Danbo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Με την κλήρωση του πρωταθλήματος τι θα γίνει; Απλά οι ομάδες που ήταν να παίξουν με Ο.Σ.Φ.Π. θα το κερδίζουν 3-0; Ε ρε καψα που την εχετε..Κανεις Ολυμπιακος δεν θα πεσει!!!
CROM271 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ε ρε καψα που την εχετε..Κανεις Ολυμπιακος δεν θα πεσει!!! Οτι δεν θα πεσει συμφωνω μαζι σου. Αλλο ομως τι θα γινει σε ενα κρατος μπ@@ρδελο, και αλλο τι θα επρεπε να γινει. Δεν πρεπει να το υπερηφανευεσαι πως δεν θα πεσει (για τα !!! που βαζεις το λεω) γιατι ειναι σαν να χαιρεσαι που ζεις σε ενα κρατος που επιβραβευει την βρωμια, την λαμογια και την κλεψια. Εσυ σαν νοημων ανθρωπος και φιλαθλος τι θες να γινει? Να πεσει ή να κουκουλωθει η βρωμια για αλλη μια φορα? Μην μου αρχισεις παλι για δικαστηρια και τι θα αποδειχτει εκει γιατι κοβω την συζητηση. Νοημων ανθρωπος νομιζω εισαι και δεν χρειαζεται κανενα δικαστηριο να σου αποδειξει ή οχι τις λαμογιες του Βαγγελα ή οτι στο χρηματιστηριο π.χ. εκλεψαν λεφτα ασχετα αν το δικαστηριο δεν βρηκε κανενα ενοχο.
Cossutius. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Οτι γινει να γινει για ολους. Ο Βαγγελας κανει ένα μεγάλο λάθος φέτος κ θα το πληρωσει. Δε συσπειρωνει τον κοσμο του. Ο Αλαφ απ την αλλη νομιζει ότι δινοντας τον Βαγγελα ια τη γλίτωσει αυτος. Οι συμφωνίες που εχουν γίνει στο παρελθόν ειναι τοσο δυνατές που αν βγουν ολα στη φορα θα παιζουν ολοι στη δ εθνικη...
CROM271 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Εδω εχουμε χειροπιαστα πραγματα και καποιοι μιλανε για θεωρητικα πραγματα που αν βγουν στην φορα θα τους παρει η μπαλα ολους. Που τα ξερουν θα ηθελα να ξερω. Αν υπαρχουν και αν βγει κατι στην επιφανεια καποια στιγμη το συζηταμε. Τωρα μιλαμε για τα χειροπιαστα πραγματα και οχι για δρακους.
Cossutius. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Τι εννοείς? Στις κασσετες εχεις δει ποιοι συμμετεχουν κ τι λένε; Αυτα που εχουμε ακουσει κ έχουμε δει εως τωρα δεν ειναι τιποτα. Απ την εισαγγελεια τα λενε οχι εγώ. .. Παρεμπιπτοντως τιποτε δεν είναι χειροπιαστο...
CROM271 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Πιο χειροπιαστο δεν γινεται απλα... Πιο χειροπιαστο θα γινοταν μονο αν ο εισαγγελεας ηταν πισω απο μια κουρτινα και ακουγε live τον Φαταουλα να στηνει τα παντα. Αλλα ακομα και τοτε καποιοι θα ελεγαν για σκευωριες ειμαι σιγουρος...
we_will_rise Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Τι εννοείς? Στις κασσετες εχεις δει ποιοι συμμετεχουν κ τι λένε; Αυτα που εχουμε ακουσει κ έχουμε δει εως τωρα δεν ειναι τιποτα. Απ την εισαγγελεια τα λενε οχι εγώ. .. Παρεμπιπτοντως τιποτε δεν είναι χειροπιαστο... Πρόσληψη του Ελευθερόπουλου στον Πανιώνιο μέσω Φαταούλ. Για αυτό και μόνο πρέπει να αποβληθούν απ'την super league οσφπ και πανιώνιος. Έτσι δεν είναι; 1
Cossutius. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Γιατι υπάρχει καποιος νομος που απαγορευει τη προταση ενος προεδρου να παρει τον τάδε προπονητή η αλλη ομαδα?? Τι να πει κ ο οφη που για χρονια ήταν ιδιοκτησια του πρόεδρου του παο. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα κ αυτο εξηγω. Δεν ειμαι υπερ σε οτο γινεται. Αν γίνει εν τελη κατι θα κλαψουν μανούλες παντου. Γιαυτο κ δε θα γίνει.
firewalker Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Αυτό είναι το μόνο που δεν είναι μεμπτό. Το μεπτό είναι πως Ο.Σ.Φ.Π. πλήρωνε τα μισά λεφτά του Ελέ.
Cossutius. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ξερεις τι θα σου πει ο Βαγγελας στπ δικαστήριο? Δε φτανει που τους βοηθαω θελετε κ τα ρεστα? Συνιδιπκτησια κτλ Παιδια μην μπαινετε σε ενα κουτι. Δεν είναι απλα τα πραγματα. ..
firewalker Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Η αθλητική δικαιοσύνη όμως... Δεν ενδιαφέρεται για τα ποινικά που εξετάζει ο εισαγγελέας.- Προσπάθησες να επηρεάσεις αγώνα; Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Λογικά δεν προλαβαίνει να ανεβάσουν άλλη ομάδα. Οπότε 3-0 τα παιχνίδια του Ο.Σ.Φ.Π.
Cossutius. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Αλλο επιρεαζει αγώνα άλλο σου φέρνει προπονητη.
firewalker Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δεν λέω γι' αυτό εγώ. Δες τις συνομιλίες τις υπόλοιπες.
firewalker Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Πάλι την καραμέλα του Ο.Φ.Η. πιάνουν οι μωροί. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε ένα στοιχείο για παράνομες αθλητικά ενέργειες. Όπως δεν υπάρχει για για Α.Ε.Λ. - Ο.Σ.Φ.Π. και Αιγάλεω - Ο.Σ.Φ.Π. (έδωσε πρωτάθλημα) Έχει χάσει πρωτάθλημα και Ευρώπη από τον Ο.Φ.Η. ο Παναθηναϊκός. Και τέλος πάντων τι κανονίζουν δύο ομάδες μεταξύ τους, με συγγενικά ταμεία είναι άλλη ιστορία. Καταλαβαίνετε τι έλεγαν οι διάλογοι ή η αντιληπτική σας ικανότητα είναι του μέσω οπαδού του Ο.Σ.Φ.Π...
Προτεινόμενες αναρτήσεις