Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα παντως σε αγωνιστικο επιπεδο ο Καραγκουνης στον ΠΑΟ (στην δευτερη θητεια του κατα κυριο λογο) ηταν απο αυτους που σιχαινομουν.
"Επελεγε" τα παιχνιδια που θα ιδρωσει, στα αλλα (ιδιαιτερα αυτα της Α εθνικης) ηταν περπατημα, τουμπες και γκρινια. Οποιος προπονητης του στερουσε 90λεπτα σε σημαντικα ματς , εμενε ανεργος. Γενικα ηταν μερος εκεινου του καρκινωματος που μου την εδινε, να βλεπω παιχτες δηλαδη με δυνατοτητες να ξυνονται μεσα στον αγωνιστικο χωρο και να αποφασιζουν την τυχη της ομαδας αναλογως τα κεφια τους.

Δεν τον θελω στον ΠΑΟ διοτι ειναι δεδομενο οτι θα αλλαξει αρκετα το κλιμα σε αποδυτηρια κλπ, αλλα και ο SlimData εχει point στον τροπο που το βλεπει. Τον θελει το τεχνικο τιμ, ο Αλαφουζος απο που κι ως που ριχνει ακυρο για μη οικονομικους λογους;

ΥΓ. Εκει στην ΚΑΕ εχουν πολλη πλακα πλεον. Μετα απο 2-3 εβδομαδες νέκρας στα μεταγραφικα, ημερα Κυριακη, που ο κοσμος αραζει στο ιντερνετ (οσοι δεν ειναι για μπανιο), βγαινει ταυτοχρονα σε ολα τα σαιτ προκατ δημοσιευμα με τιτλο "ΠΑΟ για Χαινς". Αλλα οχι αυτον της ΤΣΣΚΑ.

Ετσι θα κερδισει τις εντυπωσεις ο τρακης, να ειναι βεβαιος.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

(1)

Πιστεύω να έχεις παίξει ποδόσφαιρο έστω και ερασιτεχνικά σε κάποια ομάδα ώστε να ξέρεις ότι όταν δεν υπάρχει κίνητρο χάνεται το 50% της απόδοσης μίας ομάδας.Δεν έκαναν μόνο με σας αγγαρεία οι παίκτες του Ο.Σ.Φ.Π αλλά σε όλο τον δεύτερο γύρο το ίδιο πράγμα έκαναν.Και στην τελική τι σημασία έχει τι λέω εγώ η ο cossutius ή ή Μαργαρίτα ή οι φυλλάδες ότι θα σας λιώσουμε το θέμα είναι οι παίκτες τι όρεξη και τι διάθεση έχουν να παίξουν.Και τέτοια από μεριάς Ολυμπιακού δεν υπήρχε γιατί όταν είσαι 20 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο υποσυνείδητα ήδη είσαι αδιάφορος δεν βγάζεις πάθος ενέργεια δύναμη τίποτα.Αλλά εγώ μία άποψη είπα, δεν με νοιάζει στο κάτω κάτω και μακάρι έτσι να συνεχίσετε. Να πανηγυρίζεται σε ενδεχόμενες αδιάφορες τριάρες και ο τίτλος να έχει κλείσει από τα Χριστούγεννα.

(2)

Πάντως εγώ αν ήμουν οπαδός του Π.Α.Ο πρωτίστως θα ενδιαφερόμουν να μην με γλεντάει ο κάθε πικραμένος στον πρώτο γύρο και μετά θα κοιτούσα τα ντέρμπι.Πάντως αν θέλω να κοιτάω  μόνο το συμφέρον της ομάδας μου έτσι θέλω να συνεχίσετε.Κάθε χρόνο χαρούμενος θα είμαι....

Το πας αλλού και βέβαια υπήρχε κίνητρο νίκης μπορεί γενικά να μην έχεις το κίνητρο να κερδίσεις τις μικρές ομάδες ( αν και πήγαινες αν θυμάμαι για αήττητο πρωτάθλημα! ) αλλά στο ντέρμπι ''θέλεις να δείξεις το ποιος πραγματικά είσαι πώς να το κάνουμε αυτό ισχύει παντού σε όλες τις χώρες! ( τελικά τι? αφού δεν νίκησες όπως αρχικά είχες σαν στόχο είπες να το ρίξει στο και καλά δεν παίζαμε για τίποτα και αυτό μας έκανε αδιάφορους γιααυτό και το αποτέλεσμα :-D  :-D ....δηλαδή εμείς πόσο κίνητρο παραπάνω είχαμε νομίζεις αφού όπως είπες 1η δεν θα βγαίναμε ενώ και με ήττα πάλι στα πλάι οφ θα είμασταν. )

Δηλαδή τι θες να πεις ότι ο Βαγγέλας και κάθε παλιός Βαγγέλας που είχατε σαν αρχηγό σας ήταν τόσο άνετος στην ιδέα ότι ο ΟΣΦΠ θα χάνει από ομάδες ''κατώτερες ( ΠΑΟ ,ΑΕΚ ?) και καλά  , όχι φίλε μου ο Βαγγέλες κυρίως αυτό το μαστ θέλει για να έχει τον κόσμο με το μέρος του και θα λέει μετά δες ποιος είμαι εγώ στο τιμόνι : Αυτός που σου πήρε πρωτάθλημα π.χ. αήττητο και με Χ γκολ με τον ''υποδεέστερο''.  

Στο (2) είπαμε εσύ έχεις μάθει αλλιώς ....θέλω να πω 3 παιχνίδια είχαν πραγματικά ενδιαφέρον για εσένα το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ/ΑΕΚ/ΠΑΟΚ Τα άλλα κατα περίπτωση ήταν πάντα ΆΣΣΟΣ στο στοίχημα και αν έπαιζες εκτός (2πλό στάνταρ!)  μονοτονία .( Απάντηση στο με γλεντάει οκ κάθε!) 

Kάπως έτσι πας να μου το πεις βλέπω :

Δημοσ.

Τεσπα δεν θα ανοίξω καμία κόντρα δεν έχω τέτοιο σκοπό πάντως στο εξήγησα καθαρά.Δεν πα να θέλει οτιδήποτε ο Βαγγέλας οι φυλλάδες οι οπαδοί εγώ και όποιος άλλος το γεγονός είναι ότι οι παίκτες πατούν χορτάρι.Αν δεν έχουν αυτοί κίνητρο δεν λέει τίποτα.Τώρα αν βάζεις σε μένα βίντεο με τον γελοίο τον Τσουκαλά μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά!

Edit:@Midi κάπου εκεί κοντά στο ντέρμπι που χάσαμε με τρία μηδέν μία, δύο, τρεις, μέρες πριν είχα γράψει ότι πιθανόν και να χάσουμε γιατί είμαστε αδιάφοροι.Επειδή δεν το βρίσκω αν το βρεις κάντο παράθεση σε παρακαλώ για να μην δημιουργείται η εντύπωση σε ορισμένους ότι μιλάω εκ των υστέρων και ότι όσοι ξέρουμε από μπάλα μας έκαιγε το κρεμμύδι από πριν.Θα προσπαθήσω να το βρω και εγώ ξανά!

Δημοσ.
χι φίλε μου ο Βαγγέλες κυρίως αυτό το μαστ θέλει για να έχει τον κόσμο με το μέρος του και θα λέει μετά δες ποιος είμαι εγώ στο τιμόνι : Αυτός που σου πήρε πρωτάθλημα π.χ. αήττητο και με Χ γκολ με τον ''υποδεέστερο''.

Οι εώς τώρα κινήσεις του Βαγγέλα, αν εξαιρέσεις τη περίοδο του 2010 και τα γραφικά που έκανε, μαρτυρούν εντελως διαφορετική πολιτική.

Αν ηταν ο Σωκ στη θέση του και η ομάδα έχανε 3 "στόχους" (να περάσει στους 8 του Τσ. Λ. με αβαντα το 2-0, να κερδίσει τον ΠΑΟ με μεγάλο σκορ στο Καραισκάκης και να πάρει κυπελλο), θα ειχε ήδη διώξει προπονητή.

Δεν το έκανε. Αντίθετα φάνηκε να στηρίζει τον Μιτσελ.

Ειναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Είναι Μπίζνα. Πουλάω ακριβά, αγοράζω φθηνά, φτιάχνω παίχτες, τους αναδεικνύω και φτιάχνω ονομα στην Ευρώπη.

Σε τέτοιου είδους μπίζνες δε χωράνε συναισθηματισμοί ειδικά αν αυτοί δεν επιρεάζουν τον βασικό στόχο που λέγεται πρωτάθλημα και έσοδα απ τον Τσ. Λιγκ.

Γιαυτο και σου φέρνει έναν Αμπινταλ τωρα και 1-2 ακόμα ονόματα, ωστε να έχει και στο γήπεδο κόσμο.

Midi κάπου εκεί κοντά στο ντέρμπι που χάσαμε με τρία μηδέν μία, δύο, τρεις, μέρες πριν είχα γράψει ότι πιθανόν και να χάσουμε γιατί είμαστε αδιάφοροι.Επειδή δεν το βρίσκω αν το βρεις κάντο παράθεση σε παρακαλώ

Και εσύ και εγω το είχαμε γράψει και 2-3 ακόμα.

Βέβαια έπαιξαν και άλλα ρόλο σε εκείνο το ματς.

• Like 1
Δημοσ.

Τεσπα δεν θα ανοίξω καμία κόντρα δεν έχω τέτοιο σκοπό πάντως στο εξήγησα καθαρά.Δεν πα να θέλει οτιδήποτε ο Βαγγέλας οι φυλλάδες οι οπαδοί εγώ και όποιος άλλος το γεγονός είναι ότι οι παίκτες πατούν χορτάρι.Αν δεν έχουν αυτοί κίνητρο δεν λέει τίποτα.Τώρα αν βάζεις σε μένα βίντεο με τον γελοίο τον Τσουκαλά μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά!

Edit:@Midi κάπου εκεί κοντά στο ντέρμπι που χάσαμε με τρία μηδέν μία, δύο, τρεις, μέρες πριν είχα γράψει ότι πιθανόν και να χάσουμε γιατί είμαστε αδιάφοροι.Επειδή δεν το βρίσκω αν το βρεις κάντο παράθεση σε παρακαλώ για να μην δημιουργείται η εντύπωση σε ορισμένους ότι μιλάω εκ των υστέρων και ότι όσοι ξέρουμε από μπάλα μας έκαιγε το κρεμμύδι από πριν.Θα προσπαθήσω να το βρω και εγώ ξανά!

Το video δεν πάει προσωπικά να ξέρεις! και βέβαια δεν υπάρχει καμία κόντρα

Απλά το έβαλα γιατί δεν έχω σκοπό να ανοίξω και εγώ κουβέντα (με σεντόνια) και να μιλάω σε κάποιον που μπορεί να το βλέπει έτσι! δεν σε ξέρω γιατί δεν μπαίνω στο δικό σας νήμα  οπότε δικαιολογούμε σε αυτό απλά απάντησα στα σχόλια ότι δεν υπήρχε κίνητρο Νίκης (πιστεύω να συμφωνούμε σε αυτό που πόσταρα παραπάνω τώρα το ότι πατάνε χορτάρια αυτοί ναι συμφωνώ αλλά όλοι τόσοι είναι εκεί και ζητάνε την Νίκη και μόνο αυτήν οπότε και οι παίκτες ξέρουν τι θα πει νίκη κόντρα στον Παναθηναικό , άλλα το αν δεν μπόρεσαν! ) καλώς η κακός έτσι είναι ότι άλλο είναι απλά για να γλυκαίνουμε το άσχημο αποτέλεσμα και να το πασάρουμε ποιο εύκολα τους οπαδούς ( και για τους δυο ισχύει αυτό να ξέρεις!). 

Αν θέλεις να βρει το ποστ για μένα ( Να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται ) σε πιστεύω ότι μπορεί να το έγραψες αλλά δεν είσαι εσύ ο ΟΣΦΠ. Το ότι εσύ είπες μπορεί να χάσετε δείχνει ότι δεν είσαι η πάνω κατηγορία ( βαμμένος οπαδός!) τίποτα άλλο. Όπως και να έχει πάντως θα ήθελες μια νίκη απέναντι μου και μάλιστα με διαφορά μεγάλη για να είσαι κυρίαρχος και να έχεις και το κερασάκι στην τούρτα  (στο πρωτάθλημα αναφέρομαι)

Μετά είχες και την ατυχία στο κύπελλο ( εδώ μην μου πεις για το ότι δεν υπήρχε κίνητρο!) και έδεσε το γλυκό.  

@Cossutius. άλλο αυτό που λες όμως και δεν φέρει κάποια απάντηση σε αυτό που έγραψα πάνω εγώ!

Είναι εντελώς άλλο κεφάλαιο και άλλη κουβέντα  ''το αν είναι σωστό δεν το συζητάω έχεις δίκιο'' αλλά αν δεις δεν μιλάγαμε για αυτό, ακόμα και στο Μπάσκετ αν δεις τα ποστ μου εδώ δεν ασχολούμαι με αυτό γιατί πιστεύω ότι δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι στο να διορθώσουμε ή να αλλάξουμε αυτές τις καταστάσεις! 

Δημοσ.

Σου απάντησα για συγκεκριμένο θέμα και ότι αφορά το τι θέλει ή όχι ο Βαγγέλας. Οχι γενικά :-)

Κατα τα άλλα κλαίω με το βιντεο με τον Τσουκαλά. Ο άνθρωπος ειναι showman. Αυτος και ο Σαΐντ αλ Σαχάφ (υπουργος πληροφοριών του Σαντάμ με το αήμνιστο "οι Αμερικάνοι ειναι διασκορπισμένοι μέσα στη χώρα, διαλυμένοι. Ο στρατός μας τους έχει καθαρίσει και όπου νάναι θα διωξει και τους τελευταίους". Την ιδια στιγμη οι Αμερικάνοι έμπαιναν στη Βαγδάτη.)

Δημοσ.

Το video δεν πάει προσωπικά να ξέρεις! και βέβαια δεν υπάρχει καμία κόντρα

Απλά το έβαλα γιατί δεν έχω σκοπό να ανοίξω και εγώ κουβέντα (με σεντόνια) και να μιλάω σε κάποιον που μπορεί να το βλέπει έτσι! δεν σε ξέρω γιατί δεν μπαίνω στο δικό σας νήμα  οπότε δικαιολογούμε σε αυτό απλά απάντησα στα σχόλια ότι δεν υπήρχε κίνητρο Νίκης (πιστεύω να συμφωνούμε σε αυτό που πόσταρα παραπάνω τώρα το ότι πατάνε χορτάρια αυτοί ναι συμφωνώ αλλά όλοι τόσοι είναι εκεί και ζητάνε την Νίκη και μόνο αυτήν οπότε και οι παίκτες ξέρουν τι θα πει νίκη κόντρα στον Παναθηναικό , άλλα το αν δεν μπόρεσαν! ) καλώς η κακός έτσι είναι ότι άλλο είναι απλά για να γλυκαίνουμε το άσχημο αποτέλεσμα και να το πασάρουμε ποιο εύκολα τους οπαδούς ( και για τους δυο ισχύει αυτό να ξέρεις!). 

Αν θέλεις να βρει το ποστ για μένα ( Να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται ) σε πιστεύω ότι μπορεί να το έγραψες αλλά δεν είσαι εσύ ο ΟΣΦΠ. Το ότι εσύ είπες μπορεί να χάσετε δείχνει ότι δεν είσαι η πάνω κατηγορία ( βαμμένος οπαδός!) τίποτα άλλο. Όπως και να έχει πάντως θα ήθελες μια νίκη απέναντι μου και μάλιστα με διαφορά μεγάλη για να είσαι κυρίαρχος και να έχεις και το κερασάκι στην τούρτα  (στο πρωτάθλημα αναφέρομαι)

Μετά είχες και την ατυχία στο κύπελλο ( εδώ μην μου πεις για το ότι δεν υπήρχε κίνητρο!) και έδεσε το γλυκό.  

Για να το ελαφρύνουμε και λίγο βαμμένος είμαι μόνο με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου.Μπορεί να μας αρέσει το ποδόσφαιρο και να αφιερώσαμε χρόνια από την ζωή μας και ως αθλητές του αλλά άλλα πράγματα έρχονται πρώτα στην ζωή.Απλά όταν βλέπεις τα πράγματα από περισσότερη απόσταση και πιο ψύχραιμα καταλαβαίνεις και περισσότερα.Έχει γούστο να μην ξέρω τι ρόλο βαράει ο Βαγγέλας ο Σωκράτης ο τράκης και ο Βγενόπουλος και σία.Τυφλοί είμαστε οι χαζοί;Η μόνη διαφορά των παραπάνω είναι ότι ορισμένοι εκ των μαφιόζων έριξαν χρήμα ενώ άλλοι παλεύουν με tweeets και πουλώντας οπαδιλίκι να την βγάλουν και τζάμπα.Κατά τα άλλα καλά κουμάσια είναι όλοι τους, στο κάτω κάτω της γραφής πως τα έκαναν τα λεφτουδάκια τους με το σταυρό στο χέρι;Αν όντως έμπαινες από κει θα ήξερες ότι έχω ρίξει ανελέητο κράξιμο στον Βαγγέλα που με έφερε σε προστριβή με αρκετούς σύνγαυρους όπου και μερικοί τέθηκαν σε ignore list.Αυτά στα λέω για να ξέρεις ότι δεν μιλάς με κάποιο κόκκινο τυφλοκούταβο :P αλλά με κάποιον που θέλει να είναι όσο το δυνατό περισσότερο αντικειμενικός.

• Like 1
Δημοσ.

Σου απάντησα για συγκεκριμένο θέμα και ότι αφορά το τι θέλει ή όχι ο Βαγγέλας. Οχι γενικά :-)

Κατα τα άλλα κλαίω με το βιντεο με τον Τσουκαλά. Ο άνθρωπος ειναι showman. Αυτος και ο Σαΐντ αλ Σαχάφ (υπουργος πληροφοριών του Σαντάμ με το αήμνιστο "οι Αμερικάνοι ειναι διασκορπισμένοι μέσα στη χώρα, διαλυμένοι. Ο στρατός μας τους έχει καθαρίσει και όπου νάναι θα διωξει και τους τελευταίους". Την ιδια στιγμη οι Αμερικάνοι έμπαιναν στη Βαγδάτη.)

Σου λέω ξανά δεν ασχολούμαι με ΔΓ/ χοντρό/ Αδέλφ. ΑΓΓΕΛ. και λοιπούς γιατί όσο να το συζητάμε δεν αλλάζει το αποτέλεσμα , αυτό που θέλεις να πεις είναι ότι ο ΟΣΦΠ είναι μια επιχείρηση και ο Χοντρός είναι εξυπνότερο από τον ΣΩΚ! ( μάλλον το βλέπει λιγότερο οπαδικά και περισσότερο επιχειρηματικά! ) μην μου τον βγάζεις ψυχούλα όμως σε παρακαλώ! ( και βέβαια ήθελε την νίκη αλλά μπορεί να είχε άλλα θέματα μετά! οπότε δεν ξέρει κανείς τι έγινε.

man of steel  Σωστός! σε όλο το ποστ πάνω ( αυτή είναι και η αλήθεια) απ την άλλη υπάρχουν και τα παιδάκια ( τα στραβά ) που τραβάνε μαχαίρια ακόμα και σήμερα για αυτό το ρεζιλίκι ( ξεφτίλα πραγματικά! )

Υ.Γ. Απλά ο χοντρός σας ας χάσει και κανένα παιχνίδι του χρόνου από κάποιον κάτω από τους 3 πρώτους τις βαθμολογίας.

Δώστε ρε παλικάρια καμία πληροφορία για Νάξο τώρα που το κανονίσαμε με την γυναίκα ( φαγητό π.χ. που δηλ. όχι να πάμε και να μας γδάρουν. κάπου καλά και φθηνά, καμιά παραλία  κ.α.  με pm. pls! Αν έχει πάει κάποιος.

Δημοσ.

Σου λέω ξανά δεν ασχολούμαι με ΔΓ/ χοντρό/ Αδέλφ. ΑΓΓΕΛ. και λοιπούς γιατί όσο να το συζητάμε δεν αλλάζει το αποτέλεσμα , αυτό που θέλεις να πεις είναι ότι ο ΟΣΦΠ είναι μια επιχείρηση και ο Χοντρός είναι εξυπνότερο από τον ΣΩΚ! ( μάλλον το βλέπει λιγότερο οπαδικά και περισσότερο επιχειρηματικά! ) μην μου τον βγάζεις ψυχούλα όμως σε παρακαλώ! ( και βέβαια ήθελε την νίκη αλλά μπορεί να είχε άλλα θέματα μετά! οπότε δεν ξέρει κανείς τι έγινε.

man of steel  Σωστός! σε όλο το ποστ πάνω ( αυτή είναι και η αλήθεια) απ την άλλη υπάρχουν και τα παιδάκια ( τα στραβά ) που τραβάνε μαχαίρια ακόμα και σήμερα για αυτό το ρεζιλίκι ( ξεφτίλα πραγματικά! )

Υ.Γ. Απλά ο χοντρός σας ας χάσει και κανένα παιχνίδι του χρόνου από κάποιον κάτω από τους 3 πρώτους τις βαθμολογίας.

Οψόμεθα, αν δεν αξίζει ας τα χάσει όλα τα παιχνίδια ο χοντρός.Όταν όμως μου φέρνει αμπιντάλ έστω και στα 35(πρόσεξε το στόπερ δεν έχει πολλά τρεξίματα, όταν έφτασα εγώ 35 γύρισα από δεξί μπακ χαφ σε στόπερ)δίπλα σε έναν Μανωλά (αν δεν φύγει) με τεράστιες παραστάσεις από το Μουντιάλ μου φαίνεται ότι πάλι ανοίγει η ψαλίδα.Ειδικά αν εμπλουτίσει και το κέντρο με αυτούς που ακούγονται τότε λυπάμαι αλλά καληνύχτα...Και ο δικός μας κάθαρμα είναι αλλά κάθαρμα που πληρώνει αφού πανταλόνιασε τις δύο πρώτες χρονιές βεβαίως βεβαίως + τα λεφτουδάκια του ch.lΜην τρελαθούμε ότι γεννήθηκε και γαύρος....Απλά ο δικός σας πήρε μία Π.Α.Ε στα όρια της χρεωκοπίας δεν έβαλε φράγκο από την τσέπη του ζήτησε υπομονή για την εξυγίανση την οποία και έλαβε και  άρχισε ξαφνικά να διαμαρτύρεται γιατί δεν κέρδιζε.Με ποιους; Με καινούριο προπονητή που δεν είχε ακόμα προσαρμοστεί, και με τελείως καινούρια ομάδα με πιτσιρικάδες που δεν είχαν δέσει μεταξύ τους.Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου το κύπελλο υπό τις συνθήκες που περιέγραψα παραπάνω συνιστά τεράστια επιτυχία.Σαφώς και ο  πήχης έχει ανέβει για φέτος.Αλλά τον πήχη πρέπει να φέρεις και κάποιον να τον υποστηρίξει.Ένα βαρύ όνομα μία προσωπικότητα αλλιώς θα ψάχνεις πάλι για παράγκες και καλύβια και θα πάρει φωτιά πάλι το πληκτρολόγιο από τα tweets!

Δημοσ.

Η μόνη διαφορά των παραπάνω είναι ότι ορισμένοι εκ των μαφιόζων έριξαν χρήμα ενώ άλλοι παλεύουν με tweeets και πουλώντας οπαδιλίκι να την βγάλουν και τζάμπα.

ας εχει ο θεος καλα αυτους που παλευουν με τουιτ και βρισκεται ο παναθηναικος εκει που βρισκεται σημερα και οχι στην τριτη εθνικη παρειτσα με την αεκ και την λαρισα τον ηρακλη και τον αρη οπως πολυ ποθουσε ο βαγγελας ! 

ολους τους αλλους τους ειδαμε που ειναι τωρα ! και τους μπαινο-βγενοπουλους και τους πατερες  τους βαρδιλογιανηδες τους γιαννακοπουλους  και ολους που εξαφανιστηκαν σαν τα ποντικια ! αφηστους τους τσαμπες λοιπον και την  φθηνη παραπληροφορηση ο αλαφουζος ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ  που ξοδευει τον υπερπολυτιμο  χρονο  του καθημερινα  (ω , ναι ποτε δεν εταξε εκατομυρια και μεταγραφαρες)  που πολεμαει μονος του την σαπιλα που εχει φτασει στο απροχωρητο , που εχει νοικοκυρεψει τα πραγματα  και που εχει βαλει την ομαδα σε εναν σωστο δρομο !

εσενα δε σε κατηγορω γιατι με το λιγο που διαβασα εισαι οσφπ μαλλον κ δεν εχεις κανεναν λογο να ξερεις κ να ασχολησε με τα του παο , οποιος παναθηναικος ομως ειναι κατα του αλαφουζου ζει πραγματικα σε εναν αλλο κοσμο  ..

τις παραγκες και τα καλυβια που ανφερερεις  στο επομενο μηνυμα σου ειναι ντροπη και μονο που τις αναφερεις ..

εχετε καταστρεψει καθε εννοια ανταγωνισμου στο ελλ ποδοσφαιρο - εθεροτυφλεις αν δε το βλεπεις -

με κατακοκκινες επο -  διαιτησια  - λιγκα  - ομαδες δορυφορους , ποδοσφαιριστες δανεικους κτλ  ειναι λογικο να τσιμπας καθε χρονο τα  30 εκατ που τσαμπιον και να παιρνεις τους 35αρηδες αμπιτταλ ..

αν εχεις παιξει ποδοσφαιρο και ενδιαφερεσαι πραγματικα γι αυτο 

τοτε προσευχησου να αλλαξουν τα πραγματα εστω και τωρα   .. εστω και αν ειναι τοσοο αργα ...

• Like 2
Δημοσ.

Θα απαντούσα σε αυτό που λες @man of steel αλλά έγγραψε πρώτα ένα σωστό ποστ ο @Mau-Maus το οποίο έχει στοιχεία από αυτά που θα έλεγα. Θα καταλήξω σε αυτό που είπα ότι ο Βαγγέλας ας χάσει και κανένα ματσάκι με κάποια μικρή ομάδα μια στο τόσο δεν είναι κακό που τους έχει όλους την φάπα ....κάπως έτσι ΠΑΟ /ΠΑΟΚ και παλιότερα ΑΕΚ κτλ. όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαν καμία ελπίδα να πάρουν πρωτάθλημα είτε με τον χοντρό απέναντι είτε με το σκυλί τον Σωκ ....και για να σε προλάβω δεν τα έχεις πάρει όλα επειδή έπαιξες μπαλάρα ( π.χ. τελικός κυπέλλου με το καφενείο τον Αστέρα! αλλά καλά να πάθει γιατί είχε την εντύπωση ότι η στήριξη είναι αμφίδρομη ''Ο Βαγγέλας όμως είχε άλλη άποψη'' και το πήρε το κυπελάκι αν και δεν το άξιζε! )

Το ότι έχεις κάνει κάποιες ποιοτικές μεταγραφές δεν είναι απόλυτο ότι θα σε κάνει μόνιμο πρωταθλητή ούτε ότι θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα ( δεν κερδίζει πάντα η ομάδα με το ακριβότερο σύνολο ....αλλά αυτή που παίζει την καλύτερη μπάλα.άσχετα αν οι παίκτες είναι νέοι και χωρίς παραστάσεις! ) 

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί μου το χαλάς;Που είπα εγώ ότι τα έχω πάρει όλα γιατί έπαιξα μπαλάρα;Και σαφώς μόνο οι καλές μεταγραφές δεν είναι από μόνες τους ικανές για να πάρεις πρωτάθλημα αλλά υπενθυμίζω ότι όταν τις κάναμε οι περισσότεροι οπαδοί του Π.Α.Ο εμμέσως πλην σαφώς τις παραδεχόντουσαν λέγοντας που πάμε εμείς με τους Καραγκουνικομπασινάδες.@Maus Maus τον Αλαφούζο δεν το μέμφομαι για το πλάνο του που αφορά την εξυγίανση μπορεί να είναι και το καλύτερο πλάνο  στην ιστορία τον μέμφομαι απλά γιατί είναι τσάμπα μάγκας.Ζήτημα να έχει βάλει ένα ευρώ από την τσέπη του και δεν μιλάμε για κανένα φτωχαδάκι ικανό μάνατζερ έτσι;Όσο για την σαπίλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου ζήτημα να βρεις άλλον γαύρο εδώ μέσα που να έχει αναφερθεί εκτενέστερα σε αυτήν!Από αυτό όμως μέχρι το να μηδενίζουμε όλους τους τίτλους που πήρε ο γαύρος απόρροια και των παικταράδων που έφερε έχει μεγάλη απόσταση!Τεσπα δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό(δυστυχώς) γιατί βλέπουμε τα πράγματα από τελείως διαφορετική σκοπιά!Είναι όπως λένε μερικοί γαύροι και για το μπάσκετ ότι ο Π.Α.Ο κυριαρχεί  λόγω Βασιλακόπουλου και βαφτίζει τον Διαμαντίδη αγκωνίδη παραβλέποντας το γεγονός ότι ο Π.Α.Ο έφερνε παικταράδες και ο γαύρος έφερνε σαπάκια!Για μένα τα πράγματα είναι απλά έχεις παίκτες έχεις και ομάδα!Δέκα χρόνια πορείας στην Δ Εθνική και άλλα άλλα 10 σε μικρότερες κατηγορίες ακόμα και τελειωμένος γαύρος να ήμουνα δεν θα μπορούσαν να με εμποδίσουν να δω το προφανές.Πολλοί λένε ότι ο Ολυμπιακός είναι διορισμένος πρωταθλητής ενώ έξω υπάρχει ανταγωνισμός παραβλέποντας όμως το γεγονός ότι έξω όλες σχεδόν οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό φέρνουν όλες παικταράδες ενώ εδώ φέρνει μόνο ένας.Αν θα ντρεπόμουν για κάτι θα ήταν για το χάρτινο πρωτάθλημα που πήρα από την Α.Ε.Κ αλλά αναρωτιέμαι με την κουλτούρα που έχουμε σαν οπαδοί ποιος πρόεδρος θα μπορούσε να σταθεί λέγοντας στους οπαδούς του ότι άφησε ένα πρωτάθλημα που μπορούσε να πάρει βάση νόμου επειδή ήταν μη ηθικό!Κανείς θα έπεφταν όλοι να τον φάνε.Και το δεύτερο όνειδος για μένα ήταν το κύπελλο με τον αστέρα!Τα έχω γράψει εκτενώς πολλές φορές.Αλλά σαν Λαρισαίος που είμαι θυμάμαι και εγώ μία σφαγή της Α.Ε.Λ σε τελικό κυπέλλου με τον Π.Α.Ο όλα αυτά υπάρχουν ακόμα, δεν είναι μόνο ένας ο κλέφτης τροπαίων από μικρές ομάδες!Είναι αστείο γενικά οι ομάδες του τέως Π.Ο.Κ να μιλούν για αδικίες γιατί αν μιλήσουν οι μικρότερες θα πέσει πολύ γέλιο.Για να κάνω και λίγο πλακίτσα wtf τι διάολο έπαθα σήμερα, ποτέ δεν έγραψα τόσα σεντόνια μαζεμένα και ειδικά σε αντίπαλο τόπικ :P

• Like 1
Δημοσ.

Γιαυτό λέω και εγώ ότι τα σεντόνια δεν αλλάζουν τίποτα :) (o καθένας το βλέπει από διαφορετική οπτική γωνία) οπότε είναι λίγο δύσκολο να έχουμε πλήρη συμφωνία σε αυτά που γράφονται εδώ. 

Δημοσ.

Μα και τον Μουρινιο προπονητη με παιχτες πακετο Κριστιανο και Μπειλ δε προκειτε να παρουμε πρωταθλημα,το εχουμε πει 200 φορες.

Τον τρακη τουλαχιστον τον κραζουμε ολοι η αν οχι ολοι το 90% τον παναθηναικων.Φωναζουμε για τις δηλωσεις του,φωναζουμε

για τις μεταγραφες του φωναζουμε για τις ψευτομαγκιες του.

Εσεις για το βαγγελη το μονο που ακουω ειναι "δωσε πονο" "βαγγελη γλεντα τους" "βαγγελη διδαξε ηθος" σε ειρωνικο στυλ.

Αλλα εδω να μου πεις πινετε ακομα νερο στο ονομα του Σωκρατη Κοκκαλη,σε ποιον?? Τι να κατσουμε να πουμε λοιπον.

Παρτε αλλα 200 πρωταθληματα λοιπον,διδαχτε ηθος και ολα καλα.

Και τον Κοσκωτα αν δε τον μπαγλαρωναν και περνατε καμια 10ρια πρωταθληματα μαζι του τα ιδια θα λεγατε.

Αυτο ειναι το σανο που λεμε καποιες φορες.

Το δωσε πονο τρακη το ακουμε και απο εσας..Μην μας το παιζετε Αγιες παρθενες τωρα,μην τρελαθουμε..

Επισης,το 2009 πως το πηρες?Ειπε να παει διακοπες η παραγκα το 09?

@Man Of Steel

Φιλε μου οταν το 2009 ο παναθηναικος βρισκοταν 3-4 ποντους στη 2η θεση της βαθμολογιας και μου εβγαινε ο Βγενοπουλος και ελεγε "το πρωταθλημα ειναι δικο μας" γιατι αν θυμαστε αυτο ελεγε, τοτε για ποιους παιχταραδες και πρασινα αλογα μιλαμε?Αν ηταν ενωμενοι μεταξυ τους θα ειχαν γινει χειροτεροι του Μαρινακη οι πατεροβγενο.Απλα διαλυθηκαν.

Μη συγκρινετε τον μπασκετικο παναθηναικο του Παυλου κ Θαναση με τον παναθηναικο του τρακη.

Ο μπασκετικος παναθηναικος μεχρι να αναλαβει ο τρακης ηταν οτι πιο αξιολογο ειχε να παρουσιασει ο ελληνικος αθλητισμος μαζι με το euro του 2004 και την εθνικη στο μπασκετ.

Αν καποιοι νιωθουν οτι κατι τετοιο ισχυει για τον ολυμπιακο του Μαρινακη τοτε οκ, μαλλον δεν υπαρχει επικοινωνια.

Δεν ειχες παικταραδες τοτε? Οταν εκανες γιο γιο την Ρομα κτλ κτλ ποιοι την εκαναν? Η παραγκα του ΒγενοΠατερα?

Και επισης,παρε χαμπαρι αυτο που παραδεχεσαι εμεσως,οτι οποιος εχει και σπαταλαει το χρημα,θα ειναι ολοι γυρω του..

Δημοσ.

Το δωσε πονο τρακη το ακουμε και απο εσας..Μην μας το παιζετε Αγιες παρθενες τωρα,μην τρελαθουμε..

Επισης,το 2009 πως το πηρες?Ειπε να παει διακοπες η παραγκα το 09?

Δεν ειχες παικταραδες τοτε? Οταν εκανες γιο γιο την Ρομα κτλ κτλ ποιοι την εκαναν? Η παραγκα του ΒγενοΠατερα?

Και επισης,παρε χαμπαρι αυτο που παραδεχεσαι εμεσως,οτι οποιος εχει και σπαταλαει το χρημα,θα ειναι ολοι γυρω του..

Όταν ρίχνει χρήμα κάποια ομάδα και φέρνει παίκτες θα πάει καλά!Δεν λέω ότι ντε και καλά θα πάρει πρωτάθλημα αλλά δεν θα τερματίζει επίσης 20 βαθμούς πίσω από τον πρώτο και θα διαμαρτύρεται συνεχώς μέσω tweets.Τσάμπα μάγκες δεν υπάρχουν πουθενά το χρήμα φέρνει την ευτυχία και την επιτυχία!Το απέδειξαν οι αφοί Γιανακόπουλοι το απέδειξαν και οι βγαινοπατέρες στην ίδια τους την ομάδα!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...