ειμαστε αγγελοι.Αυτο κ φιλικα το να αλλαζεις κ να πας αλλου τι συζητηση ειναι χειροτερο απο το να παραδεχτεις ποσο χειροτερο εχει καταντησει το ελληνικο πρωταθλημα η ομαδα σου κ ουσιαστικα ο προεδρος που την διοικουσε ολα αυτα τα χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις