Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΣΤΗΝ A ΤΟΠΙΚΗ!!!

Κανένα πρόβλημα να πέσει η ομάδα μου αν παρανομεί. Αν βγουν τέτοια στοιχεία όπως για τον Ο.Σ.Φ.Π., μακάρι να πέσουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά  περιμένει κανείς να φυλακιστεί η φώκια;Έλεος πια ότι να ναι.Πάντως αν γίνει ποτέ επιτέλους κάτι και φυλακιστεί εγώ θα αναρτήσω την σημαία έξω από το σπίτι μου και θα τραγουδάω τον Εθνικό ύμνο 3 24ωρα σερί!Όσο έπεσε ο Π.Α.Ο με τα λουλούδια άλλο τόσο θα πέσει και ο Ολυμπιακός.Και πάω στοίχημα ότι αν είναι να πέσει παίζει να τον σώσει κανένας Αλαφούζος  όπως έσωσε ο Αδριανόπουλος τον Π.Α.Ο Νομίζει ο κάθε αφελής ότι συμφέρει τις άλλες ομάδες πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό!Ε ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα.Για μένα πολύ θα γούσταρα αν αποδειχτούν όλα αυτά να πέσσουμε στην Β να δούμε τι τηλεθέαση θα έχει το πρωτάθλημα και τι κανόνια θα χτυπήσει η Νόβα και μερικές διαφημιστικές εταιρίες κολοσσοί που διαφημίζονται μέσα από τον Ολυμπιακό.Έτσι απλά είναι τα πράγματα.Κούνια που τους κουνάει ορισμένους....

Δημοσ.

Φυλάκιση ή όχι είναι θέμα ποινικού δικαίου.

Την αθλητική δικαιωσύνη όμως δεν θα έπρεπε να την νοιάζει αυτό. Και αθώους να τους κρίνουν τα ποινικά δικαστήρια...

Δημοσ.

Φυλάκιση ή όχι είναι θέμα ποινικού δικαίου.

Την αθλητική δικαιωσύνη όμως δεν θα έπρεπε να την νοιάζει αυτό. Και αθώους να τους κρίνουν τα ποινικά δικαστήρια...

To post του Man of steel νομιζω ειναι ξεκαθαρο..

Δημοσ.

εντάξει, είναι τρομερά αστείο όλο αυτό που γίνεται από τους οπαδούς του πρωταθλητή.

Μιλάμε, για γήπεδο, και σου εξηγούν τα νομικά τερτίπια κ τη φόρμουλα που βρήκε ο οσφπ, για να του χαριστεί γήπεδο με 90% χρηματοδότηση από το κράτος.

Μιλάμε για στημένα, και σου μιλάνε για το θα αποδειχθεί στα δικαστήρια.

Κάποτε ήταν διασκεδαστικό.

Τώρα, στη σημερινή κοινωνική κατάσταση, είναι αηδιαστικό.

Είναι η ιδια αντίδραση των δημοσίων υπαλλήλων που δεν κάνουν τίποτα, όταν τους λένε ότι μπήκαν με βύσμα (που μπήκαν), δνε κάνουν τίποτα (που δεν κάνουν), και ότι είναι φύρα (που είναι). Όπου το αποδέχονται μερικώς, και μετά ψηφίζουν πάλι το κόμμα που τους εβαλε εκεί ....

• Like 1
Δημοσ.

εντάξει, είναι τρομερά αστείο όλο αυτό που γίνεται από τους οπαδούς του πρωταθλητή.

Μιλάμε, για γήπεδο, και σου εξηγούν τα νομικά τερτίπια κ τη φόρμουλα που βρήκε ο οσφπ, για να του χαριστεί γήπεδο με 90% χρηματοδότηση από το κράτος.

Μιλάμε για στημένα, και σου μιλάνε για το θα αποδειχθεί στα δικαστήρια.

Κάποτε ήταν διασκεδαστικό.

Τώρα, στη σημερινή κοινωνική κατάσταση, είναι αηδιαστικό.

Είναι η ιδια αντίδραση των δημοσίων υπαλλήλων που δεν κάνουν τίποτα, όταν τους λένε ότι μπήκαν με βύσμα (που μπήκαν), δνε κάνουν τίποτα (που δεν κάνουν), και ότι είναι φύρα (που είναι). Όπου το αποδέχονται μερικώς, και μετά ψηφίζουν πάλι το κόμμα που τους εβαλε εκεί ....

Ρε φιλε,πραγματικα.Δεν καταλαβαινετε τι λεμε ή κανετε πως δεν καταλαβαινετε?

Δεν ειναι πολυ σαφες?Οτι ξερουμε και αποδεχομαστε και ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ στην πραξη οτι υπαρχουν μεμπτα πραγματα στο ποδοσφαιρο.Αυτο που λεμε ειναι οτι για να τιμωρηθουν οι υπαιτιοι,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ.ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Ή ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ..Αν ας πουμε αυριο βγουν ολοι αθωοι,δεν θα ειναι επειδη τελικα ΔΕΝ ισχυαν,αλλα επειδη δεν αποδειχτηκαν.Τι δεν μπορειτε να καταλαβαιτε απο αυτο?

Το ίδιο πράγμα δεν έκανες κάποτε εσύ με τους ισολογισμούς του Τράκη;

Και εκει χερι του Μαρινακη ηταν...

Δημοσ.

Ελα κανένα καινούργιο νομοσχέδιο θέλουν να περάσουν πάλι στην κυβέρνηση κ βγάλανε τα άπλυτα τα του ποδοσφαίρου για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια εντέλει κ αυτο να μην ισχύει το αποτέλεμα θα είναι το ιδιο μετα απο όλη αυτην την βαβούρα..ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!

• Like 1
Δημοσ.

Καλά  περιμένει κανείς να φυλακιστεί η φώκια;Έλεος πια ότι να ναι.Πάντως αν γίνει ποτέ επιτέλους κάτι και φυλακιστεί εγώ θα αναρτήσω την σημαία έξω από το σπίτι μου και θα τραγουδάω τον Εθνικό ύμνο 3 24ωρα σερί!Όσο έπεσε ο Π.Α.Ο με τα λουλούδια άλλο τόσο θα πέσει και ο Ολυμπιακός.Και πάω στοίχημα ότι αν είναι να πέσει παίζει να τον σώσει κανένας Αλαφούζος  όπως έσωσε ο Αδριανόπουλος τον Π.Α.Ο Νομίζει ο κάθε αφελής ότι συμφέρει τις άλλες ομάδες πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό!Ε ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα.Για μένα πολύ θα γούσταρα αν αποδειχτούν όλα αυτά να πέσσουμε στην Β να δούμε τι τηλεθέαση θα έχει το πρωτάθλημα και τι κανόνια θα χτυπήσει η Νόβα και μερικές διαφημιστικές εταιρίες κολοσσοί που διαφημίζονται μέσα από τον Ολυμπιακό.Έτσι απλά είναι τα πράγματα.Κούνια που τους κουνάει ορισμένους....

Δεν έχει καμία σχέση ή επαφή η λεγόμενη υπόθεση των Λουλουδιών(35 χρόνια πίσω) με το χάλι αυτό επι 18 χρόνια... Δεν την έζησα την υπόθεση δεν ξέρω. Ηταν μπλεγμένος ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εκεί;

Γιατί εδω μιλάμε απευθείας εμπλοκή προέδρου με εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Αυτό είναι κόλαφος...κανονικά ούτε θα έπρεπε να το συζητάμε αν πρέπει να πέσει κατηγορία ο γάβρος, είναι δεδομένο.

Η Καβάλα και ο Βόλος πως πέσαν;

Και για να τελειώνουμε, ούτε εγώ πιστεύω οτι θα πέσετε, λόγο χώρας(Ρδελομπου η Ελλάς). Στο εξωτερικό θα φεύγατε κουτρουβαλόντας τις κατηγορίες όπως η juventus που δεν έχει κάνει ούτε τα μισά απο εσάς...

Οτι γινει να γινει για ολους. Ο Βαγγελας κανει ένα μεγάλο λάθος φέτος κ θα το πληρωσει. Δε συσπειρωνει τον κοσμο του.

Ο Αλαφ απ την αλλη νομιζει ότι δινοντας τον Βαγγελα ια τη γλίτωσει αυτος. Οι συμφωνίες που εχουν γίνει στο παρελθόν ειναι τοσο δυνατές που αν βγουν ολα στη φορα θα παιζουν ολοι στη δ εθνικη...

Άσε άσε...δεν τον σώνει τίποτα τον Αλαφούζο απο την Δ... έδωσε τον Βαγγέλα μπας και την γλιτώσει όπως ο Ξηρός...

άσε η διαιτησία πόσο έσπρωξε φέτος,,, μιλαμε για εγκληματική οργάνωση Β'... παραρτήματα κτλ...Χαρίσαμε βαθμούς και στον Βελή κερδίζοντας 3-1 στην Λεοφώρο.

Να ξεκινήσει απο τον Αλ η κάθαρση  :-D  :-D

Δημοσ.

Δεν έχει καμία σχέση ή επαφή η λεγόμενη υπόθεση των Λουλουδιών(35 χρόνια πίσω) με το χάλι αυτό επι 18 χρόνια... Δεν την έζησα την υπόθεση δεν ξέρω. Ηταν μπλεγμένος ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εκεί;

Γιατί εδω μιλάμε απευθείας εμπλοκή προέδρου με εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Αυτό είναι κόλαφος...κανονικά ούτε θα έπρεπε να το συζητάμε αν πρέπει να πέσει κατηγορία ο γάβρος, είναι δεδομένο.

Η Καβάλα και ο Βόλος πως πέσαν;

Και για να τελειώνουμε, ούτε εγώ πιστεύω οτι θα πέσετε, λόγο χώρας(Ρδελομπου η Ελλάς). Στο εξωτερικό θα φεύγατε κουτρουβαλόντας τις κατηγορίες όπως η juventus που δεν έχει κάνει ούτε τα μισά απο εσάς...

Άσε άσε...δεν τον σώνει τίποτα τον Αλαφούζο απο την Δ... έδωσε τον Βαγγέλα μπας και την γλιτώσει όπως ο Ξηρός...

άσε η διαιτησία πόσο έσπρωξε φέτος,,, μιλαμε για εγκληματική οργάνωση Β'... παραρτήματα κτλ...Χαρίσαμε βαθμούς και στον Βελή κερδίζοντας 3-1 στην Λεοφώρο.

Να ξεκινήσει απο τον Αλ η κάθαρση  :-D  :-D

Επρεπε να πεσεις κατηγορια τοτε με τα Λουλουδια? Δεν επεσες.. Ειναι πολλα τα συμφεροντα απο πισω γιαυτο και δεν επεσες..Οπως δεν θα πεσω και εγω!

Δεν εχει καμια σχεση επειδη εγω ας πουμε εκανα πολλα περισσοτερα εδω και 18 χρονια που λες..Η Τιμωρια ειναι η ιδια ειτε το κανω 20 χρονια ειτε 1.. Τιποτα δεν θα γινει οπως δεν εγινε ποτε με κανεναν εδω στην Ελλαδα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...