man of steel Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Και η Juve έπεσε κατηγορία. Σε αντίθεση με εσάς... και δημογραφία υπάρχει και όλα. Δεν θέλουν να κάνουν σωστή έρευνα και να σας δικάσουν. Βλέπεις αστείες τιμωρίες που ρίχνουν.Άσε λοιπόν το εξωτερικό. Σιγά να μην μας στήσουν και στα έξι μέτρα.Και εγώ έκανα επενδύσεις τα πέτρινα χρόνια αλλά τον μπούλο έπαιρνα.Το ποδόσφαιρο από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα ήταν βρώμικο όπως και όλα τα άλλα και όχι δεν το έλεγχα εγώ από την πρώτη μέρα.Άρα με την αναγωγή αυτή όλα τα πρωταθλήματα όποιος και να τα κατάκτησε ήταν σικέ.Ευχαριστημένος τώρα;
Grey Warden Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ερευνά ο εισαγγελέας. Ο αθλητικός εισαγγελέας Αρ.Κορέας διαπιστώνει ότι από την αξιολόγηση του περιεχομένου απομαγνητοφωνημένων τηλεφωνικών συνομιλιών που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ Σύμφωνα με το dikisports.blogspot.gr ο αθλητικός εισαγγελέας υποστηρίζει πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και οι στενοί του συνεργάτες στα πλαίσια του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδας τους, προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας, κάποιους από τους οποίους και προσλαμβάνουν σε καίριες θέσεις της ΠΑΕ, μετά την αποχώρησή τους από νευραλγικές θέσεις που κατείχαν στο Δημόσιο. Το απόρρητο των συνομιλιών ήρθη για τις κακουργηματικές πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης, της εκβίασης, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, των παραβάσεων σχετικών με τις εκρηκτικές ύλες και της έκρηξης. Επίσης προκύπτουν ενδείξεις και για την τέλεση άλλων αξιόποινων πράξεων, όπως της κακουργηματικής απάτης και της δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα σε βαθμό κακουργήματος. Επίσης ως ύποπτοι καλούνται οι Γ.Σαρρής, Γ.Παπακωνσταντίνου, Θ.Κουρίδης, Αρ.Σταθόπουλος, Θ.Μπριάκος, Γ.Δούρος και οι διαιτητές Κ.Ιωαννίδης, Απ.Αμπάρκιολης και Γ.Κάμπαξης. Είναι γνωστό οτι θα έχουμε νέο γύρο με κασέτες αυτό το καλοκαίρι εδώ και πολύ καιρό. Και μερικοί συνεχίζουν να παίζουν θέατρο και να γράφουν εδω πέρα αρλούμπες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Η μόνη πιθανότητα να γίνει κάτι παραπάνω απ ο,τι έγινε τις άλλες δύο φορές είναι ο Σαμαράς να τα έχει σπάσει με τον Μαρινάκη λόγω του Πειραιά. Διαφορετικά θα συνεχίζουν να γράφουν οι γαύροι όσα έγραφαν τόσες σελίδες χωρίς όνειδος και τσίπα. ΥΓ. Το ενθαρρυντικό είναι οτι πλέον ακούγεται η φωνή του, δεν είναι σαν την άλλη φορά που έλεγε μόνο ναι και εντάξει στον Μπέο.
Mau-Maus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Τα λέω σε σένα γιατί βλέπω ότι είσαι αρκετά μεγάλος για να τα θυμάσαι και όχι γιατί έχω κάτι προσωπικά μαζί σου! δε παρεξηγουμαι ! το οτι γινεται απλα συζητηση εδω αλλα σε καμμια περιπτωση επι προσωπικου ειναι κατι που συμφωνουμε 100% ! σε ολα τα αλλα οχι και τοσο , αλλα δεν ειναι περιεργο μιας και ο καθενας τα βλεπει τα πραγματα διαφορετικα ! εγω επειδη θυμαμαι κ εχω ζησει την ευνοια του παο απ τα μεσα της 10ετιας του 80 μεχρι τα μεσα της 10ετιας του '90 κ επειδη ζω και το τωρα , πιστευω πως δεν εχουν καμμια σχεση μεταξυ τους ! δες ποσα πρωταθληματα πηρε η αεκ τοτε και δες τι γινεται σημερα .. ο παο τοτε ηταν ευνοούμενος αλλα δεν απαγορευοταν να χασει ... σημερα αστα ! πεναλτι ΜΑΡΣ γινεται υπερ του πλατανια σε ΕΝΤΕΛΩΣ αδιαφορο παιχνιδι μεταξυ σας την τελευταια αγωνιστικη και ο κακος δε το δινει !!! γιατι ? ελα μου ντε .. απαγορευεται ....
man of steel Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Είναι γνωστό οτι θα έχουμε νέο γύρο με κασέτες αυτό το καλοκαίρι εδώ και πολύ καιρό. Και μερικοί συνεχίζουν να παίζουν θέατρο και να γράφουν εδω πέρα αρλούμπες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Η μόνη πιθανότητα να γίνει κάτι παραπάνω απ ο,τι έγινε τις άλλες δύο φορές είναι ο Σαμαράς να τα έχει σπάσει με τον Μαρινάκη λόγω του Πειραιά. Διαφορετικά θα συνεχίζουν να γράφουν οι γαύροι όσα έγραφαν τόσες σελίδες χωρίς όνειδος και τσίπα. ΥΓ. Το ενθαρρυντικό είναι οτι πλέον ακούγεται η φωνή του, δεν είναι σαν την άλλη φορά που έλεγε μόνο ναι και εντάξει στον Μπέο. Για σένα πάει μόνο αυτό που θα γράψω γιατί μιλάς για όνειδος και τσίπες.Είσαι η μοναδική ομάδα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου που πιάστηκε στα πράσα να δωροδοκεί και σε έσωσε κάποιος Αδριανόπουλος.Οπότε επειδή στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί θα έλεγα να κοιτάξεις λίγο και τα αίσχη της ομάδας σου.Π.χ λουλούδια τελικό κυπέλλου με την Α.Ε.Λ το 84 τις εποχές καπετάνιου όπου είχες τα δικά σου παραρτήματα(Παναχαϊκές Διαγόρες Ρόδου Δόξα Δράμα Ο.Φ.Η και άλλα τέτοια ωραία.όσο για τις κασέτες που αναφέρεις το μόνο που ακούστηκε σε κασέτα είναι ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεο να κερδάνε και οι άλλοι μπιπ από πρόεδρο άλλης ομάδας.Αναφορά σαφής στον Σωκράτη δεν υπήρχε μόνο σε κάποιον με το προσωνύμιο Θείος.Για τους υπόλοιπους είναι όντως τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια αλλά εσένα αν θέλω να σε τρολάρω μπορώ να σου πω δεν υπάρχει ούτε μία απόδειξη ατράνταχτη εναντίων του Σωκράτη σε αντίθεση με τα δικά σας τα όμορφα στην υπόθεση των λουλουδιών.Αν θέλεις να κάνουμε σε τέτοιο επίπεδο κουβέντα be my guest.Μερικοί από σας θέλετε να εφαρμόζουμε την τακτική δώσε πόνο Βαγγέλα γιατί δεν καταλαβαίνετε αλλιώς.Λες και η ομάδα σου είναι η αθώα περιστερά λες και η ομάδα σου δεν έχει κλέψει τίτλους από άλλες μικρότερες λες και η ομάδα σου δεν έχει δωροδοκήσει εκβιάσει και δέσει στο άρμα της μικρότερες ομάδες στην διάρκεια της ιστορία της.Στο μόνο που θα μπορούσα να σε δικαιολογήσω θα ήταν αν ήσουν μικρός στην ηλικία και δεν ξέρεις τα ωραία που κάνατε εσείς.Κάτι ελληνοποιήσεις Ρότσα σε μπουμπλή κάτι μεταγραφές στα χαρτιά με το αδελφό σωματείο και άλλα που θα μπορούσα να γράφω όλη μέρα.Ούτε έχω την όρεξη ούτε την διάθεση.Μην φανατίζεσαι και μην βλέπεις μονόπλευρα τα πράγματα.όλοι τις έχουν κάνει τις βρωμιές τους.Όσο για τις τωρινές κασέτες αλήθεια τον Πατέρα πότε θα τον καλέσουν; δε παρεξηγουμαι ! το οτι γινεται απλα συζητηση εδω αλλα σε καμμια περιπτωση επι προσωπικου ειναι κατι που συμφωνουμε 100% ! σε ολα τα αλλα οχι και τοσο , αλλα δεν ειναι περιεργο μιας και ο καθενας τα βλεπει τα πραγματα διαφορετικα ! εγω επειδη θυμαμαι κ εχω ζησει την ευνοια του παο απ τα μεσα της 10ετιας του 80 μεχρι τα μεσα της 10ετιας του '90 κ επειδη ζω και το τωρα , πιστευω πως δεν εχουν καμμια σχεση μεταξυ τους ! δες ποσα πρωταθληματα πηρε η αεκ τοτε και δες τι γινεται σημερα .. ο παο τοτε ηταν ευνοούμενος αλλα δεν απαγορευοταν να χασει ... σημερα αστα ! πεναλτι ΜΑΡΣ γινεται υπερ του πλατανια σε ΕΝΤΕΛΩΣ αδιαφορο παιχνιδι μεταξυ σας την τελευταια αγωνιστικη και ο κακος δε το δινει !!! γιατι ? ελα μου ντε .. απαγορευεται .... Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου γιατί επί Κόκκαλη το πράγμα άρχισε να ξεφεύγει πολύ.Εκεί που διαφωνώ είναι ότι δεν έπαιρνε τα πρωταθλήματα μόνο με την παράγκα αλλά έφερνε και παικταράδες ρε φίλε που αν ήθελε μπορούσε να έχει το πρωτάθλημα και χωρίς αυτούς.Είμαι πεπεισμένος ότι το 80% των τελευταίων τίτλων που πήρε ήταν δίκαιοι είχε ομάδα.Αν τώρα μου το πας ότι αν δεν έπαιρνε το πρώτο πρωτάθλημα με το πέτσινο πέναλτι με την Καβάλα ότι μπορεί να μην γινόταν τίποτα από όλα αυτά και να μην στηνόταν αυτή η "αυτοκρατορία"καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι εντελώς αυθαίρετο και υποθετικό.Μπορεί π.χ του χρόνου να έκανε χειρότερα αφου ήταν το πουλέν της τότε κυβέρνησης μπορεί και να μην γινόταν και τίποτα και να έκανε άλλα δέκα χρόνια να πάρει πρωτάθλημα.Η μπορεί να τα έπαιρνε στο κρανίο και να σκορπούσε το δεκαπλάσιο χρήμα και να έφερνε ακόμα καλύτερους παίκτες.Αλλά ξέρεις ότι αυτό δεν υπάρχει τρόπος να το ξέρουμε ελπίζω τουλάχιστον σε αυτό να συμφωνούμε
Grey Warden Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Για σένα πάει μόνο αυτό που θα γράψω γιατί μιλάς για όνειδος και τσίπες.Είσαι η μοναδική ομάδα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου που πιάστηκε στα πράσα να δωροδοκεί και σε έσωσε κάποιος Αδριανόπουλος.Οπότε επειδή στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί θα έλεγα να κοιτάξεις λίγο και τα αίσχη της ομάδας σου.Π.χ λουλούδια τελικό κυπέλλου με την Α.Ε.Λ το 84 τις εποχές καπετάνιου όπου είχες τα δικά σου παραρτήματα(Παναχαϊκές Διαγόρες Ρόδου Δόξα Δράμα Ο.Φ.Η και άλλα τέτοια ωραία.όσο για τις κασέτες που αναφέρεις το μόνο που ακούστηκε σε κασέτα είναι ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεο να κερδάνε και οι άλλοι μπιπ από πρόεδρο άλλης ομάδας.Αναφορά σαφής στον Σωκράτη δεν υπήρχε μόνο σε κάποιον με το προσωνύμιο Θείος.Για τους υπόλοιπους είναι όντως τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια αλλά εσένα αν θέλω να σε τρολάρω μπορώ να σου πω δεν υπάρχει ούτε μία απόδειξη ατράνταχτη εναντίων του Σωκράτη σε αντίθεση με τα δικά σας τα όμορφα στην υπόθεση των λουλουδιών.Αν θέλεις να κάνουμε σε τέτοιο επίπεδο κουβέντα be my guest.Μερικοί από σας θέλετε να εφαρμόζουμε την τακτική δώσε πόνο Βαγγέλα γιατί δεν καταλαβαίνετε αλλιώς.Λες και η ομάδα σου είναι η αθώα περιστερά λες και η ομάδα σου δεν έχει κλέψει τίτλους από άλλες μικρότερες λες και η ομάδα σου δεν έχει δωροδοκήσει εκβιάσει και δέσει στο άρμα της μικρότερες ομάδες στην διάρκεια της ιστορία της.Στο μόνο που θα μπορούσα να σε δικαιολογήσω θα ήταν αν ήσουν μικρός στην ηλικία και δεν ξέρεις τα ωραία που κάνατε εσείς.Κάτι ελληνοποιήσεις Ρότσα σε μπουμπλή κάτι μεταγραφές στα χαρτιά με το αδελφό σωματείο και άλλα που θα μπορούσα να γράφω όλη μέρα.Ούτε έχω την όρεξη ούτε την διάθεση.Μην φανατίζεσαι και μην βλέπεις μονόπλευρα τα πράγματα.όλοι τις έχουν κάνει τις βρωμιές τους.Όσο για τις τωρινές κασέτες αλήθεια τον Πατέρα πότε θα τον καλέσουν; Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου γιατί επί Κόκκαλη το πράγμα άρχισε να ξεφεύγει πολύ.Εκεί που διαφωνώ είναι ότι δεν έπαιρνε τα πρωταθλήματα μόνο με την παράγκα αλλά έφερνε και παικταράδες ρε φίλε που αν ήθελε μπορούσε να έχει το πρωτάθλημα και χωρίς αυτούς.Είμαι πεπεισμένος ότι το 80% των τελευταίων τίτλων που πήρε ήταν δίκαιοι είχε ομάδα.Αν τώρα μου το πας ότι αν δεν έπαιρνε το πρώτο πρωτάθλημα με το πέτσινο πέναλτι με την Καβάλα ότι μπορεί να μην γινόταν τίποτα από όλα αυτά και να μην στηνόταν αυτή η "αυτοκρατορία"καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι εντελώς αυθαίρετο και υποθετικό.Μπορεί π.χ του χρόνου να έκανε χειρότερα αφου ήταν το πουλέν της τότε κυβέρνησης μπορεί και να μην γινόταν και τίποτα και να έκανε άλλα δέκα χρόνια να πάρει πρωτάθλημα.Η μπορεί να τα έπαιρνε στο κρανίο και να σκορπούσε το δεκαπλάσιο χρήμα και να έφερνε ακόμα καλύτερους παίκτες.Αλλά ξέρεις ότι αυτό δεν υπάρχει τρόπος να το ξέρουμε ελπίζω τουλάχιστον σε αυτό να συμφωνούμε Κάτσε πάνω στο παγωτό τώρα που ακούγεται ο πρόεδρος της ίδιας σου της ομάδας να δίνει εντολές. Δεν διάβασα σχεδόν τπτ απ οσα έγραψες γιατί πολύ απλά δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει να πληρώσουν αυτοί που κατέστρεψαν τις Κυριακές μας με την δική σας ανοχή και κάλυψη. Που μου θες και επίπεδο.
tzizzz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 η χαρα του βαζελου .. τα ταγματα εφοδου των οργανωμενων του παναθηναικου νομιζεις δεν λογοδοτει καπου? ή απλα βγαζεις την ουρα σου απεξω? και οπως ειπες .. "ακουγεται" .. αν υπαρχουν συγκλονιστικα στοιχεια ας τα δειξουν αλλιως να αφησουν στην ακρη τους φανταχτερούς τίτλους .. ειναι απλο ..
Grey Warden Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 η χαρα του βαζελου .. τα ταγματα εφοδου των οργανωμενων του παναθηναικου νομιζεις δεν λογοδοτει καπου? ή απλα βγαζεις την ουρα σου απεξω? και οπως ειπες .. "ακουγετε|" απο ενα αρθεο καποιου καπου καπως καποτε Μπορείς να μπεις στο Σκάι να διαβάσεις τα έγγραφα του εισαγγελέα με τις συνομιλίες. Δεν μιλάμε για άρθρο κάποιου κάποτε. http://www.skai.gr/news/greece/article/261696/marinakis/ Υπάρχουν σε pdf για να τα κατεβάσετε. Εκτός κι αν πιστεύετε οτι τα pdf τα κατασκέυασε ο Αλαφούζος. Καλό διάβασμα.
gamanos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Το να λέει κάποιος ότι Θείος δεν είναι ο Θείος, είναι σαν να λέει ότι η φράση Βαγγέλη ψάξου αναφέρεται στον Βενιζέλο. Αυτό μόνο, καλή συνέχεια.
tzizzz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 φιλε το ειδα το αρθρο δεν προκειται να διαβασω 100 σελιδες , αυτοι που το διαβασαν ας μας πουν τα στοιχεια αυτο λεω
man of steel Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Κάτσε πάνω στο παγωτό τώρα που ακούγεται ο πρόεδρος της ίδιας σου της ομάδας να δίνει εντολές. Δεν διάβασα σχεδόν τπτ απ οσα έγραψες γιατί πολύ απλά δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει να πληρώσουν αυτοί που κατέστρεψαν τις Κυριακές μας με την δική σας ανοχή και κάλυψη. Που μου θες και επίπεδο. Ευτυχώς που μας παραδειγματίζεις με το δικό σου.Πάντως για το ποιος από τους δυο μας κάθετε σε παγωτό είναι προφανές . Πρέπει να είσαι από τους τύπους που όταν συμμετέχουν σε μία συζήτηση τους τρελαίνουν στην φάπα .Τόση μπούρδα σε μαζεμένη σε τόσο λίγες γραμμές δεν έχω ξανά διαβάσει και τέτοιο ψυχολογικό πάθος εναντίων ομάδας δεν έχω ξαναδεί.Πράγμα που μου δημιουργεί ακόμα μία απορία αν αυτοί που σε τρελαίνουν στην καρπαζιά με αυτά που λες μήπως είναι γαύροι.ΑΑΑ και για τον Μαρινάκη εγώ τον βρίζω τουλάχιστον το τελευταίο χρόνο από το πρωί μέχρι το βράδυ.Ρώτα τους ομοϊδεάτες σου στο topic να στο επιβεβαιώσουν γιατί κατά τα άλλα ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ή δεν ξέρεις με ποιον μιλάς την κάθε φορά!
man of steel Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Το να λέει κάποιος ότι Θείος δεν είναι ο Θείος, είναι σαν να λέει ότι η φράση Βαγγέλη ψάξου αναφέρεται στον Βενιζέλο. Αυτό μόνο, καλή συνέχεια. Είπα αν θέλω να τον τρολάρω θα μπορούσα να πω και αυτό.Μην αλλοιώνεις το νόημα αυτών που γράφω!
Mau-Maus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ενα μικρο αποπασμα απο το δικαστικο εγγραφο ..''... ο μαρινακης ειναι ο υπευθυνος για την επιλογη σαρρη στην θεση του προεδρου της επο .. η κυριαρχια του μαρινακη στην επο και γενικοτερα στο ελλ ποδοσφαιρο αποδεικνυεται και απο το γεγονος οτι το συνολο των ταλαντουχων ποδοσφαιριστων μεταγραφεται με ιδιαιτερη ευκολια στον ολυμπιακο , χωρις μαλιστα να αναφερονται χρηματικα ποσα και για τον ιδιο λογο παραμενουν στην ανωτερη κατηγορια ομαδες οπως ο πανιωνιος η βεροια .. οτι ο προεδρος του ολυμπιακου ενενχει μεσω του υπαλληλου του γιαννη μωραλη την σουπερ λιγκα αναγκαζοντας τους ιδιοκτητες των ομαδων να τον υποστηριζουν πρκκειμενου να βοηθηθουν απο τον ολυμπιακο ,,, κτλ κτλ ... ''ποσα ωραια πραγματα εχουμε να δουμε ... ας γινει η αρχη επιτελους ...
Danbo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δε ξερω αν ξεχασα κατι Μπορεις να μου πεις το 2010-11 γιατι σβηνεις το πρωταθλημα? Εχασες κανενα παιχνιδι που εκρινε το πρωταθλημα οπως για παραδειγμα το παιχνιδι στη Ριζουπολη?
Grey Warden Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ευτυχώς που μας παραδειγματίζεις με το δικό σου.Πάντως για το ποιος από τους δυο μας κάθετε σε παγωτό είναι προφανές . Πρέπει να είσαι από τους τύπους που όταν συμμετέχουν σε μία συζήτηση τους τρελαίνουν στην φάπα .Τόση μπούρδα σε μαζεμένη σε τόσο λίγες γραμμές δεν έχω ξανά διαβάσει και τέτοιο ψυχολογικό πάθος εναντίων ομάδας δεν έχω ξαναδεί.Πράγμα που μου δημιουργεί ακόμα μία απορία αν αυτοί που σε τρελαίνουν στην καρπαζιά με αυτά που λες μήπως είναι γαύροι.ΑΑΑ και για τον Μαρινάκη εγώ τον βρίζω τουλάχιστον το τελευταίο χρόνο από το πρωί μέχρι το βράδυ.Ρώτα τους ομοϊδεάτες σου στο topic να στο επιβεβαιώσουν γιατί κατά τα άλλα ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ή δεν ξέρεις με ποιον μιλάς την κάθε φορά! Ειδικά σε συζήτηση μόνο στη φάπα δεν με τρελαίνουν. Πουλάς τρελίτσα και καλά κάνεις, αυτό ξέρεις. Μόνο που στη προκειμένη περίπτωση δεν μπαίνω καν σε συζήτηση. Δεν υπάρχει κάτι να συζητήσω. Πούλα την τρελίτσα σου αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις