Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν τέλει με τον κάρα θα ασχοληθούμε τώρα? ( ούτε καν θέμα δεν το βλέπω ) 

@SlimData : Το ξέρω ότι δεν είχες πει γνώμη μέχρι τώρα ,απλά ήθελα να δω τι πιστεύεις εσύ σε αυτό το θέμα ( βέβαια δεκτή είναι γιατί δεν μπορούμε να το εξακριβώσουμε πλέον αφού δεν έρχεται!) Πάντως να ξέρεις ότι αυτά που είπες έχουν θετικά (τα παραπάνω δικό σου που λες) και αρνητικά! όπως : μπορεί σαν προσωπικότητα να είναι τεράστιος αλλά αυτό δεν αλλάζει 1 σύστημα καλοδουλεμένο τόσα χρόνια οπότε πέρα από τα του σεβασμού που λες σαν προσωπικότητα ο Παναθηναϊκός δεν νομίζω ότι κερδίζει κάτι άλλο πρακτικά και να σου εξηγήσω τι θέλω να πω.

Τόσα χρόνια οι διαιτητές έχουν ένα πλάνο ,το οποίο δεν είχε αλλάξει τότε για τον Κάρα και ένα σορό άλλους γιατί να αλλάξει τώρα τι το διαφορετικό είδες πέρυσι σε αυτό το θέμα? πιστεύεις ότι στην Ελλάδα υπάρχει τέτοια αναγνώριση αξίας ? Αυτή που σήμερα του σκάβουν τον λάκκο αύριο τον αποθεώνουν και τούμπα πάλι  και έτσι θα φτάσουμε στο να είναι και πάλι αδικημένος για τον Α,Β,Γ λόγο θα αρχίσει τα δικά του σε δημοσιεύματα και μια από τα ίδια το όνειρο το έχουμε ξανά δει μόνο κακό μπορεί να κάνει! Θα σου πω και το γιατί. Γιατί πλέον δεν είναι πιτσιρίκι για να κάνει ότι πρέπει επειδή μπορεί να χαλάσει καρρίερα από κάτι τέτοιο,  γιαυτό σου λέω ότι ο ΠΑΟ αυτήν την στιγμή δεν έχει ανάγκη από κάποιον ηγέτη..... πόσο μάλλον από το Κάρα που ακόμα και ο @DKNI ( Δεν περίμενα να το πω αυτό) έχει κάποιο δίκαιο, με λάθος τρόπο βέβαια πάλι όπως το λέει.( με το δικό του πικάντικο στιλ :P  :D  ) πάντως στο περίπου έτσι είναι.

Αναγνωρίζουμε την αξία του βέβαια για αυτά που μας έχει δώσει ( ή γιαυτά που θα ήθελε να δώσει στον σύλλογο )  ...έπαιξε και για αυτόν πολλές φορές , όπως και για το κοινό καλό ....αλλά μέχρι εκεί το να πάρει θέση στην 11άδα και όχι σαν βασικός! κάνοντας τους γνωστούς μετά βεντετισμούς δεν λέει. Καλά είμασταν με αυτούς που το μόνο που έδειξαν ήταν η δουλειά τους! 

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Εσυ ζησε στο κοσμο της Ριζουπολης...12 χρόνια πριν. 

11 είναι. Εσύ μίλαγες για την υπόθεση των λουλουδιών 35 χρόνια πριν.

Είδα και τι ωραία φερθήκατε στον Ζιλμπέρτο και στον Σισέ (παίχτες παγκόσμιας κλάσης)πριν λίγα χρόνια. Αλλά είπαμε στον φανταστικό κόσμο του Cossutius οι γάβροι διδάσκουν ήθος 

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφέ πάω να απαντήσω αλλά ξεκινάω για σεντόνι και δεν υπάρχει λόγος.

Ότι είπα και πριν ισχύει στο ακέραιο. Εκτεθειμένος ο αλαφούζος και στα παπάκια μου τι λέει ο χελάκης. Ας ενοχλούνται όσοι περιμένουν να δούνε τι θα πει για να υποστηρίξουν το αντίθετο. Εγώ δεν τον/τους διαβάζω, έχω δική μου άποψη

Η οποία άποψη είναι σε άλλη βάση από εκεί που έχει πάει η συζήτηση, οπότε..

Δημοσ.

11 είναι. Εσύ μίλαγες για την υπόθεση των λουλουδιών 35 χρόνια πριν.

Είδα και τι ωραία φερθήκατε στον Ζιλμπέρτο και στον Σισέ (παίχτες παγκόσμιας κλάσης)πριν λίγα χρόνια. Αλλά είπαμε στον φανταστικό κόσμο του Cossutius οι γάβροι διδάσκουν ήθος 

Χαίρομαι που έφθασες στο σημείο να αναφέρεσαι σε Σισέ Ζιλμπέρτο και Ριζούπολη, συγκρίνοντας τη συμπεριφορά του προέδρου σου με αυτές τις καταστάσεις.

Ήταν το καλύτερο επιχείρημα που μπορουσες να θέσεις.

Δημοσ.

Σημείωση. Ο Καραγκουνης θα μείνει στο μυαλό των περισσότερων Ελληνων οπαδών ως ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Εθνικής. Γιαυτο και θα τον αγαπάνε όλοι ή σχεδόν όλοι.

Ισως αυτό ειναι που ενοχλεί εν τέλη τόσο πολύ κάποιους.

1 φορα μετα απο 2342423534 που συμφωνουμε

Αυτο που με ενοχλει δεν ειναι οτι θεωρειται "αρχηγος της Εθνικης". Καιγω ετσι θα τον θυμαμαι

Ειναι οτι θυμομαστε πως ειναι "σημαια του Παναθηναικου" μονο οταν θελαμε - εμεις τα ΜΜΕ/μανατζερς - κατι απο τον Παναθηναικο

Να παιζει πιο πολυ?

Να παρει λεφτα?

Να ερθει για την συνταξη?

Μονο τοτε θυμομασταν να τον συνδεσουμε με τον Παναθηναικο ως συμβολο.

Με ευθυνη φυσικα και του ιδιου του Καραγκουνη. Που τα τελευταια 4 χρονια, 2 φορες τον χρειαστηκαμε και πηραμε τα @@ του και 2 φορες μας χρειαστηκε και πηρε τα @@ μας. Ομως τα ΜΜΕ κραξιμο μονο οταν επαιρνε ο Καραγκουνης τα @@ του Συλλογου. Στα αναποδα, τουμπεκι

Διαφωνεις?

• Like 1
Δημοσ.

Αμα τον θελετε τοσο πολυ παρτε τον εσεις ρε παιδια.Ειπαμε,παιχτη που βλεπει ερυθρολευκα και κατουραει πανω του δε τον θελουμε.

Πηρατε και τον Αμπινταλ και οι 2 μαζι θα ειναι 80 χρονων κοντα.

Αφηστε εμας να παιζουμε με τοξοβολους με παλαιστες(Καρελης) και με τελειωμενους (Μπεργκ)

Αν ερθει και 2η 3αρα φετος για τον εναν η 2η 4αρα για τον αλλον παυει να ειναι τυχαιο και να λετε "ε ενταξει μετα απο τοσο καιρο"

Και παρτε και το πρωταθλημα με 200 βαθμους διαφορα.

Δημοσ.

Αμα τον θελετε τοσο πολυ παρτε τον εσεις ρε παιδια.Ειπαμε,παιχτη που βλεπει ερυθρολευκα και κατουραει πανω του δε τον θελουμε.

Πηρατε και τον Αμπινταλ και οι 2 μαζι θα ειναι 80 χρονων κοντα.

Αφηστε εμας να παιζουμε με τοξοβολους με παλαιστες(Καρελης) και με τελειωμενους (Μπεργκ)

Αν ερθει και 2η 3αρα φετος για τον εναν η 2η 4αρα για τον αλλον παυει να ειναι τυχαιο και να λετε "ε ενταξει μετα απο τοσο καιρο"

Και παρτε και το πρωταθλημα με 200 βαθμους διαφορα.

Οταν εκανες τις πορειες ομως στο Τσου Λου ηταν η Καραγκουναρα και η Μπασιναδα και η Οικογενειαρα κτλ... Οταν αρπαζες τις 3αρες και τις 4αρες ηταν η τσισοΚαραγκουνοΜπασιναδες...

Η τελευταια σου προταση δειχνει ποσο εχετε μικρινει.Το μονο ενδιαφερον ειναι να κερδισετε τον Ολυμπιακο και ας βγαινεις 5ος που λεει ο λογος..Επευφημεις αυτο για το οποιο κραζετε τον Τρακη που τον νοιαζει να κερδιζει μονο τον Ολυμπιακο...

Δημοσ.

Η τελευταια σου προταση δειχνει ποσο εχετε μικρινει.Το μονο ενδιαφερον ειναι να κερδισετε τον Ολυμπιακο και ας βγαινεις 5ος που λεει ο λογος..Επευφημεις αυτο για το οποιο κραζετε τον Τρακη που τον νοιαζει να κερδιζει μονο τον Ολυμπιακο...

Μα και τον Μουρινιο προπονητη με παιχτες πακετο Κριστιανο και Μπειλ δε προκειτε να παρουμε πρωταθλημα,το εχουμε πει 200 φορες.

Τον τρακη τουλαχιστον τον κραζουμε ολοι η αν οχι ολοι το 90% τον παναθηναικων.Φωναζουμε για τις δηλωσεις του,φωναζουμε

για τις μεταγραφες του φωναζουμε για τις ψευτομαγκιες του.

Εσεις για το βαγγελη το μονο που ακουω ειναι "δωσε πονο" "βαγγελη γλεντα τους" "βαγγελη διδαξε ηθος" σε ειρωνικο στυλ.

Αλλα εδω να μου πεις πινετε ακομα νερο στο ονομα του Σωκρατη Κοκκαλη,σε ποιον?? Τι να κατσουμε να πουμε λοιπον.

Παρτε αλλα 200 πρωταθληματα λοιπον,διδαχτε ηθος και ολα καλα.

Και τον Κοσκωτα αν δε τον μπαγλαρωναν και περνατε καμια 10ρια πρωταθληματα μαζι του τα ιδια θα λεγατε.

Αυτο ειναι το σανο που λεμε καποιες φορες.

• Like 2
Δημοσ.

Μα και τον Μουρινιο προπονητη με παιχτες πακετο Κριστιανο και Μπειλ δε προκειτε να παρουμε πρωταθλημα,το εχουμε πει 200 φορες.

Τον τρακη τουλαχιστον τον κραζουμε ολοι η αν οχι ολοι το 90% τον παναθηναικων.Φωναζουμε για τις δηλωσεις του,φωναζουμε

για τις μεταγραφες του φωναζουμε για τις ψευτομαγκιες του.

Εσεις για το βαγγελη το μονο που ακουω ειναι "δωσε πονο" "βαγγελη γλεντα τους" "βαγγελη διδαξε ηθος" σε ειρωνικο στυλ.

Αλλα εδω να μου πεις πινετε ακομα νερο στο ονομα του Σωκρατη Κοκκαλη,σε ποιον?? Τι να κατσουμε να πουμε λοιπον.

Παρτε αλλα 200 πρωταθληματα λοιπον,διδαχτε ηθος και ολα καλα.

Και τον Κοσκωτα αν δε τον μπαγλαρωναν και περνατε καμια 10ρια πρωταθληματα μαζι του τα ιδια θα λεγατε.

Αυτο ειναι το σανο που λεμε καποιες φορες.

Σταμάτη το 2009 γιατί το πήρες;Σε ρωτάω γιατί είσαι από τα άτομα που μπορώ να συννενοηθώ μαζί τους αλλιώς δεν θα ασχολούμουνα καν.Ούτε Μουρίνιο είχες και η Ε.Π.Ο πάλι γαυροέπο ήταν και τότε.Απλά έφερες παικταράδες και πήρες το πρωτάθλημα.Τώρα αν εσύ θες να ονειρεύεσαι ότι ο Καρέλης και ο Κλωναρίδης θα σου φέρουν τίτλο με γεια σου με χαρά σου.Πιστεύω ότι δεν πρόκειται να συμβεί ακόμα και να ενταχθεί η Ε.Π.Ο στον όμιλο ΣΚΑΙ. Μας έριξαν τα παιδαρέλια πέρυσι τριάρα και χέστηκε η φοράδα στα αλώνια που λέμε και στην Λάρσα.Μεγάλο λάθος που το έχετε κάνει σημαία κατά την προσωπική μου άποψη δείχνει ότι έχετε μικρύνει σαν σύλλογος.Ας κρινόταν κανένας τίτλος στο συγκεκριμένο ματς τότε βάση της απόδοσης και των δύο ομάδων θα μπορούσαμε να λέμε διθυράμβους ή για την μία ομάδα ή για την άλλη.Υμνείτε ένα αποτέλεσμα που έγινε μία φορά στα 30 χρόνια σε ματς αδιάφορο για την μία πλευρά.Καταλαβαίνεις πόσο λάθος κάνετε;Δίνεται πάτημα στον τσαμπατζή να σας γεμίσει με παίκτες χωρίς παραστάσεις και εμπειρίες από μεγάλα ματς είτε σε Ελλάδα είτε σε Ευρώπη.Και επειδή είμαι ξεκάθαρος σαν άνθρωπος όχι δεν με πήρε ο πόνος για τον Π.Α.Ο μακάρι να συνεχίσετε έτσι.Τα λεφτά δυστυχώς φέρνουν την ευτυχία κάτι που απέδειξαν οι Αφοί Γιανακόπουλοι στο μπασκετικό σας τμήμα όπου φέρνοντας παικταράδες έστησαν μία άτρωτη  αυτοκρατορία που ακόμα και στην κάμψη της φέρνει τίτλους.Πως είναι δυνατόν να μην βλέπετε ότι το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο έχοντας μάλιστα για οδηγό το 2009 όπου έπεσε χρήμα άφθονο με τα γνωστά αποτελέσματα. Τεσπα όπως είπα και πιο πάνω μακάρι να συνεχίσετε έτσι μνημονεύοντας τριάρες αδιάφορες και με βασικό κορμό αμούστακα και αμφιβόλου ποιότητας παιδάκια.Φιλικά.

• Like 2
Δημοσ.

Α ρε μαν...

Να δω τωρα αν θα εμφανιστουν αυτοί που όταν τα έχωνες στο τόπικ μας για τον χοντρό μίλαγαν για την αντικειμενικότητά σου :-P :-)

Αμα τον θελετε τοσο πολυ παρτε τον εσεις ρε παιδια.

Μωρέ μακάρι να ερχόταν. Δεν θέλει να έρθει ούτε σε εμάς ούτε σε άλλη Ελληνική ομάδα. Παναθηναικός ειναι ο άνθρωπος. Δε θα αλλάξει στα 37 του.

Δημοσ.

@man of steel  Το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ ήταν καθαρά νίκη ψυχολογίας και μόνο ( εσείς όμως είχατε φτιάξει πανηγύρι νωρίτερα και μετά απ το ματσάκι κουβέντα! γιατί ακόμα και αυτόν τον Παναθηναϊκό δεν μπορέσατε να τον λιώσετε ...τα μέσα τότε έλεγαν για τεράστια διαφορά δυναμικότητας αλλά τι έγινε μετά ? όπως είπα κουβέντα και την επόμενη μέρα λέγανε οκ δεν έκρινε τίποτα το παιχνίδι άλλωστε ο πρωταθλητής έχει βγει! ) το αν έκρινε τίτλους γενικά θα σου πω και βέβαια έκρινε, με τον ΠΑΟΚ το 4-1 τι ήταν ? ( εγώ θυμάμαι ότι ήταν τελικός κυπέλλου!) τώρα για τα υπόλοιπα περί αυτοκρατορίας στο ποδόσφαιρο τι να λέμε εκεί το πας αλλού.

Οπότε αυτός ο μικρός παναθηναϊκός για σένα αποδείχθηκε καλύτερος από άλλους παλιότερων ετών ( που και παίκτες είχαν και λεφτά ψιλόεπαιζαν κ.α.!) και έπαιξε μπαλίτσα καλύτερη απ'τον ''πρωταθλητή'' γιαυτό σου λέω και ο Σταμάτης ότι δεν θέλει να πάει πίσω γιατί φέτος είχατε έτοιμες τις πένες να γράψετε την χρυσή σας ιστορία αλλά δεν έκατσε! 

Δημοσ.

@man of steel  Το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ ήταν καθαρά νίκη ψυχολογίας και μόνο ( εσείς όμως είχατε φτιάξει πανηγύρι νωρίτερα και μετά απ το ματσάκι κουβέντα! γιατί ακόμα και αυτόν τον Παναθηναϊκό δεν μπορέσατε να τον λιώσετε ...τα μέσα τότε έλεγαν για τεράστια διαφορά δυναμικότητας αλλά τι έγινε μετά ? όπως είπα κουβέντα και την επόμενη μέρα λέγανε οκ δεν έκρινε τίποτα το παιχνίδι άλλωστε ο πρωταθλητής έχει βγει! ) το αν έκρινε τίτλους γενικά θα σου πω και βέβαια έκρινε, με τον ΠΑΟΚ το 4-1 τι ήταν ? ( εγώ θυμάμαι ότι ήταν τελικός κυπέλλου!) τώρα για τα υπόλοιπα περί αυτοκρατορίας στο ποδόσφαιρο τι να λέμε εκεί το πας αλλού.

Οπότε αυτός ο μικρός παναθηναϊκός για σένα αποδείχθηκε καλύτερος από άλλους παλιότερων ετών ( που και παίκτες είχαν και λεφτά ψιλόεπαιζαν κ.α.!) και έπαιξε μπαλίτσα καλύτερη απ'τον ''πρωταθλητή'' γιαυτό σου λέω και ο Σταμάτης ότι δεν θέλει να πάει πίσω γιατί φέτος είχατε έτοιμες τις πένες να γράψετε την χρυσή σας ιστορία αλλά δεν έκατσε! 

Πιστεύω να έχεις παίξει ποδόσφαιρο έστω και ερασιτεχνικά σε κάποια ομάδα ώστε να ξέρεις ότι όταν δεν υπάρχει κίνητρο χάνεται το 50% της απόδοσης μίας ομάδας.Δεν έκαναν μόνο με σας αγγαρεία οι παίκτες του Ο.Σ.Φ.Π αλλά σε όλο τον δεύτερο γύρο το ίδιο πράγμα έκαναν.Και στην τελική τι σημασία έχει τι λέω εγώ η ο cossutius ή ή Μαργαρίτα ή οι φυλλάδες ότι θα σας λιώσουμε το θέμα είναι οι παίκτες τι όρεξη και τι διάθεση έχουν να παίξουν.Και τέτοια από μεριάς Ολυμπιακού δεν υπήρχε γιατί όταν είσαι 20 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο υποσυνείδητα ήδη είσαι αδιάφορος δεν βγάζεις πάθος ενέργεια δύναμη τίποτα.Αλλά εγώ μία άποψη είπα, δεν με νοιάζει στο κάτω κάτω και μακάρι έτσι να συνεχίσετε. Να πανηγυρίζεται σε ενδεχόμενες αδιάφορες τριάρες και ο τίτλος να έχει κλείσει από τα Χριστούγεννα.Πάντως εγώ αν ήμουν οπαδός του Π.Α.Ο πρωτίστως θα ενδιαφερόμουν να μην με γλεντάει ο κάθε πικραμένος στον πρώτο γύρο και μετά θα κοιτούσα τα ντέρμπι.Πάντως αν θέλω να κοιτάω  μόνο το συμφέρον της ομάδας μου έτσι θέλω να συνεχίσετε.Κάθε χρόνο χαρούμενος θα είμαι....

Δημοσ.

@Man Of Steel

Φιλε μου οταν το 2009 ο παναθηναικος βρισκοταν 3-4 ποντους στη 2η θεση της βαθμολογιας και μου εβγαινε ο Βγενοπουλος και ελεγε "το πρωταθλημα ειναι δικο μας" γιατι αν θυμαστε αυτο ελεγε, τοτε για ποιους παιχταραδες και πρασινα αλογα μιλαμε?Αν ηταν ενωμενοι μεταξυ τους θα ειχαν γινει χειροτεροι του Μαρινακη οι πατεροβγενο.Απλα διαλυθηκαν.

Μη συγκρινετε τον μπασκετικο παναθηναικο του Παυλου κ Θαναση με τον παναθηναικο του τρακη.

Ο μπασκετικος παναθηναικος μεχρι να αναλαβει ο τρακης ηταν οτι πιο αξιολογο ειχε να παρουσιασει ο ελληνικος αθλητισμος μαζι με το euro του 2004 και την εθνικη στο μπασκετ.

Αν καποιοι νιωθουν οτι κατι τετοιο ισχυει για τον ολυμπιακο του Μαρινακη τοτε οκ, μαλλον δεν υπαρχει επικοινωνια.

Δημοσ.

@Man Of Steel

Φιλε μου οταν το 2009 ο παναθηναικος βρισκοταν 3-4 ποντους στη 2η θεση της βαθμολογιας και μου εβγαινε ο Βγενοπουλος και ελεγε "το πρωταθλημα ειναι δικο μας" γιατι αν θυμαστε αυτο ελεγε, τοτε για ποιους παιχταραδες και πρασινα αλογα μιλαμε?Αν ηταν ενωμενοι μεταξυ τους θα ειχαν γινει χειροτεροι του Μαρινακη οι πατεροβγενο.Απλα διαλυθηκαν.

Μη συγκρινετε τον μπασκετικο παναθηναικο του Παυλου κ Θαναση με τον παναθηναικο του τρακη.

Ο μπασκετικος παναθηναικος μεχρι να αναλαβει ο τρακης ηταν οτι πιο αξιολογο ειχε να παρουσιασει ο ελληνικος αθλητισμος μαζι με το euro του 2004 και την εθνικη στο μπασκετ.

Αν καποιοι νιωθουν οτι κατι τετοιο ισχυει για τον ολυμπιακο του Μαρινακη τοτε οκ, μαλλον δεν υπαρχει επικοινωνια.

Πουθενά δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο η όποια σύγκριση αφορούσε το τι μπορεί να κάνουν τα χρήματα σε μία ομάδα.Άντε και δεν ήταν ο Μαρινάκης η Κόκαλης και ήταν κάποιος άλλος που έφερνε παίκτες τύπου Τζιοβάνι,Ριβάλντο Καρεμπέ,  Γκαλέτι,Ζαχοβιτς,Τζορτζεβιτς,(θεέ μου από που να αρχίσω και που να τελειώσω)πάλι από την ίδια θέση θα μιλούσαμε εγώ χαρούμενος και εσύ παραπονεμένος,γιατί τέτοιοι παίκτες φέρνουν τίτλους ακόμα και αν στο τιμόνι του Θρύλου καθόταν η Μητέρα Τερέζα, και στον Π.Α.Ο ο Αλ Καπόνε πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα είχαμε.Έχει ο Ολυμπιακός εύνοια;Σαφώς και πολύ περισσότερη από αυτήν που χρειάζεται.Έχει κάθε χρόνο με ελάχιστες εξαιρέσεις το καλύτερο με διαφορά ρόστερ άρα και καλύτερη αφετηρία ώστε να πάρει τον τίτλο;Αυτό θέλω να μου το απαντήσεις εσύ. Τεσπα συμφωνούμε ότι διαφωνούμε και πως να γινόταν αλλιώς, και εγώ στο μπάσκετ που είμαι πικραμένος γκρινιάζω μόνο για τα στραβά που ενδεχομένως να υπάρχουν, και δε κοιτάω την αποδυνάμωση της ομάδας μου σε όλους τους τομείς.Με λίγα λόγια βλέπω το δέντρο και χάνω το δάσος.Τεσπα ο καθένας βλέπει τα πράγματα από την δική του σκοπιά.Καλή συνέχεια στην κουβέντα σας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...