firewalker Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Τ.Κ: ...Έλα...(ακατάληπτο)... έλα. Β.Μ: Έλα ...(ακατάληπτο)... ο Fataul είμαι... Τ.Κ: Εεεε... πρόεδρε. Τ.Κ: Πρόεδρε... νόμιζα πως ήταν άλλος... Β.Μ: Για πες τι έκανες; Τα είπες; Τ.Κ: Πρόεδρε... Με μπάναραν πάλι. Τ.Κ: Πρόεδρε... δικός μας δεν είπες πως είναι ο HAL; Τ.Κ: ...(ακατάληπτο)... μου κλείνουν συνεχώς τους λογαριασμού. Τ.Κ: Αλά πρόεδρε ξέρεις... Β.Μ: Τι... Τ.Κ: Κάνω συνέχεια τέτοια... Λογαριασμούς... Πως το λένε... Β.Μ: Θα τον πάρω μετά τον ...(ακατάληπτο). Τ.Κ: ...Πρόεδρε κλείνω... Κλείνω. Τ.Κ: Κάποιος πόσταρε... ΚΛΑΙΩ! Ἀπό τήν ἐνασχόληση μέ ἀνακριτικά καθήκοντα ἀρκετά χρόνια στήν Ἐκκλησιαστική Δικαιοσύνη, ἔχω τήν δυνατότητα νά ἐκφράσω δημόσια τήν γνώμη μου ἀναφορικά μέ τήν παρανόμως δημοσιοποιηθείσα πρόταση τοῦ Ἀντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικῶν ’Αθηνῶν καθ’ ὅ μέρος ἀφορᾶ αὐτή στόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιῶς καί ἐκλεγέντα πρῶτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιῶς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ἀναφέρων ὅτι εἶναι ἀτεκμηρίωτη καί χωρίς οὐσιώδη στοιχειοθέτηση καί κατά ταῦτα ἀποβαίνει ἕωλος, ἀβάσιμος καί ἀνεπέρειστος. Ὅσον ἀφορᾶ στούς δημοσιοποιηθέντας διαλόγους πού φέρονται δῆθεν ἐμπλέκοντας τόν κ. Μαρινάκη δέν ἔχουν καμμία ποινική ἀξιολόγηση. Ἑπομένως ὅλη αὐτή ἡ ἀπαράδεκτη ὑπόθεση ἀναφορικά μέ τόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εἶναι πομφόλυγα ἡ ὁποία ἐντός ὀλίγου χρόνου θά διαρραγῆ μετά κρότου 2
icenex Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Εκανες edit και δεν το ειδα το ποστ σου.Συμφωνουμε.. Οσο αφορα για την βρωμια και το "αλλο επιπεδο παραγκας" ειναι ακριβως γιατι πλεον παιζει μονος του ο Ολυμπιακος στο οικονομικο κομματι..Δεν εχει ανταγωνισμο..Η ΑΕΚ επεσε,ο ΠΑΟΚ ποτε δεν ειχε σοβαρο επενδυτη (δεν μιλαω για τωρα τωρα) και ο ΠΑΟ εχει χιλια δυο προβληματα και οχι λεφτα απο πισω...Οταν ειχε το χρημα δεν ηταν ετσι.. Ειχες δει καμια αλλη φορα να πληρωνει τοσα προστιμα οπως τωρα για το παραμικρο? Να εχει αυτη την αντιμετωπιση εξωαγωνιστικα? Ειχες δει ποτε οι δανεικοι και ολο το εξωαγωνιστικο κομματι να εχει τετοια κορυφωση οπως τωρα? Δεν ειναι τυχαιο που οι συνομιλιες που εχουν βγει,ειναι απο το 2010-11 και μετα... και μετα απο ολα αυτα καθομαστε κ τρωγομαστε για το ποιος επαιξε καλυτερα κ ποιος αξιζε τα πρωταθλημα...εγω για αυτο εχω σταματησει να ασχολουμαι και να πηγαινω ειτε γηπεδο ειτε να πορωνομαι, στην τελικη γιατι να σκαω για κατι που ουτως η αλλως παιζονται τετοια παιχνιδια στην πλατη του καθε φιλαθλου και ποσο μαλλον που εχει ξεφυγει τοσο πολυ το θεμα για τους λογους που αναφερεις..Απλα το λαθος μας ειναι που αντι να ειμαστε σκεπτομενοι φιλαθλοι καθομαστε κ ανεχομαστε τετοιες καταστασεις κ ναι το γνωριζω οτι δεν θα γινουν ολα ροδινα κ δικαια αλλα οχι να εχουν τοσο θρασος κ να ειναι τοσο προφανεις τα στημενα κ ολες τις βρωμιες να μην κρατανε ουτε τα προσχηματα για τον απλο φιλαθλο.Για μενα αυτο που ειπα κ παραπανω κατσε να μην ξαναπαει κανεις γηπεδο να δειτε για ποτε αλλαζει η κατασταση..Αλλα εχουμε τα προβατα-ζωα-κομπλεξικοι που δεν τους νοιαζει πως θα ερθει η νικη αρκει να νικησει η ομαδα τους και καθονται κ βλεπουν ποδοσφαιρο σφαζοντας την αντιπαλη ομαδα κ χαιρονται μετα για αυτην την νικη... Δυστυχως εχουμε πολλα τετοια ζωα με τετοια νοοτροπια κ για αυτο κανουν οτι κανουν οι προεδροι των ομαδων τοσο χυδαια και για αυτο για αλλη μια φορα ο μαρινακης κ ο καθε μαρινακης θα την βγαλει λαδι..Εδω θα ειμαστε κ θα τα λεμε.
Danbo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 και μετα απο ολα αυτα καθομαστε κ τρωγομαστε για το ποιος επαιξε καλυτερα κ ποιος αξιζε τα πρωταθλημα...εγω για αυτο εχω σταματησει να ασχολουμαι και να πηγαινω ειτε γηπεδο ειτε να πορωνομαι, στην τελικη γιατι να σκαω για κατι που ουτως η αλλως παιζονται τετοια παιχνιδια στην πλατη του καθε φιλαθλου και ποσο μαλλον που εχει ξεφυγει τοσο πολυ το θεμα για τους λογους που αναφερεις..Απλα το λαθος μας ειναι που αντι να ειμαστε σκεπτομενοι φιλαθλοι καθομαστε κ ανεχομαστε τετοιες καταστασεις κ ναι το γνωριζω οτι δεν θα γινουν ολα ροδινα κ δικαια αλλα οχι να εχουν τοσο θρασος κ να ειναι τοσο προφανεις τα στημενα κ ολες τις βρωμιες να μην κρατανε ουτε τα προσχηματα για τον απλο φιλαθλο.Για μενα αυτο που ειπα κ παραπανω κατσε να μην ξαναπαει κανεις γηπεδο να δειτε για ποτε αλλαζει η κατασταση..Αλλα εχουμε τα προβατα-ζωα-κομπλεξικοι που δεν τους νοιαζει πως θα ερθει η νικη αρκει να νικησει η ομαδα τους και καθονται κ βλεπουν ποδοσφαιρο σφαζοντας την αντιπαλη ομαδα κ χαιρονται μετα για αυτην την νικη... Δυστυχως εχουμε πολλα τετοια ζωα με τετοια νοοτροπια κ για αυτο κανουν οτι κανουν οι προεδροι των ομαδων τοσο χυδαια και για αυτο για αλλη μια φορα ο μαρινακης κ ο καθε μαρινακης θα την βγαλει λαδι..Εδω θα ειμαστε κ θα τα λεμε. Aυτο να το πεις σε καποιους που ξεψαχνιζουν τα site απο το sport24 μεχρι και το sportκατωραχουλας για να βρουν κατι να προσαψουν στην καθε ομαδα και καθε προεδρο..Αλλοι μετρανε τα πλαγια αραουτ και τα κορνερ και το ποιος σκοτωσε περισσοτερα ζωυφια στο χορταρι και δεν πηρε καρτα.. Ολοι ειναι βουτηγμενοι στην βρωμια,αλλοι πολυ,αλλοι λιγοτερο,αλλοι ελαχιστο.. Γιαυτο και ποτε κανεις δεν θα παθει τιποτα γιατι η... αλυσιδα θα χαλασει και θα παρει και αλλους μαζι.. Παραδειγμα η φαση με τον Πατερα και τον Μαρινακη που η σχεση τους αλλα και ο Πατερας εξαφανιστηκε ξαφνικα απο προσωπου γης..Οπως και ο Τρακης δεν γραφει τιποτα για τον Μαρινακη εδω και 5 χρονια.. Γιατι ολα ειναι μια αλυσιδα..
Cossutius. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 ωραία θες να το παμε αντικειμενικα το θεμα κ τελειως λογικά? η λογική που αναφέρει το παιδί ειναι σωστή κ την κάνει ο ολυμπιακός τόσα χρόνια..απλό ειναι κάποιες χρονιές τα βάλανε απο την τσέπη τους κοινώς επενδύσανε σε παιχτές διαιτητες κτλ κ μετα η επενδυση τους κράταγε για 3-4 χρονια η και παραπανω.Το να μου αναφερεις 1 χρονια που δεν πηρε λεφτα απο cl ο ολυμπιακος ειναι σαν να μου λες οτι τα χρηματα που εβγαλε απο τις προηγουμενες χρονιες εξατμιστηκαν αντι να πανε στις τσεπες του ολυμπιακου.Οταν βαζει πχ ο βαγγελας 20-30 η δεν ξερω κ εγω ποσα απο την τσεπη του για να επηρεασει ολοκληρο το συστημα κ ολα τα γραναζια κ μετα για 3-4 χρονια που παιρνει πρωταθλημα τα εχει παρει πισω τα λεφτα κ ενας θεος ξερει ποσα παραπανω εβγαλε απο αυτα που εβαλε.Αρα αν πχ εβαλε 40 κ εβγαλε 150 ποιος μπορει να τον κοντραρει κ να σπασει αυτον τον φαυλο κυκλο με τα 5 μυρια μπατζετ κ χωρις τα γραναζια με το μερος του? Απαντάω σε εσένα διότι ο απο πάνω έχει έλειψη επιχειρημάτων. Η όλη λογικη ειναι ακριβως αυτη που λες. Πάω με το μέρος σου. Επενδυουν ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ και για 3-4 χρόνια τα έχουν όλα, συνεχίζοντας όμως να σπρωχνουν. Θυμισου και πες μου από το 1997 (που κάποιοι το έχουν λανθασμένα ως αρχη του κακού) ποιές χρονιές έκανε σοβαρή επένδυση (και όταν λέω σοβαρή εννοώ σοβαρότερη απ το γάβρου) ο ΠΑΟ και αν αυτές τις χρονιές αδικηθηκε από τη διαιτησία κάπου Μα δεν εφερε και κανα σοβαρο ονομα το 96-97. Παιδομαζωμα εκανε,Τζορτζεβιτς,Γιαννακοπουλος,Γεωργατος,Ανατολακης κλπ Μόλις έγραψες 3 από τους καλύτερους παίχτες στην Ελλάδα τη προηγουμενη 10ετία...Αυτό φτάνει
icenex Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Απαντάω σε εσένα διότι ο απο πάνω έχει έλειψη επιχειρημάτων. Η όλη λογικη ειναι ακριβως αυτη που λες. Πάω με το μέρος σου. Επενδυουν ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ και για 3-4 χρόνια τα έχουν όλα, συνεχίζοντας όμως να σπρωχνουν. Θυμισου και πες μου από το 1997 (που κάποιοι το έχουν λανθασμένα ως αρχη του κακού) ποιές χρονιές έκανε σοβαρή επένδυση (και όταν λέω σοβαρή εννοώ σοβαρότερη απ το γάβρου) ο ΠΑΟ και αν αυτές τις χρονιές αδικηθηκε από τη διαιτησία κάπου Μόλις έγραψες 3 από τους καλύτερους παίχτες στην Ελλάδα τη προηγουμενη 10ετία...Αυτό φτάνει συμφωνω δεν διαφωνω με αυτο απλα αυτο που λεμε ειναι οτι έριξε λεφτα κ αγορασε παραγκες εκτος απο παιχτες κ οτι συνεπαγεται με αυτο με αποτελεσμα να εχει σιγουρο πρωταθλημα καθε χρονο κ αυτο του εφερνε παραπανω λεφτα στα ταμεια οπως καθε επιχειρηση καθε χρονο ωστε να μπορει να σπρωχνει ακομη περισσοτερα τον επομενο χρονο κ να δυναμωνει ακομη περισσοτερο.Εχει φτασει σε ενα σημειο που παροτι ο ολυμπιακος οντως ανωτερος σε θεμα ροστερ κ θεμα μεταγραφων ακομη χρησιμοποιει παραγκες κ στηνει παιχνιδια για να δυναμωσει κ αλλο.Και αυτο φανηκε φετος που παροτι καλυτερη αν δεν κοβονταν βαθμοι απο βαζελο κ να μην δινονταν με το ετσι θελω 3 βαθμοι σε μερικα παιχνιδια που κανατε κ δεν το αξιζατε κ η διαιτησια σας τα εδωσε τοτε θα μιλαγαμε για ενα πρωταθλημα με λερωμενα σωβρακα μεχρι να τελειωσει κ οχι να το εχετε παρει μαθηματικα 5-6 (ποσες ητανε δεν θυμαμαι) αγωνιστικες πριν...Και να σου απαντησω στην αλλη ερωτηση αν κ δεν θυμαμαι σιγουρα περα τα 120 που το πηραμε αλλες φορες σιγουρα θα εριξε παρεμφερη μπατζετ η ομαδα οχι μεγαλυτερο αλλα σιγουρα κοντα στα δικα σας δεδομενα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οποιος ριχνει παραπανω λεφτα φτιαχνει παντα την καλυτερη ομαδα κ σηκωνει τροπαιο αλλα η εμπειρια στην ελλαδα δειχνει οτι σηκωνει τροπαιο αυτοσ που ριχνει κεφαλαιο κ σε αλλους παραγοντες... Οσο για την λογικη του παιδιου ειναι σωστη οτι δυναμωσε ο ολυμπιακος πατωντας στα στημενα κτλ κ αν καποια στιγμη εφτιαξε ομαδαρα εγινε λογω οτι εβγαζε λεφτα καθε χρονο απο το σιγουρο πρωταθλημα δεν ειπε κατι παραλογο την κοινη λογικη ειπε.Οτι φτιαξατε ομαδα απο τα στημενα πρωταθληματα, ναι σιγουρα επενδυσατε καποια στιγμη λεφτα αλλα απο εκει κ περα τα λεφτα που επενδυσατε ητανε καθαρο κερδος που βγαζετε καθε χρονο απο CL γιατι δεν ειχατε αντιπαλλο οικονομικα να σας αντιμετωπισει ειτε λαδωνοντας γραναζια ειτε αγοραζοντας παιχτες κ επισης μην ξεχασω τα υπερογκα προστιμα που για ιδια εκτασης επεισοδια ο βαζελος ετρωγε τα μεγαλυτερα προστιμα σε σχεση με αλλες ομαδες του πρωταθληματος κ ο ολυμπιακος ητανε παντα ευνοημενος τυχαιο κ αυτο??Η μηπως προσπαθουν να μην ορθοποδησει ο μονος αντιπαλος που εχει ο ολυμπιακος λεω εγω τωρα με το μικρο μου το μυαλο...Αν σκεφτεις λιγο καθαρα κ χωρις γνωμονα οτι αυτην ειναι η ομαδα σου καταλαβαινεις τι παιζετε απο πισω κ δεν κατηγορω εσας τους ολυμπιακους αλλα να παραδεχεστε την βρωμια που εχετε σαν ομαδα εξαιτιας των προεδρων που ειχατε κατα καιρους. Επισης για να μην παρεξηγηθω σιγουρα υπηρχαν χρονιες που ο ολυμπιακος ητανε ανωτερος οσον αφορα το αγωνιστικο κομματι αλλα παροτι ητανε ετσι τα πραγματα εβλέπες κ περιεργα αποτελεσματα υπερ του κ σαφως μπορει να μην γινοταν κατι διαφορετικο στο τελος του πρωταθληματος αλλα κ μονο το γεγονος οτι πηρε ποσο παιχνιδια με το ετσι θελω σε βαζει σε σκεψεις για το ποσα αλλα πραγματα παιζοντα απο πισω.Εγω αυτα θα σκεφτομουν κ τρανταχτο παραδειγμα το φετινο πρωταθλημα.Αυτα σορρυ που κουρασα αλλα ηθελα να βαλω αυτα τα ερωτημα στο μυαλο καθε σκεπτομενου φιλαθλου κ δεν παει μονο για τους ολυμπιακους αλλα γενικα..Οπως επισης δεν ητανε τυχαιο που φετος το καραισκακη ηταν επι το πληστον αδειο σε σχεση με αλλες χρονιες θα μου πεις κριση?Εγω ευχομαι να ξυπνησε ο κοσμος γιατι εβλεπε την ομαδα του να παιρνει παιχνιδια χωρις να παιζει μπαλα παροτι καλυτερο ροστερ οσον αφορα τα χρηματα κ ομαδες με λιγοτερα μπατζετ παιζανε καλυτερη μπαλιτσα.
Cossutius. Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Κοίτα. Στη κατάσταση που ήταν ο ΠΑΟ μέχρι τον Μάρτιο και το ντέρμπι που του ανύψωσε το ηθικό, δε νομίζω οτι μπορουμε να μιλάμε για πρωτάθλημα με χεσμένα σώβρακα. 4άρες και 5άρες μοίραζε ο γάβρος μέχρι που εξασφάλισε το πρωτάθλημα. Μετά έπεσαν και άρχισαν να χάνουν βαθμούς όχι μόνο απο εσάς αλλά και από άλλους. Επί της ουσίας, όταν επενδύεις σε καλούς παίχτες είσαι και ανώτερος στο γήπεδο στο 99% των περιπτώσεων (εδω εξαιρώ τα ντέρμπι διότι ειναι ντέρμπι και η ψυχολογία ειναι πάντα διαφορετική) και η διαιτησία σε βλέπει με άλλο μάτι. Παγκόσμιο φαινόμενο. Τώρα αν ο Σωκράτης και ο Βαγγέλας έχουν στήσει παράγκα για να διοικούν το ποδόσφαιρο και οι διαιτητές δεν δείχνουν την "φυσιολογική" εύνοια που δείχνει ο εκάστοτε διαιτητής λόγου χάρη στη Μπαρτσελόνα ή ακόμα και στη φετινή Βραζιλία που πήρε 2-3 παιχνίδια με τη βοήθεια της διαιτησίας όπως πολλοί υποστήριξαν, είναι ένα ζήτημα το οποίο ούτε εγώ ούτε εσύ αλλά ούτε και κανείς μπορεί να πατήσει για να κάνει σοβαρή κουβέντα όταν τίποτε δεν έχει αποδειχθεί ακόμα. Αυτό που ξέρουμε ειναι πως όταν ο ΠΑΟ επένδυσε, δεν υπήρχε η διαιτησία να τον ανακόψει, όπως και όταν ο ΠΑΟ παρουσιάστηκε πραγματικά καλός, επίσης η διαιτησία δε φάνηκε ικανή να τον ανακόψει. Αυτά τα πράγματα θα πρέπει να κάνουν τον κάθε φίλαθλο να σκεφτεί λίγο παραπάνω στο τι συμβαίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ποιόν συμφέρει τελικά η ύπαρξη "παράγκας" ή απλά η δικαιολογία για ύπαρξη αυτής. Θυμάμαι όταν σήκωνε το 2004 και το 2009 το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ, χιλιάδες κόσμος έλεγε...σπάσαμε τη παράγκα...Και αναρωτιέμαι...Ε που στο διάτανο βρισκόσασταν να τη διατηρήσετε σπασμένη βρε μεγαλοκαρχαρίες? :-)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Aυτο το "τιποτε δεν εχει αποδειχθει ακομα" , εχουμε φτασει 2014 και συνεχιζει να το λεει... Η μονη λογικη ειναι οτι το παει νομικα (γιατι οι κασετες/αποδειξεις για τους νοημονες υπαρχουν-ας αφησω στην ακρη κατα καιρους δηλωσεις των ιδιων των πρωταγωνιστων). Και ξερετε, ειναι ο ιδιος τυπος που κοπτεται οτι οι Ελληνες πολιτικοι του κλεψανε τα ονειρα και διασπαθισαν το δημοσιο χρημα και εξαιτιας των τραβαει ο λαουτζικος τα πανδεινα (χωρις να παραλειπει να τοποθετησει τον εαυτο του μεσα στον ταλαιπωρημενο λαουτζικο) κλπ. Απορω λοιπον πώς ισχυριζεται κατι τετοιο μιας και εκτος απο κατι ψωροεκατομμυρια που φαγαν 2-3 πολιτικοι που ειναι μεσα, για τα υπολοιπα δις "τιποτε δεν εχει αποδειχθει". Ρε μνημονια μεχρι να λαλησετε σε οσους εχετε το θρασος να παιζετε με τη λογικη μας αντιγραφοντας πιστα των τροπο αυτων που κραζετε (πολιτικων). Καλα, το αλλο το επιχειρημα "επειδη δεν ξοδευατε παραπανω μυρια απο 'μας σε μεταγραφες, μην μιλατε για παραγκες", πρεπει να 'ναι σε live μεταδοση απο κανα redplanet/Γαυρο/Πρωκταθλητη. Αν δεν ειναι απο 'κει και αποτελει πραγματι ίδια αποψη, τοτε δεν το σχολιαζω καν γιατι θα αγγιξω τα policies του forum. Χαρα στο κουραγιο σας. 3
icenex Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Κοπηκαν βαθμοι σε κατι παιχνιδια στο βαζελο πριν τον μαρτιο οπως κ δοθηκαν παιχνιδια στον γαυρο πριν το μαρτιο περα απο αυτα που μοιραζες 4αρες δεν λεω για αυτα που ειχες ανωτεροτητα αλλα μιλαω στο συνολο που τα πηρες με το ετσι θελω κ κοπηκαν βαθμοι στο βαζελο με το ετσι θελω παλι, για αυτο μιλαω οτι θα ειχαμε αλλο πρωταθλημα δεν λεω οτι θα το παιρναμε αλλα θα αλλαζε ολη η ροη του πρωταθληματος κ θα ειχες παραπανω αγχος. Προφανως η κανεις τον χαζο η εθελοτυφλεις..Αυτο που λεω τοση ωρα ειναι την παραγκα προφανως την αγοραζει το κεφαλαιο κ εσεις το 2009 δεν ριξατε χρηματα οποτε σαν πηραμε σιγουρα το πρωταθλημα δεν θυμαμαι ποσο ευνοηθηκαμε κ εμεις αλλα ειχαμε ομαδα κ ειχαν πεσει 120 μυρια ενω δεν καναμε τα αισχη που κανετε με στημενα κ οχι τοσο κραυγαλεα τουλαχιστον.Αυτη ειναι η διαφορα μας και πραγματικα δεν θυμαμαι να ακουσα πολλα περι διαιτησιας για το 2009 αν κανω λαθος διορθωστε με σιγουρα γινανε λαθη αλλα οχι τοσο κραυγαλεα.Η παραγκα υπαρχει οσο θα υπαρχουν ατομα σαν τον μαρινακη που για αυτους κ λογικο ειναι το βλεπουν σαν επιχειρηση να βγαλουν χρηματα με οποιοδηποτε κοστος κ δεν πειραζει αν ειναι σωστο η οχι κ στην τελικη ποιος εγινε πλουσιος χωρις λαμογιες....Τεσπα μαλ@κιες συζηταμε ετσι ειναι τα πραγματα κ απλα συζητησεις καφενειου προφανως αδικως τις κανουμε ενω ακομη κ οργανωμενοι οπαδοι ξερουν αποτελεσμα αγωνων πριν ακομη γινουν αυτο τα λεει ολα κ για αυτο δεν τρωγομαι πλεον με γαυρους για το αν το αξιζα ενα πρωταθλημα η αν το αξιζε ο γαυρος...Ελπιζω να εγινα κατανοητος
Demon13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Καλα, το αλλο το επιχειρημα "επειδη δεν ξοδευατε παραπανω μυρια απο 'μας σε μεταγραφες, μην μιλατε για παραγκες", πρεπει να 'ναι σε live μεταδοση απο κανα redplanet/Γαυρο/Πρωκταθλητη. Αν δεν ειναι απο 'κει και αποτελει πραγματι ίδια αποψη, τοτε δεν το σχολιαζω καν γιατι θα αγγιξω τα policies του forum. Χαρα στο κουραγιο σας. Δεν υπάρχει ποια καμία δικαιολογία όταν βλέπεις οτι ασχολούνται με το ποιος ανεβαίνει ποιος πέφτει, ποιος θα είναι ο προπονητής στο κάθε παράρτημα και πληρώνουν και το συμβόλαιο του. Έρε και να πέσει καμια κατηγορία...θα αρχίσω να πιστεύω στην ύπαρξη θεού...
sl028 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Aυτο το "τιποτε δεν εχει αποδειχθει ακομα" , εχουμε φτασει 2014 και συνεχιζει να το λεει... Η μονη λογικη ειναι οτι το παει νομικα (γιατι οι κασετες/αποδειξεις για τους νοημονες υπαρχουν-ας αφησω στην ακρη κατα καιρους δηλωσεις των ιδιων των πρωταγωνιστων). Και ξερετε, ειναι ο ιδιος τυπος που κοπτεται οτι οι Ελληνες πολιτικοι του κλεψανε τα ονειρα και διασπαθισαν το δημοσιο χρημα και εξαιτιας των τραβαει ο λαουτζικος τα πανδεινα (χωρις να παραλειπει να τοποθετησει τον εαυτο του μεσα στον ταλαιπωρημενο λαουτζικο) κλπ. Απορω λοιπον πώς ισχυριζεται κατι τετοιο μιας και εκτος απο κατι ψωροεκατομμυρια που φαγαν 2-3 πολιτικοι που ειναι μεσα, για τα υπολοιπα δις "τιποτε δεν εχει αποδειχθει". Ρε μνημονια μεχρι να λαλησετε σε οσους εχετε το θρασος να παιζετε με τη λογικη μας αντιγραφοντας πιστα των τροπο αυτων που κραζετε (πολιτικων). Καλα, το αλλο το επιχειρημα "επειδη δεν ξοδευατε παραπανω μυρια απο 'μας σε μεταγραφες, μην μιλατε για παραγκες", πρεπει να 'ναι σε live μεταδοση απο κανα redplanet/Γαυρο/Πρωκταθλητη. Αν δεν ειναι απο 'κει και αποτελει πραγματι ίδια αποψη, τοτε δεν το σχολιαζω καν γιατι θα αγγιξω τα policies του forum. Χαρα στο κουραγιο σας. Και ο πρόεδρος σου ο Βαρδινογιάννης έχει κατακλέψει το δημόσιο. Το ίδιο και ο Γιαννακόπουλος με τη Βιανεξ.
man of steel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Αν έχει κάνει αυτά που φανερώνουν οι κασέτες τότε ας πάει και στην Γ!Να δω μετά του "γνήσιους" Ολυμπιακούς που υποστηρίζουν Μαρινάκη λες και τους ταΐζει ένα πράγμα τι θα λένε για τον τύπο που μας κατέστρεψε.Πάντως μάλλον με όνειρα θερινός νυκτός μοιάζουν γιατί άντε να ελέγξεις τα Ορκ που μπορεί να κάψουν τον Πειραιά σε έναν τέτοιο ενδεχόμενο η να αποκλείσουν επί βδομάδες το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας με ότι αυτό συνεπάγεται για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα!Φαντάζομαι τον Τάκη Τσουκαλά να ξεσηκώνει τα ορκ με πύρινους λόγους στυλ χριστόδουλου για τις ταυτότητες και τρέμει το φυλοκάρδι μου! 1
Jenkins Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ρε μνημονια μεχρι να λαλησετε Μου αρέσει ο τρίτος πληθυντικός. Για να ξέρουμε με ποιους μιλάμε δηλαδή.
~mxls~ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Και ο πρόεδρος σου ο Βαρδινογιάννης έχει κατακλέψει το δημόσιο. Το ίδιο και ο Γιαννακόπουλος με τη Βιανεξ. Πρόσφατα καταδικάστηκε και ο Φιλιππίδης. Βέβαια μετα το "κοτες" σε Γκουμοφυσσομπασιναδες μάλλον δε θεωρείται βάζελος απ'τον κοσμο, αλλα δεν παύει να έχει διατελέσει πρόεδρος του ΠΑΟ. Just saying.
Grey Warden Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μιλάτε σε ανθρώπους που κατέβηκαν σε συλλαλητήριο για να φύγουν οι προδοτογιάννηδες από την ομάδα μας. Καλό είναι που πετάτε την μπάλα στην εξέδρα αλλά η διαφορά μας είναι οτι εγώ θέλω να δω τους Βαρδινογιάννηδες πίσω από τα σίδερα της φυλακής, το ίδιο θέλω όμως και για τον χοντρό αρχιμαφιόζο. Βέβαια αγνοείτε οτι και οι Βαρδινογιάννηδες και ο Μαρινάκης για τον Ολυμπιακό δούλευαν και δουλεύουν. 1
Jenkins Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μιλάτε σε ανθρώπους που δεν έχουν κατέβει σε κανένα συλλαλητήριο για τα χάλια της χώρας μας και κατέβηκαν για την ομαδούλα τους, για να διώξουν τον Τζίγκερ που δεν μπορούσε να γκρεμίσει την παράγκα του Κόκκαλη και έφεραν τον Βγενόπουλο (aka Κοσκωτάς) και τη μουσάτη μοσχαροκεφαλή για να λαδώσουν 5-6 διαιτητές, να πάρουν ένα πρωτάθλημα και μετά να διαλυθούν ησύχως. Εγώ πάλι θέλω πρωτίστως να δω όλα τα λαμόγια που κυβέρνησαν και υπεξαίρεσαν 40 χρόνια τώρα στη μπουζού (μέσα σε αυτούς και οι καναλάρχες) και μετά αν μείνει χώρος βάζουμε και τον χοντρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις