Anubis13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Σωστα αλλα αφου τα εχεις ξεπερασει αυτα περιμενα να μου δωσεις ενα νουμερο βαθμων και να με αποστομωσεις. Θα ηταν πιο ευκολο απο το να γεμιζουμε σελιδες. Εξαλλου εγω δεν μιλησα ουτε για παραγκα, ουτε για budget, ουτε για το μαρινακη ουτε για το πρωταθλημα. Σου εκανα μια ερωτηση την οποια δεν ηξερες\ηθελες να απαντησεις. Δεκτο.
man of steel Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Κοίτα για μένα έγιναν αυτά τα πράγματα τώρα δεν ξέρω αν θα έπαιρνα πρωτάθλημα αλλα το σίγουρο είναι διαιτησία κ άλλοι εξωτερικοί παράγοντες επηρέασαν πολλούς αγώνες κ οχι μόνο του ολυμπιακού κ του παο αλλα γενικότερα και κατα συνεπεια ολο το πρωτάθλημα.Απλά το αναφέρω γιατί ανάφερε πιο πάνω ο μαν οφ στιλ για το μπατζετ κ θεωρώ οτι αυτός δεν είναι ο κανόνας για να πάρεις το πρωτάθλημα.όλη η ελλάδα το ξέρει οτι υπάρχει παράγκα κ την έχει αυτός που λαδώνει + το γεγονός παίζονται παιχνίδια κ μύρια για το στοίχημα κ πουλιούνται παιχνίδια απο όλες τις ομάδες και κλασσικό παράδειγμα οταν ο ολυμπιακός σιγουρέψει το πρωτάθλημα κ μαθηματικά πουλάει τα παιχνίδια του είτε βοηθάει τις εκάστοτε ομάδες δορυφόρους για να μην πέσουν κατηγορία είτε για λογους στοιχηματος..καθε χρόνο το ιδιο γίνεται κ μην ακούσω δικαιολογίες κ για αυτό. Σε παρακαλώ παρακολούθησε όλη την χρονιά ένα ξένο πρωτάθλημα όλη τη σαιζόν όποιο σου αρέσει να δεις τι σφυρίζεται..Αν σφυριζόντουσαν αυτά στην Ελλάδα θα είχαμε συλλαλητήρια... 1
Danbo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Σε παρακαλώ παρακολούθησε όλη την χρονιά ένα ξένο πρωτάθλημα όλη τη σαιζόν όποιο σου αρέσει να δεις τι σφυρίζεται..Αν σφυριζόντουσαν αυτά στην Ελλάδα θα είχαμε συλλαλητήρια... Φιλε τι ψαχνεις να βρεις? ΕΙναι γνωστο οτι Παναθηναικος (Και ΚΑΕ στην Ευρωλιγκα),Ρεαλ,ΠΑΟΚ και για καποιους η Μπαρτσελονα ειναι οι μοναδικες ομαδες σε ολο τον κοσμο που μονο αδικουνται και ποτε δεν ευνοουνται.Ποτε μα ποτε ομως.. Και εννοειται πως ο Ολυμπιακος ειναι ο μονος που φταιει ακομα και αν ριξει καμια βροχη μεσα στο καλοκαιρι και μας χαλασει την βολτα του 15 Αυγουστου
icenex Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ναι αδικηθηκε σε αρκετα παιχνιδια φετος,και του κοπηκαν και καποιοι βαθμοι..Εσυ θα μας πεις αν φετος,ευνοηθηκες σε κανενα παιχνιδι ή μονο σε αδικουσαν? Μα ρε φιλε,ποτε θα καταλαβεις οτι αυτος που ξοδευει να το πω ετσι,βαζει λεφτα κτλ θα εχει και την ευνοια? Ποτε θα το καταλαβεις αυτο? Εδω γινεται στα ερασιτεχνικα σωματεια,δεν θα γινει στα Ευρωπαικα Εθνικα πρωταθληματα? Εισαι απο Αθηνα βλεπω,αν εχεις γνωστους στον Πειραια που ασχολουνται ή εστω γνωριζουν πειραικο ποδοσφαιρο,αντε και ρωτησε τους τι ευνοια ειχει ο Εθνικος Πειραιως στην Α' κατηγορια της ΕΠΣΠ.Τοπικο πρωταθλημα τωρα..Μην τρελαθουμε τελειως Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη ομάδα κ δεν ασχολούμαι κ φανατικά αλλά θυμάμαι ενα συγκεκριμένο γεγόνος που έζησα φέτος κ απο εκεί κ έπειτα έχασα πάσα ιδέα γενικότερα με τον αθλητισμο για αυτο κ δεν φανατίζομαι.Δουλέυω σε περίπτερο κ αυτό κατα συνέπεια με κάνει να μιλάω με πολύ κόσμο οπώς καταλαβαίνεις, μια μέρα έρχεται ένας πελάτης κ μου λεει βγάλε 500 ευρώ Paysafe και πως πιάνουμε την κουβέντα μου λέει παίξε 2 αγώνες τώρα δεν θυμαμαι ποιες κ η πλακα μου είπε ακριβες σκορ...κ μολις είδα τα αποτελέσματα απο τους συγκεκριμενους αγώνες ξενέρωσα + μια φόρα ηρθε ενα πελάτης που είναι στους οργανωμενους στην 7 κ μου είπε για 2-3 αγώνες που ηξερε κ μου τους ειπε για να τους παίξω κ αυτοι βγηκανε....Οτι και να λέμε για μπάτζετ τα θεωρώ αστεία...οταν παίζονται χιλια δυο παιχνιδια απο πισω..ειτε στημενα ειτε διαιτησιες ειτε ολα μαζι..Ο νοων νοητω κ δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου ουτε το κανω να δημιουργησω εντυπωσεις οτι ο ολυμπιακος το κανει μονο απλα το αναφερω οτι υπάρχει πολυ βρωμια στο εν λογω αθλημα γιατι εκει εχει τα πολλα λεφτα κ άδικα καθεστε κ μπαινετε σε τετοιες κουβεντες γιατι δεν μετραει το ταλεντο κ η ψυχη της ομαδας..αλλα οπως ειπε ο μαν οφ στιλ τα λεφτα κ εκει συμφωνω οτι οποιος γρασαρει την μηχανη καλυτερα αυτος θα παρει κ πρωταθλημα..
Danbo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη ομάδα κ δεν ασχολούμαι κ φανατικά αλλά θυμάμαι ενα συγκεκριμένο γεγόνος που έζησα φέτος κ απο εκεί κ έπειτα έχασα πάσα ιδέα γενικότερα με τον αθλητισμο για αυτο κ δεν φανατίζομαι.Δουλέυω σε περίπτερο κ αυτό κατα συνέπεια με κάνει να μιλάω με πολύ κόσμο οπώς καταλαβαίνεις, μια μέρα έρχεται ένας πελάτης κ μου λεει βγάλε 500 ευρώ Paysafe και πως πιάνουμε την κουβέντα μου λέει παίξε 2 αγώνες τώρα δεν θυμαμαι ποιες κ η πλακα μου είπε ακριβες σκορ...κ μολις είδα τα αποτελέσματα απο τους συγκεκριμενους αγώνες ξενέρωσα + μια φόρα ηρθε ενα πελάτης που είναι στους οργανωμενους στην 7 κ μου είπε για 2-3 αγώνες που ηξερε κ μου τους ειπε για να τους παίξω κ αυτοι βγηκανε....Οτι και να λέμε για μπάτζετ τα θεωρώ αστεία...οταν παίζονται χιλια δυο παιχνιδια απο πισω..ειτε στημενα ειτε διαιτησιες ειτε ολα μαζι..Ο νοων νοητω κ δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου ουτε το κανω να δημιουργησω εντυπωσεις οτι ο ολυμπιακος το κανει μονο απλα το αναφερω οτι υπάρχει πολυ βρωμια στο εν λογω αθλημα γιατι εκει εχει τα πολλα λεφτα κ άδικα καθεστε κ μπαινετε σε τετοιες κουβεντες γιατι δεν μετραει το ταλεντο κ η ψυχη της ομαδας..αλλα οπως ειπε ο μαν οφ στιλ τα λεφτα κ εκει συμφωνω οτι οποιος γρασαρει την μηχανη καλυτερα αυτος θα παρει κ πρωταθλημα.. Ακριβως αυτο ειναι ολο το νοημα φιλε..Οποιος εχει το μαρουλι,χεζει και σε καλυτερες χεστρες..Και εγω εχω φιλο γνωστο που παιζει Β' Εθνικη και μου ειχε πει 2 ματσ με ακριβες σκορ.. Παντως οποιος ξερει,ας ρωτησει για τον Εθνικο που σας λεω,για τα τελευταια 3 χρονια του στην Α' Πειραια,τι αντιμετωπιση ειχε απο την διαιτησια..Και μιλαμε για ερασιτεχνικο πρωταθλημα,που ο πρωτος δινει μπαραζ ανοδου και που ο Εθνικος εμπαινε σε ομιλο που μια ομαδα διακδικουσε ανοδο μαζι με αυτον και που την αφηνε 10-12 βαθμους πισω.. Τι να λεμε τωρα,δεν θα γινουν αυτα και χειροτερα σε πρωταθληματα που παιζονται στοιχηματικα μεχρι την Μαδαγασκαρη,παιζοντας εκ,μην πω και δις ευρω απο πισω?
8elwADSL Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Υπάρχει ζωή στο μπασκετικό τμήμα; Έχουμε φτάσει μέσα καλοκαιριού και ακόμα καμιά μεταγραφή. In the meantime ακόμα μια μεταγραφή οι κόκκινοι.
Demon13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Σε παρακαλώ παρακολούθησε όλη την χρονιά ένα ξένο πρωτάθλημα όλη τη σαιζόν όποιο σου αρέσει να δεις τι σφυρίζεται..Αν σφυριζόντουσαν αυτά στην Ελλάδα θα είχαμε συλλαλητήρια... Φέτος το πήρε ο Altetico μέσα στην έδρα της Barcelona. Σαν να λέμε ο ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκης. Και ενοείται οτι η Αtletico δεν έχει δώσει ούτε το 20% των χρημάτων της Barca. Που ήταν τα κοράκια να σφάξουν την Atletico; ή να πλακώσουν στο ξύλο την αποστολή της Atletico και να λέει ο πρέδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπανδίας "Το ποδόσφαιρο είναι ματς για άντρες;"
Danbo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Φέτος το πήρε ο Altetico μέσα στην έδρα της Barcelona. Σαν να λέμε ο ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκης. Και ενοείται οτι η Αtletico δεν έχει δώσει ούτε το 20% των χρημάτων της Barca. Που ήταν τα κοράκια να σφάξουν την Atletico; ή να πλακώσουν στο ξύλο την αποστολή της Atletico και να λέει ο πρέδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπανδίας "Το ποδόσφαιρο είναι ματς για άντρες;" Η Ατλεντικο εχει 3-4 φορες μικροτερο Μπατζετ απο την Ρεαλ και την Μπαρτσα και οχι 15..Δευτερον,αυτο ειναι κατι που εγινε σπανια και μια στο τοσο και δεν ειναι κανονας..Ο Κανονας ειναι οτι οποιος επενδυει,θα φτιαξει και την καλυτερη ομαδα και θα παρει τους τιτλους,οπως μαζι και τα εξωαγωνιστικα πραγματα.. Στην Ισπανια 3 ομαδες ξοδευουν χρηματα,Ρεαλ,Μπαρτσα και Ατλεντικο.Γιαυτο και απο την 2η θεση (με εξαιρεση μονο φετος) και κατω η διαφορα παει στους 25+ βαθμους καθε χρονο..Το ιδιο και στην Αγγλια,εκει επενδυουν 4-5 ομαδες που καθε χρονο ειναι κοντα,απο εκει και κατω, 10-15+ βαθμους.. Ετσι παει αυτο.. Επενδυσες το 2009,πηρες πρωταθλημα και δεν στο στερησε κανεις.Μπορεις να μας πεις τον λογο που η παραγκα εκανε διακοπες και δεν στο στερησε τοτε? Υ.Γ Οσο για σφαξιματα που λες,εχεις δει αγωνες στην Ισπανια οταν οι αλλες ομαδες παιζουν με την Ρεαλ και την Μπαρτσα το τι σφαξιμο πεφτει?
Grey Warden Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Υπάρχουν ακόμα γαύροι μετά από όσα έχουν ακουστεί σε κασέτες και μιλάνε; Λίγη τσίπα ρε. Απλά το βουλώνετε με σκυμμένο το κεφάλι και πάτε παρακάτω. Ντροπή. 1
Danbo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Υπάρχουν ακόμα γαύροι μετά από όσα έχουν ακουστεί σε κασέτες και μιλάνε; Λίγη τσίπα ρε. Απλά το βουλώνετε με σκυμμένο το κεφάλι και πάτε παρακάτω. Ντροπή. Βρε θα μας απαντησει κανεις γιατι το 2009-10 πηρες πρωταθλημα και που ηταν η παραγκα τοτε? Ή θα συνεχισετε να πατατε το play να παιζει η κασετα?
icenex Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Βρε θα μας απαντησει κανεις γιατι το 2009-10 πηρες πρωταθλημα και που ηταν η παραγκα τοτε? Ή θα συνεχισετε να πατατε το play να παιζει η κασετα? αν και δεν άκουσα κασέτες τότε έγω πιστέυω όλο και κάτι υπήρχε αλλά δεν πιστέυω ήταν τόσο φανερή αν θυμαμαι λαθος διορθώστε με να σημιώσω όμως απο την αλλη ο ολυμπιακός την έχει κάνει επιστήμη την παράγκα κ πέρα απο τα φράγκα που ρίχνει σε ομάδα κ σε άλλους μηχανισμούς αυτό δεν αναιρεί την βρωμιά για πόσο πρωταθληματα τα έχει πάρει έτσι.Θα μπορουσε στην θεση του να ηταν ο παναθηναικος η οποιαδηποτε αλλη ομαδα που να εκανε κατι παρομοιο αν ειχε τα φραγκα στην προκειμενη ειναι ο ολυμπιακος κ για αυτο το λογο οταν λεμε οτι υπαρχει παραγκα κ ειδικα εσεις την κανατε επιστημη δεν χρειαζεται να κανετε τους κινεζους κ να αποφευγετε να δωσετε απαντησεις σε οποιοδηποτε ερωτημα που επηρεασε αποτελεσματα η και πρωταθληματα ακομη..Αυτα τα ολιγα απο εμενα κ πιστευω ημουν αντικειμενικος βαση γεγονοτων.
Danbo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 αν και δεν άκουσα κασέτες τότε έγω πιστέυω όλο και κάτι υπήρχε αλλά δεν πιστέυω ήταν τόσο φανερή αν θυμαμαι λαθος διορθώστε με να σημιώσω όμως απο την αλλη ο ολυμπιακός την έχει κάνει επιστήμη την παράγκα κ πέρα απο τα φράγκα που ρίχνει σε ομάδα κ σε άλλους μηχανισμούς αυτό δεν αναιρεί την βρωμιά για πόσο πρωταθληματα τα έχει πάρει έτσι.Θα μπορουσε στην θεση του να ηταν ο παναθηναικος η οποιαδηποτε αλλη ομαδα που να εκανε κατι παρομοιο αν ειχε τα φραγκα στην προκειμενη ειναι ο ολυμπιακος κ για αυτο το λογο οταν λεμε οτι υπαρχει παραγκα κ ειδικα εσεις την κανατε επιστημη δεν χρειαζεται να κανετε τους κινεζους κ να αποφευγετε να δωσετε απαντησεις σε οποιοδηποτε ερωτημα που επηρεασε αποτελεσματα η και πρωταθληματα ακομη..Αυτα τα ολιγα απο εμενα κ πιστευω ημουν αντικειμενικος βαση γεγονοτων. Mα δεν ειπα οτι δεν υπαρχει παραγκα ή οτι δεν την εχει ο Ολυμπιακος ρε φιλε..Αυτο που λεω ειναι οτι στα 17-18 χρονια αυτα,καποιοι τα παρουσιαζουν λες και εχει παρει καθαρο 1 πρωταθλημα ο Ολυμπιακος και εχει παρει αλλα 15 πετσινα λογω παραγκας.. Και οτι ο ΠΑΟ ειναι ο μονιμα αδικημενος,το αθωο πουλακι που παντα πρωτα παει ο Σταυρός και μετα το τριφυλλι και του φταιει παντα το κατεστημενο.Και ξαναρωταω εγω τωρα και απαντηση δεν παιρνω.Εχει παραγκα ο Ολυμπιακος αυτα τα χρονια,οκ,μαζι σας και ετσι ειναι,το 2004 και το 2010 που ειναι αυτη η κ@@λο παραγκα να προσθεσει αλλα 2 πρωταθληματα στον ΟΣΦΠ και που ηταν και το 2008 για το πρωταθλημα της ΑΕΚ? (Και μην μου πειτε οτι λογω παραγκας εγινει αυτο που εγινε με τον Βαλτνερ) που ηταν η παραγκα να καθαρισει την ΑΕΚ στα 30 παιχνιδια πρωταθληματος και να μην παει το πρωταθλημα στον ποντο? Εχει κανεις σας σαφης απαντηση ακριβως πανω σε αυτο που σας ρωταμε?
Demon13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Η Ατλεντικο εχει 3-4 φορες μικροτερο Μπατζετ απο την Ρεαλ και την Μπαρτσα και οχι 15.. Υ.Γ Οσο για σφαξιματα που λες,εχεις δει αγωνες στην Ισπανια οταν οι αλλες ομαδες παιζουν με την Ρεαλ και την Μπαρτσα το τι σφαξιμο πεφτει? Αυτό δεν είπα; 4-5 φορές μικρότερο 20%. στο 5% κόλλησες; Μια χαρά έχασε πόντους και απ την Λεβάντε, εσείς μια κωλοτούμπα έκανε ο Βάις και κερδίσατε. Ή μάλλον ξέρεις πότε αρχίζετε και χάνεται πόντους; Οταν εξασφαλίζετε μαθηματικά το πρωτάθλημα... ,το 2004 και το 2010 που ειναι αυτη η κ@@λο παραγκα να προσθεσει αλλα 2 πρωταθληματα στον ΟΣΦΠ Παίρνοντας 7 σερί, ίσως είπε άστους να πάρουν και ένα. Βασικά ο γάβρος δεν έχασε ένα πρωτάθλημα αλλα κέρδισε άλλα 4, το έχεις σκεφτεί ποτέ αυτό; Άλλαξε και η κυβέρνηση το 2004, ίσως έπαιξε μεγάλο ρόλο, για να κωλώσουν κάποιοι να προταγωνιστήσουν πάλι σε κασέτες.
Danbo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Αυτό δεν είπα; 4-5 φορές μικρότερο 20%. στο 5% κόλλησες; Μια χαρά έχασε πόντους και απ την Λεβάντε, εσείς μια κωλοτούμπα έκανε ο Βάις και κερδίσατε. Ή μάλλον ξέρεις πότε αρχίζετε και χάνεται πόντους; Οταν εξασφαλίζετε μαθηματικά το πρωτάθλημα... Παίρνοντας 7 σερί, ίσως είπε άστους να πάρουν και ένα. Βασικά ο γάβρος δεν έχασε ένα πρωτάθλημα αλλα κέρδισε άλλα 4, το έχεις σκεφτεί ποτέ αυτό; Άλλαξε και η κυβέρνηση το 2004, ίσως έπαιξε μεγάλο ρόλο, για να κωλώσουν κάποιοι να προταγωνιστήσουν πάλι σε κασέτες. Εχεις 5εκ αγορι μου και εχω 60εκ.5% Το λες αυτο? Μα εμεις οταν χανουμε βαθμους,ειναι ειτε επειδη τους δινουμε στα παραρτηματα ειτε επειδη εχουμε παρει μαθηματικα το πρωταθλημα..Δεν σας το βρισκουμε ουτε αυτο..Αποφασιστε..Θελετε να χανουμε και κανεναν βαθμο οπως η Ατλεντικο με την Λεβαντε ή οταν θα γινει θα μας πρηζετε για δωρεες βαθμων? Ο Γαβρος κερδισε αλλα 4 γιατι οι φιλοι σας οι Πατεραδες και οι Βγενοπουλοι εγιναν κακες πεθερες μεταξυ τους,μονοι σας φαγατε τα μουτρα σας και αυτο το αποδειξατε φετος που βαλατε σωστους ανθρωπους σε σωστα σημεια της ΠΑΕ και δουλεψαν και τα πηγατε περηφιμα με 5-6εκ μπατζετ.Δεν σας εφταιγε κανεις απολυτως..Φαντασου αν ειχατε αλλα 10εκ μπατζετ φετος τι θα μπορουσατε να κανετε.Παπαδες..Απλα ειναι θεμα επιλογων.. Οσο για το τελευταιο,δεν σας το βρισκουμε ουτε αυτο..Μια επαιξε ρολο η κυβερνηση,μια οτι ειπαμε "ε αστους να παρουν και αυτοι ενα" κτλ κτλ.. Ε τοτε να πουμε οτι και με την Ρεαλ και την Μπαρτσα το ιδιο εγινε.Τους αφησαν... Ρε φιλε,το θεμα ειναι απλο.Σκας χρημα,θα εχεις και την αναλογη ευνοια,θα εχεις και τα εξωαγωνιστικα θεματα με το μερος σου,θα εχεις και καλη ομαδα..Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιωμαστε..
Demon13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Εχεις 5εκ αγορι μου και εχω 60εκ.5% Το λες αυτο? Μα εμεις οταν χανουμε βαθμους,ειναι ειτε επειδη τους δινουμε στα παραρτηματα ειτε επειδη εχουμε παρει μαθηματικα το πρωταθλημα..Δεν σας το βρισκουμε ουτε αυτο..Αποφασιστε..Θελετε να χανουμε και κανεναν βαθμο οπως η Ατλεντικο με την Λεβαντε ή οταν θα γινει θα μας πρηζετε για δωρεες βαθμων? Για δείξε μου τα 5. Να σε δω. Απόδειξε αυτό που λες. Φέτος κανείς δεν είπε για πρωτάθλημα. Για τα προηγούμενα χρόνια; Τότε δεν ισχύει το υποτιθέμενο 5% σου.... Και όταν χάνετε βαθμούς κανείς δεν είπε τα δώσατε στο παράρτημα, όταν παίζεται το πρωτάθλημα ΠΑΝΤΑ. Οσο για το τελευταιο,δεν σας το βρισκουμε ουτε αυτο..Μια επαιξε ρολο η κυβερνηση,μια οτι ειπαμε "ε αστους να παρουν και αυτοι ενα" κτλ κτλ.. Ε τοτε να πουμε οτι και με την Ρεαλ και την Μπαρτσα το ιδιο εγινε.Τους αφησαν... Η αναγωγή στην Ευρώπη είναι Cossutio επιχείρημα και ακολουθεί και ο man of steel. Σε αυτούς πέστα. Με ρώτησες κάτι και σου απάντησα. Δεν σου κάνει η απάντηση μου μεγεία σου με χαρά σου. Ας το Ισπανικό εκεί που είναι δεν έχει καμια σχέση. Μην μας ξαναρωτήσεις όμως. γιατί έκανες ερώτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις