man of steel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Τον θείο; Και τον Θείο μετά τις αποκαλύψεις Μάκη Τριανταφυλόπουλου.Αλλά έχουμε και τα κοχόνες να τα λέμε.Μακάρι να είχαν και τα κοχόνες και οι αντίπαλοι και να λέγαν ότι τα πρωταθλήματα δεν τα έπαιρνε μόνο ελέω παράγκας(που θα μπορούσε άλλωστε) αλλά έφερνε και παικταράδες που κοσμούσαν το Ελληνικό πρωτάθλημα και βλέπαμε και μπάλα με μαγικές ενέργειες(Π.χ Τζιοβάνι) και πανάξιες κατακτήσεις μερικών τίτλων.Μια φορά να ακούσω τέτοια δήλωση από Παναθηναϊκό και μπορώ να πεθάνω ευτυχισμένος κάπου στα 90
Grey Warden Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Καταρχην χιουμορ εκανα πρωτον,και δευτερον..Τουλαχιστον πληρωνα το μισο,δεν εκανα δωρακια στον ΟΦΗ ολοκληρους παικτες... Φαίνεται οτι δεν διάβασες τις συνομιλίες, διαφορετικά ούτε για τον Όφη θα έλεγες. Μάντεψε! @Από πάνω: Τα πρωταθλήματα δεν τα έπαιρνε μόνο λόγω παράγκας. Τα έπαιρνε γιατί εξασφάλιζε σίγουρα έσοδα κάθε χρονιά και μπορούσε να έχει ανώτερους ποιοτικά παίκτες. Το ίδιο πράγμα δηλαδή. Μπορείς να πεθάνεις ήσυχος. 2
Canvas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Τον τσίμπησε τον Ματσιούλις ο Άρτζι.. Κλειστό διετές στην Ούνικς Καζάν με 750.000 ετησίως. Εμείς τον θεωρήσαμε ακριβό για να αμοιφθεί τα μισα. Το καλό είναι οτι ο σχεδιασμός προχωράει με γρήγορα βήματα..ε; χρονος δεν χάνεται...ε; Να τελειώσουν τις αγορές τους πρώτα οι Ρώσσοι, Τούρκοι , Ισπανοί και ακόμα και οι Γερμανοί (!!) και μετά θα βγούμε και εμείς στην γύρα. Σαν εικόνα της Λαικής αγοράς στις 15.00 είναι η φάση. Όποιος παίκτης δεν είναι πολύ ζουληγμένος και το σκουλίκι βγαίνει εύκολα με μαχαιράκι , μας κάνει. 1
icenex Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Εγώ ένα βλέπω τόσα χρόνια παιδιά ενω τα ξέρουμε τι γίνονται με τόσα που ακούμε τα τελευταία χρόνια έχουμε τα ζώα-οπαδούς που πάνε ακόμη γήπεδο αν μπορούσα να επηρεάσω με μαγικό ραβδάκι το μυαλό όλων των προβάτων αυτό θα έκανα κ δεν θα ξαναέστελνα κανέναν στο γήπεδο ανεξαρτητως ομάδας..μέχρι να καθαρίσει η βρωμιά.Δυστυχώς αυτο είναι ονειρο θερινής νυχτός μη πω καλύτερα επιστημονική φαντασία που ούτε σε σενάριο ταινίας δεν παίζει να το δεις.Ως αποτελεσμα όλοι αυτοί θα γίνονται πιο πλούσιοι κ με μεγαλυτερες κοιλιές κ εμείς καθόμαστε κ τρωγόμαστε κ αυτοι γελάνε οσο βγάζουν εκατομμυρια κ μην παρεξηγησετε αυτο που λέω ξερω ειναι επένδυση για αυτους αλλά επένδυση που βασίζεται κ στους οπαδούς κ είναι κρίμα καθε φώκια να σου χαλάει την χαρά κ αυτο το παθος γιατι δεν θέλει κατι καθαρό αλλα να βγάλει περισσοτερα εκατομμυρια πατωντας επι πτωμάτων κ εκει ειναι που χαλιέμαι. 1
Cossutius. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Φαίνεται οτι δεν διάβασες τις συνομιλίες, διαφορετικά ούτε για τον Όφη θα έλεγες. Μάντεψε! @Από πάνω: Τα πρωταθλήματα δεν τα έπαιρνε μόνο λόγω παράγκας. Τα έπαιρνε γιατί εξασφάλιζε σίγουρα έσοδα κάθε χρονιά και μπορούσε να έχει ανώτερους ποιοτικά παίκτες. Το ίδιο πράγμα δηλαδή. Μπορείς να πεθάνεις ήσυχος. Μισο. ..ο Σωκράτης το 97 απο πιο τσ.λιγκ πηρε φραγκα για να παρει παίχτες? (Εσυ τερμάτισες 8ος τότε) Το 2010 απο πια Ευρωπη εφερε παιχτες ο Βαγγελας? Ας είμαστε λιγο αντικειμενικοι αν θελουμε να συζηταμε αλλιως ας πουμε οτι τρολαρουμε ολοι... 1
Grey Warden Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μισο. ..ο Σωκράτης το 97 απο πιο τσ.λιγκ πηρε φραγκα για να παρει παίχτες? (Εσυ τερμάτισες 8ος τότε) Το 2010 απο πια Ευρωπη εφερε παιχτες ο Βαγγελας? Ας είμαστε λιγο αντικειμενικοι αν θελουμε να συζηταμε αλλιως ας πουμε οτι τρολαρουμε ολοι... Το 97 έκανες ολόκληρη μεταγραφή τον Βίκτωρα. Απορώ που σχολιάζω ακόμα.
icenex Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μισο. ..ο Σωκράτης το 97 απο πιο τσ.λιγκ πηρε φραγκα για να παρει παίχτες? (Εσυ τερμάτισες 8ος τότε) Το 2010 απο πια Ευρωπη εφερε παιχτες ο Βαγγελας? Ας είμαστε λιγο αντικειμενικοι αν θελουμε να συζηταμε αλλιως ας πουμε οτι τρολαρουμε ολοι... ωραία θες να το παμε αντικειμενικα το θεμα κ τελειως λογικά? η λογική που αναφέρει το παιδί ειναι σωστή κ την κάνει ο ολυμπιακός τόσα χρόνια..απλό ειναι κάποιες χρονιές τα βάλανε απο την τσέπη τους κοινώς επενδύσανε σε παιχτές διαιτητες κτλ κ μετα η επενδυση τους κράταγε για 3-4 χρονια η και παραπανω.Το να μου αναφερεις 1 χρονια που δεν πηρε λεφτα απο cl ο ολυμπιακος ειναι σαν να μου λες οτι τα χρηματα που εβγαλε απο τις προηγουμενες χρονιες εξατμιστηκαν αντι να πανε στις τσεπες του ολυμπιακου.Οταν βαζει πχ ο βαγγελας 20-30 η δεν ξερω κ εγω ποσα απο την τσεπη του για να επηρεασει ολοκληρο το συστημα κ ολα τα γραναζια κ μετα για 3-4 χρονια που παιρνει πρωταθλημα τα εχει παρει πισω τα λεφτα κ ενας θεος ξερει ποσα παραπανω εβγαλε απο αυτα που εβαλε.Αρα αν πχ εβαλε 40 κ εβγαλε 150 ποιος μπορει να τον κοντραρει κ να σπασει αυτον τον φαυλο κυκλο με τα 5 μυρια μπατζετ κ χωρις τα γραναζια με το μερος του? 1
Danbo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μισο. ..ο Σωκράτης το 97 απο πιο τσ.λιγκ πηρε φραγκα για να παρει παίχτες? (Εσυ τερμάτισες 8ος τότε) Το 2010 απο πια Ευρωπη εφερε παιχτες ο Βαγγελας? Ας είμαστε λιγο αντικειμενικοι αν θελουμε να συζηταμε αλλιως ας πουμε οτι τρολαρουμε ολοι... Ρε φιλε,ο Σωκρατης επαιρνε τα ΜΙΣΑ λεφτα απο το CL και τα αλλα μισα τα επαιρνε ο ΠΑΟ..Ο Σωκρατης τα εδινε και εφερνε τον Τζιοβανι,και οι αλλοι τα εδιναν και εφερναν τον Μελλισση και τον Πλεσι. Απο την μια φωναζουν Ελλας Ευρωπη Panathinaikos και απο την αλλη μασουλανε την καραμελα των εκ του Τσου Λου που παιρνει μονο ο Ολυμπιακος..Λες και αυτοι οταν εφταναν στους 16,στους 8 για 2-3 φορες και μια φορα στους 4,δεν τους εδιναν εκ ευρω αλλα καραμελες (ναι αυτες που μασουλανε τωρα μαλλον) οταν εμεις ημασταν σπιτι μας απο Δεκεμβρη με 12 γκολ παθητικο στην πλατη!
stamatinho Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μισο. ..ο Σωκράτης το 97 απο πιο τσ.λιγκ πηρε φραγκα για να παρει παίχτες? (Εσυ τερμάτισες 8ος τότε) Το 2010 απο πια Ευρωπη εφερε παιχτες ο Βαγγελας? Ας είμαστε λιγο αντικειμενικοι αν θελουμε να συζηταμε αλλιως ας πουμε οτι τρολαρουμε ολοι... Μα δεν εφερε και κανα σοβαρο ονομα το 96-97. Παιδομαζωμα εκανε,Τζορτζεβιτς,Γιαννακοπουλος,Γεωργατος,Ανατολακης κλπ Το πρωταθλημα το πως το πηρες ειναι αλλο.Ξεχασες μου φαινετε πως περασες απο κατι Καστοριες,Καβαλες και απο τα ντερμπι με Αεκ που εβγαλαν με κοκκινη τον Ατματζιδη χωρις λογο η το πεναλτι του Παπουτσελη με το Παναθηναικο. Η κατι Νινιαδιδες που επεφταν λες και τους χτυπησε ρευμα. Ναι δε πηγαινα για πρωταθλημα (5ος) οχι (8ος) που ειπες,αλλα πηγαινε η Αεκ η οποια επαιξε μπαλαρα εκεινη τη χρονια. 1
Danbo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 ωραία θες να το παμε αντικειμενικα το θεμα κ τελειως λογικά? η λογική που αναφέρει το παιδί ειναι σωστή κ την κάνει ο ολυμπιακός τόσα χρόνια..απλό ειναι κάποιες χρονιές τα βάλανε απο την τσέπη τους κοινώς επενδύσανε σε παιχτές διαιτητες κτλ κ μετα η επενδυση τους κράταγε για 3-4 χρονια η και παραπανω.Το να μου αναφερεις 1 χρονια που δεν πηρε λεφτα απο cl ο ολυμπιακος ειναι σαν να μου λες οτι τα χρηματα που εβγαλε απο τις προηγουμενες χρονιες εξατμιστηκαν αντι να πανε στις τσεπες του ολυμπιακου.Οταν βαζει πχ ο βαγγελας 20-30 η δεν ξερω κ εγω ποσα απο την τσεπη του για να επηρεασει ολοκληρο το συστημα κ ολα τα γραναζια κ μετα για 3-4 χρονια που παιρνει πρωταθλημα τα εχει παρει πισω τα λεφτα κ ενας θεος ξερει ποσα παραπανω εβγαλε απο αυτα που εβαλε.Αρα αν πχ εβαλε 40 κ εβγαλε 150 ποιος μπορει να τον κοντραρει κ να σπασει αυτον τον φαυλο κυκλο με τα 5 μυρια μπατζετ κ χωρις τα γραναζια με το μερος του? Να ρωτησω και εγω κατι? Το 2009 οταν εβαλες εσυ 120εκ ευρω,γιατι διαλυθηκες λοιπον και φαγωθηκες μονος σου και δεν κρατησες να κανεις αυτοκρατορια την στιγμη που εγω ημουν 5ος και με τοσα χρεη στην πλατη και με μηδενικα εσοδα απο Ευρωπη? Υ.Γ. Οταν ξεκινας κατι,πρεπει ΠΑΝΤΑ να επενδυσεις την πρωτη φορα και να φτιαξεις μια βαση ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ..Παντου αυτο γινεται.. Εγω επενδυσα το 2010 ας πουμε και εφτιαξα την βαση,και αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα..Εσυ επενδυσες το 2008,και αντι να φτιαξεις την βαση για να φτιαξεις αυτοκρατορια,κοιταξες πως θα φανε οι Μανατζερ εκατομμυρια,ποσα θα φανε οι μετοχοι,ποσα θα φανε στις μακετες κτλ..Με λιγα λογια,φαγωθηκες μονος σου..Εχω αδικο σε αυτο?
stamatinho Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Εσυ επενδυσες το 2008,και αντι να φτιαξεις την βαση για να φτιαξεις αυτοκρατορια,κοιταξες πως θα φανε οι Μανατζερ εκατομμυρια,ποσα θα φανε οι μετοχοι,ποσα θα φανε στις μακετες κτλ..Με λιγα λογια,φαγωθηκες μονος σου..Εχω αδικο σε αυτο? Το θεμα ειναι τι δεν εκαναν του Παναθηναικου για να βαλουν τις βασεις για πρασινη παραγκα η τι κανουν του Ολυμπιακου εδω και μια 20ετια στο ελληνικο ποδοσφαιρο?
icenex Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Το να καθομαστε κ να αναλυουμε μεταγραφες που ουσιαστικα ηρθαν επειδη καποια πρωταθληματα δεν τα αξιζατε κ βγαλατε φραγκα μεσω καλπικων πρωταθληματων κ μετα φερνατε παιχτουρες κ μεγαλωνατε κ αλλο την ομαδα σας παλι με την ιδια πρακτικη κ δεν φτανει αυτο παροτι ειχατε σε καποιες χρονιες απο τα πιο ακριβα ροστερ κ διαρκεια σε παγκο συνεχιζετε την πρακτικη με δανεικους κ ολα τα υπολοιπα ωραια.Ναι σιγουρα πηρατε πρωταθληματα με την αξια σας αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι τα πηρατε γιατι τις προηγουμενες χρονιες ειχατε κανει τοσιες βρωμιες που βγαλατε τοσο χρηματα απο στημενα πρωταθληματα ωστε δυναμωσατε 10 φορες πανω απο ολους την ομάδα σας κ αυτο φανηκε κ φετος παροτι ενας φτωχος παναθηναικος με σωστο πλανο δοκίμασε να φερει την ανοιξη αλλα δυστυχως τα γραναζια πανε βαθια... Να ρωτησω και εγω κατι? Το 2009 οταν εβαλες εσυ 120εκ ευρω,γιατι διαλυθηκες λοιπον και φαγωθηκες μονος σου και δεν κρατησες να κανεις αυτοκρατορια την στιγμη που εγω ημουν 5ος και με τοσα χρεη στην πλατη και με μηδενικα εσοδα απο Ευρωπη? Υ.Γ. Οταν ξεκινας κατι,πρεπει ΠΑΝΤΑ να επενδυσεις την πρωτη φορα και να φτιαξεις μια βαση ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ..Παντου αυτο γινεται.. Εγω επενδυσα το 2010 ας πουμε και εφτιαξα την βαση,και αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα..Εσυ επενδυσες το 2008,και αντι να φτιαξεις την βαση για να φτιαξεις αυτοκρατορια,κοιταξες πως θα φανε οι Μανατζερ εκατομμυρια,ποσα θα φανε οι μετοχοι,ποσα θα φανε στις μακετες κτλ..Με λιγα λογια,φαγωθηκες μονος σου..Εχω αδικο σε αυτο? σε αυτο δεν εχεις αδικο κ το μεγα λαθος του παναθηναικου ηταν οι πολυμετοχικοτητα αυτην τον κατεστρεψε για μενα επρεπε να εχει ενα αφεντικο η ομαδα οποια κ να ειναι αυτη δεν χωρανε πολλα αφεντικα κ να το πω πιο απλα για να απαντησω στην ερωτηση σου γιατι διαλυθηκα οπως το εθεσες κ δεν κρατησα αυτοκρατορια..Μια παροιμια τα λεει ολα...Οπου λαλουν πολλοι κοκκοροι αργει να ξημερωσει...
Danbo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Το θεμα ειναι τι δεν εκαναν του Παναθηναικου για να βαλουν τις βασεις για πρασινη παραγκα η τι κανουν του Ολυμπιακου εδω και μια 20ετια στο ελληνικο ποδοσφαιρο? Ρε φιλε,μιλησε κανεις να φτιαξεις παραγκα το 2009? Με 120εκ στο ελ πρωταθλημα επρεπε να κανεις παπαδες το καταλαβαινεις αυτο ή οχι? Και μαλιστα με 5ο εμενα..20 παραγκες να ειχα,με 120εκ ευρω δεν προκειται να επαιρνα πρωταθλημα.. Και επισης,καταλαβαινεις οτι στη χωρα της διαφθορας που ζουμε,τιποτα δεν ειναι καθαρο οταν μιλαμε για επιχειρηματιες τυπου Κοκκαλη,Μαρινακη,Βαρδινογιαννη,Βγενοπουλου,Πατερα κτλ κτλ? Κανεις λες και μονο στα 20 χρονια αυτα υπαρχει βρωμια στο ποδοσφαιρο και μονο απο τον Ολυμπιακο..Πριν ησουν εσυ,σημερα ειμαι εγω,αυριο θα ειναι ο αλλος,και μεθαυριο θα ειναι ο παραλλος..Ετσι ειναι αυτα ΠΑΝΤΟΥ στην Ελλαδα,σε ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ ΠΑΝΤΟΥ! Παρτε το χαμπαρι επιτελους Το να καθομαστε κ να αναλυουμε μεταγραφες που ουσιαστικα ηρθαν επειδη καποια πρωταθληματα δεν τα αξιζατε κ βγαλατε φραγκα μεσω καλπικων πρωταθληματων κ μετα φερνατε παιχτουρες κ μεγαλωνατε κ αλλο την ομαδα σας παλι με την ιδια πρακτικη κ δεν φτανει αυτο παροτι ειχατε σε καποιες χρονιες απο τα πιο ακριβα ροστερ κ διαρκεια σε παγκο συνεχιζετε την πρακτικη με δανεικους κ ολα τα υπολοιπα ωραια.Ναι σιγουρα πηρατε πρωταθληματα με την αξια σας αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι τα πηρατε γιατι τις προηγουμενες χρονιες ειχατε κανει τοσιες βρωμιες που βγαλατε τοσο χρηματα απο στημενα πρωταθληματα ωστε δυναμωσατε 10 φορες πανω απο ολους την ομάδα σας κ αυτο φανηκε κ φετος παροτι ενας φτωχος παναθηναικος με σωστο πλανο δοκίμασε να φερει την ανοιξη αλλα δυστυχως τα γραναζια πανε βαθια... σε αυτο δεν εχεις αδικο κ το μεγα λαθος του παναθηναικου ηταν οι πολυμετοχικοτητα αυτην τον κατεστρεψε για μενα επρεπε να εχει ενα αφεντικο η ομαδα οποια κ να ειναι αυτη δεν χωρανε πολλα αφεντικα κ να το πω πιο απλα για να απαντησω στην ερωτηση σου γιατι διαλυθηκα οπως το εθεσες κ δεν κρατησα αυτοκρατορια..Μια παροιμια τα λεει ολα...Οπου λαλουν πολλοι κοκκοροι αργει να ξημερωσει... Συγνωμη ρε φιλε,θελεις να πεις δλδ οτι στην ουσια κανενα πρωταθλημα δεν ειναι αξιο του Ολυμπιακου με λιγα λογια..Ειτε καποια τα πηρε λογω σφυριγματων και παραγκας,ειτε καποια ναι μεν τα πηρε δικαια αγωνιστικα επειδη ειχει καλυτερη ομαδα,αλλα στην ουσια αυτο ηταν αποτελεσμα ενος βρωμικου πρωταθληματος της προηγουμενης χρονιας για παραδειγμα..Αυτο μας λες τωρα?
icenex Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ρε φιλε,μιλησε κανεις να φτιαξεις παραγκα το 2009? Με 120εκ στο ελ πρωταθλημα επρεπε να κανεις παπαδες το καταλαβαινεις αυτο ή οχι? Και μαλιστα με 5ο εμενα..20 παραγκες να ειχα,με 120εκ ευρω δεν προκειται να επαιρνα πρωταθλημα.. Και επισης,καταλαβαινεις οτι στη χωρα της διαφθορας που ζουμε,τιποτα δεν ειναι καθαρο οταν μιλαμε για επιχειρηματιες τυπου Κοκκαλη,Μαρινακη,Βαρδινογιαννη,Βγενοπουλου,Πατερα κτλ κτλ? Κανεις λες και μονο στα 20 χρονια αυτα υπαρχει βρωμια στο ποδοσφαιρο και μονο απο τον Ολυμπιακο..Πριν ησουν εσυ,σημερα ειμαι εγω,αυριο θα ειναι ο αλλος,και μεθαυριο θα ειναι ο παραλλος..Ετσι ειναι αυτα ΠΑΝΤΟΥ στην Ελλαδα,σε ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ ΠΑΝΤΟΥ! Παρτε το χαμπαρι επιτελους σου απαντησα για τα 120. οταν μπηκαν λεφτα αλλα οχι για την ομαδα αλλα για λαμογιες ναι λογικο ειναι να μην κανω παπαδες..επισης συμφωνω οτι σημερα ειστε εσεις αυριο εμεις κοκ αλλα ρε φιλε πραγματικα δες το αντικειμενικα το εχετε παει σε αλλο επιπεδο τα στημενα δεν ξερω αν ερθει εκεινη η μερα που θα ευνοηθει και θα κινει τα νηματα αλλη ομαδα περα του ολυμπιακου αλλα δεν νομιζω να γινει σε τετοιο βαθος κ τετοια βρωμια κ δεν το λεω για να μειωσω τον ολυμπιακο αλλα τον προεδρο που ηταν καθε φορα κ τελειως βαση ιστορικων γεγονοτων που οταν ητανε ευνοημενος ο παο τουλαχιστον επαιρναν κ αλλες ομαδες πρωταθληματα κ οχι μια στα χιλια χρονια...και δεν υπηρχε αυτο το πραγμα που γινεται τωρα..Μιλαω καθαρα μεχρι τα τωρινα γεγονοτα αν αυριο την αλλη γυρισει ο τροχος κ ο παο κανει χειροτερα εγω θα ειμαι πρωτος που θα το πει.
Danbo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 σου απαντησα για τα 120. οταν μπηκαν λεφτα αλλα οχι για την ομαδα αλλα για λαμογιες ναι λογικο ειναι να μην κανω παπαδες..επισης συμφωνω οτι σημερα ειστε εσεις αυριο εμεις κοκ αλλα ρε φιλε πραγματικα δες το αντικειμενικα το εχετε παει σε αλλο επιπεδο τα στημενα δεν ξερω αν ερθει εκεινη η μερα που θα ευνοηθει και θα κινει τα νηματα αλλη ομαδα περα του ολυμπιακου αλλα δεν νομιζω να γινει σε τετοιο βαθος κ τετοια βρωμια κ δεν το λεω για να μειωσω τον ολυμπιακο αλλα τον προεδρο που ηταν καθε φορα κ τελειως βαση ιστορικων γεγονοτων που οταν ητανε ευνοημενος ο παο τουλαχιστον επαιρναν κ αλλες ομαδες πρωταθληματα κ οχι μια στα χιλια χρονια...και δεν υπηρχε αυτο το πραγμα που γινεται τωρα..Μιλαω καθαρα μεχρι τα τωρινα γεγονοτα αν αυριο την αλλη γυρισει ο τροχος κ ο παο κανει χειροτερα εγω θα ειμαι πρωτος που θα το πει. Εκανες edit και δεν το ειδα το ποστ σου.Συμφωνουμε.. Οσο αφορα για την βρωμια και το "αλλο επιπεδο παραγκας" ειναι ακριβως γιατι πλεον παιζει μονος του ο Ολυμπιακος στο οικονομικο κομματι..Δεν εχει ανταγωνισμο..Η ΑΕΚ επεσε,ο ΠΑΟΚ ποτε δεν ειχε σοβαρο επενδυτη (δεν μιλαω για τωρα τωρα) και ο ΠΑΟ εχει χιλια δυο προβληματα και οχι λεφτα απο πισω...Οταν ειχε το χρημα δεν ηταν ετσι.. Ειχες δει καμια αλλη φορα να πληρωνει τοσα προστιμα οπως τωρα για το παραμικρο? Να εχει αυτη την αντιμετωπιση εξωαγωνιστικα? Ειχες δει ποτε οι δανεικοι και ολο το εξωαγωνιστικο κομματι να εχει τετοια κορυφωση οπως τωρα? Δεν ειναι τυχαιο που οι συνομιλιες που εχουν βγει,ειναι απο το 2010-11 και μετα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις